NEEEEEEEE Süti NEEEEE!!!
+12
lovasbetti
Bucs
Sütemény
Gengsty
lovas Réka
freedom
Spirit
Mony
polomandi
Angyalpegazus
Lóbolond
tunderlovas
16 posters
2 / 3 oldal
2 / 3 oldal • 1, 2, 3
Re: NEEEEEEEE Süti NEEEEE!!!
jah, belenyomkodunk a nyeregtáskába vagy majd viszek pillanatragasztót a balesetek elkerülése érdekében Avagy, nem elkerülés, de kifixálás Csak mert nyáron nem hinném h olyan jól menne az a szánkó xD
XD hát yneregtáska tudtommal nincs Rádin szal max nyereg mögé ülhetek
polomandi- Fórumfüggő
- Hozzászólások száma : 1010
Registration date : 2007. Oct. 06.
Jááááááááááááj xD
Nem, én nem csókooltam meg senkit, te csókoltál meg engem xD Én nem csókolóztam senkivel xD Részeg voltam Meg te is! Látszik a szemedben a másnaposság!
Nem, én nem csókooltam meg senkit, te csókoltál meg engem xD Én nem csókolóztam senkivel xD Részeg voltam Meg te is! Látszik a szemedben a másnaposság!
dik ti taj részegek vagytok XD
Dikk engem még nem ltott senki részegen még jó azért necces lenne de azé a házi bli ott volt
Dikk engem még nem ltott senki részegen még jó azért necces lenne de azé a házi bli ott volt
polomandi- Fórumfüggő
Dik mán csaje mit pattogsz itt rágjál el egy nyugi gumit azt jólvan
Ezt muszii volt
Ezt muszii volt
polomandi- Fórumfüggő
lolmá xD na nem kussolok én oylan könnyen xD NYughatatatlan lélek vagyok nyughatatatatatlan xD
dik engem láttál volna táborba ST már könyörgöt szinte,h kussoljak XD mindig volt miről beszélnem...nem könnyű egy évet nem el beszélni XD
Emlékeztek:
Kiesett a lábam a kengyelből..DE FENT MARADTAM!!!
Emlékeztek:
Kiesett a lábam a kengyelből..DE FENT MARADTAM!!!
polomandi- Fórumfüggő
lol xD Emléxem pénteken, az utolsó szabadnapomon a törés előtt, lovagolni voltam, vágtáztam, egyszercsak elvesztem a kbal kengyelem, vágtázok tovább, egy kör múlva meg megtalálom xD Jó sokáig kerestem LOL
azért ha nagyon mondtátok befogtam kicsit XD
am...de ez Kinga naplójából volt,h kiesett a lábam a kengyelből DE FENT MARADTAM!! ezen röhögtünk egész táborba XD
De basszus mikor erre a topicra nézek mindig elröhögöm magam
Majd ha táborba mész pucolni megtanulod a lovak fara mögé állsz persze csak ha már látott téged ,h bementél szólsz,h NEE és arrébb megy a ló,h pucolhass nah már most,h NEE SÜTI NEE a téma címe elképzellek ,h vki belép ebbe a topicba és te fordulsz kettőt
am...de ez Kinga naplójából volt,h kiesett a lábam a kengyelből DE FENT MARADTAM!! ezen röhögtünk egész táborba XD
De basszus mikor erre a topicra nézek mindig elröhögöm magam
Majd ha táborba mész pucolni megtanulod a lovak fara mögé állsz persze csak ha már látott téged ,h bementél szólsz,h NEE és arrébb megy a ló,h pucolhass nah már most,h NEE SÜTI NEE a téma címe elképzellek ,h vki belép ebbe a topicba és te fordulsz kettőt
polomandi- Fórumfüggő
loooooooooool xDDDDDDDD Hát most szívesen fordulnék kettőt xD úgyértem, megőrülök a sok hanyastfekvéstől xD
Most hogy mondod...NEEEE SÜTI NEEEEEE XD És arrébbtolód a popód, h másik oldalról is leápolhassunk
De nem is az volt a vicces, h Kinga azt írta, h kiesett a kengyelből a lábam, de fentmaradtam, hanem ahogy Mony felolvasta
De nem is az volt a vicces, h Kinga azt írta, h kiesett a kengyelből a lábam, de fentmaradtam, hanem ahogy Mony felolvasta
nah az volt mgé poén
polomandi- Fórumfüggő
voltam a mentősőknél és újrarakták a gipszet meg megnézték a lábam. Halljátok csupa lila volt az egész térdhajlatom tök fájt amikor nem volt rajta gipsz. és most mivel hozzáértek most megint elkezdett fájni:(
juuuj Jobbulást éés... hogyan is van az a spiráltörés? mármint darabokra?
Lóbolond- Tag
- Hozzászólások száma : 520
uhh :S Nem lennék a helyedben :S Hálát adok az égnek, h eddig minden darabom egyben maradt
uhh... szegénykém ... jobbulást De legalább többet tudsz lenni gépközelben De a lovakat semmi sem helyettesítheti
Áááááá Most hogy elmondtad elkezdett fájni a lábam :S Együttérzek veled XD
na lol xD Ráadásul az orvosok úgy rakták rám vissza a gipszet mint aki soha nem látott lábat! És mivel amikor legelőször rámrakták, a lábamhoz igazították-méretezték, ráöntötték szószerint, akkor felvette a pontos formáját, és levették, visszarakták, akkor nem tudták pontosan visszarakni és most az egész úgy nyomja a bokám hogy du. már könnyeztem és fájdalomcsillapítót is szedtem sztem van benne eg ykiálló darab, ami mint valami hegyes kavics foylamatosan benne van a bokámban:S rettenetes érzés
nem Torácskám csak te voltál részeg...én a vizben már kijózanodtam... XD
jaa és már nem láthatsz a Jackeden a másnaposság mivel már több mint 1 hónapja volt XD
jaa és már nem láthatsz a Jackeden a másnaposság mivel már több mint 1 hónapja volt XD
nekem eddig csak a bal ujjam tört el kétszer mármint két helyen egy alkalomkor
Nah elmesélem^^
kézi táborba egy csajjal "verekedtünK" kicsavarta az ujjam de a d.u. meccsen még muszály volt felmennem és kikönyörögtem,h felmenjek pályára az utolsó percekbe megkaptam a labdát és rontottam előre bedobtam de ráestem az ujjamra és igy mégegyszer eltört
Nah elmesélem^^
kézi táborba egy csajjal "verekedtünK" kicsavarta az ujjam de a d.u. meccsen még muszály volt felmennem és kikönyörögtem,h felmenjek pályára az utolsó percekbe megkaptam a labdát és rontottam előre bedobtam de ráestem az ujjamra és igy mégegyszer eltört
polomandi- Fórumfüggő
juj polomandi sorry de ezen nevetnem kellett XD de sztem csak azért mert elolvastam a rumosfazék hsz-ét
hívhatsz Andinak ...Pamacsnak...Paminak akárhogy XD
én is röhögök így utolag
én is röhögök így utolag
polomandi- Fórumfüggő
Pici Csillagfény írta:juj polomandi sorry de ezen nevetnem kellett XD de sztem csak azért mert elolvastam a rumosfazék hsz-ét
rumosfazék...te Hector alias almaszag és borillat te bezsélsz XD
Sütemény írta:na lol xD Ráadásul az orvosok úgy rakták rám vissza a gipszet mint aki soha nem látott lábat! És mivel amikor legelőször rámrakták, a lábamhoz igazították-méretezték, ráöntötték szószerint, akkor felvette a pontos formáját, és levették, visszarakták, akkor nem tudták pontosan visszarakni és most az egész úgy nyomja a bokám hogy du. már könnyeztem és fájdalomcsillapítót is szedtem sztem van benne eg ykiálló darab, ami mint valami hegyes kavics foylamatosan benne van a bokámban:S rettenetes érzés
Csak hogy mondjak jobbat, nekem a Siófoki kórházban, ami 2005 év kórháza volt, olyan rosszul gipszelték be a csuklóm, amikor eltört, hogy itthon a sportkórházban 1 hét forradás után újra el kellett törniük az orvosoknak, amikor hazajöttünk, hogy helyrerakják, és jól gipszeljék be... Augusztusban, 30 fokban nagy élmény volt, amikor benyomtak egy érzéstelenítőt a csuklómba, majd széthúzták egy műszerrel, és 2 orvos forgatta, miközben hallottam ahogy recseg, 45 percen keresztül... És nem, nem tartottak bent, csak azt mondták, mikor vizsgálatra mentünk, hogy hopp, hát akkor most helyre tesszük... Szóval érdekes volt... És az a gond, hogy a rossz siófoki gipsz elnyomott egy ideget, ami miatt 2 hónapig érzéketlen volt a jobb kezem bal fele + most kézzel írni nem tudok 10 sor után, mert begörcsöl...
Egyébként jobbulást, remélem jobban vagy már És szólj, hogy valami nincs rendjén a bokádnál, mert nagyon csúnyán feltörheti, és a gipsz alatt pedig egyre rosszabb és csúnyább lesz
jesszus nekem jól raktak fel mindent Mi is a sportkorházba voltunk
polomandi- Fórumfüggő
eeeewwwwwww..... Azért ez a csuklós dolog elég rosszul hangzik...
Honlap kapok fizetős gipszet amiben nem viszket a lábam! Illetve ma merthogy már elmúlt éjfél XD YEAAAAH!
De amúgy elég ocsmány, mert amikor bent feküdtem modntam h baszottul fájok, nézzék már meg a térdhajlatom.. kitapogatta, mondja nincs seb, oldalra berakott egy-egy vattát h ne nyomja úgy, aztán amikor múltkor megvizsgálták a lábam gipsznélkül, mielőtt bokanyomósan rárakták, mondta a főorvosúr hogy baromi kár volt azokat a vattákat odarakni, és az egész térdhajlatom csupa lila volt... ehh.. mostmeg már fogadjunk a bokám is olyan XD Ahhoz képest h a sípcsontom tört el, és segíteni akarnak, alaposan elcseszik a dolgokat XD
Ajj Sperrókám Had emlékeztesselek, hogy rámtörtél és lesmároltál XD Aztán jól vízbe is dobtalak, ami annyit tesz h TE csókoltál meg, és nem ÉN tégede, de még csak nem is csókolóztunk, mert csak TE akartad XD
Honlap kapok fizetős gipszet amiben nem viszket a lábam! Illetve ma merthogy már elmúlt éjfél XD YEAAAAH!
De amúgy elég ocsmány, mert amikor bent feküdtem modntam h baszottul fájok, nézzék már meg a térdhajlatom.. kitapogatta, mondja nincs seb, oldalra berakott egy-egy vattát h ne nyomja úgy, aztán amikor múltkor megvizsgálták a lábam gipsznélkül, mielőtt bokanyomósan rárakták, mondta a főorvosúr hogy baromi kár volt azokat a vattákat odarakni, és az egész térdhajlatom csupa lila volt... ehh.. mostmeg már fogadjunk a bokám is olyan XD Ahhoz képest h a sípcsontom tört el, és segíteni akarnak, alaposan elcseszik a dolgokat XD
Ajj Sperrókám Had emlékeztesselek, hogy rámtörtél és lesmároltál XD Aztán jól vízbe is dobtalak, ami annyit tesz h TE csókoltál meg, és nem ÉN tégede, de még csak nem is csókolóztunk, mert csak TE akartad XD
nem lehet egy kellemes dolog : / remélem nekem se törik el már semmim elég szar volt a gipsz
polomandi- Fórumfüggő
Rámrakták az új ipszet XD Nagy, kék, és érdes
most fáj egy kicsit mert nyom a térdem alatt :S anya aszonta h most naná h fáj majd elmúlik. igazából nemis az hogy fáj hanem kényelmetlen. de ezzel már szabad az oldalamra forogni. bár határozottan jobb ebben a gipszben. állítólag ebben nem fog viszkedni. XD 10 ezer t volt Ez in fizetős. mostanában mindenki ient vesz akinek módja van rá.
5%-al el van mozdulva :S mutatta a röntgen. de szerencsére emiatt nem kell eltörni megint. amikor újragipszelték megpróbálták helyrenyomogatni kicsit, am i bazirafájt, de legalább nem törték el. de mivel növésben vok majd magától helyrejön:D
majd rakok képet az újról addig itt a régi LOL XD
most fáj egy kicsit mert nyom a térdem alatt :S anya aszonta h most naná h fáj majd elmúlik. igazából nemis az hogy fáj hanem kényelmetlen. de ezzel már szabad az oldalamra forogni. bár határozottan jobb ebben a gipszben. állítólag ebben nem fog viszkedni. XD 10 ezer t volt Ez in fizetős. mostanában mindenki ient vesz akinek módja van rá.
5%-al el van mozdulva :S mutatta a röntgen. de szerencsére emiatt nem kell eltörni megint. amikor újragipszelték megpróbálták helyrenyomogatni kicsit, am i bazirafájt, de legalább nem törték el. de mivel növésben vok majd magától helyrejön:D
majd rakok képet az újról addig itt a régi LOL XD
Szép XD Én meghalnék, ha így be lenne gipszelve a lábam... Már az is kész kínzás volt, amikor az egész alkarom gipszben volt És ahágyszor letettem az asztalra, koppant eggyet XD
csini nekem még nem volt begipszelve semmim...hál istennek A gipszről ma csak a kémia jut eszembe, mert holnap írunk belőle dogát
lovasbetti írta:csini nekem még nem volt begipszelve semmim...hál istennek A gipszről ma csak a kémia jut eszembe, mert holnap írunk belőle dogát
Addig jó neked, amíg a gipszről a kémia jut csak eszedbe XD
XD nekem csak a bal kezem volt begipszelve...elég is volt
polomandi- Fórumfüggő
2 / 3 oldal • 1, 2, 3
2 / 3 oldal
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.