lovas Réka lovasnaplója!
+2
Mony
lovas Réka
6 posters
Ponyclub tagok :: PonyClub :: Lovaglás
1 / 1 oldal
lovas Réka lovasnaplója!
Sziasztok!
Ide leírom a lovaglós-naplómat! Kezdhetem? Egy vágtám története:
Még sosem vágtattam igazán! Mentünk mentünk előttem Csoda hát mondja a Norbi - ügetünk - Barát utálja ha le van maradva belevágtat! 2 vágtaugrást, aztán é mef úgy csinálok mintaki üget meg minden, utána Csoda belevágtat Barát is belevágtat Király vagy Barát! Majd ha hazaértem elmesélem a mait is, mert 4-re megyek :nyelv:
Ide leírom a lovaglós-naplómat! Kezdhetem? Egy vágtám története:
Még sosem vágtattam igazán! Mentünk mentünk előttem Csoda hát mondja a Norbi - ügetünk - Barát utálja ha le van maradva belevágtat! 2 vágtaugrást, aztán é mef úgy csinálok mintaki üget meg minden, utána Csoda belevágtat Barát is belevágtat Király vagy Barát! Majd ha hazaértem elmesélem a mait is, mert 4-re megyek :nyelv:
lovas Réka- Tag
- Hozzászólások száma : 391
Registration date : 2007. Oct. 06.
Re: lovas Réka lovasnaplója!
Uh már nemtom mikor volt! Terepen hát! Még soha nem vágtattam! Meg mikor mentünk a parlagfűbe... ügettünk a parlagfűbe király volt! Leírjam a mostanit? Nah, mentünk négyszögbe, Norbi felült a Pirire, Gyula az Encyre! Hát olyan picik főleg a Piri aztán áh úgy néztek ki mint én a Dorkán = ő shetlandi Mentünk meg minden, normán, aztán mondta Laci bá h tartsam vissza a Barátot mert jön a flami elém aztán neki a csánkját lássam mert sztem sárlik! Aztán oké nem volt gond csak utána! Laci bá mondta h ki kéne szoktatni őket egymás búl - mármint a Pirit meg az Encyt! aztán kivitte a Gyula az encyt hát a piri akkora bömbölésbe kezdett, nem akart menni meg semmi, de Barát is felhábárodott kicsit én meg közbe az Áreszt néztem - akin leendőleg lovagolni fogok Aztán hát mentünk, de a Gyulát majdnem elvitte a ló mert bevitték a futószáras körbe egy ksicsajhoz azt vitték körbe de mikor elengedték őket a mezőre úhy körbefutotta őket az Áresz h az nem igaz!
Meg ugye a Barátot a Flami miatt othagyták a négyszögbe, úgy meg volt dermedve szegényem, anya meg nem akarta hogx segítsek neki, mert b volt akadva a kengyelbe aszűr és nem tudott legelni nah szal nagyon megrémült h eghyedül otthagyták! mert csak ő volt volt valamikor mén cwak herélt!
Meg ugye a Barátot a Flami miatt othagyták a négyszögbe, úgy meg volt dermedve szegényem, anya meg nem akarta hogx segítsek neki, mert b volt akadva a kengyelbe aszűr és nem tudott legelni nah szal nagyon megrémült h eghyedül otthagyták! mert csak ő volt volt valamikor mén cwak herélt!
lovas Réka- Tag
Bocs a regéynért
Áh holanp megyek pacigolni azt is leírom majd!
Áh holanp megyek pacigolni azt is leírom majd!
lovas Réka- Tag
Nah mesélhetek?
lovas Réka- Tag
Hát.. nah kezdem!
mentünk mentünk megjöttünk javába mentek a szakkörösök volt 1 nagycsaj xD nagyon menztek... nah akkor utána behívott a futószáras körbe laci bá mondta h kell kobak aztán mondta h mehetek a Flamival!!! Aztán mentünk hát nem volt semmi kül. úgy ment mint az álom! Remélem mindig vele meek majd! Meg Laci bá mondta h mikor más először megy Féamival négyszögbe nemhogy végigügeti vele a 1 órát hanem lépésbe megy és mellette szal
mentünk mentünk megjöttünk javába mentek a szakkörösök volt 1 nagycsaj xD nagyon menztek... nah akkor utána behívott a futószáras körbe laci bá mondta h kell kobak aztán mondta h mehetek a Flamival!!! Aztán mentünk hát nem volt semmi kül. úgy ment mint az álom! Remélem mindig vele meek majd! Meg Laci bá mondta h mikor más először megy Féamival négyszögbe nemhogy végigügeti vele a 1 órát hanem lépésbe megy és mellette szal
lovas Réka- Tag
Flamival? négyszögbe pályán
lovas Réka- Tag
Jó??? Irtózatosan kirély!
lovas Réka- Tag
leírtam a milyen volt a mai lovaglás témába egyébként naon szupi volt
freedom- Tag
- Hozzászólások száma : 266
Registration date : 2007. Oct. 09.
jajj ne is mond XD talán tudok már Admin, vagy a pónin, vagy az új kancán lovagolni!!!! naon faja lenne
Azt elhiszem Már annyira vártad, h vigyék belovagolni őket Remélem, most már tényleg viszik...ha nem pingpongütőkkel lerohanjuk őket
Teniszütőm van Azzal is üthetem XD De abból csak egy van, pingpongütővel mindenkit el tudok látni XD Abból van sok XD
Áh elhiszem Mony! Hány centi vagy?
lovas Réka- Tag
Én nemtom Ma nagyon elegem vaaan! ;( Nem mehetek pacigolni mert esik áh!
lovas Réka- Tag
én 156 verem a mezőnyt
ejj Bucsii jól elleszünk az bitti
ejj Bucsii jól elleszünk az bitti
polomandi- Fórumfüggő
- Hozzászólások száma : 1010
Hehh.... remélem csütörtökön mehetek....
lovas Réka- Tag
Jeh remélem holnap mehetek ha nem akkorismegyek átteperek kutyával azt felülök pacra azt irány terep Ha nemülök fel a pacira kutyával megyek aztán kifogom a mezőről barátot azt átvágtatunk szajkra XD Indexelünk ding-dung XD
lovas Réka- Tag
Á ma ,,tök jó˝ volt, Roxival voltam terepen, tök jó meg midnen, ügetése naon lassú, de kényelmes. Aztán elhaladtunk drót mellet Roxika hát enyhén szólva beleakadt a farka szal.... Utána jó volt szivem hogy egyem meg hosszú nyakát XD Felsem értem a nyeregkápát
lovas Réka- Tag
Ponyclub tagok :: PonyClub :: Lovaglás
1 / 1 oldal
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.