Rajzórák
+7
lovas Réka
polomandi
vikilovas
Bucs
Gengsty
lovasbetti
Sütemény
11 posters
Ponyclub tagok :: PonyClub :: Kreatív
2 / 2 oldal
2 / 2 oldal • 1, 2
Re: Rajzórák
de aranyos kép:D
majd ha ágaskodó lesz azt megcsinálok oanokat tudok:P ahol nem lényeges a fej...a homlokát a lónak nem tudom egyszerűen megcsinálni :S
majd ha ágaskodó lesz azt megcsinálok oanokat tudok:P ahol nem lényeges a fej...a homlokát a lónak nem tudom egyszerűen megcsinálni :S
polomandi- Fórumfüggő
- Hozzászólások száma : 1010
Registration date : 2007. Oct. 06.
oks XD Bocs a nehéz képért, korábban írtam h beszartok az igaztán nehezektől,e zmég haladónak számít XD Nade aszerint osztom be az embereket XD Nekme aztán midnegy mikor készítitek el a rajzokat az órarenda zoknak van akik szeretika rendet XD Én úgyis minden nap jövök
nembaj, mint mondtam akkor rajzoltok amikor kedvetek van Az órarend csak amolyan dísz XD
gyerekek ti,h tudtok rajzolni?
én odáig jutok csak el,h.. kezembe veszem a ceruzát és a rajzlapra firkálgatok XD
én odáig jutok csak el,h.. kezembe veszem a ceruzát és a rajzlapra firkálgatok XD
polomandi- Fórumfüggő
XD én nem tudok rajzolni... csak vmi olyasmi XD tudodhány tömb lapot téptem már szét, meg ceruzát, meg radírt törtem el idegességemben?
Lóbolond- Tag
- Hozzászólások száma : 520
upszz...nekem péntekre kellett volna...de tegnap rá kellett jönnöm, hogy béna vagyok...most meg tiszai csöndet kell festenem büdöske néninek
és hogyan fested le a csendet? XD
Lóbolond- Tag
oh...hát ez egyszerűűűűűű - festesz a lapra pár halványkék csíkot, és azt mondod, számodra ez a tiszai csend...a pár kék csíkkal a vízcsobogást akartad illusztrálni, a többi fehér rész a csend XD
aha Ebben az elméletben csupán az a bökkenő, ha egyszer csobog a tisza, ho van a csend? XD egyenes vonalkákat kell húzni, mondván hogy egyenesen folyik, hogy csend legyen xD
Juhász Gyula : Tiszai csend
Hát kellett festeni egy partot, oda egy pár viskót és egy parasztembert, egy folyót rajta hajókkal ... ja és éjszaka van
Hát kellett festeni egy partot, oda egy pár viskót és egy parasztembert, egy folyót rajta hajókkal ... ja és éjszaka van
Süti, ugye jövőhét kedd is jó? mert a héten sajna dogainvázió van és nincs időm rajzolni
Angyalpegazus írta:Süti, ugye jövőhét kedd is jó? mert a héten sajna dogainvázió van és nincs időm rajzolni
dogainvázió...ez ari XD
Hát asszem igen Míg az egyik kezemmel a regényemet írom, az egyik szárnyammal a tanulnivalót tartóm, és a harmadikkal eszem, talán a másik kezem még szabad a rajzoláshoz Ja és a csápjaimmal írok ittGengsty írta:sztem ha képes vagy egyik lábaddal vagy szárnyaddal rajzolni jöhetsz
hát jah nekem eggyik csápomba a fülhalgató másikba hát ott nicns semmi XD
a lábaimmal pötyögök a "kezemmel" meg irom a verseket XD
a lábaimmal pötyögök a "kezemmel" meg irom a verseket XD
polomandi- Fórumfüggő
óóó nekem szombaton kellett vna beadnom a rajzot mindegy, majd ma bepótolom XD
Lóbolond- Tag
nekem kész van, de nincs elem a fényképezőgépembe és más adatbeviteli forrás meg nincs, ezért holnap reggelre feltöltődnek az elemek, és du. berakom. pedig tényleg megrajzoltam, azt mikor kész vok, na mondom felrakom, aztán itt van lemerültek az elemek.
heh kicsit lemlt már az a d.u.
polomandi- Fórumfüggő
2 / 2 oldal • 1, 2
Ponyclub tagok :: PonyClub :: Kreatív
2 / 2 oldal
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.