Angyalpegazus
+2
Gengsty
Angyalpegazus
6 posters
1 / 1 oldal
Angyalpegazus
Nyahh én is csináltam ilyet, ha ti is XD Nahh ha már úgyis itt van ez, akkor írnám, hogy mostanában nagyon nem vok dumálós-írós kedvemben, úgyhogy csak jobbára olvasgatom a fórumot.
A hozzászólást összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb 2007-11-03, 21:17-kor.
Re: Angyalpegazus
amúgy csak azért kérdeztem, hogy vissza-e írjak neki vmilyen hasonló gyönyörűséget. Am. végeztem egy kis IP összehasonlítást és Monyé a másik pc fórumon és azé a személyé, aki írta a chatüzit, teljesen különbözik, úgyhogy nemtom melyik állat szórakozik vagy kinek szúrom én a szemét, de az biztos, hogy megjárja!
én azt se tudom,h mi a fóruimod címe szal engem kihuzhatsz a listáról
polomandi- Fórumfüggő
- Hozzászólások száma : 1010
Registration date : 2007. Oct. 06.
Sztem nem Mony írta... Ha már nálad tartunk, gyere játszani anyu!
lovas Réka- Tag
- Hozzászólások száma : 391
hmmm nincs kedvem. Mostmár tényleg nem tudom, mi van. Szal nemtom lehet tényleg Mony az?Mert ő eddig egy szóval nem írta, hogy nem, és nemtom még azt is írta, amikor bizonygatta, hogy ő mony, hogy idézem: Mony: "én vagyok moncsó nem vágod beszéljük meg itt jó nem akarom hogy a többiek tanujai legyenek a vitának vagy dumáljuk meg msn-en"nemtom hányan tudják, hogy moncsónak iss szokták becézni, én kicsit elbizonytalanodtam most, bár fogalmam sincs, mi baja lenne velem Monynak, hogy ilyet ír, szal én csalódnák hatalmasat benne, ha valóban ő volna és meg lenne róla a véleményem egész rendesen, de remélem tényleg csak vmi hazug izé, de ha nem, akkor írjál ide a fórumra, én elmegyek nagyon szívesen, nem akarok senki útjában lenni!
fura mondjuk engem is letéphetsz a listáról mert nem voltam
am. vmien fórumos lehet az aki ott járt a régin és látta mony üziit h hogy hívjátok stb stb szal XD nem tom keríts egy magán nyomozót DX szájbergirlt
am. vmien fórumos lehet az aki ott járt a régin és látta mony üziit h hogy hívjátok stb stb szal XD nem tom keríts egy magán nyomozót DX szájbergirlt
sztem sokan tudják, h Moncsónak is hívják, és biztos vagyok benne, h valaki csak veszekedést akar ezen a fórumon
én nem állítok semmit, de nem is érdekel igazán, addig úgysem megyek el, amíg nem kapok egy privát üzit ezen a fórumon, hogy húzzak el a francba, szóval írhatja az az illető a chatembe, hogy ő 2. János Pál Pápa szelleme, akkorsem fogok elmenni.
Angyalpega mien progival animálsz? és azokat a szupcsi brush-okat honnan szeded? pl a pegazusosat ami a háttered
jaa még1 kérdés a cboxnál nekem egyszer sikerűlt chatet csinálni ha másik oldalamra is akarok akkor ua szöveg lesz benne mindig egyet küld el v mi
jaa még1 kérdés a cboxnál nekem egyszer sikerűlt chatet csinálni ha másik oldalamra is akarok akkor ua szöveg lesz benne mindig egyet küld el v mi
a brushokat deviantartról szedem XD igazából ilyen tetkóknak valók, de szerintem frankón beválik brushnak is. pl.: mondjuk a pegásat, ami most van a fejlécen, azt simán a "pegasus" címszó alatt találtam, de amúgy kijönek hasonló szépségek "dragon tattoo" vagy egyszerűen csak tattoo címszó alatt isPici Csillagfény írta:Angyalpega mien progival animálsz? és azokat a szupcsi brush-okat honnan szeded? pl a pegazusosat ami a háttered
szerintem ha másik oldalra is akarsz cbox chatet, akkor érdemes újra beregisztrálni
ja és Jasc Animation Shop 3-mal animálok
A hozzászólást összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb 2007-10-22, 14:16-kor.
biztosíthatlak,h nem ő az sose ír hosszú ó-t és én hívom csak így azaz Moncsonak...szal vmi igen okos egyéniség:D
polomandi- Fórumfüggő
- Hozzászólások száma : 1010
beleesett a saját csapdájába, írtam neki, hogy csak akkor megyek el, ha ide ír a fórumra, szall... am. tudom az IP címét, mindjárt rákeresek a régi fórumon aztán ha be van regizve, akkor jól leszedem a fejét neki!!polomandi írta:biztosíthatlak,h nem ő az sose ír hosszú ó-t és én hívom csak így azaz Moncsonak...szal vmi igen okos egyéniség:D
Angyalpegazus írta:a brushokat deviantartról szedem XD igazából ilyen tetkóknak valók, de szerintem frankón beválik brushnak is. pl.: mondjuk a pegásat, ami most van a fejlécen, azt simán a "pegasus" címszó alatt találtam, de amúgy kijönek hasonló szépségek "dragon tattoo" vagy egyszerűen csak tattoo címszó alatt isPici Csillagfény írta:Angyalpega mien progival animálsz? és azokat a szupcsi brush-okat honnan szeded? pl a pegazusosat ami a háttered
szerintem ha másik oldalra is akarsz cbox chatet, akkor érdemes újra beregisztrálni
ja és Jasc Animation Shop 3-mal animálok
oksee köszee, ez fura pedig mindig beregiztem újból.. naa midnegy majd megpróbálom
hehh hülye kis buzi, hogy leégett, bevallotta, hogy nem ős az és most azt hiszi, ő a valaki szánalmas XD én csak röhögtem amúgy végig az egészen, mert jobban belegondoltam, hogy Monyt milyennek ismertem megés hogy soha nem voltunk rosszban, sőt, szóval jól eljátszadoztunk kis nyomorékkal XD
Olvastam sztem beszart a kérdéseimtől, és tudta, h semmiképpen nem tud rá választ adni, ezért adta meg magát XD meg tudnád adni priviben az IP címét? mert ugye az igazi fórumon rá lehet keresni az illetőre az IP-je alapján
Lóbolond- Tag
- Hozzászólások száma : 520
áhh nincs meg mégg!! kössziiii jujjj naggyonn kösszi! édibédi cukkimukki griffmadárka!! aranyos!! jáájjj, cukkii!! köszi mégegyszer
1 / 1 oldal
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.