Esések
+7
Bucs
Pici Csillagfény
polomandi
Gengsty
Lóbolond
Mony
Sütemény
11 posters
Ponyclub tagok :: PonyClub :: Lovaglás
1 / 2 oldal
1 / 2 oldal • 1, 2
Re: Esések
2x, egyszer csak olyan ,,nyakánlecsúszósseggreülőset", de a második olyan igazi, szaftos esés volt XD Szal ugratás közben blablabla, majd katapult, repülés 2 m a levegőben hanyatt földetérés még mindig lovaglópózban, pálcát szorítva XD Amikor érkeztem, egy kicsit fájt, és a fejem is elég rendesen bevertem (de kobakom volt), utána pedig nem fájt semmim, csak egy kicsit megszeppent vtam XD
Lóbolond- Tag
- Hozzászólások száma : 520
Registration date : 2007. Oct. 06.
Én háromszor, plusz egy csúszás XD
Először bakolt, ágaskodott, rúgott a ló, és kirepültem a nyeregből XD
Másodszor kengyel nélkül tanügettem szabadon, erre a lónak galoppozni támadt kedve, megint repültem...
Harmadszor 180 fokos fordulat galoppban, majd egy ugró ló alvázának megtekintése XD
Negyedszer vágtából hirtelen leálló ló nyakán csúszdázás
Először bakolt, ágaskodott, rúgott a ló, és kirepültem a nyeregből XD
Másodszor kengyel nélkül tanügettem szabadon, erre a lónak galoppozni támadt kedve, megint repültem...
Harmadszor 180 fokos fordulat galoppban, majd egy ugró ló alvázának megtekintése XD
Negyedszer vágtából hirtelen leálló ló nyakán csúszdázás
Remélem még nem lesz XD Vagy akkor olyan lightos XD
Lóbolond- Tag
1. 4 éve szal még pici voltam pónikon lvoagoltunk és nem hallottam,hoy ügetés és lecsusztam
2. Ágaskdoott a ló bla bla én megleestem
2. Ágaskdoott a ló bla bla én megleestem
polomandi- Fórumfüggő
- Hozzászólások száma : 1010
pff... pónilovagláson ügettetek?? :/ max séta, nem?
Lóbolond- Tag
alsós tanár nénivel joo?
aszem 3.-os voltam
és kissebb kihagyásokkal stb.. kb. 1 évet lovagoltam
aszem 3.-os voltam
és kissebb kihagyásokkal stb.. kb. 1 évet lovagoltam
polomandi- Fórumfüggő
én is XD az jó mi oviban úszni tanultunk
Lóbolond- Tag
XD emléxem, egy csomó lány félni kezdett a víztől XD olyan durva volt az oktatónk... egy fűrész elvágta a nyakát, ezért csak suttogva, reszelős hangon tudott beszélni :/ és úgy kellett fél medencét átúszni, h 2 levegővétellel :/
Lóbolond- Tag
nekem egyszer volt egy oan oktatóm még mikor 8-9 éves lehettem h ha nem akartam bemenni a vízbe mert hideg volt és szoknom kellett volna egyszerűen belökött a vízbe
uhh ez durva... nekünk is szigorú volt, de nem ennyire egy csaj sírt, mert nem mert belejönni, aztán azt hagyta, és ugyanúgy járatta úszni, mi mindig kaptunk cukrot, ha jól csináltuk az óra végén, és eldöntötte, h ő is bejön XD aztán már nem fél a víztől
Lóbolond- Tag
Én oviban és alsóban is úszni jártam XD De alsóban két csoportra voltunk osztva, mert sokan voltunk, és amíg egyik csapat úszott a másik a büfében matekpéldákat oldott meg, mert az ofőnk matektanár volt
juj :S olyan furi ez a kép :/ a ló, mintha csont és bőr lenne :/
Lóbolond- Tag
Hát tényleg XD De szerintem csak a fényképezési szög meg a nyújtott mozdulat miatt látszik úgy...hát...de nem esett baj
de a csaj úgy megy rajta mint vmi elkényesztetett p*csa és még lovagló cucc sincs rajta ez a ló tisztára mint a Csenge XD
nekem sincs lovagló cuccom eggyenlőre csak egy kobakom...attol még nem picsa és ha rosszul kapja el a kép akkor azért is lehet oan a járása...
polomandi- Fórumfüggő
ez a csaj nem esett le....én is szoktam úgy mozgatni lovaglás elö9tt alovat (levagló cuc nélkül) hogy rajta van minden
Az oviba én is jártam uszni és mindehogy tudtam ma meg sehogyse tudok...XD ezt csináljátok utánam
polomandi- Fórumfüggő
Elnézést, de nem az esésről szól a téma? xD Am. én nemtok úszni
lovas Réka- Tag
- Hozzászólások száma : 391
attól függ h nincs rajta lovagló cucc nem azt jelenti h egy világ törik össze én pl kifejezetten utálnám a lovagló cucot XD tuúl pasznetos na és a kobak tyűű életemben kétszer volt rajtam, de akkor is lovardában ... xD
az leeht h csak mittom én futatja de elég furin néz ki a kameera szögéből mindha megréműlne
az leeht h csak mittom én futatja de elég furin néz ki a kameera szögéből mindha megréműlne
rajtam se túl sokszor van kobak....se lovagló cucc....a kamerkép elég igaz és lehet azért igy áll a csaj emrt fézik...
Erre én is gondoltam, de ahogy nézem a szárak nincsenek rendesen "elkülönítve"...ha mozgatná, akkor csinált volna velük valamit, de tiszta lazán lógnak, és ba beleakad a ló lába? Elég necces...
nah jó haggyuk a témát XD
egyre csak bonyorúltabb lesz, az lehet a legcikisebb ha egy sráccal lovagoslz aki bejön neked és vágta és gizdulsz elötte és kikönnyítve izé meg minden és lefejelsz egy ágat és leesel
egyre csak bonyorúltabb lesz, az lehet a legcikisebb ha egy sráccal lovagoslz aki bejön neked és vágta és gizdulsz elötte és kikönnyítve izé meg minden és lefejelsz egy ágat és leesel
polomandi- Fórumfüggő
jah, vagy fennakadsz és lovaglópózban csüngesz az ágon
Lóbolond- Tag
heh az se lehet kellemes XD
polomandi- Fórumfüggő
persze az se kisebb, ha ez fordítva történik és ő ragad fent a fán...vagy lóúsztatás a tengerben...majd kiderül nem tud úszni XD
hehe jah,mien ciki lenne már XD
polomandi- Fórumfüggő
1 / 2 oldal • 1, 2
Ponyclub tagok :: PonyClub :: Lovaglás
1 / 2 oldal
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.