LovasDori XD
+3
Mony
polomandi
LovasDori
7 posters
1 / 1 oldal
LovasDori XD
Nah hát igen, ha már mindenkinek, akkor legyen nekem is XD
Szóval, ha van merszed leírni a véleményed rólam (legyen, nem szokásom vírusokat küldözgetni ^^), akkor írd De ha más bajod/gondod/egyéb dolgod van, akkor is írj
Szóval, ha van merszed leírni a véleményed rólam (legyen, nem szokásom vírusokat küldözgetni ^^), akkor írd De ha más bajod/gondod/egyéb dolgod van, akkor is írj
Re: LovasDori XD
UTÁLLAK ? ennyi elég? nah jó neeem
TÖk jól elvoltunk Cs.P.-be és westendbe is elhülyülünk majd mindent és szerintem tök hülye vagy mint én és mindenki XD ezért is bírlak
TÖk jól elvoltunk Cs.P.-be és westendbe is elhülyülünk majd mindent és szerintem tök hülye vagy mint én és mindenki XD ezért is bírlak
polomandi- Fórumfüggő
- Hozzászólások száma : 1010
Registration date : 2007. Oct. 06.
wáwáwááá xD westend forewa amúgy meg nadon nagy láw van ^^ szeressünk...luw beléd tövig xD <3
én így fórumról ismerlek valamennyire és naon jófejnek talállak :D
freedom- Tag
- Hozzászólások száma : 266
Registration date : 2007. Oct. 09.
LOL XD Hacsak nem klónoznak XD
Érdekes, hányan mondták már, hogy hülye vagyok, mégse rekesztettek ki
Érdekes, hányan mondták már, hogy hülye vagyok, mégse rekesztettek ki
énis hülye vagyok xD de még nem láttam karantént hülyéknek xD el is szabadulna a pokol mindet egyszerre kiengednék 1 hónap után....wehehe xD amúgymeg sztem is jófej vagy és várom már a tábort ^^ <3
Jófejek vagytok Nem mintha ez eddig nem derült volna ki De mint tudjuk a Molyok között csak jófej emberek vannak
Én nagyon jófejnek találak még ha jóval öregebb vagy nálam. Csak jobban meg szeretnélek ismerni de se myvipen nem írsz vissza és MSN en sem vagy fen akkor mikor én. De nem baj. De remélem közelebről is megismerhetlek egyszer. Ja és szupi az oldilyaid
Laru avagy Lovas- Új tag
- Hozzászólások száma : 19
Registration date : 2008. Oct. 29.
Én ugyahogy ismerem a másik fórumról
Sztem nagyon kedves csajszi
És oldalszerkesztőnek se utolsó
Sztem nagyon kedves csajszi
És oldalszerkesztőnek se utolsó
Barbee- Hozzászólások száma : 9
Registration date : 2008. Oct. 31.
1 / 1 oldal
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.