Mit álmodtál?
+3
Gengsty
freedom
polomandi
7 posters
1 / 1 oldal
Mit álmodtál?
Mit álmodtál legutoljára?
én azt tegnap este,h Nenot elviszik és helyette egy kis Shetlandi lesz őt is Nenonak fogják hívni és ZOli vele versenyezik...ez egyben viccesé s szomorú mert ha őt elviszik akkor hüp...nem is tudom akkor m ilesz de viccesen nézne ki ZOli egy shetlandin
én azt tegnap este,h Nenot elviszik és helyette egy kis Shetlandi lesz őt is Nenonak fogják hívni és ZOli vele versenyezik...ez egyben viccesé s szomorú mert ha őt elviszik akkor hüp...nem is tudom akkor m ilesz de viccesen nézne ki ZOli egy shetlandin
polomandi- Fórumfüggő
- Hozzászólások száma : 1010
Registration date : 2007. Oct. 06.
Re: Mit álmodtál?
hehe azt megnézném Zoli és a shetlandi
freedom- Tag
- Hozzászólások száma : 266
Registration date : 2007. Oct. 09.
heh enyhén szólva vicces lenne:loL!: vagy Igor egy szamáron
polomandi- Fórumfüggő
na ez még jobb Igor + szamár
fúúú még elképzelni is vicces
fúúú még elképzelni is vicces
freedom- Tag
- Hozzászólások száma : 266
Registration date : 2007. Oct. 09.
hát én csak szegény szamarat sajnálom...neki is szét zuzza a száját mint a Valcernek akkor box lesz...de téjleg szegény Valcernek mien votl a szája..mondjuk eléggé kezelhetetlen gondolom de akkor inkább sarkalja...
polomandi- Fórumfüggő
De hát nem zúzta szét XD Egyébként akármilyen is az Igor, azt el kell ismerni, h lovagolni azt jól tud XD
hát igen jól lovagol de attol független szegény Valcer szája...pedig Valcer akár egy kis bár nem ülnék szivesen rá..nah meg talán akkorse adná oda nekem ZOli ,vagy Gyuszi bá' ha részegre itatnám őket
polomandi- Fórumfüggő
KISANGYAAAAAAL? láttad már terepen?? beindulunk ügetésbe, ő vágtába, előz, rugdos, a másik seggébe megy, visszafoghatatlan, hiperaktív és sorolhatnám sztem az Igor jól lovagol, csak van még mit tanulnia, és sztem az is teljesítmény, h még nem esett le róla...
Lóbolond- Tag
- Hozzászólások száma : 520
nyugi a kisangyalt nem komolyan gondoltam hisz hallottam róla egy pár dolgot meg nem oan ksiangyal tipus
polomandi- Fórumfüggő
Hogy láthatta volna Mandi terepen a Valcert? XD Sztem inkább hallott róla XD Hát...tényleg nem bicikliszerűen irányítható
én telepátiával rendelkezem és mivel a fél szivem ketté van osztva egy Kingánál és egy Nenonál van így láthattam mi történik há tige nelég soakt hallottam róla de annyira cukee ^^
polomandi- Fórumfüggő
ÉN EGYSZER AZT ÁLMODTA HOGY EGY ÁTLÁTSZ FOLYOSÓN KELLETT ÁTMENI ÉN MEG NEM MERTEM ÉS AZ TÁN CSÚSZTAM A PADLÓN LESTEM ÉS AKKOR FELÉBREDTEM!!
JENNY- Új tag
- Hozzászólások száma : 42
Registration date : 2008. Apr. 23.
Azt álmodtam, hogy a suliba kellett aludni, és mindenki kiröhögött, mert a hálóingemen vvalami viccesen mosolygó póni volt
LadyCheebeeke- Hozzászólások száma : 9
Registration date : 2009. Feb. 16.
aranyos lehett
Diablo39- Új tag
- Hozzászólások száma : 14
Registration date : 2009. Aug. 07.
1 / 1 oldal
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.