Betyár,a hűséges!
4 posters
1 / 1 oldal
Betyár,a hűséges!
Ez a történet az én kedvenc lovamról szól!Arra kérek midenkit hogy aki elkezdi olvas ni a könyvet ne hadja abba!
Mindjárt kezdem az első fejezetet!De előbb mondjátok meg hogy jó ötlet e ide írnom a könyvem!Kösz!
Mindjárt kezdem az első fejezetet!De előbb mondjátok meg hogy jó ötlet e ide írnom a könyvem!Kösz!
Száguldó paripa- Hozzászólások száma : 9
Registration date : 2007. Oct. 30.
Re: Betyár,a hűséges!
A én lovamat Betyárnak hívjár és a Bodor lovastanyán él!Engem pedig Negyela Bernadettnek Viviennek hívnak!És nem kérdeztem a véleményed! Ő a kedvenc lovam! Hogy merészelted!Lehet hogy a te kedvenc lovadat is úgy hívják de az enyémet is!Köszike!
Száguldó paripa- Hozzászólások száma : 9
Registration date : 2007. Oct. 30.
Ki ebben a témában a modi? Jó ötlet lenne azonnal törölni a vendég üzijét Aszittem ebbe a fórumba nem is lehet vendégként írni
Angyalpega a modi...de már rég nincs fent
polomandi- Fórumfüggő
- Hozzászólások száma : 1010
Registration date : 2007. Oct. 06.
jujj váááá.... én itt vok mostan!! aszittem, nem lehet vendégeknek írni.. szerintem ezt ki kéne iktatni na mindjárt...
az az üzi ki lett törölve, de szerintem be kéne állítani, hogy csak regisztráltak írhassanak. Hát hogy mostanában nem voltam fenn, más elfoglaltságaim is akadtak, na mindegy ez személyes ügy stb... de ideje kicsit újra beszivárogni a fórum hétköznapjaiba bár őszintén szólva nem hittem volna, hogy bármi komolyabb moderálnivaló lenne ezen a fórumon, dehát látom tévedtem... sajna hülyék mindenhol akadnak
Sajna ezért van szükségünk modikra Lécci töröld Mandi 1. hozzászólását is XD Most olyan, mintha SzP-re lenne mérges, mert új témát nyitott XD Először én is arra gondoltam, hülyeség, ha vendégek is írhatnak...de lehet, h mégis jó...eredeti fórumon már többször is volt, h nem tudtam belépni valami miatt és így nem tudtam írni se...elég szar volt...
Jó, h visszatértél a fórumra
Jó, h visszatértél a fórumra
jó ,h ujra itt vagy
polomandi- Fórumfüggő
- Hozzászólások száma : 1010
Registration date : 2007. Oct. 06.
1 / 1 oldal
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.