Milyen volt a mai lovaglás?
+13
Ozirisz(láw)
lovasbetti
Spirit
moka
Gengsty
freedom
lovas Réka
Admin
LovasDori
Mony
Lóbolond
Bucs
polomandi
17 posters
Ponyclub tagok :: PonyClub :: Lovaglás
3 / 9 oldal
3 / 9 oldal • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Re: Milyen volt a mai lovaglás?
én holnap meek lovagolni és a western nyergünket elvisszük oda és addig ott hagyjuk amíg nem lesz pacim
kivi vok milyen western nyereggel lovagolni
kivi vok milyen western nyereggel lovagolni
freedom- Tag
- Hozzászólások száma : 266
Registration date : 2007. Oct. 09.
van western nyerged? ez új? de nem hülyeség előre ,,megvenni/kapni" a nyerget ha még nemtod mien lovad lesz?
ez a nyereg már rég megvan csak hát már nincs ló ezért nem használjuk
freedom- Tag
úgy értem a nagyszüleimnek nincs már lovuk
freedom- Tag
hát remélem lesz
freedom- Tag
de már nem bírom kivárni
freedom- Tag
én is örülnék egynek...bár ez a felvételi elég sok időt vesz el...de jövő héten meke utoljára előkészítőre
Sikerült meggyőznöm anyát, h őszi szünetben elvisz lovagolni, és csinál képeket, ha tud kivenni szabadságot És tervezi, h vesz ki, mivel itthon az egész család kivéve ő... XD
nem hiszem Annyira hiányzik a lovaglás, h nem hagyom XD Megyek lovagolni, és karámban vagy fedelesben (:S) akarok, és akkor a Birgit nem tudja anyát futózni
fúú nálunk anya semmi pénzért nem ülne lóra
apa szeret lovagolni meg a tesóim is
apa szeret lovagolni meg a tesóim is
freedom- Tag
nah asszem meek Pumát sétáltatni később talán még feljövök...nah sziasztok!!!
oksi Szióó!
freedom- Tag
Mony írta:nah asszem meek Pumát sétáltatni később talán még feljövök...nah sziasztok!!!
Hát...nálunk elég borús idő van, meg már egész sötét, szóval én inkább ttbent maradok
Jó lene, ha mehetnék lovagolni. Nem is tom, hogy mikor volt.
moka- Új tag
- Hozzászólások száma : 85
Registration date : 2007. Oct. 11.
szegénykém
én is így voltam még nemrég de most végre megint járok lovagolni
én is így voltam még nemrég de most végre megint járok lovagolni
freedom- Tag
hát itt is kezdett sötétedni, de egy órát elvoltam a Pumával és még lovaztunk is
az naon szupi
freedom- Tag
jaja csak egy picikét...mentem megnézni h ott vannak-e még a lovak és végig ott izéltem h ,,könyörgöm, ne legyenek ott" XD de hiába..meg kiszellőztettem az új lakásba h ne legyen festékszag
szuper volt! Diamondon mentem...leápoltam, felszerszámoztam, közben dumáltam Biankával, egy tök jófej csajjal, aki már mondhatni a haverom előttem ismét Dóri lovagolt Csengén...azt gondoltam nem lesz vágta. Szilvi szólt h figyeljek a Diamondra mert ien szeles időben megugorhat, mert nem szereti a szelet, de csak 1x ugrott meg, akkor is csak oldalazott....volt mindenféle alakzat, könnyű és tanügetés, meg kengyel nélküli könnyű-ügetéses szadizás is XD és csomószor vezettem osztályt ls a Diamondot tudtam hajtani és nem tötyörészett! még nyújtani is tudtam így az ügetését és tanügetésbe se állt meg...a kiskörök nem mentek, ahogy az átváltás sem, de az csak azért nem mert a Dóri később fordult, nekem emg meg kellett állnom...csak akkor ment ha én mentem hátul és úgy csináltuk....a végén pedig volt vágta Judit felült a Csengére és kis ügetés után (h beérjük a Csengét XD) beugrattuk őket és baromira jó volt... a Csenge ment mint állat, ezért nem voltunk a seggükbe, megvolt az 1 lóhossz és tudtunk rendesen menni...félpályán lovagoltunk mint legtöbbször és egy ien félpálya felének erejéig ki is könnyítettem XD de előtte tanvágtáztam és utána is visszaültem ismét ien rohadt gyorsan mentünk, aztán Dóri visszaült Csengére és lesétáltuk őket...sajna leszerszámozás meg leápolás nem volt mert az a hülye téglafejű Dani felült az én Babymre és legközelebb nem Diamin meek hanem Azúron mert cserélek Diamival ő 1x lovagolt Diamin és mondtam h legközelebb lovagolhat rajta XD szegény csajé....mindig elloptam előle...meg kivi vok mien az Azúr, mert állítólag jó és szeretnék minél többféle lovon ülni ...az Azúr egy oan C kategóriás póniféle legközelebb szombaton meek, és az is lehet h utána még keddre is beiktatunk egy lovaglást, vagy hétfőre
Mony akkor sok szerencsét majd Azúrhoz és majd meséld el h h ment
én is tegnap lovagoltam és hát elég sz*r idő volt ott volt az a sok fa annak a hangja meg a minierdővel szemben van a ház ahol laknak és ott is bevágta néha az ablakokat egyszóval rémes idő volt nálunk is
nos úgye megint az oszitársammal Tinával mentünk lovagolni először ápolás majd szerszámoztunk és én lovagoltam először szokás szerint Sziporkán
szőrén mentem tanügetésben és egyszer pont becsapta a szél az egyik ablakot és Szipi eléggé megijedt:S
elvittük a western nyergünket és feltettük Sziporkával és úgy is mentem de cssak lépésben pár kört utána meg Pisti /akinél lovaglok/ és Tina és kipróbálta. sztem naon kényelmes a western nyereg
de utána rátettük a másik nyerget és azzal mentem könnyű ügetéssel. nem is volt baj amikor egyszer vmi asszem jött autó v motor nem is tom pontosan amikor beugrott gyors vágtába és az istállóig felvágtázott persze velem nos utána kikanyarodtam az istállótól és még mentem pár kört lépésben utána meg ügetésben de még akkor is elég sunyi volt . majd mentem még pár kört megint szőrén utána már az Tina ment a Kincsemmel én akkor leápoltam a pacikat legközelebb sztem megint szombaton megyünk feltéve ha jó idő lesz
én is tegnap lovagoltam és hát elég sz*r idő volt ott volt az a sok fa annak a hangja meg a minierdővel szemben van a ház ahol laknak és ott is bevágta néha az ablakokat egyszóval rémes idő volt nálunk is
nos úgye megint az oszitársammal Tinával mentünk lovagolni először ápolás majd szerszámoztunk és én lovagoltam először szokás szerint Sziporkán
szőrén mentem tanügetésben és egyszer pont becsapta a szél az egyik ablakot és Szipi eléggé megijedt:S
elvittük a western nyergünket és feltettük Sziporkával és úgy is mentem de cssak lépésben pár kört utána meg Pisti /akinél lovaglok/ és Tina és kipróbálta. sztem naon kényelmes a western nyereg
de utána rátettük a másik nyerget és azzal mentem könnyű ügetéssel. nem is volt baj amikor egyszer vmi asszem jött autó v motor nem is tom pontosan amikor beugrott gyors vágtába és az istállóig felvágtázott persze velem nos utána kikanyarodtam az istállótól és még mentem pár kört lépésben utána meg ügetésben de még akkor is elég sunyi volt . majd mentem még pár kört megint szőrén utána már az Tina ment a Kincsemmel én akkor leápoltam a pacikat legközelebb sztem megint szombaton megyünk feltéve ha jó idő lesz
freedom- Tag
akkor neked is volt vágta mégha véletlen is XD én szombaton meek és lehet h utána még kedden is
beírthatom első vágtám XD én is szombatra meek asszem ha rossz idő lesz akkor meg csak ápolok akkor is már szokom h h kell vmit csinizni meg gyakorlok
freedom- Tag
jaja én szombaton Azúron fogok azért is menni és akkor kedden bepótlom a Diamist
és Azúr h néz ki?
én mindig Sziporkán meek majd később esetleg Kincsemen
én mindig Sziporkán meek majd később esetleg Kincsemen
freedom- Tag
majd róla is képet kérünk
freedom- Tag
hát majd megtapasztalod
freedom- Tag
és még milyen lovak vannak ott?
freedom- Tag
hát eddig Bűvészen, Diamondon, Daisyn és Csengén ültem...meg egyszer egy picit Mollyn...de van még sok oktató póni és szeretnék minél többet kipróbálni, főleg Azúrt
3 / 9 oldal • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Ponyclub tagok :: PonyClub :: Lovaglás
3 / 9 oldal
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.