Angol stílus
+5
Gengsty
polomandi
Lóbolond
Bucs
Admin
9 posters
Ponyclub tagok :: PonyClub :: Lovaglás
2 / 2 oldal
2 / 2 oldal • 1, 2
Re: Angol stílus
én meg Babicsek Bernát öccsének lovain fogok lovagolni XD vagy legalábbis simizni őket de ha lehet, lovagolok is rajtuk
én is azt sem tom Babicsek Bernát öccsének (fogjuk rá: pityu XD) mien lovai vannak de ha hazajön a Gabi, megkérdem, miko visz el oda
vane egy aldó díjlovagló nyregem és azt ha megvezsik akkor vehetek egyget Olguspacitól ami naon jó
barna gyönyörű bör...univerzális....és hozzá egy sárgásbarna alátét meg van már egy kipárnázott barna bőr lantár..és mind ez egy pej lovon XD
Petrán mi? és legalább jó rá meg kényelmes? télleg, van olyan képed, amin Olguspaci lovagol vmelyik lovadon?
sajnálom...nem cccsináltam képeket mert lemerült..amugy lett volna oan kép amin Petrán vágtázik
huh ha mi megyünk terepre akkor hogy visszük a fényképezőt ? megoldjuk végülis...és akkor hozok vmi jó elemet ami ien érted szal jó XD és akkor maj dcsinálunk sok lvoaglós képet ,h végre legyne mind2-ről
polomandi- Fórumfüggő
- Hozzászólások száma : 1010
Registration date : 2007. Oct. 06.
Én azt is szeretem...meg a westernt is Olyan univerzális pacim van, amivel mindent lehet csinálni
LadyCheebeeke- Hozzászólások száma : 9
Registration date : 2009. Feb. 16.
Nekem sokkal jobban bejön, mint a western, és igen, mondhatom, mert már kipróbáltam!!
LovasLover- Új tag
- Hozzászólások száma : 46
Registration date : 2009. Sep. 04.
2 / 2 oldal • 1, 2
Ponyclub tagok :: PonyClub :: Lovaglás
2 / 2 oldal
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.