Fényképezési-láz
4 posters
1 / 1 oldal
Fényképezési-láz
Ti már éreztétek azt, hogy MOST azonnal meg kell keresni a fényképezőt, és kattintgatni egyet...bármiről, csak úgy? XD Rám tegnap tört rám ez a betegség, mert olyan szépen sütött a nap...szép nagy felhők, cspíős hideg, de szikrázó napsütés...így sok fény és árnyék XD Ezt úgy szeretem, szóval mentem egyet "kattintgatni". Nem lettek valami különleges képek, de azért felteszem Ha ti is csak úgy mert rátok tört fényképezgettek, tegyétek fel a képeket (Mindjárt felteszem, csak fel kell töltenem)
Re: Fényképezési-láz
Völgy a telkek alatt (Én a sötét oldalon állok ) :
A diófa árnyjátka :
A diófa tövéből...
A diófa átöleli a napot
A völgy...ahol mindig vágtazhatnékom témad
A méheink...amik miatt inkább mégse lovagolnék ott XD
A patakmenti fák...
A házunk mögötti telek (nem a miénk, mert az előző lakó eladta)
A kertünk végéből ezt látom...
A völgy a szomszéd telek gazából XD
Az erdő felé...
A diófa árnyjátka :
A diófa tövéből...
A diófa átöleli a napot
A völgy...ahol mindig vágtazhatnékom témad
A méheink...amik miatt inkább mégse lovagolnék ott XD
A patakmenti fák...
A házunk mögötti telek (nem a miénk, mert az előző lakó eladta)
A kertünk végéből ezt látom...
A völgy a szomszéd telek gazából XD
Az erdő felé...
Ja...és kommentet kérek Melyik a legjobb, melyik a legrosszab, melyik miért (nem) tetszett...esetleg sorrend
ma voltam szüretin györkönyben, habár most is uncsimtól írok és Pinguval meg pacikat fényképeztünk, vagyis csak én, a telómra XD
am jók a képek
am jók a képek
a legjobb cím: a méheink akik miatt mégse váktáznék ott
hát ez aranyos...egy enyhe somolygási görcs jött rám egyébként tök jó képek..én max a főút melletti kis füves területet meg a szomszéd javítómühelyt tudnám lefényképezni
hát ez aranyos...egy enyhe somolygási görcs jött rám egyébként tök jó képek..én max a főút melletti kis füves területet meg a szomszéd javítómühelyt tudnám lefényképezni
polomandi- Fórumfüggő
- Hozzászólások száma : 1010
Registration date : 2007. Oct. 06.
én is szoktam úgy érezni, hogy most azonnal lekell fényképeznem valami gyönyörű helyet... én nagyon örültem, amikor a decemberi csomi magazinjában volt olyan oldal, ahol elmondta az a fényképész, hogy hogyan lehet csinálni szép képeket...
1 / 1 oldal
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.