Moly család!
+15
Pici Csillagfény
tunderlovas
R.Dóri
freedom
moka
Gengsty
Sango
Lóbolond
Angyalpegazus
LovasDori
lovas Réka
Bucs
Mony
polomandi
Admin
19 posters
6 / 25 oldal
6 / 25 oldal • 1 ... 5, 6, 7 ... 15 ... 25
Re: Moly család!
jjaahhhhh....de csak akkor ha nincs aznap különórám..vagy ha kész a leckém...és nincs oan kés ő(mert BKV val 1 óra az út)
de kedden meg csütön 5-9 a lovaknál yessssssssss
de kedden meg csütön 5-9 a lovaknál yessssssssss
Ehhez szóljatok hozzá! Egy hónapig nem rodóztam a desznón...megelégelte Madni, egyszerűen csak megfogott rádobott a Csülökre... De belejöttem XD Elször hordót akartam kerülni, de Csülök csakazértis katapultálósat játszott XD
hajrááá, jáhúúúú, igen!! XD
Lóbolond- Tag
- Hozzászólások száma : 520
Registration date : 2007. Oct. 06.
Végülis nem lettem olyan koszos... *lepöcköl egy száraz trágyadarabot a válláról* Asszem megyek tikokhoz...vannak friss csibék, akiket lehet tanítani...bááár...lehet hogy örököltek valami a szülőktől...normális, ha a csibék sztepptáncot járnak?
inye nah * jookorát sozott csülök farára mire az nagy röfögések közepette egyenest a ganéjba szántot
Mamiii vigáyzz ott az a fa...ohh nee vigyázz az a vájú ne menj arra...mami élsz még ?
Mamiii vigáyzz ott az a fa...ohh nee vigyázz az a vájú ne menj arra...mami élsz még ?
polomandi- Fórumfüggő
- Hozzászólások száma : 1010
néézd, az egyik kacsatáncot jár!
Lóbolond- Tag
Gengsty írta:Végülis nem lettem olyan koszos... *lepöcköl egy száraz trágyadarabot a válláról* Asszem megyek tikokhoz...vannak friss csibék, akiket lehet tanítani...bááár...lehet hogy örököltek valami a szülőktől...normális, ha a csibék sztepptáncot járnak?
hát attol függ ki volt a tánc tanárjuk
polomandi- Fórumfüggő
és még énekeli is ,hogyLóbolond írta: néézd, az egyik kacsatáncot jár!
csiripelő madarak...
eddig tudom
polomandi- Fórumfüggő
...jártatják a lábukaat lálálááá XD
Lóbolond- Tag
pfff XD én sose tudtam a szövegét XD te...ezek biztos csirkék? Áááá - Mandi neeee - az a kakas már tud...juj...nem nézek oda....auuu...ez fájhatott...sssssz
jókor szolsz..* megtapogatja véres hátát ahol megcsipte*
aszthiszem most elmegyek a patkányaimhoz és kiképzem őket...
aszthiszem most elmegyek a patkányaimhoz és kiképzem őket...
polomandi- Fórumfüggő
Esztööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööör gyere a csótányok bulit szerveztek és az eggyiknek ien fura parókája van mint a mikrofon és ő a DJ és vmi oat énekelnek,hogy csavard fel a szőőőnyeget még ma éjjel.... és itt táncolnak a patkányokkal és Fido jaj Fido te mit csinálsz? ?FIDO BREAKEL!!! ( vagy ,hogy kell irni )
polomandi- Fórumfüggő
patkányt? de akkor megtámadják majd a seregükkel a tenyészetünket Esztör most állítsd le őket ! tanítsd inkább a kottra őket mint a patkány fogásraGengsty írta:ööö...bocs, hogy nem szóltam, de tanítgattam a tyúkokat egeret és patkányt fogni
polomandi- Fórumfüggő
WOW! XD Asszem mégse volt jó ötlet víz helyett Whiskey-vel itatni őket...Hallod...már mást énekel...Jééég dupla Whiskey-vel...
úgy érzem a Whiskey- s aromaterápiád nem vált be...aszthiszem nincs más megoldás adnunk kell nekik egy kis barack likört
polomandi- Fórumfüggő
az nem jó...múltkor már kipróbáltam minden likőrt :/ asszem a pálinka lesz a megoldás
áhh sztema Bacardi lime-tól kitisztulnak * meghuzza a 51-ik üveget majd oda tántorog Esztihez*
polomandi- Fórumfüggő
Pálinkát? oppsz, ez egy kicsit sok lett, jaj ne, az nem egy lány patkány Fido!, uhh, szegény, fájhattak a tüskéi
nah én megyek sziasztok!
nah én megyek sziasztok!
Lóbolond- Tag
eh szegény Fido tul teng..
szeea
szeea
polomandi- Fórumfüggő
sssssz...asszem tedd el azt a drótkefét onnan :/ Na neeeee - Te Mandi...a patkányadi gyakran szoktak Bungee-jumpingozni a szekrényről?
hát ha keverik a piákat akkor igen XD egyébként nem nagyon* eldugja a szárnyai közé a drót kefét...*
polomandi- Fórumfüggő
Mi ez a nagy visítozás ottkint? Megfeldkeztem a tikokról, meg a desznókról...az ablakon kihajított piákat szippogatják fel...és a tyúkok is rodeózni tanulnak
ej de feledékeny vagy...hamar tereld be őket az ólba . .. Eszti a disznókat ne a csirkéket !
polomandi- Fórumfüggő
Én nem terelni akarok senkit De ha kinyitnád a szemed, az a desznó engem üldööööööz...a francba! Minek hagyod szét a kapáidat mindenhol! ÁÁÁ NEEEEEE UTOLÉÉÉÉRT!! SEGÍTSÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉG!!!!
ez szép amgyar mondat volt én se mondhattam volna szebben..
hát legalább sinálok is vmit * ezzel visszarántja Csülköt a farkánál fogva...ajaj ez rosz húzás volt..
hát legalább sinálok is vmit * ezzel visszarántja Csülköt a farkánál fogva...ajaj ez rosz húzás volt..
polomandi- Fórumfüggő
üpszi...ezt elfelejtettem mondani, h miután berúg a disznó, ha meghúzod a frakát tüzet okád Ugye van janövesztő samponod? *sziszegve tapogatja taj buksiját*
hogy az az átkozott disznó...lelövöööööm!
polomandi- Fórumfüggő
NEEEEE!!!! Akkor kin rodeózgatok majd??? NEEEEEEEEEE! Huh...mellélőtt...ááááá dől a faaaaaaaaa
nah majd most eltalálom...becélozza a csúzlit...Eszti menj ki a képből..miiii élő pajzs? nee menj onnan vagy lelőllek! * ezzel elsüti a halálos fegyverét...*
polomandi- Fórumfüggő
Heh XD Vegyél szemüveget...létésből nézve csak 3 méterrel vétetted el... XD Meneküljünk Csülöööök *felpattan a hátára, megsarkantyúzza disznaját, aki lendülettel kiugrik alóla és eldöcög...*
eh látod mindenért ez az átkozot koca a hibás...nah de ha mégegyszer le esel biza lelövöm ! *elrakja a szárnytartójába a puskáját
polomandi- Fórumfüggő
Bucs írta:ez haláliiiiiiiii már a földöm fogom a hasam
Hasmenésed van??? Vagy mit keres a földön a hasad? XD SZtem fogd meg, mielőtt elszalad...
6 / 25 oldal • 1 ... 5, 6, 7 ... 15 ... 25
6 / 25 oldal
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.