Hol tartasz?
+12
Száguldó paripa
Pici Csillagfény
tunderlovas
Lóbolond
Gengsty
lovas Réka
Angyalpegazus
LovasDori
Bucs
Mony
polomandi
Admin
16 posters
Ponyclub tagok :: PonyClub :: Lovaglás
1 / 3 oldal
1 / 3 oldal • 1, 2, 3
Re: Hol tartasz?
Én jelenleg osztályba és mostanság a vágtát gyakoroljuk mármint 1-2 hét és vágta
polomandi- Fórumfüggő
- Hozzászólások száma : 1010
Registration date : 2007. Oct. 06.
én már mentem terepen, galoppoztam és remélem h jövő nyáron belekóstolok az ugratásba
Hát, én még nem ugratok, de meg fogok tanulni. Lpés, ügetés, vágta, vadászvágta, stb. megy (általában )
oan jó érzés h itt én vok az admin meg h én osztogatok jogkat és ien tunderparipa meg bajkeverő félék nem kaphatnak jogot és egyszerűen kitilthatom a seggdugaszokat és nincs senki aki ezért engem letilthat
jah nem fognak nekem itt beszólogatni XD egy egyszerű mozdulattal eltávolítom őket (mint vmi surolószer reklámban XD)
jaja, ez sokkal biztonságosabb fórum.
am. én szabadon ügetek, a vágta megy még futószáron, de múltkor a Szürkén vágtáztam és olyan jól ment, az oktató is csak nézett. Lehet nekem ezek a gyorsabb járású lovak valók. Elkezdi vágta közben az oktató: olyan vagy, mint egy rodeós csaj
én meg visszaszólok: úgy is érzem magam
am. én szabadon ügetek, a vágta megy még futószáron, de múltkor a Szürkén vágtáztam és olyan jól ment, az oktató is csak nézett. Lehet nekem ezek a gyorsabb járású lovak valók. Elkezdi vágta közben az oktató: olyan vagy, mint egy rodeós csaj
én meg visszaszólok: úgy is érzem magam
Mony írta:jah nem fognak nekem itt beszólogatni XD egy egyszerű mozdulattal eltávolítom őket (mint vmi surolószer reklámban XD)
Csak egy kézmozdulat, és már el is tűntek
Én mentem párilisban futószáron, nyáron végigterepeztem Baráttal (love) most meg ma elkezdtem négyszögezni... lépés ügetés megy, vágtázni még nem tanulok
lovas Réka- Tag
- Hozzászólások száma : 391
Én terepezek általában, és sokat vágtáztam meg galoppoztam már, de inkább ezt még gyakorolgatnák karámban
Hát, vágtáztam, léptem, és ügettem, de holt béna vagyok :/ Ugrattam is... Áhh, tehetségtelen vok a lovagláshoz, de nem érdekel XD
Lóbolond- Tag
- Hozzászólások száma : 520
Jah, csak én ilyenkor nem élvezem XD Most jobban szeretem a terepet ott nem kötnek belém XD
Lóbolond- Tag
- Hozzászólások száma : 520
hát én lépek, ügetek, vágtázok .. meg tok ügetéseb hordót kerűlni, és szlalomozni v hogy is írják ^^ XD 1 szer ugrattam az cool volt XD na midnegy én itt tartok
hát az lehet, de te sem szeretnél (sztem) oylan pacit akihez ha bemész, barátságosan, és átmegy rajtad...
meg beleharapott a vállamba és ott a nyoma .. XD de ha lesz lovam kilövöm a csirkéket az ürbee
és ami a legrosszab, az hogy voltam apával móron a hékuti lovas panzióba v mi, és a buszsofőr társa meg lovas. erre elkezdenek beszélgetni, hogy így a ló úgy a ló, meg monta h akkor nekem kell majd gondozni stb. de nem kaptam OLYAN ROSSZ volt, még oszt. társaimnak is elujságoltam és nme lett pacim
szval az úgy volt h bementem a karámba, ekkor elekzdett felém jönni, és vágtában átment rajtam.. hál égnem nem lett bajom .. :/
juj a szlalom nekem nem megy nagyon jool de sebaj
polomandi- Fórumfüggő
- Hozzászólások száma : 1010
1 / 3 oldal • 1, 2, 3
Ponyclub tagok :: PonyClub :: Lovaglás
1 / 3 oldal
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.