Étkezés XD
+5
Mony
lovas Réka
Bucs
Lóbolond
Angyalpegazus
9 posters
1 / 1 oldal
Étkezés XD
Nahh ilyen téma még nincsen, lehet írni, ki mit evett/eszik/eni fog mostanában!
Én most ettem ilyen garnélarék ízű instant levest taszta finom volt! de fúújj tegnap az ósanban (auchan a gyengébbek kedvéért ) vagy fél órát álltunk sorban, és kértünk egy ilyen csirkecomb menüt, amihez 10 dkg krumpli meg 10 deka comb járt és öcsém ott volt a csomó guszta csirkecomb, erre odadob a tányérra egy összesült alsócombot meg egy hasonló undormány felsőcombot, meg szenes krumplit, aztán csirkecomb menü. én meg csak néztem mint a h*lyegyerek, hogy mi van? azt kiderült, hogy azok a guszta egész combok többek mint 10 dkg, hát én asszittem, hogy félrelököm a nőt azt bemászok a pultba azt kiveszek egy normálisat, de aztán végülis nem szóltam semmit, de öcsém ekkora átb*szást!!
Én most ettem ilyen garnélarék ízű instant levest taszta finom volt! de fúújj tegnap az ósanban (auchan a gyengébbek kedvéért ) vagy fél órát álltunk sorban, és kértünk egy ilyen csirkecomb menüt, amihez 10 dkg krumpli meg 10 deka comb járt és öcsém ott volt a csomó guszta csirkecomb, erre odadob a tányérra egy összesült alsócombot meg egy hasonló undormány felsőcombot, meg szenes krumplit, aztán csirkecomb menü. én meg csak néztem mint a h*lyegyerek, hogy mi van? azt kiderült, hogy azok a guszta egész combok többek mint 10 dkg, hát én asszittem, hogy félrelököm a nőt azt bemászok a pultba azt kiveszek egy normálisat, de aztán végülis nem szóltam semmit, de öcsém ekkora átb*szást!!
Re: Étkezés XD
uhh hát, a Tescoban NE VEGYETEK PIZZÁT!! olvastam a Tesco Titokban, h a lejárt, már penészes szalámit, amit nem lehet újracimkézni elküldik a pizzapultba, ahol ráteszik a pizzára
én az előbb gyümölcstortát ettem, azelőtt ebédre pedig hasábkrumplit, pácolt disznóhússal és salátával reggelire pedig csokis csiga kuglófot
én az előbb gyümölcstortát ettem, azelőtt ebédre pedig hasábkrumplit, pácolt disznóhússal és salátával reggelire pedig csokis csiga kuglófot
Lóbolond- Tag
- Hozzászólások száma : 520
Registration date : 2007. Oct. 06.
nAH HÁT... ÉN A tesco-S VIRSLIT NEM EZSEM MEG... AM. ANYÁÉK NEM IS AZT VESZENEK HANEM fÜSTLIT VAGY SAJTLIT
lovas Réka- Tag
- Hozzászólások száma : 391
Tesco? én alapból elkerülöm XD nálunk csak Madaras Tesco van én tegnap rántott húst, rántott patiszont és rántott hagymakarikákat ettem krumplipürével és slaival ebédre meg ma eszek szintén ugyanezt és majd pudingot nyami...
ááá - Kinga, erről most eszembe jutott, tavaly egy jó ideig folamatosan péksüteményt reggeliztünk...mikor beteg voltam megyek le reggel, vaníliás rácsos az aztalon, jó ízűen beleharapok...tiszta penész volt a belseje!!!! Pedig apa aznap reggel vette! Persze azonnal ment vissza a pékségbe reklamálni
XD Ez jó XD Anya mostanában inkább Plusban vagy Lidl-ben vásárol Tescot hanyagoljuk, de régen mindig oda jártunk XD De most, h megépült a Lidl, inkább az a favorit
jah XD mert a legtöbb cucc ugyanaz mint máshol...max a szavatossági idő vagy az ár nem mind1...amúgy én rendszeresen, vagyis mindig kihagyom a reggelit de ebédelni meg vacsizni szoktam XD (van amikor nem ebédelek és van h elfelejtek vacsizni )
én meg rosszúl leszek ha reggelizek...persze hétvégén 9-10 körül szoktam...ha mondjuk van vmi finomság...de amúgy nem....hozok pudingot
Ha engem hagynának, h akkor étkezzek, amikor akarok, akkor ennék egyszer, mikor felkelek, meg egyszer este (persze nem mondom...ha hagynának, a kettő egybeesne, mert este kelnék fel ) Ma tejszínhabos eperjoghurtot ettem Olyan fini az új tejszínhab, amit anya vett, h nem hagyhattam ki a joghurtomból
én nem szeretem a tejszín habot XD viszont ma mekis kaja lesz hazafelé az elákészítőről nem értem h miért az egészségtelen kaják a legfinomabbak? mármint legtöbbször..mert a paradicsom is fini és egészséges, de pl. a mekis kaja nem a sóska egészséges de az pfúúj szal ez köcsögség XD
Jah A tesco cuccok a többi márka leselejtezett, hibás termékei amúgy mi mindig a Tescoba járunk, mert van olyan cucc, amit a Lidl-ben nem lehet megvenni de most rászoktunk a Lidl-re XDLovasDori írta:A Tesco tulajdonképpen nem rossz, ha épp nem Tesco-s cuccokat veszel XD
Lóbolond- Tag
a sóskát szeretem De a spenótot nem XD
Hmmm...nem bírtam tovább, tegnap anya hozott Kinder Buenot, és eddig bírtam, és megettem XD
Hmmm...nem bírtam tovább, tegnap anya hozott Kinder Buenot, és eddig bírtam, és megettem XD
én meg fordítva a spenótot imádom jaja XD ezt be kéne írni a Guiness rekordok könyvébe (nekem megvan a 2007-es Bleeeee ) ,,Az első ,,gyerek" aki szereti a spenótot" a sóskát kevésbé, bár megeszem a parajt is imádom paraj = spenót
Lóbolond- Tag
én utálom a spenótot...de ha éhes vagyok eszegetem, a sóskát viszont (ahogy anya csinálja) nyami XD De sok nagyon rossz sóskát kóstoltam... Valaki egyszer azt mondta, h a sóska azért sóska, mert jól meg kell sózni... azt hittem röhögőgörcsöt kapok XD A sósába mi sót se teszünk
Egyébként Mony, tévedsz XD A gyros a legjobb, és egészséges A sok-sok fini zöldségtől
Egyébként Mony, tévedsz XD A gyros a legjobb, és egészséges A sok-sok fini zöldségtől
Jaja imádoooom fini paradicsooom, ubiii, husiiiii XD emléxel Sárváron? XD mindenfelé folyt az öntet XD
Nálatok SÓSA? XD errefelé sóskának hívják
Nálatok SÓSA? XD errefelé sóskának hívják
Lóbolond- Tag
Igen...nálunk sósav XD - méregerősen szeretjük
Aha Nyamm gyros Anya is megszerette, és következő vásárlás alkalmával vett pitát, és csináltunk igazi finom gyrost...majd mikor jött a mama, gyros volt a vacsi, és mamának is ízlett, és úgy döntött, majd ha mennek hozzá az asszonyok látogatóba, majd ő is ilyet csinál nekik
Aha Nyamm gyros Anya is megszerette, és következő vásárlás alkalmával vett pitát, és csináltunk igazi finom gyrost...majd mikor jött a mama, gyros volt a vacsi, és mamának is ízlett, és úgy döntött, majd ha mennek hozzá az asszonyok látogatóba, majd ő is ilyet csinál nekik
a spenótot én is szeretem a sóskát nem...de magában nem igen, nikább hallal mármint h a halban van benne, az naon fini
ma spenótot ettem hnap valszeg suli után, amikor lesz 2 óránk a szívatásig, elmegyünk a mekibe kajálni
igazad van Mony egészségtelen (ahogyan a tesóm mondaná: sárga gumicsizma XD, a cola fekete gumicsizma, a szőlő, világos gumicsizma, a habcsók sötét gumicsizma... XD szal minden gumicsizmából van XD ) de nagyon finom!! engem nem izgat, annyit eszek, amennyi belém fér XD
Emléxel ST? míg te 2-t legyűrtél, addig én négyet XD
igazad van Mony egészségtelen (ahogyan a tesóm mondaná: sárga gumicsizma XD, a cola fekete gumicsizma, a szőlő, világos gumicsizma, a habcsók sötét gumicsizma... XD szal minden gumicsizmából van XD ) de nagyon finom!! engem nem izgat, annyit eszek, amennyi belém fér XD
Emléxel ST? míg te 2-t legyűrtél, addig én négyet XD
Lóbolond- Tag
sajnos igazam van ha egészséges lenne, többször ehetnék ott jó is lenne...oan fini XD és soxor én is, mire észbekapok már nincs előttem semmi pedig szeretek lassan enni, érezni az ízeket meg minden úgy finibb
Tényleg finom, de ha nincs előttem nem kívánom meg XD Nem úgy, mint más ételeket Pl a friss zöldségsalátát (de kizárólag ubi, paradicsom, paprika, kukorica, hagyma...ilyesmik XD répa kizárva ) Meg csoki XD Lassan csokifüggő leszek XD
jó neked..én már az vagyok amm. én szeretem a sóskát és a spenót nálunk sztem az ablakon repülne ki am. én..hát.. szoktam reggelizni, ebédelni meg vacsizni de ha akkor ehetnék amikor csak akarok, és újra nyár lenne és segíthetnék a loviban, akkor kb. 11-12 felé megennék egy szendvicset, aztán 4-kor is, aztán go haza 5-re, alvás este fél 8ig, utána valami rágcsa és megint szunya kb ebből állt a nyaram de nagyon jó volt jajj hüpp nyár gyere vissza
Spirit- Új tag
- Hozzászólások száma : 52
Registration date : 2007. Oct. 14.
mindig úgy el voltam fáradva hogy mikor hazaértünk, lezuhanyozta, és kb fél 6, 6-tól fél 8ig aludtam
Spirit- Új tag
- Hozzászólások száma : 52
Registration date : 2007. Oct. 14.
én nyáron később szoktam lovagolni menni...és akkor korábban meek és elvok ott 1-2 órát, lovagolok azt hazajövök, lezuhanyozok meg tv-zek oszt alvás
jaj de jó lesz a kövi nyár meg a tavaszi szünet wáá alig várom
ln foylton zabálok azért vagyok ien dagadt... ( Ugye, Kinga, Eszti,MOny,Gréta mien dagi voook ? )
ln foylton zabálok azért vagyok ien dagadt... ( Ugye, Kinga, Eszti,MOny,Gréta mien dagi voook ? )
polomandi- Fórumfüggő
- Hozzászólások száma : 1010
1 / 1 oldal
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.