Lovas PC játékok
+15
Bringa
Lovasgirl
Horsezfan
hodikeniko
csibész
lovasbetti
Pici Csillagfény
polomandi
Gengsty
R.Dóri
vikilovas
Mony
Sango
Bucs
LovasDori
19 posters
1 / 2 oldal
1 / 2 oldal • 1, 2
Lovas PC játékok
Itt lehet beszélgetni a lovas játékokról, illetve szívesen segítek, ha kell valamiben
(Igen, HorseFun küldöttség XD )
(Igen, HorseFun küldöttség XD )
Re: Lovas PC játékok
Sango írta:Lovasdori, nem zaklatni akarlak, de feladtad a játékokat? O.o
Bocsi, de írtam a PC fórumon is, hogy az egyikkel gond volt, és nem akartam úgy elküldeni, közben meg ment a suli, meg minden... Tegnap este viszont kijavítottam, úgyhogy mennie kell mindegyiknek Szóval hétfőn küldöm, és bocsi a késésért tényleg!
Egyébként bármilyen segítség kell hozzá majd, szólj
LovasDori írta:Sango írta:Lovasdori, nem zaklatni akarlak, de feladtad a játékokat? O.o
Bocsi, de írtam a PC fórumon is, hogy az egyikkel gond volt, és nem akartam úgy elküldeni, közben meg ment a suli, meg minden... Tegnap este viszont kijavítottam, úgyhogy mennie kell mindegyiknek Szóval hétfőn küldöm, és bocsi a késésért tényleg!
Jah bocsi nem láttam..és nekem mindegy mikor küldöd csak tudjam És semmi baj, ráér még és a segítséget is köszi, amit felajánltál, lehet, hogy élek vele
Sango írta:LovasDori írta:Sango írta:Lovasdori, nem zaklatni akarlak, de feladtad a játékokat? O.o
Jah bocsi nem láttam..és nekem mindegy mikor küldöd csak tudjam És semmi baj, ráér még és a segítséget is köszi, amit felajánltál, lehet, hogy élek vele
Oké Tudod, én meg nem akarom hibásan küldeni
LovasDori írta:Sango írta:LovasDori írta:Sango írta:Lovasdori, nem zaklatni akarlak, de feladtad a játékokat? O.o
Oké Tudod, én meg nem akarom hibásan küldeni
te legalább rendes vagy és kijavítod...;)sztem van egy pár ember, aki meg se nézi, hogy működnek-e...
ez jó XD nekem sok van...csak az xy én demókkal játszottam meg minden most a howrse jön be nálam XD de szerencsére ez nem pc-s és nem demó
Honnan tudnám leszedni az Equestrian Challenge-t?
vikilovas- Új tag
- Hozzászólások száma : 13
Registration date : 2007. Oct. 07.
Lovas dóri másolsz még CD mert kéne a Let's Ride Friends Forever?
Bocsi ,de most nem.
Bocsi ,de most nem.
R.Dóri- Új tag
- Hozzászólások száma : 98
Nem akarlak zaklatni de miért nem?
Mert naon kéne
És mikor fogsz??
Mégegyszer bocsi
Mert naon kéne
És mikor fogsz??
Mégegyszer bocsi
R.Dóri- Új tag
LD lécci ne az üziket szerkeszd át, és írd az üziket, mert belezavarodtam XD Nem értettem R. Dóri miért beszél magában
Gengsty írta:LD lécci ne az üziket szerkeszd át, és írd az üziket, mert belezavarodtam XD Nem értettem R. Dóri miért beszél magában
Bocsi, elnéztem a gombot, és átszerkesztettem, sorry ^^ Már látom, veszélyben forog a modiságom, ha ilyenket csinálok
Nem, kijelenthetem, hogy Dóri (mármint nem én, hanem ő XD ) nem beszél magában.
Én nem tudok és nem is akarok rangokat módosítani...csak így este tíz tájékában már nehéz megérteni, h épeszű ember nem beszélget magában XD
Gengsty írta: Én nem tudok és nem is akarok rangokat módosítani...csak így este tíz tájékában már nehéz megérteni, h épeszű ember nem beszélget magában XD
Nem baj már úgyis holdóros vok úgyhogy az sem baj ha magamnak beszélek pedig nemis beszélek magamnak
R.Dóri- Új tag
én elakadtam a Horse Mistery--be de már feladtam...
polomandi- Fórumfüggő
- Hozzászólások száma : 1010
Registration date : 2007. Oct. 06.
polomandi írta:én elakadtam a Horse Mistery--be de már feladtam...
Na mondjad Vagy azt nem tudtam én sem...?
Én az AL7 ben akadtam el és több hete nem játszok vele
R.Dóri- Új tag
Sziasztok sikerült megszereznem a Rider's World mind3 részét, így tehát hamarosan lesz fönt leírás a HorseFunon róluk (és persze képek is )
Gengsty írta:LD lécci ne az üziket szerkeszd át, és írd az üziket, mert belezavarodtam XD Nem értettem R. Dóri miért beszél magában
Hello!
Szia!
Hogyvagy?
Jól.
ezt én irtam
R.Dóri- Új tag
találtam eg y 3D-s ló kreálló cuccos t nem pc-s netes de sztwem jó
http://images.google.hu/imgres?imgurl=http://www.ca.uky.edu/CALE/images/horse3D.gif&imgrefurl=http://www.ca.uky.edu/CALE/products.php&h=416&w=788&sz=71&hl=hu&start=28&um=1&tbnid=ZrC92fACwkToLM:&tbnh=75&tbnw=143&prev=/images%3Fq%3Dhorse%2Banimation%26start%3D20%26ndsp%3D20%26svnum%3D10%26um%3D1%26hl%3Dhu%26sa%3DN
http://images.google.hu/imgres?imgurl=http://www.ca.uky.edu/CALE/images/horse3D.gif&imgrefurl=http://www.ca.uky.edu/CALE/products.php&h=416&w=788&sz=71&hl=hu&start=28&um=1&tbnid=ZrC92fACwkToLM:&tbnh=75&tbnw=143&prev=/images%3Fq%3Dhorse%2Banimation%26start%3D20%26ndsp%3D20%26svnum%3D10%26um%3D1%26hl%3Dhu%26sa%3DN
Am. nagyon jók az oldalaid, Dóri Én játszani már nem igazán szoktam, mert már a mai játékokhoz rossz a gépem
neked az én cuccom se érkezett meg
polomandi- Fórumfüggő
- Hozzászólások száma : 1010
Registration date : 2007. Oct. 06.
Jah Dóri oldala naon klasz
Mondjuk nekem még a jump&ride tetszik (mivel nincs AL, EC stb )
Mondjuk nekem még a jump&ride tetszik (mivel nincs AL, EC stb )
Így képről lehet hogy tetszik, de egyébként nagyon sz*r ^^ CSAK és egyedül a versnyzés van benne, nehezen irányítható, néha túlérzékeny,néah meg már alig fordul - egyszóval elég borzalmas, talán egy kicsit a grafika meg a mozgás tűrhetőbb. Persze ez magánvélemény ^^
Am. lehet férre értettük 1mást de nekem meg van a jump&ride
És általában a ló szemszögéből megyek mert az lényegesen jobb, a táj a sztem pazar lett de a lo és lovas nem nagyon szuperál, a paci még alábát se hajlítja be normin.... DE attól függetlenűl szeretek vele játszani
És általában a ló szemszögéből megyek mert az lényegesen jobb, a táj a sztem pazar lett de a lo és lovas nem nagyon szuperál, a paci még alábát se hajlítja be normin.... DE attól függetlenűl szeretek vele játszani
pc
Sziasztok! Valaki elmagyarázná,hogy hogyan kell képet magadnak beállítani?
csibész- Hozzászólások száma : 2
Registration date : 2008. Feb. 28.
sziasztok:!:valaki tudna nekem olyan oldalt mondani ahol lovas pc játékokat lehet letölteni ha valaki tud akkor lécci írja meg mert én csak demókat találok.
hodikeniko- Hozzászólások száma : 1
Registration date : 2008. Jun. 06.
ELakadás a HORSEZben! :(
Szóval!
Kínában, az 5. héten akadtam el. SZegény Miguel próbált meghívni egy bulira, és meg kell keresnem a többieket. Addig eljutottam, hogy megkerestem a vízesést, és a barlangot, és találtam egy ásót. De minek az ásó? És honnan szerezzek fényt? És mit is kell csinálni annál a helynél, ami a teljes térképen van bejelölve, és ott van egy útszerű valami aminek elveszett a hajtókarja
Segítsetek lécci!
Kínában, az 5. héten akadtam el. SZegény Miguel próbált meghívni egy bulira, és meg kell keresnem a többieket. Addig eljutottam, hogy megkerestem a vízesést, és a barlangot, és találtam egy ásót. De minek az ásó? És honnan szerezzek fényt? És mit is kell csinálni annál a helynél, ami a teljes térképen van bejelölve, és ott van egy útszerű valami aminek elveszett a hajtókarja
Segítsetek lécci!
Horsezfan- Hozzászólások száma : 7
Registration date : 2008. Jun. 30.
bemutatkozás
Hello!!!Én új vagyok a fórumban.Zsani a nevem.5 éve lovagolok,van két oldalam:www.lovak.lapunk.hu ,és www.lovaspcjatekok.lapunk.hu (ez még egy alakuló félben lévő oldal,nem egészen jó).Szeretek ugratni,és versenyzek Biotop ügyességi,illetve díjlovaglásban.Két lovam van:Axi(aszterix),Cary(carmen).Axi 3 éves,Cary 15.Nah sziasztok
Lovasgirl- Hozzászólások száma : 1
Registration date : 2008. Sep. 20.
1 / 2 oldal • 1, 2
1 / 2 oldal
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.