Rádiháza 2008
+7
Mony
Gengsty
polomandi
LovasDori
Sango
Bucs
Lóbolond
11 posters
2 / 3 oldal
2 / 3 oldal • 1, 2, 3
Re: Rádiháza 2008
és minden reggel úgy kelnénk h ,,lakberendezők! jó reggelt" XD
akkor legyen mondjuk úgy h... 6 ágy akko: Kinga, Eszi, Bobó, Ivett, Franci...ez 5...gondolom Moly nem szeretne ott ,,idegenekkel" lenni vagy nemtom XD de a másik szobábban meg lehetnénk úgy h: Pamacs, én, Moly, Süti mert az 4 ágyas nem??? vagy 6??? wááá XD
akkor legyen mondjuk úgy h... 6 ágy akko: Kinga, Eszi, Bobó, Ivett, Franci...ez 5...gondolom Moly nem szeretne ott ,,idegenekkel" lenni vagy nemtom XD de a másik szobábban meg lehetnénk úgy h: Pamacs, én, Moly, Süti mert az 4 ágyas nem??? vagy 6??? wááá XD
Mony írta:és minden reggel úgy kelnénk h ,,lakberendezők! jó reggelt" XD
Gyerekek, én ott aslzom, ahova tesztek XD Éjszaka ágyastul áttolni nem éér
Hmmm...na nézzük csak...egy Molynak tökéletes szállás lesz a szekrényünk, de alhat a WC-ben is, vagy megkeresi Gizikét és Gázukát (utóbbit lehet, h szétpaszítottuk) és szállást kér tőlük
én tuti meek Rádira táborba jövőre is
freedom- Tag
- Hozzászólások száma : 266
Registration date : 2007. Oct. 09.
ST, az Gézuka meg Margit is volt, nem? XD
Nah, sztem lehetne úúgy, h
TV-s szoba: Moly, Andi, Mony, Süti, Freedom, Evi
Másik: ST, Bobó, Ivett, Franci, Én
Dee a TV-s szobában 5 ágy van, a másikban pedig 6, úgyhogy sztem helycsere... de éjszaka átmászkálhatunk egymáshoz, és addig leszünk egymás szobájában, ameddig akarunk
Nah, sztem lehetne úúgy, h
TV-s szoba: Moly, Andi, Mony, Süti, Freedom, Evi
Másik: ST, Bobó, Ivett, Franci, Én
Dee a TV-s szobában 5 ágy van, a másikban pedig 6, úgyhogy sztem helycsere... de éjszaka átmászkálhatunk egymáshoz, és addig leszünk egymás szobájában, ameddig akarunk
Lóbolond- Tag
- Hozzászólások száma : 520
Registration date : 2007. Oct. 06.
jah azt alszunk majd akkor ki alszik veletek? sztem ST csak félreírta XD ezek a pókok nem? kéne mán molyokat is keresni ottan XD emléxem mekkor ahisztit csaptatok egy pók miatt
jah XD vki meg leütötte vkinek a papucsával
Lóbolond- Tag
igeeen XD a röhögőgörcsös volt a legjobb és az egész csak egy reccsel kezdődött...és egy zacsis levessel folytatódott .lool: ST! eccer msn-en kitaláltunk vmit de elfelejtettem
nem a reccsel kezdődött hanem ST mátrixozásával
Lóbolond- Tag
nem emléxeeeeeel??? :O te hol voltáál? ST csúúúsz, kezek-lábak a levegőben, talpraállás, mintha mi se történt volna, megy tovább XD
jah, emléxem XD
jah, emléxem XD
Lóbolond- Tag
jah igen XD szal felidéztük, előjött a reccs és úgy nem? de az a mű-kuki nagy volt mindenki ST-t nézi, az meg néz és elkezdi: MI VAN?????!!!! XD lol....rájöttem h nekem is van oan gatyóm ami csak akkor jó, ha összegumizom XD
én sajnos olyan vagyok, h ha vmi vicces van, órákig tudok rajt röhögni múltkor az otársam eltűnt a pad mögött egy nagy csattanás kíséretében, lábai a levegőben, és csak annyi hallatszott, h ,,basszus" mindenki rajta röhögött egy 10 mp-ig, aztán hirtelen komolyság... én meg csak szenvedtem, mert annyira nevetnem kellett, aztán mindig csak egy kicsit engedtem XD mint táborba pacinézéskor XD hogy nézett volna ki, h a Birgit ott komolyan magyaráz, én meg vihogok, mint állat? XD
Lóbolond- Tag
jaja XD de mien volt már h Eszti keze-lába égnek áll, aztán te röhögsz mint állat és minden ló előtt megállsz, vihogsz egy sort XD de ez téleg vicces lehetett basszus de ez a műkuki a legjobb XD meg a reccs már mi is majdnem megfulladtunk a röhögéstől
hát az első röhögőgörcs volt a legeslegdurvább XD nem az, h röhögtem, hanem a legvégén szó szerint ömlött a könnyem, és nemtom, h sírtam-e, vagy a nevetéstől, de a végén sírtam nemtommért XD nah az IGAZI röhögőgörcs volt
Lóbolond- Tag
van olyan h már én is bőgök XD de az már télleg brutál...de oankor be vagyok baszva nálunk az osztályba a Gege rendszeresen elbőgi magát ha naon röhög vmin és tök viccesen néz ki
Én is általában ha öröhögök valamin, akkor képtelen vagyok abbahagyni, és annyira ciki néha XD Főleg, ha a baártnőmmel vagyok, és egymásra nézünk, és egyszerűen kitör belőlünk a nevetés XD
De ahogy nézem, a ti táborotok sem a komolyságról volt híres XD Ugye koMOLYok?
jaja azok vagyunk...folyton röhögtünk vmin és általában sokáig röhögtünk naon lol volt...én imádok röhögni, főleg ha már be vagyok baszva, mert akkor már úgy röhögök h hihihuhuháhá stb... de azt naon jól töm csinálni...majd táborba megmutatom
nah asszem meek aludni holnap majd feljövök ha lesz rá időm... azt majd dumálgatunk még..felidézzük ST mátrixolását, Kinga röhögőgörcseit, ST műkukiját XD meg ahogy Pamacs éjjel magába motyog nah de most meek lóéjt
LovasDori írta:Én is általában ha öröhögök valamin, akkor képtelen vagyok abbahagyni, és annyira ciki néha XD Főleg, ha a baártnőmmel vagyok, és egymásra nézünk, és egyszerűen kitör belőlünk a nevetés XD
Mi is szoktuk Kingával, egymás szemébe nézünk, és versenyzünk, h ki bírja tovább röhögés nélkül
jah XD milyen röhögések szoktak lenni XD meg amikor ittaludtál, akkor is versenyeztünk, és már tiszta nyál volt a párnám a nevetéstől meg egyszerre jár az agyunk is XD tod XD ,,tigris" XD ,,hmm, de jó illat van"
Lóbolond- Tag
miiilpyen Pamacs motyogásáról dirigálsz te Mony ?
Juj a mű kuki
meg a röhögő görcs
és mikor wc papírt lopkodtunk ?
Juj a mű kuki
meg a röhögő görcs
és mikor wc papírt lopkodtunk ?
polomandi- Fórumfüggő
- Hozzászólások száma : 1010
szerencsétek, h Bobó visszaküldette veletek a lenti WC-papírt, mert hasmenésemben egyszer oda futottam XD képzeljétek, milyen ciki lett volna, ha nincs WC-papír
Gengsty írta:szerencsétek, h Bobó visszaküldette veletek a lenti WC-papírt, mert hasmenésemben egyszer oda futottam XD képzeljétek, milyen ciki lett volna, ha nincs WC-papír
Fuh XD Komolyan, gyerekek, én már most elkezdtem gyűjteni a WC papírt a táborra XD Ne csodálkozzatok, hogy hat táskával megyek
és +-ban ott van a wc-papír öltözéked, vészhelyzetre XD hát arról h álmodban néha motyogtál ez egyik este volt XD
jajj, vagyis farkas szemet néztek! az tök jó, én azt szeretem XD és tudok is majd versenyzünk? trágya kupa mellett Moly-farkas-szem-nézés-verseny-SSSSS-kupát is rendezünk XD
jajj, vagyis farkas szemet néztek! az tök jó, én azt szeretem XD és tudok is majd versenyzünk? trágya kupa mellett Moly-farkas-szem-nézés-verseny-SSSSS-kupát is rendezünk XD
LovasDori írta:Gengsty írta:szerencsétek, h Bobó visszaküldette veletek a lenti WC-papírt, mert hasmenésemben egyszer oda futottam XD képzeljétek, milyen ciki lett volna, ha nincs WC-papír
Fuh XD Komolyan, gyerekek, én már most elkezdtem gyűjteni a WC papírt a táborra XD Ne csodálkozzatok, hogy hat táskával megyek
Más években nem szokott WC-papír hiány lenni, és idén is csak egy fél napig hiányoltuk a WC-papírt XD
nem-eee? Egy csomó idieg nem kaptunk WC papírt tavaly fél nap alatt elfogyott, de a takarítónőnek nem esett le, h mivel gyorsan elfogy, többet kéne raknia, ezért kétnaponta kiszúrta a szemünket egy gurigával, és kínunkban már egy csomag zsebkendőt áldoztunk fel
jah, és mellékesen mindig én viszek légfrissítőt, mert ugyebár nem rózsaillatú a nagy dolog XD
jah, és mellékesen mindig én viszek légfrissítőt, mert ugyebár nem rózsaillatú a nagy dolog XD
Lóbolond- Tag
jah XD és pont a szobában van, szal ha valaki kijön akkor mások is érzik legújabb művének sikerét
hát kb. most is ez volt...lassacskán már pzs-t hazsnáltunk...ott van Kinga ,,kérsz egy pzs-t?" képe XD biztos valakinek éppen dolga akadt akkor de ez mien volt már? 2 naponta cseréli, és nemhogy 2-3 tekercset hozna hanem 1-et meg még el is használja a maradékot? XD wááá
hát kb. most is ez volt...lassacskán már pzs-t hazsnáltunk...ott van Kinga ,,kérsz egy pzs-t?" képe XD biztos valakinek éppen dolga akadt akkor de ez mien volt már? 2 naponta cseréli, és nemhogy 2-3 tekercset hozna hanem 1-et meg még el is használja a maradékot? XD wááá
Juj...kivel is találtuk meg a takarítónő kincsesbányáját? XD Akkor majdnem kísértésbe estünk, h lopjunk pár gurigával XD
Igen...de lehet, h álmodtam csak...de sztem nem...tisztán emléxek, h a földszinten a benyúló folyosón van a jobb oldalon valamelyik ajtó...van egy kanapé, ami tele van szórva tisztítószerekkel, meg sötét van és nagy rendetlenség...de lehet, h egyedül találtam meg, amikor bezártatok, és kijáratot kerestem XD
igen, valszeg akkor lehetett XD Pamaccsal mi jártunk ott mikor a Márkot gyepáltuk az a kis köcsög..
De asszem Bobó volt ott, amikor rátaláltunk...vagy Mandi...vagy tényleg egyedül voltam, és a másik meg a lelkiismeretem volt, aki azt súgta ne lopjak papírt XD
jaja XD csakis így történhetett...de nem loptad el, hisz még mindig ugyanabban a házban lett volna a papír, csupán mi használtuk volna el
ott a folyosó végén, ahol a Márk szobája volt? jah, ott asszem van egy takarítóhelyiség
Lóbolond- Tag
igen, az kell legközelebb betörjük az ajtót lábbal-vállal és ellopjuk a wc papírt XD wc papír-kommandó indul! XD
nem egyszerűbb ha a kulcsot elkobozzuk
freedom- Tag
- Hozzászólások száma : 266
Registration date : 2007. Oct. 09.
2 / 3 oldal • 1, 2, 3
2 / 3 oldal
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.