Hány forintért és milyen sűrűn jársz?
+10
Spirit
sziszs
lovas Réka
freedom
Bucs
polomandi
Gengsty
Mony
Lóbolond
Admin
14 posters
Ponyclub tagok :: PonyClub :: Lovaglás
1 / 1 oldal
Re: Hány forintért és milyen sűrűn jársz?
Váltózóan, de 2.400 Ft/h
Lóbolond- Tag
- Hozzászólások száma : 520
Registration date : 2007. Oct. 06.
Én nagyon ritkán tudok menni, és mivel általában Rádira megyek 2.400 Ft-ért
legtöbbször hetente 1 x és 1200/ h
polomandi- Fórumfüggő
- Hozzászólások száma : 1010
Jah, saját lovakon könnyű XD
Lóbolond- Tag
- Hozzászólások száma : 520
Olguspaci XD én is ingyen fogok Miki bá lován és póniján alig várom már
jaja XD wááá....Admin akarok lovagolni XD a hafikon oan jó pacizni mert oan kis makacsok és élénkek lásd Diamondot XD és ahogy Admit ismerem, ő se más, sőt ő még inkább játékosabb + ott lesz a kis 120cm-s póni is XD oan jó lesz...amúgy nyaranként sűrűbben járok pacizni...2x hetente, de rgéebben volt h 4x is mentem egy héten
én minden héten meek apa ismerőséhez Bocskába és ott nemigen kell fizetni nekünk
és az egyik oszitársammal járok lovagolni
és az egyik oszitársammal járok lovagolni
freedom- Tag
- Hozzászólások száma : 266
Registration date : 2007. Oct. 09.
Én hetente kétszer, általában xD 2000 Ft/óra
lovas Réka- Tag
- Hozzászólások száma : 391
wááá holnap lovaglás XD és hamarosan Babicsek Bernát lovainak simizse, és nagy szerencse esetén lovaglása
Én 2000 és heti 1
sziszs- Hozzászólások száma : 6
Registration date : 2007. Oct. 17.
én ingyeeeen mert sokszor segítek a munkákban hát igen mért is örülök hogy Tomi oktat... éss sáltalában hetente 1x sajnos... de fogok még járni +ban egy másik helyre, ami ittvan hozzánk nagyon közel, kb. úgy valahogy mint Mony, hogy jár lovagolni tanulni meg így mellette Admin majd csak én még nemtom hogy hívják a lovat meg hogy mehetek e majd, elvileg holnap kérdezzük meg
Spirit- Új tag
- Hozzászólások száma : 52
Registration date : 2007. Oct. 14.
hétvégére elég rossz diőt mondanak remélem nem marad el a lovaglás
freedom- Tag
- Hozzászólások száma : 266
Registration date : 2007. Oct. 09.
hát nálunk elég hideg van és mondjuk délután szépen süt a nap...eddig soxor volt szerencsém h egész héten hideg volt, soxor esett az eső és szombaton nem esett, sütött a nap, kellemes volt az idő néhányx oan is volt h egész héten csak szombaton volt jó idő szal néha engem is utolér a szerencse...remélem most is...
én a lovon sose fázok XD
polomandi- Fórumfüggő
én 1x egy héten, de van, hogy 2x és 50perc 1700Ft
Kréta- Hozzászólások száma : 9
Registration date : 2007. Dec. 19.
Én suliközben 1x vagy 2x hetente, szünetekben meg nyáron van, hogy naponta is, ha épp itthon vagyunk A tétényiben 1500 egy óra, az erzsébetiben 2600, egy óra osztály. A tétényi meg olyan "menj-a-saját-fejed-után" típusú dolog, de nekem bejön Legalább ott én hozom ki a paccot, én nyergelem föl, én megyek le vele, azt csinálok a pályán, amit akarok (már úgy értem, nem nagyon oktatnak), és én is viszem föl a paccot, és viszem be a boxba Az erzsébeti lovarda nagyon jó, de nekem ez a lóval való foglalkozás nagyon hiányzik (múltkor fél óráig azon gondolkoztam, hogy mit felejtettem el, amikor eljüttönk a loviból - aztán később rájöttem, hogy nem kellett lenyergelnem se, és ez volt fura XD )
és nem szoktál terepre menni?
Rádin táborban nem szoktunk mi se ápolni, de amikor külön megyünk, akkor leápolhatjuk (félig-meddig XD ), meg felkantározzuk (ha kérjük akár nyergelhetünk is, de azt nem mindenkinek engedik, nehogy feltörje a ló hátát), de utána mindenképpen nekünk kell leszerszámozni
Ahova most járok egy csomó olyan új dolgot tanulok, ami másnak lehet, h normális, de nekem új XD Pl patakaparás, biztonságicsomó-kötés...
Nem is tudom eldönteni, melyik helyet szeretem jobban
Rádin táborban nem szoktunk mi se ápolni, de amikor külön megyünk, akkor leápolhatjuk (félig-meddig XD ), meg felkantározzuk (ha kérjük akár nyergelhetünk is, de azt nem mindenkinek engedik, nehogy feltörje a ló hátát), de utána mindenképpen nekünk kell leszerszámozni
Ahova most járok egy csomó olyan új dolgot tanulok, ami másnak lehet, h normális, de nekem új XD Pl patakaparás, biztonságicsomó-kötés...
Nem is tudom eldönteni, melyik helyet szeretem jobban
Hehe az jó
Hát nem, a tétényiben egész jól lehetne minden fele menni, de ez nem jönne össze, mindegy, bonyolult. Az erzsébetiben meg van, de hát még ott új vagyok, meg van még mit gyakorolni (mellesleg érdekes, hogy míg a tétényiben majdnem minden kisebb-nagyobb hibám elűnt, most az új helyen ezek előjönnek XD meg olyan izomlázam van, mint a fene XD )
Eddig terepen 2x voltam, egyszer a táborban, akkor nagyon király volt, másodszor balatonon, egy arab telivéren, a Berek mellett egy kissé illuminált állapotban levő vezetővel XD Hát, érdekes volt, de mindenképpen megérte az arab telivér miatt
Hát nem, a tétényiben egész jól lehetne minden fele menni, de ez nem jönne össze, mindegy, bonyolult. Az erzsébetiben meg van, de hát még ott új vagyok, meg van még mit gyakorolni (mellesleg érdekes, hogy míg a tétényiben majdnem minden kisebb-nagyobb hibám elűnt, most az új helyen ezek előjönnek XD meg olyan izomlázam van, mint a fene XD )
Eddig terepen 2x voltam, egyszer a táborban, akkor nagyon király volt, másodszor balatonon, egy arab telivéren, a Berek mellett egy kissé illuminált állapotban levő vezetővel XD Hát, érdekes volt, de mindenképpen megérte az arab telivér miatt
Na akkor majd élvezni fogod a tábort Gondolom először megnézik mennyire tudsz, de sztem első nap délután már mehetsz terepre És onnantól minden nap
Gengsty írta: Na akkor majd élvezni fogod a tábort Gondolom először megnézik mennyire tudsz, de sztem első nap délután már mehetsz terepre És onnantól minden nap
Júúj de jó Jaj, már annyira vároom vááh
Én hetente 2x járok és 2000 ft/óra
Szuszíítóó- Új tag
- Hozzászólások száma : 11
Registration date : 2007. Dec. 11.
Én 1800-ért és hetente 1-szer, meg otthon is XD
LovasDorci- Új tag
- Hozzászólások száma : 12
Registration date : 2007. Nov. 24.
ehw Moly aztán ne csábítsd el az uramat
polomandi- Fórumfüggő
Ponyclub tagok :: PonyClub :: Lovaglás
1 / 1 oldal
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.