Rádiháza a neten
+2
Mony
Gengsty
6 posters
Ponyclub tagok :: PonyClub :: Lovaglás
1 / 1 oldal
Rádiháza a neten
Sztem annyit beszéltünk már róla, h nincs a fórumon, aki ne hallott volna Rádiról Most pedig ide gyűjtöm azokat a képeket/videókat/cikkeket, amik az internetre kerültek Rádiházáról, vagy lovairól. Főleg mondjuk ügetők lesznek, mivel amerikai ügetőket tenyésztenek főleg, de magyar sportlovakat is... Na...találtam az előbb pár vidit, gyorsan megnézem őket és felteszem
Re: Rádiháza a neten
https://www.youtube.com/watch?v=FdsoV2do6Xc
Ez saját... Tudom, elég szar, meg csak képek vannak, de nincs rendes videószerkesztőm, és ez az első vidim...szóval úgy nézzétek XD
Ez saját... Tudom, elég szar, meg csak képek vannak, de nincs rendes videószerkesztőm, és ez az első vidim...szóval úgy nézzétek XD
nem néztem végig az összeset, csak az első kettőt (az elsőt nem végig néztem XD) és a tiéd naon jó!!!! a zene, meg a képek meg minden
képekből van pár száz fölleg táboros de a Kiss DÉnesnél találsz a lovakról csak a nevük nincs oda irva
polomandi- Fórumfüggő
- Hozzászólások száma : 1010
Registration date : 2007. Oct. 06.
Ne félj általában megismerem őket ránézésre is Lehet, h majd csinálok a tábori fényképekből egy vidit
megismered a csikókat és a tenyészkancákat név nélkül? az igen XD
Jaj az joo hosszú vidi lenne
Jaj az joo hosszú vidi lenne
polomandi- Fórumfüggő
Van Haflingi is? Hogy hívják?
lovas Réka- Tag
- Hozzászólások száma : 391
Neeem XD Az iskolalovakat ismerem meg XD Meg Örömtánc csikóját
Igen van...NENO XD
Nem az összes kép lenne bent
Igen van...NENO XD
Nem az összes kép lenne bent
Hmmm Kentish Boy a legjobb ügető M.on, és Rádiházán tenyésztették talán még én is megsímogattam csikókorában
Lóbolond- Tag
- Hozzászólások száma : 520
jah, Neno az egyetlen haflingi XD jah és majd ha vmelyik csikóból mondjuk eb győztes lesz, akkor elmondhatjuk magunkról h mi megsimiztük mikor még kis szopikálós volt vagy vmi XD
Vagy ha Vaslady csikója lesz híres ügető, esetleg Halihó csikója kiváló ugróló XD Elmondhatjuk, h láttuk őket megszületni (Ugye jól mondtam? Vaslady ügető, Halihó meg msl, nem?)
sztem jól mondtad bár nemtom jah! még képek is vannak aki nem hiszi el XD kicsit sötét és homi, de képek!
Mony írta:sztem jól mondtad bár nemtom jah! még képek is vannak aki nem hiszi el XD kicsit sötét és homi, de képek!
Miért ne hinnék el??? XD Sztem mindenki elhiszi...igaz, egy csikó születése csoda, de azért nem hihetetlen, ha egy tenyészetnél táboroztunk
jaja XD de mégha nem is lesznek híresek, akkor is jó volt végignézni mind2-őt emléxem mikor nem hittük el Igornak az sms-ét XD
jah ott piszkáltam,h cska kitalálta azt nem XD
és majdnem oda rókázott kikelett menne bár én is a szélén álltam..az a szag..pff
de nagyon jó volt látni kétszer is és még oan retek is rámjött ahogy Vaslady csapott a farkával...gusztusos volt
és majdnem oda rókázott kikelett menne bár én is a szélén álltam..az a szag..pff
de nagyon jó volt látni kétszer is és még oan retek is rámjött ahogy Vaslady csapott a farkával...gusztusos volt
polomandi- Fórumfüggő
Halihó
Halihó is ügető, elég szégyen, hogy 1 hét alatt nem tanulta meg valaki hol milyen lovak vannak. Pedig csak 4 kancaistálló van és abból 1-ben vannak ügetők. Amikor én voltam táboros a szabadidőt nem a szobában töltöttük, hanem egész nap az istállókban voltunk és segítettünk. Van kitől kérdezni, ott vannak a lovászok pl., csupa kedves alak, akik szívesen beszélgetnek és mesélnek. Mindegy.
bruck- Hozzászólások száma : 1
Registration date : 2008. Jul. 27.
Ponyclub tagok :: PonyClub :: Lovaglás
1 / 1 oldal
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.