PonyClub
+8
lovasbetti
Angyalpegazus
polomandi
freedom
Mony
lovas Réka
Bucs
Admin
12 posters
Ponyclub tagok :: PonyClub :: PonyClub
2 / 2 oldal
2 / 2 oldal • 1, 2
Re: PonyClub
Gengsty írta:mi lenne, ha felhívjuk őket, h nem akarunk fizetni, nekünk csak az ingyen ajándékokat küldjék ezentúl XD
Várj, valami ilyesmi...
-Hallo, Pony Club?
-Igen, miben segíthetek?
-Arról lenne szó, hogy én mostantól nem fizetek a csomagokért, de kb. félezer Ponyclub taggal berontok oda, és mindenkit legyilkolunk, ha nem küldik ki a csomagjaimat. Ez így rendben van?
-*csönd*
-Hallo...?
-*még mindig csönd*
-Hát jó, akkor pénz helyett holnap mi megyünk oda...
De komolyan, milyen lenne már? XD
nem így gondoltam XD hanem a csekken rajta van a csomag tartalma és csak a könyvet esetleg plusz CD/DVD van csomag tartalmaként a többit ingyen ajándékként jelöli XD Azért meglepődnének, ha aszongyuk, h mostantól nem fizetünk, csak az ingyen ajándékok kellenének...kiderülne mindjárt, h nem is olyan ingyenes az XD
Gengsty írta: nem így gondoltam XD hanem a csekken rajta van a csomag tartalma és csak a könyvet esetleg plusz CD/DVD van csomag tartalmaként a többit ingyen ajándékként jelöli XD Azért meglepődnének, ha aszongyuk, h mostantól nem fizetünk, csak az ingyen ajándékok kellenének...kiderülne mindjárt, h nem is olyan ingyenes az XD
Igen? Ezt még észre sem vettem XD Várj várj, a csomagolási költséget még mindig fizetned kell És tudod, az ajándék, és az csak VALAMIÉRT jár Ebben az esetben azért, mert kifizetsz 3500/4500 Ftot
LovasDori írta:Gengsty írta: nem így gondoltam XD hanem a csekken rajta van a csomag tartalma és csak a könyvet esetleg plusz CD/DVD van csomag tartalmaként a többit ingyen ajándékként jelöli XD Azért meglepődnének, ha aszongyuk, h mostantól nem fizetünk, csak az ingyen ajándékok kellenének...kiderülne mindjárt, h nem is olyan ingyenes az XD
Igen? Ezt még észre sem vettem XD Várj várj, a csomagolási költséget még mindig fizetned kell És tudod, az ajándék, és az csak VALAMIÉRT jár Ebben az esetben azért, mert kifizetsz 3500/4500 Ftot
Na neeee...ha ingyen van, akkor adják oda, nem veszítenek semmit XD a postaköltséget meg fizetem XD
Ha ingyen van -> ajándék -> ha ajándék, akkor meg nem küldhetik el csak úgy... Mert ki járna akkor jól? Te! És nem ők
gyerekek ez a logika..én már nem tudom követni
polomandi- Fórumfüggő
- Hozzászólások száma : 1010
Registration date : 2007. Oct. 06.
legalább nem vagyok egyedül
polomandi- Fórumfüggő
Tudjátok ez egy értelmiségi beszélgetés, és a 190 IQ fölöttiek képesek csak követni a beszélgetést XD
akkor te már rég elvesztetted a fonalat ,ugye ?
polomandi- Fórumfüggő
helllo még új vok itt bár régebben regiztem de vhogy nem jöttem fel ide azért remélem nem bánjátok majd ha néha irogatok
Kislovas- Hozzászólások száma : 1
Registration date : 2007. Oct. 11.
Miért bánnánk? Szívesen látunk itt mindenkit (Amíg nem húzza ki a gyufát XD ) Még nem volt ilyen
Jaj Dóri!!! A felhívos öttlet tényleg jó! De szerintetek a játékaik jók?? Mert nekem tetszenek de jobb lehetne a grafikályuk.
Laru avagy Lovas- Új tag
- Hozzászólások száma : 19
Registration date : 2008. Oct. 29.
2 / 2 oldal • 1, 2
Ponyclub tagok :: PonyClub :: PonyClub
2 / 2 oldal
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.