Moly család!
+15
Pici Csillagfény
tunderlovas
R.Dóri
freedom
moka
Gengsty
Sango
Lóbolond
Angyalpegazus
LovasDori
lovas Réka
Bucs
Mony
polomandi
Admin
19 posters
15 / 25 oldal
15 / 25 oldal • 1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 20 ... 25
Re: Moly család!
Nah - megyek Jóbarátokat nézni, utána törit tanulni...ha nem jövök fel ma már, akkor jó éjt mindenkinek
És szorítsatok, mert holnap lesz először kresz-órám Remélem elengednek egy 10 perccel előbb, h elérjem a buszom
És szorítsatok, mert holnap lesz először kresz-órám Remélem elengednek egy 10 perccel előbb, h elérjem a buszom
Gengsty írta:Nah - megyek Jóbarátokat nézni, utána törit tanulni...ha nem jövök fel ma már, akkor jó éjt mindenkinek
Nagyon édesek a kutyusok ^^
Oké szia Jó TV-zést, törizést Én majd menek bioszozni meg angolozni ^^
Szorítok nagyon
Szijja csináltam a telómmal képeket ^^ Tök jók lettek
Lóbolond- Tag
- Hozzászólások száma : 520
Registration date : 2007. Oct. 06.
Nekem meg az első kresz-órám XD Jó hosszú volt 3 és fél óra...heti kétszer de megéri XD De azért rendesen elfáradtam mostanra
Wow, 3 és fél óra? Te jó ég
Hát, nekem ma egész tűrhető napom volt... Jaj és szombaton suli... ÉS jövő szombaton is... Viszont hétfőn kedden semmi, és utána pár nap suli, és ismét szüneet
Hát, nekem ma egész tűrhető napom volt... Jaj és szombaton suli... ÉS jövő szombaton is... Viszont hétfőn kedden semmi, és utána pár nap suli, és ismét szüneet
nekem ma egész jó napom volt...pedig a szerda a legxarabb XD és ma lesz az utccsó magyar előkészítőm és ma bemeek a meikbe is wááá de jó lesz már csorog a nyálam...nekünk most szombaton temető-látogatás aztán hétfő-kedd suli nuku...és péntekig járunk aztán 4-ig szünet és 5-én meünk majd suliba először szal 26-ig járunk XD tök jó lessz XD
Nekünk pénteken gólyavató, azaz szívatás tetőfokon XD basáknak kell beöltöznünk a fiúknak meg háremhölgynek XD aztán hétfőn, kedden nincs suli, és szerdán nem lesz 1. órám aztán szüneeeet
Lóbolond- Tag
Jó egyeseknek XD Most szellőztetem egyet a fejem, aztán vissza tanulni Holnap írunk két dogát, de még semmit nem tudok belőle Pénteken angolból nagyfelelés...meg kéne tanulni egy olyan 5 oldalt, de eddig bele se néztem...a matektanár meg megbuggyant, mert szombaton akar velünk dogát iratni És holnap megint kresz...de legalább a pénteki napok könnyűek, ezért csütörtökön nem kell tízig tanulni, miután hazaérek XD
Sziasztook
Hát én ma írtam bioszból meg etikából, holnap, meg azután elméletileg semmi, szombaton meg latin doga... Hétfő kedden nincs suli, utána szombatig van, és utána szüneet
Sikerült megszereznem a Rider's World mindhárom részét ^^
Hát én ma írtam bioszból meg etikából, holnap, meg azután elméletileg semmi, szombaton meg latin doga... Hétfő kedden nincs suli, utána szombatig van, és utána szüneet
Sikerült megszereznem a Rider's World mindhárom részét ^^
Ammegmi? XD egyébként szijja hát, én most rendelek a telómnak kijelzővédő fóliákat! a tesóm mondta, h nagyon hasznos... nem karcolódik a kijelző, így később, ha használtam el akarnám adni többet kapnék érte, mert jó állapotú a kijelzője meg nem csak azért a másik Nokiámon is untam, h tök karcos, meg vásott volt a kijelzője, de mostantól karban fogom tartani meg Nokia teszteket olvasgattam, elolvastam a 6120-ét, meg a 6300-ét... őszintén? a hálám örökké üldözni fogja az eladó csajt csak utol ne érje XD olvastam többek között azt, h a 6120 kamerája a 2 Mpixel ellenére ratyi, lassú a Symbian rendszer miatt, és kezelhetetlen egy ,,átlagos júzer"-nek, ellentétben a 6300-val ugyanakkor jelent meg mind2, szinte ugyanolyanok, csak külsőleg nem (ezért is szerettem bele a 6120-ba ), és a 6300 kezelhetőbb úgyhogy jól döntöttem
Lóbolond- Tag
Lóbolond írta:Ammegmi? XD egyébként szijja hát, én most rendelek a telómnak kijelzővédő fóliákat! a tesóm mondta, h nagyon hasznos... nem karcolódik a kijelző, így később, ha használtam el akarnám adni többet kapnék érte, mert jó állapotú a kijelzője meg nem csak azért a másik Nokiámon is untam, h tök karcos, meg vásott volt a kijelzője, de mostantól karban fogom tartani meg Nokia teszteket olvasgattam, elolvastam a 6120-ét, meg a 6300-ét... őszintén? a hálám örökké üldözni fogja az eladó csajt csak utol ne érje XD olvastam többek között azt, h a 6120 kamerája a 2 Mpixel ellenére ratyi, lassú a Symbian rendszer miatt, és kezelhetetlen egy ,,átlagos júzer"-nek, ellentétben a 6300-val ugyanakkor jelent meg mind2, szinte ugyanolyanok, csak külsőleg nem (ezért is szerettem bele a 6120-ba ), és a 6300 kezelhetőbb úgyhogy jól döntöttem
Igen, a Symbianról nem hallottam sok jót...
De annak örülök, hogy örülsz a mobilodnak
A Rider's World egy 3 részes lovas játék, amit itthon is lehet kapni (igaz, én letöltöttem *ehh* ), és tulajdonképpen egész jópofa. Nem nagy szám, de így az AL8 meg a többi játék előtt jó
az jó lehet iggen, örülök, mind majom a farkának ^^
Lóbolond- Tag
Megvárom majd a leírást a HorseFunon, és eldöntöm, érdekel-e XD A képek sokat számítanak ilyenkor
Na...elégedett vagy az új "férjeddel" (ahogy te mondtad XD) Nászajándékot nem adok, de azért grat XD
Emléxel, Kinga...Hálám üldözni fog... - De ne jöjjön közel hozzám, mert az én hálám meg rúg XD (Mikor helyet cseréltünk terepen, és a sor végére mentél XD )
Azt hittem szétrobban a fejem :@ Két órán keresztül gyömöszöltem a fejembe a francia iskolarendszert...még a magyarral se vagyok mindig tisztában, akkor minek tudnom a franciát?
Olyan hülye vagyok XD Csak szerdán délutános az orvos, és el kellett volna mennem ma, h kérjek igazolást, h vezethetek, de hazajöttem, és akkor jutott eszembe, h elfelejtettem...örülni fognak az autósiskolában
Na...elégedett vagy az új "férjeddel" (ahogy te mondtad XD) Nászajándékot nem adok, de azért grat XD
Emléxel, Kinga...Hálám üldözni fog... - De ne jöjjön közel hozzám, mert az én hálám meg rúg XD (Mikor helyet cseréltünk terepen, és a sor végére mentél XD )
Azt hittem szétrobban a fejem :@ Két órán keresztül gyömöszöltem a fejembe a francia iskolarendszert...még a magyarral se vagyok mindig tisztában, akkor minek tudnom a franciát?
Olyan hülye vagyok XD Csak szerdán délutános az orvos, és el kellett volna mennem ma, h kérjek igazolást, h vezethetek, de hazajöttem, és akkor jutott eszembe, h elfelejtettem...örülni fognak az autósiskolában
Jah iggen ő az új hitvesem anya pedig megkapta az ezelőttit XD most barátkozik vele... ,,Kingaaaa!" XD ez megy percenként majd belejönGengsty írta:Megvárom majd a leírást a HorseFunon, és eldöntöm, érdekel-e XD A képek sokat számítanak ilyenkor
Lóbolond- Tag
Mielőtt anyukám megkapta volna az új mobilját nemrég, egy hétig az én egyik régimet használta, és állandóan jött, hogy "Ez miii?" vagy "Ezt- meg ezt hogy lehet megcsinálni?", "Jaj, most mi történt???", stb... De az újjal is ez volt, csak azt gyorsan megtanulta XD
Igaz, hogy akkor meg azzal nyaggatott, hogy mindent lefényképezett (macska, én, macska, táj, macska... )
Igaz, hogy akkor meg azzal nyaggatott, hogy mindent lefényképezett (macska, én, macska, táj, macska... )
Na jó, én menek, mindenkinek jó éjt, aldujatok jól, álmodjatok pacikkal, és jó sulit holnap ^^
Pááááá
*LD elalszik a gép előtt, és másnap furán ébred...*
Pááááá
*LD elalszik a gép előtt, és másnap furán ébred...*
az én nagyfaterom is ien XD ez mi? és az? és ez itt mit jelent...és hogyan tudom a.... XD
Tipikus XD Anyu ha hozzá nyúl a telefonhoz mit kapcsol be először?? hát persze, h a WAP-ot XD majd megszokja XD
Lóbolond- Tag
Mony írta:sziiiiaaaaa Moly alias LD alias álkomoly álkamoly tálkomoly tálkamoly XD
Szia
Látom jó kedved vala
nagyon szivesen és mire használod? én a Monynál elhasználtam arra h feltámasztottam az egyik lovam a másik kettőnél pedig megvan még de az LD-nél (asszem annál) meg van egy doboz felhőm
én sztem többet nem megyek fel arra a szarra mindig kilép csak úgy magától, és csak ott csinálja dögljenek meg a lovaim, nem érdekel
Pff XD egy spanyol sráccal msn-ezek, ő vett fel... XD angolul XD
Pff XD egy spanyol sráccal msn-ezek, ő vett fel... XD angolul XD
Lóbolond- Tag
Héjj! Má bocs, hogy ide írok, de itt biztos itt vagy, Mony! Szóval te írtál az oldalamra (mármint a laroitanadragonra) olyasmit, hogy menjek el a fórumról? Ha igen, akkor lécci magyarázd meg miért, ha meg nem, akkor meg nemtom ki... De magyarázatot várok!
Megnéztem ehh, Mony is etájt volt fenn, de nem hinném, h ő írta vna ő nem ilyen stílusban ír... sztem vmi köcsög volt, aki ezt élvezi
Lóbolond- Tag
Hát szerintem se. Én legalábbis nem feltételeznék róla ilyesmit. Akkor viszont ha nem ő volt akkor ki a f*sz szórakozik he?? Csak olyan lehet, aki ismeri a fórumot és minket is. Szal nemtom ki írta ezt, de ha megtudom, kinyiffantom az biztos!
Sziasztok ^^ Videó szombaton lesz meg asszem, majd akkor lesz egy kis idóm, átteszem DVD-re a dvd-íróval és akkor majd felteszem a gépre, és onnan a netre
Okés Várjuk a spanyolról kiderült, h lány XD Ana-nak hívják angolul elcsevegünk XD
Lóbolond- Tag
Lóbolond írta:Okés Várjuk a spanyolról kiderült, h lány XD Ana-nak hívják angolul elcsevegünk XD
Na az tök jó
Huh ma voltam fogorvosnál... És többek között kiderült, nincs lyukas fogam
én egyszer egy török sráccal MSN-eztem...először bekapcsolta a webkamerát, de kikapcsoltam, mert megijesztett, ahogy ránéztem, utána meg bevett egy közös beszélgetésbe, ahol mindenki törökül beszélt, én meg csak néztem, majd kiléptem XD Aztán következő egérkattintással letiltottam
SZija Molyii
polomandi- Fórumfüggő
- Hozzászólások száma : 1010
15 / 25 oldal • 1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 20 ... 25
15 / 25 oldal
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.