Képek rólunk
+3
LovasDori
Gengsty
Lóbolond
7 posters
1 / 1 oldal
Képek rólunk
Mindenki tegyen magáról képet!
Me, myself, and I
Me, myself, and I
Lóbolond- Tag
- Hozzászólások száma : 520
Registration date : 2007. Oct. 06.
Re: Képek rólunk
Huh XD Ezeken a képeken teljesen máshogy nézel ki, mint aminek látlak XD Itt az utolsón pl pár évvel fiatalabbnak tűnsz XD De jó képek
Nekem tegnap kellett fényképészhez mennem igazolványképért :S Az elején nagyon mondta, h milyen jó fényképarcom van, meg szép mosolyom, de rájött, h nem vagyok jó fényképalany, mert ideges vagyok a fényképezőgép láttán, és minimum 20 képet csinált, míg sikerült egyet csinálni, amin nem pislogok
Nekem tegnap kellett fényképészhez mennem igazolványképért :S Az elején nagyon mondta, h milyen jó fényképarcom van, meg szép mosolyom, de rájött, h nem vagyok jó fényképalany, mert ideges vagyok a fényképezőgép láttán, és minimum 20 képet csinált, míg sikerült egyet csinálni, amin nem pislogok
Én nem szoktam magamat fényképezni, szóval most be kell érnetek egy 'Lovagolok' című képpel XDMajd ha akarom, lesz közelebbi is
Jó képek Dóri Jah, anya az előbb: Ezeket a képeket ki csinálta? Mikor voltál lovagolni? mondom anya ez nem én vagyok
ST: Pedig 15 vok XD sztem azon a képen úgy nézek ki mint egy zombi XD
Lóbolond- Tag
Lóbolond írta:Jó képek Dóri Jah, anya az előbb: Ezeket a képeket ki csinálta? Mikor voltál lovagolni? mondom anya ez nem én vagyok
sztem is fiatalbbnak tűnsz oan hetedikesnek de cép vagy én rólam van 1-2 kép de én magamról nem szoktam XD lovaglósak vannak inkább
gyerekekkk találtam tavaji képet magamról erdei suliban XD ott repesztek a piros bulcsiban Habár most várom h feltegyék a földünkért világnapjás képeket XD ^^ akkor lesz friss is
nem akarom ,hg megijedjetek töllem a közzösségi dumicsizós-szépség verseny témába van rólam 3 ..:XD
Kingu: az utsó képen a felmosó a legjobb
polomandi- Fórumfüggő
- Hozzászólások száma : 1010
Hmm XD jah fenn vt az emeleten, a mama felmosóját vittük fel takarítani XD a kép a fürdőben készült, mert ott vt a legjobb fényviszony
Lóbolond- Tag
polomandi írta:nem akarom ,hg megijedjetek töllem a közzösségi dumicsizós-szépség verseny témába van rólam 3 ..:XD
Igen, azt én is észrevettem, ott lapul
Most, hogy mondjátok, én is észrevettem XD Azt már észrevettem előbb is, h a fenti fürdőben van XD
XD pff XD most nehogymár, h a kép legjobb része az a felmosó rongy XD ott van és kész
Lóbolond- Tag
ugyan XD csak cukkolnak...te vagy a legjobb a képben és az a rongy csak ien díszítés és az adja meg a ,,fürdőszobai hatást"
hát igen egy rohadt felmosónál nincs szebb jaj nyámi most visszamelékeztem szép időinkre mikor még dagonyáztunk stb.. LOL!:
polomandi- Fórumfüggő
- Hozzászólások száma : 1010
1 / 1 oldal
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.