Ponyclub tagok
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

star stable

Go down

star stable Empty star stable

Témanyitás  evi.bara 2008-06-10, 15:37

milyen helyek vannak a térképen , csak egy csillalg hiányzik és azt sehol sem találom azt a helyet , hogy lehetne megtalálni?miért nem szerepel anne?a verseny közben miért esik az eső?miért nincs benne a jorvik gimnázium és a pine hill kuria?

evi.bara
Vendég


Vissza az elejére Go down

star stable Empty Válasz

Témanyitás  Szery 2008-08-07, 12:33

Szia!

Az utolsó csillag csak a Claymore kupán látszik.Anne nem tom,h miért nincs benne.A verseny közben ha nem akarod,hogy essen akkor ezt próbáld meg:mikor meg a távlovaglás akkor menj oda hermanhoz és menj vissza jorvikba.Aztán kiírja hogy lejárt az időd,akkor katt az ujraindításra.Na ugye,hogy jobb?
Ha azt akarod,hogy jorvikban essen,akkor vállald el hermannál a készülődés feladatot és aztán lérj díjlovagló edzést.Gyorsan menj hermanhoz és menj a claymore kupára.Ott szintén kiírja a szokásos dumáját,aztán katt az ujraindításra.Ekkor esik az eső,csak minek?
Ezek közül az első bevált,a másodikat még nem próbáltam.
Egyébként Star Stable fansiteokon találsz mét több tippet,pl. hogy hogyan menj át a szürke részre.

Szery
Vendég


Vissza az elejére Go down

star stable Empty játék

Témanyitás  Lekwár 2009-01-02, 17:35

nem tudja valaki hogy hogy kell istállópontokat szerezni?aki tudja az légyszi írjön!!! vágta köszi pattog Very Happy

Lekwár
Vendég


Vissza az elejére Go down

star stable Empty Szürke rész és istállópont, stb.

Témanyitás  Starhors 2009-12-01, 15:36

Hello!

Istállópontokat úgy lehet szerezni, hogy dolgozol. Menj a kék felkiáltó jellel "felszerelt" táblához. Ott bármilyen munkát elvállalhatsz.(csutakolás,
etetés, itatás, almozás) Utána menj az istálló mellett álló esőkabátos emberkéhez.

A 4. részben a mocsárnál kijuthatsz, onnan már sima ügy az egész.

A 3. résznél nekem sikerült egy irtó nehéz dolog: a hegyről lementem a 4. részben lévő mocsárhoz(csak az emberrel) ez csak egyszer sikerült.
akkor még nincs ott semmi. se mr. sands, se a "minihidak". onnan nem tudsz továbbmenni. Sad
Van még a Rodilla szabadulás : vagy a lovaddal és szorosan a falhoz mész. Olyannyira, hogy a lovad megáll és te leszállsz a nyeregből és ő
kidob a Rodilla lovasiskolából.Ezután mész, amerre akarsz. javascript:emoticonp('Smile') (Dark Core telepnél nem működik)

A 2. részben a titkos ligetnél tudsz kijutni: menj a szürke részen messze a sárga ponttól.És egyszer csak azt veszed észre már mióta mész.Általában nincs láthatatlan fal. De nincs nagyon semmi, mindent ellep a hó.

Az 1. részben Jorviknál a három tengerre néző sziklánál.kiállsz a szélére, de annyira, hogy épp ne essetek le.Aztán ágaskodsz és gyorsan leszállsz a lovadról.Ő leesik, téged pedig átdob a szürke részre.Érdemes többször próbálni.
A mási esély, Valedalánál van a forrásnál.A forrás közelében vagy.a falnál mész, de főleg a sziklás résznél.Én nekimentem a falnak, de előtte ugrattam egyet, s aztán átdobott.

Érdekes: a 2. résznél a Dietrich-i versenynél a nézőtérre ki lehet ugrani és elmenni oda, ahol a Claymore próba volt. Vannak ott forgó hóemberek, meg egy pár dolog. Smile Smile

Starhors
Vendég


Vissza az elejére Go down

star stable Empty Re: star stable

Témanyitás  Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.