Howrse
+11
lóőrült
Sheri
Sütemény
Lóbolond
Pici Csillagfény
lovas Réka
polomandi
Spirit
Gengsty
LovasDori
Mony
15 posters
2 / 2 oldal
2 / 2 oldal • 1, 2
Re: Howrse
WOWOWOOWOWOWOWOOW!!!!
Spanyol ügetőm! Egyik új fajta a háromból És tudjátok hogy került hozzám???????? Mint egy alma! Épp valamit meg akartam nézni, erre feltűnt a képernyőn egy dió! Rákattintottam, erre megkaptam egy spanyol ügető csikót!
Spanyol ügetőm! Egyik új fajta a háromból És tudjátok hogy került hozzám???????? Mint egy alma! Épp valamit meg akartam nézni, erre feltűnt a képernyőn egy dió! Rákattintottam, erre megkaptam egy spanyol ügető csikót!
Jaaaaaaj de jó neked Nekem most születne meg a spanyol ügetőm de nincs elég pénzem állatorvost hívni Mit cisn ákljak most??
Sütemény írta:Jaaaaaaj de jó neked Nekem most születne meg a spanyol ügetőm de nincs elég pénzem állatorvost hívni Mit cisn ákljak most??
ÁÁÁÁÁ :S Huh...ha nincs elég pénzed, akkor nagy szarban vagy...holnap meg már nem születhet meg :S
jaj de husiiii Xd
polomandi- Fórumfüggő
- Hozzászólások száma : 1010
Registration date : 2007. Oct. 06.
Gengsty írta:Sütemény írta:Jaaaaaaj de jó neked Nekem most születne meg a spanyol ügetőm de nincs elég pénzem állatorvost hívni Mit cisn ákljak most??
ÁÁÁÁÁ :S Huh...ha nincs elég pénzed, akkor nagy szarban vagy...holnap meg már nem születhet meg :S
És a Howrse-n lehet kölcsönadni? Mert akkor kölcsönkérnék valakitől 500 pénzt az állatorvosra xD aztán visszafizetnnémmmm
sztem nem lehet :S én legalábbis még nem találkoztam ilyen funkcióval...pedig szívesen adnék...bár nem tom, lehet, h most nekem sincs annyim a csikó után...
Hamma imádomm
Hannoveri kanca, most 1 éves és 2 hónapos
Csokee én..szeretni a csokit? uggyaannnn
Arab telivér a szentem 2 éves és 2 hónapos
Spirit- Új tag
- Hozzászólások száma : 52
Registration date : 2007. Oct. 14.
éss nemtom mért nem jeleníti meg na mind1...
Spirit- Új tag
- Hozzászólások száma : 52
Registration date : 2007. Oct. 14.
jaaaaaaaj emberek!!! : Oda a szépséges csikóm mert nem volt elég pénzem állatorvosra! ÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!
Spirit írta:
Hamma imádomm
Hannoveri kanca, most 1 éves és 2 hónapos
Csokee én..szeretni a csokit? uggyaannnn
Arab telivér a szentem 2 éves és 2 hónapos
Csak javítottam, h mutassa a képeket
szegény csikó Nekem most van pénzem, és egy hét mulva fedesztetem a lovam és lesz csikóóóóóóm
polomandi- Fórumfüggő
- Hozzászólások száma : 1010
Registration date : 2007. Oct. 06.
Én nemnagyon tudom kezelni sajnos
Van 1 csikóm.
Van 1 csikóm.
Sheri- Hozzászólások száma : 2
Registration date : 2008. Mar. 28.
http://www.howrse.com/media/image/chevaux/germanique/noir-poulain-grand.jpg?38
remélem most megjelenik.
remélem most megjelenik.
Sheri- Hozzászólások száma : 2
Registration date : 2008. Mar. 28.
Ha valakinek nem kell a howrsén a lova írjon az e-mail címemre mert én szívesen nevelném tovább.
lóőrült- Hozzászólások száma : 2
Registration date : 2008. May. 12.
Gengsty írta:Én valakinek odaadnám a Howrse-t...meguntam Van négy lovam (Australian Ponyk) Az egyik 8 éves, és mindenből max a képzése...53 napos a regim asszem, van egy istállóm is, 2 pici, de termékeny, és 2 hatalmas, de kevésbé termékeny mezővel...az egyik hatalmasat múltkor vetettem be, szóval lassan lehet aratni...most kevés a pénzem, de azután lesz sok Nah ennyi...ha kell valakinek, megkapja
Nekem kéne örülnék ha nekem adnád .Ha úgy döntesz hogy nekem adod írj az e-mail címemre.frutty96@freemail.hu-ra.
lóőrült- Hozzászólások száma : 2
Registration date : 2008. May. 12.
Nem tudom megválaszolni azokat a kérdéseket.A 2.Test-nél mák jó pár napja szenvedek magyarra is lefordítottam a kérdéseket és most méregből már összevissza jelölgetek taláromra már feladom Mi a jó válaszok mert nem értem?Ennek igy semmi értelme és a Centerbe sem tudok így belépni tiszta szar az oldal.Hiába csinálom a jó válasz ha közben meg kiírja hogy hibár
Pirosszka- Hozzászólások száma : 1
Registration date : 2008. May. 29.
Nekem is van egy pacim, ma csináltam, mert elfelejtettem a jelszavamat, aztán nem küldte el Ez van....de csináltam egy másikat
Nevem: LadyCheebeeke
Paci neve: Don Juan
Fajtája: Kanadai ló
Neme: csődör
Színe: fekete
Nyugodtan írjatok be szponzornak
Nevem: LadyCheebeeke
Paci neve: Don Juan
Fajtája: Kanadai ló
Neme: csődör
Színe: fekete
Nyugodtan írjatok be szponzornak
LadyCheebeeke- Hozzászólások száma : 9
Registration date : 2009. Feb. 16.
Howrse
Sziasztook!
Hogy kell új lovat nevelni és még tudjátok-e hogy mik a galopp 2. teszt válaszai??????????????
Hogy kell új lovat nevelni és még tudjátok-e hogy mik a galopp 2. teszt válaszai??????????????
Dana- Hozzászólások száma : 1
Registration date : 2009. Oct. 13.
2 / 2 oldal • 1, 2
2 / 2 oldal
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.