Hol tartasz?
+12
Száguldó paripa
Pici Csillagfény
tunderlovas
Lóbolond
Gengsty
lovas Réka
Angyalpegazus
LovasDori
Bucs
Mony
polomandi
Admin
16 posters
Ponyclub tagok :: PonyClub :: Lovaglás
3 / 3 oldal
3 / 3 oldal • 1, 2, 3
Re: Hol tartasz?
rosz volt a lába és mivel senki se vette igy meg...
polomandi- Fórumfüggő
- Hozzászólások száma : 1010
Registration date : 2007. Oct. 06.
szegényke pedig olyan cépike volt és mindig odajött h simizzuk naon jó ló volt
ááá szegényke
ááá szegényke
freedom- Tag
- Hozzászólások száma : 266
Registration date : 2007. Oct. 09.
NE is mond : (
ugy hiányzik és ha meglátom Lottit tuti elsírom magam,hogy ő dugja ki a fejét és nem Nani
ugy hiányzik és ha meglátom Lottit tuti elsírom magam,hogy ő dugja ki a fejét és nem Nani
polomandi- Fórumfüggő
már az üres box maga oan h elsírom magam...pláne egy másik ló Nani boxába :'( istenem...mikor mondtad elsírtam magam...oan rossz tudni, h ő már nincs... </3
Hát most 8 lovunk van: Lisa,Ozirisz,Dézi,Akarat,Tücsi,Kampó,Tüzes,és Szeles.
Részvétem a paci miatt!
Áhh.-..annyira hodeg van mostanába... meg olyan gyorsan sötétedik...
Most a pacik is többet pihiznek,me apum is fáradt a hajtáshoz..le szoktuk futózni őket hogy azért a kondiciójuk megamradjon...dehát nem csonádlom szegény apumat se...reggel 6-kor elmegy dolgozni és du. 5-6-ra hazajön...szal csak hétvégenként tudja lemozgatni nosmálisan a lovakat...
Részvétem a paci miatt!
Áhh.-..annyira hodeg van mostanába... meg olyan gyorsan sötétedik...
Most a pacik is többet pihiznek,me apum is fáradt a hajtáshoz..le szoktuk futózni őket hogy azért a kondiciójuk megamradjon...dehát nem csonádlom szegény apumat se...reggel 6-kor elmegy dolgozni és du. 5-6-ra hazajön...szal csak hétvégenként tudja lemozgatni nosmálisan a lovakat...
Ozirisz(láw)- Új tag
- Hozzászólások száma : 32
Registration date : 2007. Nov. 17.
biztos megint a Gyuszi bá intézkedett
szegény Nárcisz
szegény Nárcisz
freedom- Tag
jaj mindenki ezt mondja sztem nem az ő hibája nem kell mindent ráfogni ...
de lehet , h azért ő is benne volt
de lehet , h azért ő is benne volt
polomandi- Fórumfüggő
freedom írta:biztos megint a Gyuszi bá intézkedett
szegény Nárcisz
Nem, nem...ilyenekbe semmi beleszólása az oktatóknak, vagy bármely ott dolgozónak Csakis a ménesvezetőé... És hát, ha kell a pénz...
joo de pl. szarrá futtata akkor joo ,h rosz a lába stb.. ő ienekre gondolt sztem
polomandi- Fórumfüggő
Azért ő is tudja, h mi a jó a lónak Az egy dolog, ha tartózkodó az emberekkel és nem babusgat minden lovat, de nem teszi őket tönkre Különben is, Nani a Zoli lovai közé tartozott, őróla meg ti se feltételezitek, h annyit futtatta, h tönkrement a lába...egyszerűen ő ilyen lábproblémás alkat Gyakran volt sánta
szegény pacc!!! szegény Nárcisz!!!!!!
freedom- Tag
hát de oan igazságtalanság...még 1 esélyt megérdemelt volna... ha egy gyereknek kitörik a lába, nem ölik le
nah jah... én nem mondtam,h Gyuszi volt mert sztem azért ennyit ő is tud meg sztem rendes XD
Zoliról meg iet feltételezni is rosz...
nah jah van sok rosz ló, genetikai hiba vagy csak épp vmi gáz volt születésekor vagy az évek alatt szedte össze..
de mony ez nem az első eset volt
Zoliról meg iet feltételezni is rosz...
nah jah van sok rosz ló, genetikai hiba vagy csak épp vmi gáz volt születésekor vagy az évek alatt szedte össze..
de mony ez nem az első eset volt
polomandi- Fórumfüggő
Mony írta:hát de oan igazságtalanság...még 1 esélyt megérdemelt volna... ha egy gyereknek kitörik a lába, nem ölik le
De ha egy lónak törik el a lába, akkor arra kevés az esély, hogy rendbejönne. Egy gyereké meg igen. Nagyon sajnálom a pacit, sajnos én már nem ismerhetem meg, de az biztos, hogy a vágóhíd egy igen elszomorító tényező... Amikor a lovardámban az egyik paccot el kellet altatni, mert eltörte a lábát, akkor nagyon szomorú dolog volt, de legalább nem szenvedett tovább... De ő...
nem biztos,h eltört a lába csak vmi baj volt vele... de Nyüzginek is vm volt a lábával megműtötték és most elvileg jra munkába állhat, nem tudom..nagyon rendes passzó volt amikor ott voltam kirakta a fejét és mindig ott álltam előtte megfogtam a fejét össze raktuk a bubink és megcsuktuk a szemünk XD telepátia
polomandi- Fórumfüggő
Hát igen, szegény Nani elég sokszor lábaskodott Sok problémája volt a csülkeivel De ha vágóhídra küldték, valószínű azért, mert már vagy nem lehetett rendesen helyrehozni a lábát, vagy ha sikerült is volna is sokat fájt volna neki...
Nyüzginek elég volt egy műtét, de félek, h egy ilyen eset után már könnyebben fájdul meg a lába vagy sántul le és előbb-utóbb ő is erre a sorsra kerül Remélem nem
Nyüzginek elég volt egy műtét, de félek, h egy ilyen eset után már könnyebben fájdul meg a lába vagy sántul le és előbb-utóbb ő is erre a sorsra kerül Remélem nem
akkor valamikor feltévedtem a lovardád honlapjára, s olvastam én is azt a cikketLovasDori írta:Mony írta:hát de oan igazságtalanság...még 1 esélyt megérdemelt volna... ha egy gyereknek kitörik a lába, nem ölik le
De ha egy lónak törik el a lába, akkor arra kevés az esély, hogy rendbejönne. Egy gyereké meg igen. Nagyon sajnálom a pacit, sajnos én már nem ismerhetem meg, de az biztos, hogy a vágóhíd egy igen elszomorító tényező... Amikor a lovardámban az egyik paccot el kellet altatni, mert eltörte a lábát, akkor nagyon szomorú dolog volt, de legalább nem szenvedett tovább... De ő...
szegény Nárcisz
remélem Nyüzgi nem jut erre a sorsra és nem fog lesántulni v ilyesmi
remélem Nyüzgi nem jut erre a sorsra és nem fog lesántulni v ilyesmi
freedom- Tag
jaj Nyüzgit ne :'( bár nem a kedvenceim kedvence de akkor is..
polomandi- Fórumfüggő
egyik lóval se legyen ien! és lehet, h fájt Naninak...de miért nem lehetett elaltatni? miért egyből vágóhíd??? most hüeség h emberekkel hasonlítom össze de akkoris... o.O szemétség...egyből vágóhíd meg minden faxom...talán még rendbe is jöhetett volna, ki tudja, vannak csodák...demostmár jobb neki...csak hiányzik...</3
és van új ló helyette?
Nani helyén???
Nani -szegényke naon sajnálom és főleg szegénykének a legrosszabb jutott a vágóhíd
Nani helyén???
Nani -szegényke naon sajnálom és főleg szegénykének a legrosszabb jutott a vágóhíd
freedom- Tag
tunderlovas írta:Bucs írta:én lassan vágta szabadon XD
Van 4 lovad és még nem vágtázol szabadonm??? Ez kemény...
Amúgy én tavasszal megyek díjugrató versenyre xD
bocs hogy most irok csak most jöttem fel
nem csk az enyémek...nálunk az egész család ien lovas szal...nem csak az én örömöm
polomandi írta:Blanka kehes szal nem szbaad rá ülni
Qiqli d.u. behülyül és senkise bír vele szinte életveszélyes
Petra se mindig egész
Zsuzsira meg csak mostanába szoktak ülni....
szal csak Petrán lovagolnak vagy d.e. felmerészkednek Qiqlire
na ez fog megváltozni a következő időkben XD
am..Qiqilit már a galppon elrontották...rühös...e lába elszarodótt..idegrendszeri baj..karórágás..minden bajavan...elöször kikúráljuk mindenből (úgy nagyjából) és amjd utána mehet a munka...
és Petra ő miért ien?:S
polomandi- Fórumfüggő
Én most fogom komolyabban elkezdeni az ugratást...nyáron már ugrattam egy párat meg oktoberben is de sajna már kb 1 hónapja nem voltam a sulee miatt...szal újra bele kell jönnöm:D:D
Szuszíítóó- Új tag
- Hozzászólások száma : 11
Registration date : 2007. Dec. 11.
polomandi írta:és Petra ő miért ien?:S
csak azért mert nem sokat lovagolták nyeregben mert ő fogatban ment
Mony írta:uhhdegáz o.O márbocs
hát....mindent meg lehet gyógyítani..pénz van rá....szal semmi gázzz....lómenhely vok nem tudtad....leselejtezett lovakat fogadok XD
3 / 3 oldal • 1, 2, 3
Ponyclub tagok :: PonyClub :: Lovaglás
3 / 3 oldal
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.