Hol tartanád a lovad?
+5
tunderlovas
Gengsty
Bucs
Lóbolond
Mony
9 posters
1 / 1 oldal
Hol tartanád a lovad?
ha lenne lovad, hol tartanád? otthon, vagy valakinél akinek van lova? vagy bértartásban? ha van lovad, most hol tartod?
én vagy bértartásban vagy Miki bá-nál mert az közelebb is van és talán olcsóbb is lenne de nincs sajna lovam
én vagy bértartásban vagy Miki bá-nál mert az közelebb is van és talán olcsóbb is lenne de nincs sajna lovam
Re: Hol tartanád a lovad?
mindenképpen bértartásban tartanám
Lóbolond- Tag
- Hozzászólások száma : 520
Registration date : 2007. Oct. 06.
Én ha lehetne lovam...hmmm...egyelőre talán egy ismerősnél az utcában, ha nem lehet, akkor bértartásban, de miután befejeztem a sulit és olyan munkám van, h belefér mindenképpen hozzámköltözne
igen, az a legjobb de Miki bánál közelebb lenne mint bértartásnál de az is hasonló mint a bértartás csak közelebb van és viszonylag olcsóbb is lenne
én otthon fogom tartani a pacim
freedom- Tag
- Hozzászólások száma : 266
Registration date : 2007. Oct. 09.
én a fürdőszobába
mien lenne már berakom a zuhanyzóba
mien lenne már berakom a zuhanyzóba
polomandi- Fórumfüggő
- Hozzászólások száma : 1010
én egyzser azt álmodtam ,h van két lovam eggyiket kikötöm a szembe lévő benzinkuthoz másikat berakom az ágynemű tartóba
polomandi- Fórumfüggő
Én álmomban egyszer elrejtettem három elefántot a polcom mögött és egy zsiráfot az éjjeliszekrényemben...másnap egy jót röhögtem rajta...kb egy fél év múlva meg azt álmodtam, h elfelejtettem az elefántokat etetni, ezért állandóan zajongtak, kiengedtem őket a zsiráffal együtt, felültem egyik elefánt hátára, és a telkeken át elmentünk XD pedig mikor a folytatást álmodtam, már teljesen megfeledkeztem az első álmomról, és csak utána jutott eszembe, h álmodtam már róla XD
hát ez jó
polomandi- Fórumfüggő
A padláson tartanám!!!
Amúgy bértartásban,csak sajna akkor nem mindig láthatom
Amúgy bértartásban,csak sajna akkor nem mindig láthatom
Csoki-paci- Új tag
- Hozzászólások száma : 21
Registration date : 2007. Oct. 10.
és akkor Gengsty felpattan az elefántjára és elkezd száguldani a telken átt oda a benzínkúthoz megitatja az elefántot disellel és tovább széguldaanak
há de ez mien már elefántot meg zsiráfot elrejteni a szobába bár az enyim se gyengébb:D
polomandi- Fórumfüggő
1 / 1 oldal
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.