NEEEEEEEE Süti NEEEEE!!!
+12
lovasbetti
Bucs
Sütemény
Gengsty
lovas Réka
freedom
Spirit
Mony
polomandi
Angyalpegazus
Lóbolond
tunderlovas
16 posters
1 / 3 oldal
1 / 3 oldal • 1, 2, 3
NEEEEEEEE Süti NEEEEE!!!
Szaisztok!
Anya... anya... most mondta a hírt, hogy :'(
hogy... Sütemény (a mi tiszteletbeli, ari pcf tagunk) elesett jégkorival... és és
eltört a lába spirálisan, és
és és és
NEM JÖN HOZZÁN ŐSZISZÜNETBEN
ÉS NEM TUD LOVAGOLNI
ÉS A KÓRHÁZBAN FEKSZIK
ÉS NYUGTATÓZZÁK
ÉS TELJESEN MAGA ALATT VAN
ÉS ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
mindez 8 hétig!!!!!!!!! Anya azt mondta, h 8 hétig nem terhelheti.
Pedig olyan jó kis programot szerveztünk, hogy idejön őszi szünetben.
JÉZUSOM... BOCS, DE MÉG MINDIG NEM TUDTAM FELFOGNI...
óriási sokk érhette
na meg a fájdalom
ÉS ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
Úgy sajnálom!!!!!
Egész nap a telefonon fogok ülni és próbálom vigasztalni.
Gondoljatok bele... ennyi ideig nincs lovaglás
SULI... tudom, gondoljátok most, h ebből a szempontból jó neki, viszont ennyi mindent bepótolni :S
JAHJ!!!
Rosszul vagyok. Bocs, de...de...de...de....de....de....
JÉZUSOM!!!!!!
Berakom a kedvenc passzója képét , hátha úgy jobb
Süti és Lepke
Anya... anya... most mondta a hírt, hogy :'(
hogy... Sütemény (a mi tiszteletbeli, ari pcf tagunk) elesett jégkorival... és és
eltört a lába spirálisan, és
és és és
NEM JÖN HOZZÁN ŐSZISZÜNETBEN
ÉS NEM TUD LOVAGOLNI
ÉS A KÓRHÁZBAN FEKSZIK
ÉS NYUGTATÓZZÁK
ÉS TELJESEN MAGA ALATT VAN
ÉS ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
mindez 8 hétig!!!!!!!!! Anya azt mondta, h 8 hétig nem terhelheti.
Pedig olyan jó kis programot szerveztünk, hogy idejön őszi szünetben.
JÉZUSOM... BOCS, DE MÉG MINDIG NEM TUDTAM FELFOGNI...
óriási sokk érhette
na meg a fájdalom
ÉS ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
Úgy sajnálom!!!!!
Egész nap a telefonon fogok ülni és próbálom vigasztalni.
Gondoljatok bele... ennyi ideig nincs lovaglás
SULI... tudom, gondoljátok most, h ebből a szempontból jó neki, viszont ennyi mindent bepótolni :S
JAHJ!!!
Rosszul vagyok. Bocs, de...de...de...de....de....de....
JÉZUSOM!!!!!!
Berakom a kedvenc passzója képét , hátha úgy jobb
Süti és Lepke
Re: NEEEEEEEE Süti NEEEEE!!!
Uristen!!! Sajnálom!! mond meg neki a telefonba, h jobbulást szörnyű lehet
Lóbolond- Tag
- Hozzászólások száma : 520
Registration date : 2007. Oct. 06.
Mondd neki, hogy jobbulást a nevemben is! Lesz az kevesebb is, mind 8 hét nyugodjon meg, majd küldjük az energiát neki!
szegénykeh mond meg neki,h jó bulást és remélem mihamarabb jöhet a fórumra meggyógyul és ujra lovagolhat majd..
polomandi- Fórumfüggő
- Hozzászólások száma : 1010
SÜTEBEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!! NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!
MOND MEG NEKIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII HOGY MINÉL HAMARABBB GYÓGYULJON MEG ÉS H JOBBULÁST ÉS H CERIZEM ÉS VEEL VOK LÉLEKBEN ÉS HHHHHHHHH ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
anya!!!!!!!!!!! SÜTIIII!!!!!!!!!!!!!!!!
MOND MEG NEKIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII HOGY MINÉL HAMARABBB GYÓGYULJON MEG ÉS H JOBBULÁST ÉS H CERIZEM ÉS VEEL VOK LÉLEKBEN ÉS HHHHHHHHH ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
anya!!!!!!!!!!! SÜTIIII!!!!!!!!!!!!!!!!
szuegény kis Sütikeh...bizti nagyon rosszul van ,és mikor jöhet haza nem tudod?
polomandi- Fórumfüggő
Semmit se tudok, nekem is derült égből villámcsapásként jött a hír.
De holnap felhívom ,
sőtt, az is lehet, h anyáékat megfűzöm egy látogatásra...
De holnap felhívom ,
sőtt, az is lehet, h anyáékat megfűzöm egy látogatásra...
Jah, am. szerintem mindenki írjon neki valami kis üdvözlőszöveget, mert valószínű, h meglátogatom és akkor kinyomtatom őket és el tudja olvasni
köszy ha megteszed
az enyém:
Sütikém gyere minnél elöbb haza, már most hiányolunk a fórumon...gyógyulj meg hamar, hogy minnél elöbb lovagolhass és ide ülhess gépezni
Jóbulást : Polomandi ( A fórumról )
az enyém:
Sütikém gyere minnél elöbb haza, már most hiányolunk a fórumon...gyógyulj meg hamar, hogy minnél elöbb lovagolhass és ide ülhess gépezni
Jóbulást : Polomandi ( A fórumról )
polomandi- Fórumfüggő
köszi és ha megadod a telefonszámát irnék neki sms-t is
polomandi- Fórumfüggő
Oks, még nem derítettük ki a telefonszámát, de tudom, h nála van-e, egyszerűen semmit se tudok
de hol jégkorizott ? vagy ezt se tudod?
polomandi- Fórumfüggő
ooo szegény Sütee remélem hamar meggyógyul a lába, igen majd mi küldünk neki energiát meeeg sok csokiiit meeeg üdvözlést, meeg minden hülyeséget ami eszünkbe jut, merthát a nevetés jót tesz az egészségnek ugye majd telepatikus úton beszélgetünk vele jujj..hát..nem lehetett kellemes úgy enyhén szólva.. énis üzenem hogy jó gulyást mármint jobbulást
Spirit- Új tag
- Hozzászólások száma : 52
Registration date : 2007. Oct. 14.
Nem tudom, hogy hol korizott, de ez sztem 20-ad rangú...
Úgy sajnálom, de lehet írni az üziket, mert 100%, h megyek meglátogatni
Úgy sajnálom, de lehet írni az üziket, mert 100%, h megyek meglátogatni
meik korházba van? éjleg hol is lakik ?
polomandi- Fórumfüggő
juj szegény ez szörnyű lehet naon sajnálom szegénykét
jobbulást kívánok neki! és remélem hamar jobban lesz!
jobbulást kívánok neki! és remélem hamar jobban lesz!
freedom- Tag
- Hozzászólások száma : 266
Registration date : 2007. Oct. 09.
Beszéltem vele, nem állítom h jól van, de igyekszik meggyógyulni.
Mindenkinek nagyon szépen köszöni a jókívánségot, és mindenkit üdvözöl
Mindenkinek nagyon szépen köszöni a jókívánségot, és mindenkit üdvözöl
ad meg létszives a számát én is felszeretném hívni
polomandi- Fórumfüggő
Melyik kórházba van? Küldünk neki sok sütit! Mond meg neki hogy hiányoljuk és hogy vegyen ergy lap-topot nettel együt!!!
lovas Réka- Tag
- Hozzászólások száma : 391
Ohh Szegény Süti Mindig is utáltam a jégkorit Most még jobban fogom - rátámadt Sütire Jobbulást neki Lélekben vele vagyunk
rátámadt bakker Eszti ien beszólásaidtól a hasamat fogom a röhögéstől ,h tucc te ien szitnen hülye lenni? ^^
én télen ki fogom próbálni mien is XD
én télen ki fogom próbálni mien is XD
polomandi- Fórumfüggő
JUUUJ, köszi mindenkinek a jókívánságokat Akkor beszámolok:
Ennél rosszabul aligha bukfencezhettek volna át rajtam! Spiráltörésben tört a lábam, 1 hónap fekvés, a 2. hónapban óvatosan biceghetek mankóval nagyon ritkán úgy, hogy nem teszem le a lábam, a harmadik hónapban pedig megtanul6ok újra járni, gyógytornák, stb. nagynagy szívás! Megoldottuk az ágyban gépezést, és közben bazira fáj végig a lábam.
Ennél rosszabul aligha bukfencezhettek volna át rajtam! Spiráltörésben tört a lábam, 1 hónap fekvés, a 2. hónapban óvatosan biceghetek mankóval nagyon ritkán úgy, hogy nem teszem le a lábam, a harmadik hónapban pedig megtanul6ok újra járni, gyógytornák, stb. nagynagy szívás! Megoldottuk az ágyban gépezést, és közben bazira fáj végig a lábam.
szegény Sütikém biztos rosz lehet mesélj el mindent ,h hogy történt;)
polomandi- Fórumfüggő
Jézusom szörnyű lehet! Táborba jössz? őőő mi az a ,,spiráltörés"?
Lóbolond- Tag
feltételezem a spirál szóból ,hogy ien spirálisan tört el szal érted
hát ahogy kitudtam venni nyárig csak rendbe jön , csak először kicsit ujra kell kezdenie mindent mert elfelejtheti stb...meg a lába is..de nagyon remélem ,h jösz!
hát ahogy kitudtam venni nyárig csak rendbe jön , csak először kicsit ujra kell kezdenie mindent mert elfelejtheti stb...meg a lába is..de nagyon remélem ,h jösz!
polomandi- Fórumfüggő
megyek xD hát ütköztem az egyik osztálytársammal és átbukfencezett felettem a jégkorizás közbe éppen egymásbacsimpaszkodtunk, a kanyarokban a belsők (én meg oszt.társam) lengette a küldőket.. tudjátok, oan kanyarbeli kilengés xD és az oszt.társammal egymásba gabalyodtunk és ,átbukfencezett felettem valahogy úőgy, hogy az egyik korim kifordította a lábam ami erre töréssel reagált. elterültem a jégen, ordítotttam hogy "ELTÖRT A LÁÁBAM ELTÖRT A LÁBAM!" Meg elkezdtem zokogni. hallod, kibaszottul fájt! aztán egy idő utána z egész koripálya körém sereglett, pár felnéttnek élvezhettem a lélekjelenlétét, mert hoztak egy kék matrqacot amire rápakoltak (Ez mégjobban fájt) és pár segítőkész koris kihúzott a páyla szélére. az egyik másik osztálytársaam, mert egy csomó ottvolt, hívta anyukám, valaki a mentőket, és irány a kórház...
uhhhh szegény az nagyon nem jó de majdcsak rendbe jössz, rendbe hozunk a sok hülyeségünkkel tood a nevetés jó hatással van az egészségre am. én szeretek jégkorizni... 2éve koriztam utoljára, és azzal hülyéskedtem, hogy ment a zene állandóan, vagy a danubiusz vagy a sláger, és a zene ritmusára koriztam de még nem tudok rendesen korizni, és a többiek meg azzal szórakoztak hogy elkezdtek hátulról lökdösni, na de most azt tudni kell, hogy én nagyon eszméletlen dolgokat tudok csinálni mikor elvesztem az egynesúlyom és vissza akarom szerezni szal elkezdek a kezemmel kalimpálni, és mivel a kori csúszott (nyilván, nem majd odatapad a jéghez ) elkezdtem körbe forogni a többiek már úgy röhögtek rajtam hogy nekemjönnek én meg elkezdek forogni lol am. én mindig azokat kerülgettem akik így egymásbakaroltak és kilengették egymást, mert mindig attól féltem hogy elgázolnak jobbulást Sütebee gyógyuljá meg
Spirit- Új tag
- Hozzászólások száma : 52
Registration date : 2007. Oct. 14.
Nem tudom, h tudjátok-e már, de Sütit hazaengedték és most otthon van és és és hozzáfér a géphez:)
Huh...nekünk mikor megépült a suli mellett a koripálya kötelező volt kéthetente tesiórán korizni menni...uuuuutáltam...első alkalommal gyakorlatok...végigcsúszni és tapsra leguggolni...meg is csináltam XD uccsó legugolásnál valami szédületes sebességgel elkezdtem forogni, és mindenki aszitte olyan profi vagyok, h ilyet is tudok XD kiderült, h béna vagyok - később mondta az oktató, h akkorákat esek, mint egy ólajtó XD
wow! hát nekünk is volt már kötelező kori a sulival! ez volt amúgy az első esésem Úgy h óvva intek mmindenkit a korizástól! Furi h soxor akartam h eltörjön már valamim, de nem így gondoltam h lábra se álljak....
jaj de gyógyulj meg táborig rendesen ám
polomandi- Fórumfüggő
merem remélni,h télen nem fogsz se sielni se korizi hanem otthon fox ülni, a lovaglás alatt is biztonsági övet vigyél magaddal ne legyen táborig semmi bajod ! ha lehet utána se:D
polomandi- Fórumfüggő
lol xD a biztonsági övet kihagynám, de amúgy vigyázni fogok magamra, és kihagyom az oylan EKSZTRÉJM sportokat mint a békés korizgatás ... xD na de mit tegyen az ember, ha egy közönséges bugdácsolás alatt ráesik valaki, átbukik a válla fölött, és az említett valakinek haja szála se görbül, a szegény kis áldozat meg darabokra törik mint egy legóvár amire ráléptek? xDDDD LOL!
Az én JAckem? az ÉÉÉN Jackem? mióta vagy te az enyém, mi?
Az én JAckem? az ÉÉÉN Jackem? mióta vagy te az enyém, mi?
Huh...most mi jutott eszembe...lehet, h ha ezt elolvassa Lóbolond megint röhögőgörcs tör rá XD Tavaly (vagy előtt XD ) Mentünk közönségkorizásra a jégcsarnokba...hát...tudni kell, elég béne vok XD Kingával mentünk körbe egymás mellett...egyszer csak megakad valamiben egy pillanatra a lábam, lenézek, h mi van, hallom Kinga kiált, h Vigyázz és elsuhan mellőlem, mire feleszméltem már a földön hevertem egy fárfi lábai előtt Beszélgetett egy nővel, és nem haladtak, csak álltak, én meg nem vettem észre őket, és hátulról nekimentem a hapsinak Gyorsan bocsánatot kértem és leléptem
hát ez igen
én megyek most télen korizni meg lehet,h síelni is azt ha darabokra töröm magam akkor is berakatom magam egy utazó táskába és úgy megyek Rádira És majd vki nyerge mögött fogok utazni:D legalább mehetek terepre
én megyek most télen korizni meg lehet,h síelni is azt ha darabokra töröm magam akkor is berakatom magam egy utazó táskába és úgy megyek Rádira És majd vki nyerge mögött fogok utazni:D legalább mehetek terepre
polomandi- Fórumfüggő
most tényleg nevetnem kellett, ahogyan visszaemlékeztem láttad vna az arcodat, amikor ránézel a hapsira a földről
Andi majd rákötünk vmelyik lóra és szánkón húzunk
Andi majd rákötünk vmelyik lóra és szánkón húzunk
Lóbolond- Tag
1 / 3 oldal • 1, 2, 3
1 / 3 oldal
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.