Neveldék
+6
polomandi
Pici Csillagfény
Gengsty
LovasDori
Bucs
Mony
10 posters
1 / 1 oldal
Re: Neveldék
www.ponybox.com
www.slaveland.hu (asszem, de lehet, h rosszul emléxek)
Mony! Grat, nagyon jó lett a fórum
www.slaveland.hu (asszem, de lehet, h rosszul emléxek)
Mony! Grat, nagyon jó lett a fórum
a www.presidentnevelde.gportal.hu, pedig anno én és Kinga sikeres neveldénk volt, de nem bírtuk, elhagytuk, és megkeresett egy törzstagunk, hogy hiényzik neki a nevelde, és ő felélesztené
Mony írta:ohh köszi ST nah LD XD mondhatom cép h megfeledkezel a saját neveldédről
Ciki, és az még cikibb, hogy néha szerkeszteni is elfelejtemm *ehh* Na jó csak nagyon néha, ha fáradt vagyok
a rangodat jelzik...
polomandi- Fórumfüggő
- Hozzászólások száma : 1010
Registration date : 2007. Oct. 06.
Ehh, akkor én 2 csillagos vok? XD
Lóbolond- Tag
- Hozzászólások száma : 520
Sorry, csak 1 XD
Lóbolond- Tag
akinek van neveldéje pl lovas, akkor egy díjugrató, vagy díjlovagló versenyt hogyan bonyolít le??
Én amikor csináltam úgy, h megrendeztem, megvannak az akadályok, majd minden lóról egy kis értesítő az adottságai, és képzettsége alapján, h hogyan szerepelt, majd eredményhirdetés csak sajnos az egyetlen nagyszabású díjugratóversenyemet romba döntötte a köcsög net 1 órán keresztül pötyögtem szinte az összes jelentkező leírását, már majdnem végeztem, amikor kilépett, és oda az egész munkám nem volt kedvem még egyszer megcsinálni, ezért hagytam a francba...
Lóbolond- Tag
Lóbolond írta:Én amikor csináltam úgy, h megrendeztem, megvannak az akadályok, majd minden lóról egy kis értesítő az adottságai, és képzettsége alapján, h hogyan szerepelt, majd eredményhirdetés csak sajnos az egyetlen nagyszabású díjugratóversenyemet romba döntötte a köcsög net 1 órán keresztül pötyögtem szinte az összes jelentkező leírását, már majdnem végeztem, amikor kilépett, és oda az egész munkám nem volt kedvem még egyszer megcsinálni, ezért hagytam a francba...
aham kössz az 5letet.
az naon xar lehetett :S
jajj én is h utálom ezt nagyban írok vmit, már a végén járnék...még 1 szó...már mennék rá az ok-ra erre mondjuk kijön a hibajelentés vagy újraindul a gép avgy megszakad a net wááá oankor ölni tudnék....
Nevelsz a gobbóvilágon? Mert most tiltott! Mgehalnak a gobbóim! Uh, Te!!! Most nem rád mondom de nagyon felhúztam magam!!!
lovas Réka- Tag
- Hozzászólások száma : 391
igen és én is nézem és nem jön be remélem nem halnak meg, mert már kölköm is van, és már csak 3-4 nap és azt is nevelhetem külön
www.gportal.hu/ponylo Aki versenyezni akar viruális lovával
nem az enyém, csak itt vannak a lovaim : www.gportal.hu/sportlopark
Mindkét helyen most is van verseny
nem az enyém, csak itt vannak a lovaim : www.gportal.hu/sportlopark
Mindkét helyen most is van verseny
Neveldék
www.lonevelde.lovasok.hu (nagyon jó!)
Verocs- Hozzászólások száma : 2
Registration date : 2010. Jan. 31.
1 / 1 oldal
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.