Alexandra L.
+9
R.Dóri
Bucs
polomandi
Pici Csillagfény
Angyalpegazus
Gengsty
Lóbolond
LovasDori
Mony
13 posters
2 / 2 oldal
2 / 2 oldal • 1, 2
Re: Alexandra L.
én is mindik..meg a cookikat és néha törlöm emrt mindig lelassul a gép tőlik...virusirtom meg jelen van
van-e??? nincs olyan h nicns!! még a citromailról is jöhet le vírus, szal mindenképpen kell írtó :/
Lóbolond- Tag
- Hozzászólások száma : 520
Registration date : 2007. Oct. 06.
nekem az AL teccik mert szeretem amászkálós-keresgélős játékokat csak az oat nem szeretem h üldöznek pl. az ss-ben mikor észrevesznek és menekülni kell azt utálom mert felmegy az adrelalin szintem és már szinte szétverem a billentyűzetet úgy remeg a kezem XD de a legjobb a szabad jték, ien sims2 féle mászkálós, lovaglós, tenyésztős és ,,mindent csinálj magad" játék
Igen, én is szeretem a keresgélős dolgokat...persze az AL-t nem egyszer otthagytam, mert belefáradtam, h fél napja keresgélek valamit és nincs meg (hálisten a Horsefun mindig kimentett XD ) meg amikor versenyezni kellett a lánnyal, és tudtam, h le kell vágni az utat, de mindig megakadtam egy grafikai hibában
Gengsty írta:Igen, én is szeretem a keresgélős dolgokat...persze az AL-t nem egyszer otthagytam, mert belefáradtam, h fél napja keresgélek valamit és nincs meg (hálisten a Horsefun mindig kimentett XD ) meg amikor versenyezni kellett a lánnyal, és tudtam, h le kell vágni az utat, de mindig megakadtam egy grafikai hibában
Horsefunon komolyan ez lesz a szlogen: A Horsefun mindenhonnan kiment XD
Na igen, az mondjuk gáz, hogy a grafikai hibák miatt nehéz a játék XD
Én megáltam a játékban mert nem tudtam és nem tudom
R.Dóri- Új tag
- Hozzászólások száma : 98
Registration date : 2007. Oct. 07.
lovas dori megmondod hogy kell tovább mert elakadtam 1 hónapja
R.Dóri- Új tag
Mony írta:ha leírnád h hol, biztos segítene
Nekem általában pl a Horsefunon is attól forr fel az agyvizem, amikor segítséget kérnek tőlem, de nem írják le, hogy hol akadtak el, melyik résznél, mi nem megy, melyik játékban...
hát ott hogy így a könyvtárban beszéltem(filmben) de inkább veszekedtem a vörös hajú csajjal
AL7
AL7
R.Dóri- Új tag
jah h pl beírják ezt h: jajj segíts! könyörgöm, órák óta próbálom xy?
Igen, de van amikor még azt se írják le, hogy melyik játékban XD
Igen, de van amikor még azt se írják le, hogy melyik játékban XD
Hol lehet megszerezni az Alexandra Lendermann-t? Naon kellene!!!!! A demo-val játszottam, az is oan ló!!!!
moka- Új tag
- Hozzászólások száma : 85
Registration date : 2007. Oct. 11.
moka írta:Hol lehet megszerezni az Alexandra Lendermann-t? Naon kellene!!!!! A demo-val játszottam, az is oan ló!!!!
Attól függ, melyiket.. Mert jelenleg 5 van olyan, amit még meg lehet szerezni...
Jah igen, mert megjelent az AL 8 is És nagyon jó, nekem tetszik, de azért szokáshoz híven, ismét van olyan dolog, ami kiakasztott... (pl idő múlása...)
huh alig várom,hogy kipróbálhassam [quote]
polomandi- Fórumfüggő
- Hozzászólások száma : 1010
Registration date : 2007. Oct. 06.
LovasDori!
Kérdésem lenne: AL7, másnéven Horsez: Nekem is az a bajom, az 1. hét végén, mikor Jade-el veszekedtem, ugyi elküldött (pontosabban a végén elzavart) megkeresni a többieket, mert beszélni akar mindenkivel. Nah, szal a két lányt megtaláltam, és Caroll azt mondja, hogy Samuel valami tudományos központban van, és Fm rádiót hallgat, Miguel-t meg nem látta egész nap. Szóval én nem találom Samuel-t. Bejártam már árkot-bokrot, vagyis nem biztos, mert még most telepítettem fel... De már egy ideje szenvedek vele... Örülnék egy kis önzetlen HELP-nek!!! PLS!!! Köszönöm!
Kérdésem lenne: AL7, másnéven Horsez: Nekem is az a bajom, az 1. hét végén, mikor Jade-el veszekedtem, ugyi elküldött (pontosabban a végén elzavart) megkeresni a többieket, mert beszélni akar mindenkivel. Nah, szal a két lányt megtaláltam, és Caroll azt mondja, hogy Samuel valami tudományos központban van, és Fm rádiót hallgat, Miguel-t meg nem látta egész nap. Szóval én nem találom Samuel-t. Bejártam már árkot-bokrot, vagyis nem biztos, mert még most telepítettem fel... De már egy ideje szenvedek vele... Örülnék egy kis önzetlen HELP-nek!!! PLS!!! Köszönöm!
Zathura írta:LovasDori!
Úgy emlékszem ott honnan kilépsz azon a téren egyik házban van, de nem fog hallani a zenétől...meg kell keresni a könyvtárban a rádió telefonszámát és betelefonálni akkor kinyitja az ajtót
Elakadás a HORSEZ-ben! :(
Szóval!LovasDori írta:Ha segítség kell, keressetek engem (is) ^^
Kínában, az 5. héten akadtam el. SZegény Miguel próbált meghívni egy bulira, és meg kell keresnem a többieket. Addig eljutottam, hogy megkerestem a vízesést, és a barlangot, és találtam egy ásót. De minek az ásó? És honnan szerezzek fényt? És mit is kell csinálni annál a helynél, ami a teljes térképen van bejelölve, és ott van egy útszerű valami aminek elveszett a hajtókarja
Segítsetek lécci!
Horsezfan- Hozzászólások száma : 7
Registration date : 2008. Jun. 30.
LovasDori írta:Gengsty írta:ez a My Horse & Me engem is érdekel Legalábbis nagyon jól hangzik
Bizony... Atari... Ráadásul a Fei közreműködésével... Szóval rossz nem lehet De ahúgy nézem, csak díjugratás lesz, meg minijátékok, meg lópucolás, és jól néz szerintem egészen
Nemtudom hogy nektek már megvan e meg ezeket mikor írtátok de....bembaj xD nekem megvan ez a játék és tényleg nem rossz....csak nekem kicsit unalmas hogy csak ugratás van benne :S inkább az olyanokat szeretem aminek van egy történet alapja mint pl az AL 7. amiben elakadtam xD láttam hogy sokan panaszkodtak rá.... hát igen.... kicsit tényleg rossz hogy ide oda mászkálj ezért azér meg ekkor és akkor.....de legalább történik benne valami és nem unom halálra az agyam mint amikor nincs iesmi benne de am vki nem tudja mit káne csinálni a 6ik héten amikor pnzt kell szerezni? x) 50 000-et már szereztem de a maradék 100 000-at honnan kéne megszerezni? :S
Ancsa930720- Hozzászólások száma : 3
Registration date : 2008. Jul. 24.
2 / 2 oldal • 1, 2
2 / 2 oldal
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.