Ajándékok
+6
polomandi
Lóbolond
Gengsty
lovas Réka
Bucs
Mony
10 posters
1 / 1 oldal
Ajándékok
asszem az első ajándék cerka volt meg volt levélpapír, kantáros kulcstartó, egérpad (amit nem kaptam még meg ) aztán nemtom volt-e még sztem vmit kihagytam XD
Re: Ajándékok
hát először nem választottak be, de aztán volt oan aki lemondott róla meg 500-ról 700-ra növelték a számot és bekerültem...
Én bent vagyok! Nem hagytál ki semmit!
lovas Réka- Tag
- Hozzászólások száma : 391
Registration date : 2007. Oct. 06.
Én tag vagyok De az ajándékokról...a ceruza tök szép, de amint a kezembe vettem szétesett a festék és maradt egy szálkás hegyezhetetlen ceruzám (nem normál ceruza, hanem lapos és széles, így írni is kényelmetlen)...a levélpapír és boríték jó, de nem levelezek XD a kantár...először fel sem ismeretem...mérete egy fél tenyérnyi...huh...most nem tom, mit hagytam ki...de mégis csak ajándék és ajándék lónak ne nézd a fogát
Ja, igen az egérpad...szép, jó (igaz, a postás félbehajtva tette a postaládába, így egy hónapig lapítottam a könyvek közt, de fölöslegesen, mert nem görgős egerünk van, és teljesen megbolondult a fényes felületén...
Ja, igen az egérpad...szép, jó (igaz, a postás félbehajtva tette a postaládába, így egy hónapig lapítottam a könyvek közt, de fölöslegesen, mert nem görgős egerünk van, és teljesen megbolondult a fényes felületén...
Nah jah... én is cerka:
Nagyon izé! négyszöglewtws...
Kantár:
nekem a vége tiszta szurok volt, szal kezembe se tom venni De farsangra lovasnak öltözök szal jó lesz4
Egérpad: Nem használom, mert van ilyen nagy lapos-naptár izé
Kantár:
nekem a vége tiszta szurok volt, szal kezembe se tom venni De farsangra lovasnak öltözök szal jó lesz4
lovas Réka- Tag
- Hozzászólások száma : 391
lovas Réka írta:Nah jah... én is cerka:
Kantár:
Lovasnak öltözöl farsangon? Ez tök jó Végülis sok jelmezre sincs szükséged Oviban, meg alsóban mindig jó jelmezem volt, és mindig kaptam valami díjat Nem nagyon emléxek, miknek öltöztem...voltam egyszer majom, meg százszorszép, meg tök (valami rajzfilmfigura tök XD ) De még sose jutott eszembe méhésznek öltözni pl...pedig milyen kézenfekvő lenne
hát, én farsangon ált. benn voltam az első 3 helyezett között XD vtam százszorszép (tőletek kaptam kölcsönXD), kék macska (pfúú, aszittem belefulladok, olyan meleg volt), narancs, sérült (ez nem olyan sima jelmez volt, ugyanis akkor tört el a kezem, ezért nem öltözhettem be a többiekkel, mert a gipsz akadályozott, és beltöztem sérült betegnek, és egy lány, akinek nem vt párja, lett az ápolónőm... a tombolaosztáson sokan megkérdezték, h miért nem vettem le teljesen a jelmezem ) aztán következőben már az osztállyal öltöztünk be: fáraók, cowboy-indián (az én ötletem volt ), hosszú kínai sárkány, majd 8.ban görög Isteneknek öltöztünk, és a Y.M.C.A. (Irigy hónaljmirigy főzenéje)-ra táncoltunk XD olyan '70-es évek diszkótánc XD nagy sikerünk volt ezt is én találtam ki, meg néhány táncelemet XD talán még most is tudom XD
Lóbolond- Tag
- Hozzászólások száma : 520
Amikor osztállyal öltöztünk be, először az egész osztály pár ember kivételével spenót volt Popeyt-játszottuk Én is spenót voltam XD Felsőben nagyrészt zenés bemutatót tartottunk...egyszer sztepptáncoltak a többiek, majd berontottunk mi, mint rockerek, és elűztük a sztepptanárt...majd szenttartáson csuhás énekkar, akik a szentmise közepén elkezdtik a ketchup song (vagy mi-t) énekelni, meg táncolni, meg egyszer egy videoklippet táncltunk el...mind baromság Itt meg nincs farsang
nálunk ezek már kopik mert minden évben csinál vmi iesmit egy osztály XD a kis angyalkák áriáznak és ,,rockerek" lesznek belőlük...márha azokat annak lehet nevezni meg hasonlók...tök uncsi már..
nálunk ezek már kopik mert minden évben csinál vmi iesmit egy osztály XD a kis angyalkák áriáznak és ,,rockerek" lesznek belőlük...márha azokat annak lehet nevezni meg hasonlók...tök uncsi már..
ez a japán izék akarom mondani istennők vagy tököm se tudja és lusta vagyok vissza olvasni itt mert már egyszer elolvastam XD szal az tök joo .P
polomandi- Fórumfüggő
- Hozzászólások száma : 1010
Nekem is
Lóbolond- Tag
- Hozzászólások száma : 520
nekem még nem de remélem hamarosan megérkezik az egérpadot szerencsére póstázták úgy szeretnék lovasnak beöltözni frasangon, de az ien f*sszopók miatt nem lehet
NE MOND MÉG EL MErT MONYNAK MÉG NEM JÖTT MEG!!
Nekem is megjött a mostani sztem nagyon szupi
Nekem is megjött a mostani sztem nagyon szupi
polomandi- Fórumfüggő
- Hozzászólások száma : 1010
Helló!
Érdekelne, elad-e vki ien Ponycsapatos ajikat mert februártól lennék tag de nem küldtek még semmit! Írtak mailben hogy még nyáron lesz kérdőív.
Amiket megvennék:
cerka 400ért
egérpad 500ért
kantár kulcstartó 500ért
és minden már kb 400/dbjáért
Szóljatok ha valaki megválna tőlük!
gyipke@gmail.com
Érdekelne, elad-e vki ien Ponycsapatos ajikat mert februártól lennék tag de nem küldtek még semmit! Írtak mailben hogy még nyáron lesz kérdőív.
Amiket megvennék:
cerka 400ért
egérpad 500ért
kantár kulcstartó 500ért
gyipke@gmail.com
Horsezfan- Hozzászólások száma : 7
Registration date : 2008. Jun. 30.
Én eladom a kantár kulcstartót! Kell?Horsezfan írta:Helló!
Amiket megvennék:
cerka 400ért
egérpad 500ért
kantár kulcstartó 500ért
gyipke@gmail.com
LovasLover- Új tag
- Hozzászólások száma : 46
Registration date : 2009. Sep. 04.
1 / 1 oldal
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.