Rajzórák
+7
lovas Réka
polomandi
vikilovas
Bucs
Gengsty
lovasbetti
Sütemény
11 posters
Ponyclub tagok :: PonyClub :: Kreatív
1 / 2 oldal
1 / 2 oldal • 1, 2
Rajzórák
Még mielőtt letámadnátok, hogy olyan mint Gengstyé, elmondom, hogy az egész rendszere teljesen más xD
Szóval, kezddem is azal, hogy nem vagoyk egy olyan fenomenális raqjzos, viszont nagyon kritikusan tudom nézni a dolgokat xD Minden héten lesz egy kép, amit a jelentkezőknek le kell rajzolniuk, az elsőnél még csak egy osztály van, aztán bomlik szét: könnyű, közepes és nehéz szintekre xD
Tehát, aki akar jelentkezzen, megadom az első képet, amit a jelentkezőknek le kell rajzolniuk, akár géppel, akár kézzel:
(a hátteret nem kötelező )
Kép a HALADÓKNAK:
Tanulók listája:
Gengsty (haladó)
polomandi (kilépett )
bucs
vikilovas
lovasbetti
Lovas_Réka
Lóbolond (haladó)
Angyalpegazus
LovasDori
Oks, aki akar jöjjön bátran Mivel én ráérek, nem kell beosztottság, de azért beosztom h énse vesszek el
Hétfő: bucs
Kedd: Pega néni =)
Szerda: LovasDori
Csütörtök:
Péntek: lovasbetti, Lovas_Réka
Szombat: Gengsty, Lóbolond
Vasárnap: vikilovas
Szóval, kezddem is azal, hogy nem vagoyk egy olyan fenomenális raqjzos, viszont nagyon kritikusan tudom nézni a dolgokat xD Minden héten lesz egy kép, amit a jelentkezőknek le kell rajzolniuk, az elsőnél még csak egy osztály van, aztán bomlik szét: könnyű, közepes és nehéz szintekre xD
Tehát, aki akar jelentkezzen, megadom az első képet, amit a jelentkezőknek le kell rajzolniuk, akár géppel, akár kézzel:
(a hátteret nem kötelező )
Kép a HALADÓKNAK:
Tanulók listája:
Gengsty (haladó)
polomandi (kilépett )
bucs
vikilovas
lovasbetti
Lovas_Réka
Lóbolond (haladó)
Angyalpegazus
LovasDori
Oks, aki akar jöjjön bátran Mivel én ráérek, nem kell beosztottság, de azért beosztom h énse vesszek el
Hétfő: bucs
Kedd: Pega néni =)
Szerda: LovasDori
Csütörtök:
Péntek: lovasbetti, Lovas_Réka
Szombat: Gengsty, Lóbolond
Vasárnap: vikilovas
A hozzászólást összesen 8 alkalommal szerkesztette, legutóbb 2007-11-08, 14:59-kor.
Re: Rajzórák
Sütemény írta:Nna, beírtalak titeket, Gengsty, remélem neked jó lesz a szombat
én is remélem XD Igyekszem majd
beírtam mindenkit xD Am az órarendet nem kötelező pontosan követni, berakhatjátok össze vissza is amíg nem vagytok sokan xD
azzal csinálod amivel akarod, de akkor nem nézem hogy miylen progi az osztályozásnál, csak atzt hogy hogy néz ki. xD A szóbeli kritikánál figyelembe veszem =)
jah ,h gépen kell ugy nem took, max rajzolni...talán
polomandi- Fórumfüggő
- Hozzászólások száma : 1010
Registration date : 2007. Oct. 06.
nekem csak a csóróka paintem van meg a két szép kezem De a munka teszi sikeressé az embert (ohh, de költői vki )
Andi, nem gépen kell xD mint írtam bárhol lehet, kézzel, lefotózni, beszkennelni, vagy gépen, mind1
Akkor holnap majd berakom XD De olyan izés így homályosan :S De mindenképpen kisebbre kellett állítanom, h feltöltsem, mert 1.5 Kb-nél kisebbet lehet csak feltölteni, így viszont elmaszatolódott Bár...talán így nem sül ki a szemetek, csak felmelegszik XD
nah akkor neki állok az enyimnek de ne várjatok nagy csodát nagyon bénán rajzolok lehet,h nem is fog sikerülni mert ienkor ideges leszek és szét tépek mindent ami a kezenbe kerül és papírból van XD
polomandi- Fórumfüggő
Nah xD Tehát
Körvonal: alapjában jó, talán a ló feje kicsit hosszú, és néhány izom hiányzik.
Színezés: én személy szerint nagyon szeretem a grafitszínezést, és a maszatolós technikát is, tehát nagyon tetszik xD De hogy mondjak kritikát is, a széleknél is töltsd ki redesen, ha meg kimegy a maszat, akkor radírozz
Körvonal: alapjában jó, talán a ló feje kicsit hosszú, és néhány izom hiányzik.
Színezés: én személy szerint nagyon szeretem a grafitszínezést, és a maszatolós technikát is, tehát nagyon tetszik xD De hogy mondjak kritikát is, a széleknél is töltsd ki redesen, ha meg kimegy a maszat, akkor radírozz
sztem szép lett csak a feje kicsit megnyúlt , de én még iet se tudnék csinálni XD
Nekem nagyon tetszik
Nekem nagyon tetszik
polomandi- Fórumfüggő
Csatlakozhatnék? Ha lehetne, péntek jó lenne, mert akkor van a legtöbb időm! Öhm... holnap akkor be si raknám! Én nem is tudom... először asszem géppel, de paintem van csak,d e mind1... megpróbálom
lovas Réka- Tag
- Hozzászólások száma : 391
Jelentkezek Bár ne számíts fenomenális alkotásra XD tehetségtelen vagyok rajzolásból is XD nah akkor majd nekiállok
Lóbolond- Tag
- Hozzászólások száma : 520
Lóbolond- Tag
Nah én kilépek nem tudok rajzolni normálisat csak ideges leszek Ratyi vagyok rajzból...
polomandi- Fórumfüggő
Én az arányokkal nem vagyok kibékülve... van, h egy-két részletet sézpen rajzolok, és az úgy önmagában teccik, de ahogy a többihez mérem, tök ronda és aránytalan lesz
Lóbolond- Tag
köszi a rajzot Lóbolond xD
Körvonal: az arányok jók, bár a szeme lehetett volna egy kicsit nagyobb. Amit hiányoltam belőle csak az izomzat kirajzolódása xD Ui. tetszik a sörény
Árnyékolás: nálad is elmondom, hogy szeretem a fekete fehér rajzokat, szal ez tetszik xD csak annyit fúznék hozzá, hogy bátrabban sötétíts, kísérletezz az árnyalatokkal és a technikákkal Amúgy szép lett
Körvonal: az arányok jók, bár a szeme lehetett volna egy kicsit nagyobb. Amit hiányoltam belőle csak az izomzat kirajzolódása xD Ui. tetszik a sörény
Árnyékolás: nálad is elmondom, hogy szeretem a fekete fehér rajzokat, szal ez tetszik xD csak annyit fúznék hozzá, hogy bátrabban sötétíts, kísérletezz az árnyalatokkal és a technikákkal Amúgy szép lett
sztem szép lett én most cincáltam szét egy füzetet :)De jól esett XD Eggyet rajzoltam nagyon szép lett sztem csak kicsibe nagyba meg nem sikerült ezért darabokra téptem az új füzetem
polomandi- Fórumfüggő
Köszi az a gond, h izmokat nem nagyon láttam, és inkább a feltűnőbbeket kerestem, az meg végképp nincs XD csak egy kevés XDSütemény írta:köszi a rajzot Lóbolond xD
Lóbolond- Tag
végülis ha nagyitóval keresed XD
polomandi- Fórumfüggő
én meg ideglelést kaptam szal abba hagytam XD
polomandi- Fórumfüggő
Persze, h lehet adj meg egy napot, amikor akarsz
SZOMBAT VAAAAN rajzolhatok még egy képet? lécci
SZOMBAT VAAAAN rajzolhatok még egy képet? lécci
Lóbolond- Tag
Sztem úgyse mond nemet Miért olyan jó, h szombat van? Akkor már mindjárt vasárnap, azaz mindjárt hétfő és suli :S
nekem ma van lovaglás szal most jó,h vasárnap van,hnap sz.napom lesz XD
Süti remélem nem bántottalak meg de én téjleg nem tudok rajzolni majd talán ha lesz oan kép amit letudok akkor berakom
Süti remélem nem bántottalak meg de én téjleg nem tudok rajzolni majd talán ha lesz oan kép amit letudok akkor berakom
polomandi- Fórumfüggő
heló újra itt! XD
Peganéni: presze h beszálhatsz, mindjárt be is írlak
Lóbolond: persze h rajzolhatsz XD mindjárt rakok egy haladóknak képet
andi: persze h nem bántottál meg XD Megértelek, egy pillanatra sem éreztem megbántva magamm, megértem ha ideges termsézet vagy XD
Peganéni: presze h beszálhatsz, mindjárt be is írlak
Lóbolond: persze h rajzolhatsz XD mindjárt rakok egy haladóknak képet
andi: persze h nem bántottál meg XD Megértelek, egy pillanatra sem éreztem megbántva magamm, megértem ha ideges termsézet vagy XD
Nem az, hanem mi rajzolunk te buta Szombaton vunk mi a sorosakGengsty írta: Sztem úgyse mond nemet Miért olyan jó, h szombat van? Akkor már mindjárt vasárnap, azaz mindjárt hétfő és suli :S
Húú bazz Süti ez haladóóóó? XD eeeez nem fog menni XD de azért megprószálom...
Lóbolond- Tag
majd egyszer nyithatsz egy oan csoportot akik örülnek ha egy kört tudnak rajzolni oda megyek majd
polomandi- Fórumfüggő
Lóbolond írta:
Húú bazz Süti ez haladóóóó? XD eeeez nem fog menni XD de azért megprószálom...
Uhh...hát ez nem semmi kép, ezzel egyetértek... Süti...lehet, h nem tom most hétvégén megrajzolni Ez a tanároktól függ...ha nem adnak sok házit megcsinálom
hol mien kép? én nem látok semmien képet
polomandi- Fórumfüggő
1 / 2 oldal • 1, 2
Ponyclub tagok :: PonyClub :: Kreatív
1 / 2 oldal
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.