Mony
+4
polomandi
Bucs
Gengsty
Mony
8 posters
1 / 1 oldal
Mony
mit gondoltok rólam? megjegyzések stb... XD (amúgy ebben a főtopicban saját témáitokat lehet létrehozni h ki mit gondol valakiről és ezt itt lehet megdumálni, meg stb )
Re: Mony
Ezt komolyan gondoltad Mony? XD Na tessék: egy dirigáló, főnökösködő állat, aki mindenkiben a rosszat látja, semmi sem jó neki, és mindenkinek leordítja a fejét
Jól van na XD Csak vicc volt, nem vagy ilyen Szeretünk téged, de mire jó ez a topic?
Jól van na XD Csak vicc volt, nem vagy ilyen Szeretünk téged, de mire jó ez a topic?
hát h mindneki megnyithatja a saját témáját te nyithatsz Eszti, ST vagy Gengsty néven és ha valakinek problemje van veled kapcs.-ban, oda leírhatja és dumálhatunk egymásról h mit gondolunk rólad meg ha zavar vmi elmondhatjuk
Én ilyet nem nyitok XD Ha valakinek baja van, akkor ott leordítja a fejem, ahol vagyok, és kész XD
hát végülis mind1 én nyitottam és kész meg avikról is lehet dumálni meg mindenről ami az illetővel kapcsolatos
De az annyiban jó, h ha valakinek üzenni akarunk, akkor nem kell más témá...opsz...akkor meg ott van a privát üzi
Mindegy Egyébként jó az avid XD
Mindegy Egyébként jó az avid XD
köszi XD de itt is lehet üzenni szal végülis erre is jó ha valaki nem akar privit mert mondjuk az xy észre sem veszi
Moncso te egy jófej kis tünci-münci aranyos Moncso vagy
és nadonnnnnn szejjetttlleeekkkk
és nadonnnnnn szejjetttlleeekkkk
polomandi- Fórumfüggő
- Hozzászólások száma : 1010
Registration date : 2007. Oct. 06.
Cejetünk Mony!Felvettelek Skype-ra de még nem jelöltél vissza!
Csoki-paci- Új tag
- Hozzászólások száma : 21
Registration date : 2007. Oct. 10.
Igen Mony szeeretünk!!!!!!!!!!!!!
lovas Réka- Tag
- Hozzászólások száma : 391
skype-on nem nagoyn szokott fent lenni...
polomandi- Fórumfüggő
Sztem ari vagy.Amúgy megkérhetek valakit, hogy csináljon rólam is egy topicot, mert én olyan értetlen vagyok !Lécci !És majd ott is megtudom, hogy hülye vagyok-e vagy nem .Olyan jók ezek a smiley-k vagy mik
KliszekVeronika- Hozzászólások száma : 6
Registration date : 2007. Nov. 18.
ST csinált neked
polomandi- Fórumfüggő
1 / 1 oldal
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.