Hova jársz?
+14
Szuszító
Galopp94
Kréta
lovasbetti
Ozirisz(láw)
LovasDori
Gengsty
sziszs
polomandi
Lóbolond
Mony
Angyalpegazus
Bucs
Admin
18 posters
Ponyclub tagok :: PonyClub :: Lovaglás
1 / 2 oldal
1 / 2 oldal • 1, 2
Re: Hova jársz?
hát azt ne itt tegyük, mert ez nem az a téma. Amúgy szerintem nincs semmi baj a hangulattal.
hirdessük a fórumot? mondjuk honlapunkon vagy ilyesmi. Mondjuk erről a többieket is meg kéne kérdezni, mert elvileg nem akajuk, hogy sok gyökerek itt behálózzák a fórumot.
felőlem kitehetitek a honlapot az oldalatokra lényeg h ne lepjék el a fórumot a gyökerek éna Varga Ménes Póni Klubba járok
Rádiháza, Kabala Ménes Azaz nem lovarda, hanem tenyésztő állomás, de mellesleg lovarda is XD
Lóbolond- Tag
- Hozzászólások száma : 520
Registration date : 2007. Oct. 06.
Gógán Tanya
polomandi- Fórumfüggő
- Hozzászólások száma : 1010
én a leges-legelső órámat egy Csillaghegyi loviban vettem (nemtom mi a neve, de a Csillaghegyi strand mellett van nem messze) és elég gagyi hely volt...az volt az első és utcsó órám, aztán meg már Vörösvárra jártam kb. 10-11 hónapig...
Én a favoritba , egyébként biztos írja valahol csak hüje vagyok de hányan vagyunk ezen a fórumon ?
sziszs- Hozzászólások száma : 6
Registration date : 2007. Oct. 17.
Én a Tétényi Dunapart Lovasklubba De jártam már a Hubertus Lovasiskolába, a Mustáng Lovasklubba, és még jópár helyre
Hát...én rendszeresen sajna sehova De ha megyek, akkor Rádiházára, a Kabala Méneshez Voltam Ságodban is a Kinizsi Hagyományőrző Klubnál...de azt nem ajánlom senkinek
Hubertus Lovasiskola Balatonfenyvesen. Illetve már nem teljesen, mert csak lovak kiképzésével foglalkoznak leginkább. Szép nagy fedeles, szép istállók, jó lovakBucs írta:mien Hubertusról?
te jártál a musztáng lovas clubba?
Dunaharsztiba ?
Dunaharsztiba ?
polomandi- Fórumfüggő
Galgóczy magánistálló!
Ozirisz(láw)- Új tag
- Hozzászólások száma : 32
Registration date : 2007. Nov. 17.
heh egy saját bejáratú loval , ugye ?
polomandi- Fórumfüggő
lovarda itt sincs, én egy tanyára járok, a lányt myvippen találtam meg és láttam,h közel van és korombeli így felvettem msn-re sötöbbi
polomandi- Fórumfüggő
Én az Airport Ranch-re járok
Kréta- Hozzászólások száma : 9
Registration date : 2007. Dec. 19.
3x jártam ott össz-vissz, egyszer, amikor megnéztük, egyszer, amikor az oktató elfejettet szólni, hogy bocs, de nem lesz, és egyszer, futószáron, amikor sikerült esnem is egyet, mert mellettünk elvágtáztak, és az én lovam is utána ment. Kicsit váratlanul ért XDpolomandi írta:te jártál a musztáng lovas clubba?
Dunaharsztiba ?
Amúgy most jelenleg a tétényibe is meg az erzsébetibe is járok
Régen a Favoritba jártam de átmentem a Kurucz Lovassport Egyeslütbe a (fönix helyén van ami megszűnt )
sokkal jobb mint a favorit
sokkal jobb mint a favorit
Galopp94- Új tag
- Hozzászólások száma : 10
Registration date : 2008. Apr. 26.
Szijjasztok! Én új vagyok itt!
kb 2 éve lovaglok, és a Szegedi Szabadidő LK-ban:)
kb 2 éve lovaglok, és a Szegedi Szabadidő LK-ban:)
Szuszító- Hozzászólások száma : 1
Registration date : 2008. May. 14.
nyiharda
Sziasztok! Én most kezdem... az úgy volt, hogy elmentem nyaralni a Zablakertbe... és beleszerettem a nagyfejűekbe. Olyan aranyosak! Hazajöttem, és egyből bejelentkeztem a Nyihardába. (Mert az biciklizhető közelségben van.) Egyszer már voltam is. Rendesek voltak. Csak szegény Bálint tűrte rosszul a bénázásomat. (Bálint egy ló.) Visszamegyek! Már holnap! (Azt hiszem, teljes anyagi romlásnak nézek elébe... )
Gabor- Hozzászólások száma : 1
Registration date : 2008. Aug. 20.
sziasztok
új vok,és nemtudom,hogy itt mi hogy működik
valaki segítene?
valaki segítene?
¤Đoripaci¤- Hozzászólások száma : 1
Registration date : 2009. Jan. 02.
Hali! Én itthon szoktam lovagolni a saját pacimon...amúgy nem is lovardában tanultam, hanem egy kedves barátunknál...vagyis akkor még csak egy helyi lány lován...vagyis póniján
LadyCheebeeke- Hozzászólások száma : 9
Registration date : 2009. Feb. 16.
1 / 2 oldal • 1, 2
Ponyclub tagok :: PonyClub :: Lovaglás
1 / 2 oldal
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.