Diabló
+7
freedom
lovas Réka
Meteora
Lóbolond
Gengsty
Mony
Bucs
11 posters
1 / 1 oldal
Re: Diabló
Rühellem... tipikus idióta könyv: vidámság - Diablo eltűnik - Ricki minden ellenzés ellenére utánamegy, veszélybe sodorja magát - Diablo megmenekül - happy end... pff... utálatos!
Lóbolond- Tag
- Hozzászólások száma : 520
Registration date : 2007. Oct. 06.
nekem a szekrényem mélyén porosodik XD vagyis a többi könyv között... el szoktam olvasni, de úgy különösebben nem dob fel...
Lóbolond- Tag
Én imádom a Diablos könyveket! Ízlések és pofonok... csak pofon ne csapjatok!
lovas Réka- Tag
- Hozzászólások száma : 391
hát én is elolvasom de a Csodánál is szinte ugyanez van...Diablonál az van h: mindenki happy mert lesz vmi új...aztán Diablóval történik vmi (megsérül, elveszik, elrabolják) Ricki magát feláldozva és semmivel nem törődve megmenti, Kevinnel smaciznak egyet és happy end
Csodánál meg egyr einkább olyan a dolog h: Csoda versenyzik...nyer...csoda ismét versenyzik...meignt nyer....Csoda versenyzik...ezúttal nem nyer....szomorkodás...stb...kész vége ez is már kezd sablonos lenni...Charlie mindig morog h ez nem stimmel, Ash stresszel, mindenki összejön mindenkivel és vége
Csodánál meg egyr einkább olyan a dolog h: Csoda versenyzik...nyer...csoda ismét versenyzik...meignt nyer....Csoda versenyzik...ezúttal nem nyer....szomorkodás...stb...kész vége ez is már kezd sablonos lenni...Charlie mindig morog h ez nem stimmel, Ash stresszel, mindenki összejön mindenkivel és vége
hát ja, de a diabló engem jobban idegesít... persze, h Ricki mindig bajt okoz... :/
Lóbolond- Tag
hát a Csoda még elmegy mert most végre volt benne vmi de ez a ,,jajj Diablo megmentelek az életem árán is" cucc elég izé...és mindegyikben ez van ha megnézzük csak más helyszín más szereplőkkel (rickie és diabló változatlan csak a +) meg még egy-két lényegtelen dolog...Diablo elveszik vagy elrabolják és közben megsérül, Rickie utána megy, már majdnem a halál szélén jár mikor ráakad, megverekedik a gonosszal vagy megmenti a lovát és happy end de ez már röhejes
és már az a csillag születik a 7-ik vagy 8-ik...és ez megy a második kötettől vagy honnan..
Én szeretem a Csodát XD A Heartlanddel ők vezetik a mezőnyt XD
Francba :/ elfelejtettem az IHM-et :/
Francba :/ elfelejtettem az IHM-et :/
IHM? XD azt én is néztem volna...kár...de a Men in Black se volt semmi hát a Csoda nekem is teccik, csak neme úgy tűnik h ez is kezd oan sablonos, ismétlős lenni...de most persze az egész könyvet feldobta egy baleset XD
sztem nem rossz a Diabló sorozat de vmi újat azért beletehetnének
freedom- Tag
- Hozzászólások száma : 266
Registration date : 2007. Oct. 09.
én is szeretem a Diablot de a Heartland a Csoda és a VÁLTOZÁSOK vezet XD
polomandi- Fórumfüggő
- Hozzászólások száma : 1010
[quote=
"Bucs"]engem sem...nekem annyira az 1. se tettszett[/quote]
TÜJ INNEN BUCSIKA TE DOIABLO UTÁLÓ RÉM!!!!!!!!!!!
"Bucs"]engem sem...nekem annyira az 1. se tettszett[/quote]
TÜJ INNEN BUCSIKA TE DOIABLO UTÁLÓ RÉM!!!!!!!!!!!
JENNY- Új tag
- Hozzászólások száma : 42
Registration date : 2008. Apr. 23.
én is imádom ezér vagyok Diablo39lovas Réka írta:Én imádom a Diablos könyveket! Ízlések és pofonok... csak pofon ne csapjatok!
Diablo39- Új tag
- Hozzászólások száma : 14
Registration date : 2009. Aug. 07.
1 / 1 oldal
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.