Viccek
+14
Bucs
Pónis-csaj
Ozirisz(láw)
LovasDori
Spirit
lovasbetti
freedom
krisztike
polomandi
Pici Csillagfény
Gengsty
őrangyal
Mony
lovas Réka
18 posters
3 / 3 oldal
3 / 3 oldal • 1, 2, 3
Re: Viccek
Csak sajnos vannak nem oan cépek is!
-majom smile! xD
-majom smile! xD
lovas Réka- Tag
- Hozzászólások száma : 391
Registration date : 2007. Oct. 06.
jó kis vicc
A kiscica barátkozik
oda megy a papagályhoz: szia lennél a barátom?
feleli a papagály:inkább KA pjon el a héja
jo, megkérdezi a kutyát: mmm mondjkuk lennél a barátom?
feleli neki a kutya: inkább CSA pjon el az auto
nosza megkérdi a KA CSÁT: szia ugye te leszel a barátom?
a kacsa örömmel feleli:hát ha már lefizettek
oda megy a papagályhoz: szia lennél a barátom?
feleli a papagály:inkább KA pjon el a héja
jo, megkérdezi a kutyát: mmm mondjkuk lennél a barátom?
feleli neki a kutya: inkább CSA pjon el az auto
nosza megkérdi a KA CSÁT: szia ugye te leszel a barátom?
a kacsa örömmel feleli:hát ha már lefizettek
Ponystar- Hozzászólások száma : 1
Registration date : 2008. Aug. 10.
Re: Viccek
- Nézd csak! - mutatja a szőke nő a kezét a barátnőjének - Milyen szép briliáns gyűrűm van!
- Gyönyörű! - feleli az - Na és mondd, hány barátos?
Megy egy szőke nő az utcán, a kirakatokat nézegeti, és hirtelen beleesik egy nyitott csatornanyílásba. Nagy sokára kimászik, és megjegyzi:
- Szerencse, hogy nincs rajta fedél, különben ki sem tudnék mászni.
Egy szőke nő a szomszédjától hallja, hogy egy autómosó épül a háztömb mellett. A szöszi örvendezni kezd:
- De jó! Legalább gyalog is oda tudunk menni!
Egy szőke és egy barna nő jelentkezik egy cégnél ugyanarra az álláshirdetésre. A cégvezetőtől kapnak egy-egy kérdőívet, hogy azt töltsék ki. Mindketten kitöltik, majd a leendő főnök értékeli a válaszaikat:
- Mind a ketten azonos pontszámot értek el, és én úgy döntöttem, hogy önt választom - fordul a barna lányhoz.
- Ezt nem értem! Biztos, hogy valamilyen előítélet miatt döntött így! - háborodik fel a szőke lány.
- Nem hölgyem. Az utolsó kérdésre egyikük sem tudta a választ, de míg a másik hölgy azt írta: "Nem tudom", az ön papírján ez áll: "Én sem".
- Gyönyörű! - feleli az - Na és mondd, hány barátos?
Megy egy szőke nő az utcán, a kirakatokat nézegeti, és hirtelen beleesik egy nyitott csatornanyílásba. Nagy sokára kimászik, és megjegyzi:
- Szerencse, hogy nincs rajta fedél, különben ki sem tudnék mászni.
Egy szőke nő a szomszédjától hallja, hogy egy autómosó épül a háztömb mellett. A szöszi örvendezni kezd:
- De jó! Legalább gyalog is oda tudunk menni!
Egy szőke és egy barna nő jelentkezik egy cégnél ugyanarra az álláshirdetésre. A cégvezetőtől kapnak egy-egy kérdőívet, hogy azt töltsék ki. Mindketten kitöltik, majd a leendő főnök értékeli a válaszaikat:
- Mind a ketten azonos pontszámot értek el, és én úgy döntöttem, hogy önt választom - fordul a barna lányhoz.
- Ezt nem értem! Biztos, hogy valamilyen előítélet miatt döntött így! - háborodik fel a szőke lány.
- Nem hölgyem. Az utolsó kérdésre egyikük sem tudta a választ, de míg a másik hölgy azt írta: "Nem tudom", az ön papírján ez áll: "Én sem".
Diablo39- Új tag
- Hozzászólások száma : 14
Registration date : 2009. Aug. 07.
3 / 3 oldal • 1, 2, 3
3 / 3 oldal
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.