Howrse
+11
lóőrült
Sheri
Sütemény
Lóbolond
Pici Csillagfény
lovas Réka
polomandi
Spirit
Gengsty
LovasDori
Mony
15 posters
1 / 2 oldal
1 / 2 oldal • 1, 2
Howrse
kinek van itt lova?
nekem három regizésem is van...az első: -Mony- itt egy lovam van, Ritmus
aztán van a Monita, ahol Spiritet nevelem és van a LovasDori2 amit LD-től kaptam itt 3 lovam van és a -Mony--nál van egy istállóm...az LD2-nél is van, csak oda nem ment sneki se XD
amúgy van egy passom az LD2-nél tök jó
nekem három regizésem is van...az első: -Mony- itt egy lovam van, Ritmus
aztán van a Monita, ahol Spiritet nevelem és van a LovasDori2 amit LD-től kaptam itt 3 lovam van és a -Mony--nál van egy istállóm...az LD2-nél is van, csak oda nem ment sneki se XD
amúgy van egy passom az LD2-nél tök jó
Re: Howrse
Igen Minden regizésemnél van, + van az, hogy az 50ik nap után a pénzed 20 %-ból vehetsz passt, minden 30 nap után szóval így van kettő
Nem nem. 50 napos kor után kapsz egyet, és emellett vehetsz magadnak a pénzed 20 %ából még egyet. És utána 30 nap múlva ismét vehetsz
Én valakinek odaadnám a Howrse-t...meguntam Van négy lovam (Australian Ponyk) Az egyik 8 éves, és mindenből max a képzése...53 napos a regim asszem, van egy istállóm is, 2 pici, de termékeny, és 2 hatalmas, de kevésbé termékeny mezővel...az egyik hatalmasat múltkor vetettem be, szóval lassan lehet aratni...most kevés a pénzem, de azután lesz sok Nah ennyi...ha kell valakinek, megkapja
én is neveltem de első nap alig értettem belőle valamit aztán meg már lemondtam róla le van írva valahol hogy mit köll csinálni? vagy ti hogy lettetek ennyire profik belőle??
Spirit- Új tag
- Hozzászólások száma : 52
Registration date : 2007. Oct. 14.
kitapasztatluk..én ott untam meg mikor véletlen kiheréltettem a lovam..azóta fel se néztem XD
polomandi- Fórumfüggő
- Hozzászólások száma : 1010
Registration date : 2007. Oct. 06.
Szép is lett volna, ha a segítséget is angolul írom le
Váh, ma írtam válazokat az Itt kérdezbe... Komolyan, ki fogom írni szép nagy piros betűkkel, hogy mit adjanak meg, ha kérdeznek segítséget... JÁTÉK NÉV, HOL AKADT EL, MI A GONDJA-BAJA... Vááh
Váh, ma írtam válazokat az Itt kérdezbe... Komolyan, ki fogom írni szép nagy piros betűkkel, hogy mit adjanak meg, ha kérdeznek segítséget... JÁTÉK NÉV, HOL AKADT EL, MI A GONDJA-BAJA... Vááh
jah, észrevettem,h van pár IQ-s ember ott XD
polomandi- Fórumfüggő
Én még nem tudom, vagyis nem nevelek, de anya sztem meg sem engedné...
lovas Réka- Tag
- Hozzászólások száma : 391
Tudnátok berakni képeket pl.: lovakról, farmról stb.?
lovas Réka- Tag
- Hozzászólások száma : 391
lovas Réka írta:Én még nem tudom, vagyis nem nevelek, de anya sztem meg sem engedné...
Ehhez szerintem nem kell engedély... Semmi különösebb, nem más, mint egy gportálos nevelde, csak 1000x jobb.
a hét vicce...engedély kell ,h nevelhessen a neten lovat..lOL!: nah joo nem röhögök...
polomandi- Fórumfüggő
ez vicces akkor a g-portalon megengedi?? nem engedi, h lovat nevelj?? pfff
Lóbolond- Tag
- Hozzászólások száma : 520
Itt az én paccóm:
Midnight Dancer of Paridise Valley (a Midnight Dancer-t én adtam neki, eredeti neve Blind Faith 349.7 of Paridise Valley volt)
Kora: 3 év
Fajtája: Paint horse (overo chestnut piebald)
Neme: mén
Total skilljei: 122.21
jah, és pegazussá tettem
Midnight Dancer of Paridise Valley (a Midnight Dancer-t én adtam neki, eredeti neve Blind Faith 349.7 of Paridise Valley volt)
Kora: 3 év
Fajtája: Paint horse (overo chestnut piebald)
Neme: mén
Total skilljei: 122.21
jah, és pegazussá tettem
A hozzászólást összesen 3 alkalommal szerkesztette, legutóbb 2007-10-22, 15:40-kor.
Lóbolond- Tag
- Hozzászólások száma : 520
Cseles of Shady Hills Ponys
Australian Pony
mén
6 éves és 10 hónapos
Total Skill: 141.40
Díjai: 2 harmadik hely díjugratáson
Flashing Lights
Australian Pony
kanca
10 éves 4 hónapos
Total Skill: 306.76
Díjai: Galopp: Egy 2. és egy 3. hely
Terepverseny: Egy második és két harmadik hely
Díjugratás: Két 1., öt 2. és nyolc 3. hely
Aurora Polaris
Australian Pony
mén
7 éves 6 hónapos
Total Skill: 180.27
Díjai: Díjugratás: két 2. és négy 3. hely
Flashing Lights csikója
Posseidon
Australian Pony
mén
3 éves
Total Skill: 102.63
Még nem küldtem versenyre
Flashing Lights csikója
Aurora Polarist és Posseidont én tenyésztettem
Hát a 4 regizésem között ebben vannak a legjobb lovaim: [ A LovasDori-s ]
Mindegyikük tisztavérű arab telivér.
Az eredeti regizéskor igényelt paccom (azóta kapott az egyik passomból aranyalmát Shaharával együtt]
Al Adeed Al Shaqab
13 éves és 8 hónapos
Total skills: 255.89 [Training maxon minden]
Díjai: Galopp: 1. db. II. helyezés, Cross-country: 1 db. II. helyezés, Jumping: 2 db. II. helyezés, 3 db. III. helyezés
Shahara
8 éves és 8 hónapos
Total skills: 123.77
Aswan Al Shaqab
5 éves és 4 hónapos
Total skills: 111.09
Amani [Al Adeed és Shahar csikója]
3 éves
Total skills: 39.05
Mindegyikük tisztavérű arab telivér.
Az eredeti regizéskor igényelt paccom (azóta kapott az egyik passomból aranyalmát Shaharával együtt]
Al Adeed Al Shaqab
13 éves és 8 hónapos
Total skills: 255.89 [Training maxon minden]
Díjai: Galopp: 1. db. II. helyezés, Cross-country: 1 db. II. helyezés, Jumping: 2 db. II. helyezés, 3 db. III. helyezés
Shahara
8 éves és 8 hónapos
Total skills: 123.77
Aswan Al Shaqab
5 éves és 4 hónapos
3 éves
Aswan Al Shaqab
5 éves és 4 hónapos
3 éves
LD-é ez a két ló, csak kijavítottam a linket, h mutassa a képeket
Ma Pegazus lett Posseidon 60 napos lett a regizésem, azaz letehettem a 6. lovaglóleckét, amiért egy Horn of Plenty járt...az olyan, h amikor felhasználjuk meglepi szerűen kapunk cuccokat Nah...letettem a vizsgát, megkaptam a Horn of Plentyt, azonnal meg is néztem, mi a meglepim
100 pénz
Sok alma és retek XD
Egy gyengébbik minőségű nyereg
Aging Point
És medúza vére Amivel pegazussá varázsoltam Posseidont Hát...így elég érdekesen néz ki szárnyakkal XD
- Ari, mi? XD
nekem már 2regizésem van, a korábbi Csokee néven - Csokee, egy egérszürke arab telivér mén, most 1éves, és imádom olyan aranyos a másik Hamina néven - Hamma németül elvileg azt jelenti hogy csodálatos de egy számnak is az a címe amit imádok Hamma fekete hannoveri kanca és holnap lesz egy napos
Spirit- Új tag
- Hozzászólások száma : 52
Registration date : 2007. Oct. 14.
Van vkinek eladó accountja, szép lovakkal, különleges lovakkal, jóképességű lovakkal, idős acount, stb.stb.? xD Mert én megvenném xDha ingyen adja lol :Pnekem 3 acc-om van, Zamarea, Zammeh és Zamareh xD aaaz egyiken 1, a másik kettőn meg 2-2 lovam van tisztességes gazdi vok, minden nap jól meglátogatom őket, eddig még nincs halott lovam xD
Még ide írtam, h oda adom vakinek az enyémet, de aztán mégse XD Belejöttem Van affixem *of Free Wild Horses* és nemsokára új csodacsikóm születik majd Holnap vihetem ultrahangra Flashing Lightsot, és akkor megtudom a csikó nemét, fajtáját (az apja nem australian pony ) és a színét
awww xD dejó neked Mien csodacsikó? az én passzom majnem ikreket szült, csak észrevettem hogy haldoklik az energijahiány miatt és az egy pass-omat amiből ikercsikót akartam venni, oda kellett adnom fekete orhideáért ^^; Ezentúl jobban fogok vigyázni rá xD pedig mindig kiírta hgogy már nincs rá eég energiája! és mivan azokkal a wild horsesokkal?
Semmi Az az affixom neve Szóval a nálam tenyésztett lovaknak ez a családnevük XD Úgy csodacsikó, h nagyon jól képzett az anyja és jól képzett apát választottam, mert ha képzettek a szülők veleszületett képességeket örököl a pici
akkorjó, mert tök olcsón beszereztem egy fullképzett (de csak a train, nema skill) mént a kancámnak
én nem vettem XD Én csak fedeztettem Ja És megint mén lesz Mindig méncsikókat ellik...mindegy XD Australian pony lesz a fő fajtája, és palomino lesz
jó, akkor úgy xD Pedig a csikóm összes ősének, Gaiaig és uranosig visszamenőleg, ami rengeteg ló, mert negyed óra alatt néztem végig, csak és kizárólag Standerbred lovak xD és tök szép
ja xD Elirtam lool! Viszont az angol amgyar lófajfordításhot nemnaon értek xD az az új spanyol ügető viszont bazi ari nem? és te érted mien ufo-krol hablatyol?XD
én csak Moly eggyik lovát gondozom most, meguntam,h csak vakon kattingatok és mikor a lovamat kiheréltem véletlen ott elegem is lett... XD
polomandi- Fórumfüggő
ki ne heréld Moly lovát
Hát...valami 3 új lófajtáról, de nem tudni, mikről, mert nem mutatja sehol, melyik ez a három, és mint az almák feltűnnek a képernyőn, és rá kell kattintani, és akkor valami történik XD Ennyit szűrtem le belőle, de tök értelmetlen így...legalábbis én nem értek belőle semmit, h mit akar mondani
Hát...valami 3 új lófajtáról, de nem tudni, mikről, mert nem mutatja sehol, melyik ez a három, és mint az almák feltűnnek a képernyőn, és rá kell kattintani, és akkor valami történik XD Ennyit szűrtem le belőle, de tök értelmetlen így...legalábbis én nem értek belőle semmit, h mit akar mondani
nem fogom aszittem az a fedesztetés
Moly lovát csak etetem itatom meg lovagoltatom emg elküldöm aludni ozt jó
Moly lovát csak etetem itatom meg lovagoltatom emg elküldöm aludni ozt jó
polomandi- Fórumfüggő
megértettem xD van két új lófajta, jönnek a repkedő UFOk és akkor neked is lesz oan. fedeztetésnél vagy eladó lovaknál megnézheted, ott már vannak tök cuki a spanyol ügető
Jaaaaaaaj De cukkancs kiscsikóm született
Most mondjátok meg
75% Ausztrál póni
25% connemara
58.08 veleszületett képességel született
Most mondjátok meg
75% Ausztrál póni
25% connemara
58.08 veleszületett képességel született
jaj de édi ^^
Oan szép színe van mint Nenonak Nah jó Nenonak szebb színe van
Oan szép színe van mint Nenonak Nah jó Nenonak szebb színe van
polomandi- Fórumfüggő
1 / 2 oldal • 1, 2
1 / 2 oldal
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.