Rajzaitok
+12
vikilovas
Sütemény
Lóbolond
lovas Réka
LovasDori
polomandi
Gengsty
Angyalpegazus
Pici Csillagfény
Mony
Bucs
Admin
16 posters
Ponyclub tagok :: PonyClub :: Kreatív
4 / 4 oldal
4 / 4 oldal • 1, 2, 3, 4
Re: Rajzaitok
lol majd kapok én is karácsonyra. de nem érdekel akkoris a 35 ezreset vetetem meg anyámékkal, ha kell hozzáadom a zsebpénzem, de nem érem be kisebbel vagy rosszabb minőségűvel
én nem tudnám használni vagyik az én rajz tudásommal...annyi meg nem ér így .. inkább lovalgásra fordítom a pénzem
polomandi- Fórumfüggő
- Hozzászólások száma : 1010
Registration date : 2007. Oct. 06.
ASZTA B*MEG! te aztán tudsz rajzolni hallod O___O grat XD Rajzolhatnál nekem lovat XDDDD
Angyalpegazus írta:lol majd kapok én is karácsonyra. de nem érdekel akkoris a 35 ezreset vetetem meg anyámékkal, ha kell hozzáadom a zsebpénzem, de nem érem be kisebbel vagy rosszabb minőségűvel
sztem a drágább az max nagyobbb , de csak szerintem XD nekem a little is elég XD , de én most karira, 3az1-ben-t kapok vagyis fénymásoló, szkenner, és nyomtatót és tegnap anyám megnyugtatott hogy amire ZOO táborba mek akkorra már lesz Digcsi fényképezőm xD mndjum most kari elött nem érdemes venni mert fleszöknek az árek xD, és kari után még olcsóbb lesz XD Xd
Pici Csillagfény írta:Angyalpegazus írta:lol majd kapok én is karácsonyra. de nem érdekel akkoris a 35 ezreset vetetem meg anyámékkal, ha kell hozzáadom a zsebpénzem, de nem érem be kisebbel vagy rosszabb minőségűvel
sztem a drágább az max nagyobbb , de csak szerintem XD nekem a little is elég XD , de én most karira, 3az1-ben-t kapok vagyis fénymásoló, szkenner, és nyomtatót és tegnap anyám megnyugtatott hogy amire ZOO táborba mek akkorra már lesz Digcsi fényképezőm xD mndjum most kari elött nem érdemes venni mert fleszöknek az árek xD, és kari után még olcsóbb lesz XD Xd
nekem a kisebb az egyenlő rosszab minőségű nagyravágyó vagyok mert van 54 ezerért is , nahh az már valóban minőség + funkciók sokasága lehet, mert azért nem hinném, hogy ilyen iróasztal méretű tabletekkel rajzolgatnának az emberek, bár ki tudja XD
nahh azok a rajzok meg nem is kell szólnom, anélkül is tudhatja mindenki, hogy nagyon jók, Ozirisz
Na ha már Rajz topic, akkor tessék, itt van néhány rajzom XD Tudom, kicsit bénácskák Van asszem 1-2, amit még nem fejeztem be ezek közül, szóval ezt nézzétek el nekem ^^ Jah, és sorry a minőségért is, lusta voltam scannelni, úgyhogy inkább lefényképeztem
kapjátok be én sose tudnék igy rajzolni
polomandi- Fórumfüggő
polomandi írta:kapjátok be én sose tudnék igy rajzolni
Viszont biztos van olyan, amiben te vagy jobb
röhögtetésbe..Csepel plazba azért kicsit oda nyomtam mien kemény volt már
polomandi- Fórumfüggő
polomandi írta:röhögtetésbe..Csepel plazba azért kicsit oda nyomtam mien kemény volt már
Király volt Főleg a hegedülés-kalimpálásod XD Azt hittem kiesek a székből XD XD
de szépen rajzoltok
én béna vok a rajzoláshoz
én béna vok a rajzoláshoz
freedom- Tag
- Hozzászólások száma : 266
Registration date : 2007. Oct. 09.
heh kalimpálás..az mester módra hegedülés volt nem kell fikázni jóó?LovasDori írta:polomandi írta:röhögtetésbe..Csepel plazba azért kicsit oda nyomtam mien kemény volt már
polomandi- Fórumfüggő
Oké, oké nem szóltam többet, majd gyere át, és bemutathatod hegedűtudásod igazi hegedűn ispolomandi írta:heh kalimpálás..az mester módra hegedülés volt nem kell fikázni jóó?LovasDori írta:polomandi írta:röhögtetésbe..Csepel plazba azért kicsit oda nyomtam mien kemény volt már
te is naon szépen rajzolsz :D:D
freedom- Tag
- Hozzászólások száma : 266
Registration date : 2007. Oct. 09.
4 / 4 oldal • 1, 2, 3, 4
Ponyclub tagok :: PonyClub :: Kreatív
4 / 4 oldal
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.