PCF család
+4
Angyalpegazus
Bucs
Mony
polomandi
8 posters
4 / 7 oldal
4 / 7 oldal • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: PCF család
Bucs írta:fúkjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj viccccccccccccc vecetek kiiiiii *kajabál*
nem szeretsz fürdeni? pedig kell ám...:P
Bucsikácskácska nézd, én tudok fürdeni!!! *beleugrok a felmosóvödörbe, az kettétörik és csurom víz lesz minden.*
lovas Réka- Tag
- Hozzászólások száma : 391
Registration date : 2007. Oct. 06.
baxus takarítani? drágalátosos apátok már 4 hónapnyi béremmel el van maradva a gyerekem éhezik aztán még takarítsak is?Bucs írta:hehh...Peca néci teccék tavarítani
jah lss (ha szólíthatlak így) éhezek kélek enni! nah, jó éjt, megyek sya anya sya bucsikácskácska, csókolom pamacs bácsi és mony néni!
lovas Réka- Tag
lovas Réka írta:jah lss (ha szólíthatlak így) éhezek kélek enni! nah, jó éjt, megyek sya anya sya bucsikácskácska, csókolom pamacs bácsi és mony néni!
pamacsnak csak monitám szólíthatja előre szólok ^^
Nah oké akkor hogy szólítsam?
lovas Réka- Tag
Nah jó, a gumicukornál megállok! áh te dőlök a nevetéstől!!!!!! én picike zombikám!Pici Csillagfény írta:jah ha akarsz akor még zombinak is szólíthatsz, de elmehetünk a gumicukorig is XD
lovas Réka- Tag
lovas Réka írta:Nah jó, a gumicukornál megállok! áh te dőlök a nevetéstől!!!!!! én picike zombikám!Pici Csillagfény írta:jah ha akarsz akor még zombinak is szólíthatsz, de elmehetünk a gumicukorig is XD
oks XDxD
Nah mostmár tényleg megyek alucikázni! Csasztok!
lovas Réka- Tag
Nyahh azsszem itt köszönök el. Sza, jó éccakát mindenkien. Holnap nem hiszem, hogy jövök, mert bucsu lesz és olyankor jönnek a rokkonok és megyünk ebédelni mamámékhoz meg ülünk a dodzsemben egész nap, este meg jönnek a koncertek meg bulik meg minden, és lehet hétfőn se jutok fel, mert hasonlóképp ez lesz, csak délutáni kiadásban
huhh hogy én mennyi mindenről le fogok maradni pfff na majd azért vaéahogy bepótolom!!
huhh hogy én mennyi mindenről le fogok maradni pfff na majd azért vaéahogy bepótolom!!
ad1: bárki szólithat Pamacsnak XD
ad2: látod Pega mit neveltél a kölködből szegény Márta a felmosó vödörbe alszik...még iet
ad2: látod Pega mit neveltél a kölködből szegény Márta a felmosó vödörbe alszik...még iet
polomandi- Fórumfüggő
- Hozzászólások száma : 1010
És igenn!!! 6. oldal!!! na jó mentem, mer anyám kinyuffant még a végén, hogy sunyiba gépezek!
az is lehet,hogyx a pálinkától már csillagoakt látsz
polomandi- Fórumfüggő
- Hozzászólások száma : 1010
4 / 7 oldal • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
4 / 7 oldal
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.