Moly család!
+15
Pici Csillagfény
tunderlovas
R.Dóri
freedom
moka
Gengsty
Sango
Lóbolond
Angyalpegazus
LovasDori
lovas Réka
Bucs
Mony
polomandi
Admin
19 posters
14 / 25 oldal
14 / 25 oldal • 1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 19 ... 25
Re: Moly család!
Gengsty írta:Na mind1...nálam tiszta lapot kapsz De akkor tényleg úgy is viselkedj
Köszi Akkor tiszta lap
Vendég- Vendég
ewlőre szólok ha ez a kinem mondom kicsoda sok nevű ribinca ide beteszi a lábát én innen is megyek nehogymár még itt pattogjon a helyetedbe mony már letiltottam volna fölleg,hogy te utálod a legjobban és miatta vagyunk ezen a fórumon...
polomandi- Fórumfüggő
- Hozzászólások száma : 1010
Registration date : 2007. Oct. 06.
sztem t eutálod a legjobban dehát mind1...nálam is tiszta lap van...azt meglátjuk h h viselkedik...és még mindig letilthatjuk
Mony írta:sztem t eutálod a legjobban dehát mind1...nálam is tiszta lap van...azt meglátjuk h h viselkedik...és még mindig letilthatjuk
Tiszta lap
Vendég- Vendég
oks de ez nem jelenti h egyből izélhetsz meg minden csak normálisan mert ez a normák fóruma... szal csak okosan viselkedj XD mert pl. lovasRékát is ,,beengedtük" pedig ő sem volt ott nagy kedvenc már bocsi
akkor viszont látásra * kijebb bizeg a bőrőndjével*
Mony emlékezz vissza,hogy 10 percg szidtad legalább meg ,hogy utálod őt stb...és miatta jöttünk el nah nem baj ti döntésetek...szebusztok
Mony emlékezz vissza,hogy 10 percg szidtad legalább meg ,hogy utálod őt stb...és miatta jöttünk el nah nem baj ti döntésetek...szebusztok
polomandi- Fórumfüggő
- Hozzászólások száma : 1010
Ez meg a te döntésed, h elmész Bár sztem úgyis visszajössz... Sztem meg neked is tiszta lapot kéne adnod neki, és nem a régi sérelmeket hajtogatni
hát én nem szólok bele mert nem naon ismertem
freedom- Tag
- Hozzászólások száma : 266
Registration date : 2007. Oct. 09.
igen szidtam, mert továbbra is ,,patogott" de megbánta és mikor Zsó meg Fizkus volt akkor jófej volt és most h tiszta lappal kezdünk sokkal jobb...dehát te tudod...
Mah apám kivitt engem és a kutyám a földre, hogy a kutyám fusson egy kicsit... és én mondtam én is futok vele... szaladtunk a kocsi után és a kutyám is gyorsabban futott tőlem XD És amikor utolértük a kocsit, összeestem a földre, hogy végreh! XD
Vendég- Vendég
váh Zsó tényleg ki az a paci?? gyönyörűűűűű
Lóbolond- Tag
- Hozzászólások száma : 520
gondoltam XD nah asszem én meek majd ha tudok, feljövök holnap...és könyörgöm, drukkoljatok h jól sikerüljön a föci felelésem és angol szódogám XD jóéjt mindnekinek!
Jó éjt!
Én majd szorítok És szurkoljatok, h sikerüljön a bioszdogám Eszembejutott, h az angolt majd kedden írjuk... És szorítsatok, h ne feleljek töriből, ha mégis, akkor meg abból a részből, amit tudok XD
Én majd szorítok És szurkoljatok, h sikerüljön a bioszdogám Eszembejutott, h az angolt majd kedden írjuk... És szorítsatok, h ne feleljek töriből, ha mégis, akkor meg abból a részből, amit tudok XD
Én is megyek Jó éjt mindenkinek - Ha lehet, hívjátok fel a sulimat, és jelentsetek be egy bombariadót
hali nem feleltem XD az a hülye s*gg tanárnő már el is felejtette a szó dogán meg végig röhögtem h mien eccerű jajj oan jó lesz barátnőmmel következő szüreti felvonulásr amár lóval fogunk menni, meg fogunk szőrén paccózni, meg majd fogok a pónival ugratni is!
juj az naon jóóóó drukkolok az ugratáshoz
freedom- Tag
- Hozzászólások száma : 266
Registration date : 2007. Oct. 09.
miért is vesztetek össze?
őrangyal- Új tag
- Hozzászólások száma : 48
Registration date : 2007. Oct. 08.
Helosztok xD Ma megyek haza a szertornáról és keresztanyumhoz mentem az osztálytársaimmal akik járnak szerre... és az egyik osztálytársam talált az úton egy eldobott óvszert XD
Vendég- Vendég
és mit csinált vele
őrangyal- Új tag
- Hozzászólások száma : 48
Registration date : 2007. Oct. 08.
Sziasztoook!
Bocsi, hogy tegnap nem voltam, de lovagolni voltam, meg utána törit tanultam...
Naggggyon szuppper volt a lovaglás
Ignácon mentem, sokat vágtáztam, cavalettiztem, meg a szokásos De a végére olyan por volt mindenütt, és olyan köd, hogy a pálya másik végébe nem láttam el... Nagyon durva volt... Mikor fölmentem, tiszta por voltam én is meg Ignác is XD De nagyon jól viselkedett, csak az óra végén ijedt meg valamitől, és megugrott, de nem is rohant el. Meg egyszer vágta közben kiugrott oldalra, mert megijedt a pálya szélén ülő emberektől
És van videó XD Igaz, hogy csak kb. 1 perc, és alig látszódik valami a ködtól meg a portól, de azért van XD Ma megpróbálom feldobni a gépre, és onnan a youtube-ra, vagy valahova ^^
És itt mizzu?
Bocsi, hogy tegnap nem voltam, de lovagolni voltam, meg utána törit tanultam...
Naggggyon szuppper volt a lovaglás
Ignácon mentem, sokat vágtáztam, cavalettiztem, meg a szokásos De a végére olyan por volt mindenütt, és olyan köd, hogy a pálya másik végébe nem láttam el... Nagyon durva volt... Mikor fölmentem, tiszta por voltam én is meg Ignác is XD De nagyon jól viselkedett, csak az óra végén ijedt meg valamitől, és megugrott, de nem is rohant el. Meg egyszer vágta közben kiugrott oldalra, mert megijedt a pálya szélén ülő emberektől
És van videó XD Igaz, hogy csak kb. 1 perc, és alig látszódik valami a ködtól meg a portól, de azért van XD Ma megpróbálom feldobni a gépre, és onnan a youtube-ra, vagy valahova ^^
És itt mizzu?
jaj de jóó MUTIIIIII
ÉN MEG VETTEM TELEFONT
Nokia 6300 a kis szerencsés ^^ (vagy nem az? XD) 2 Mpixeles kamcsi, 17 millió szín, 10 Mb (de van hozzá 128 Mb-s kártyám), MP3 lejátszó satöbbi satöbbi
Íme
ÉN MEG VETTEM TELEFONT
Nokia 6300 a kis szerencsés ^^ (vagy nem az? XD) 2 Mpixeles kamcsi, 17 millió szín, 10 Mb (de van hozzá 128 Mb-s kártyám), MP3 lejátszó satöbbi satöbbi
Íme
Lóbolond- Tag
Majd mutatom, ha sikerül feltennem
Gratula Pofás kis mobil De az én drágaságomat semmi sem múlja fölül
Gratula Pofás kis mobil De az én drágaságomat semmi sem múlja fölül
Köszi Mutiiiii ehh XD megszakítottam az ördögi kört XD a családnak szinte csak Nokiája van (apa kivételével, neki Samsung), és anya kivételével mindenkinek kintyithatós, csak már nekem nem egyébként mi Nokiások és Samsungosok vagyunk XD ez a 2 legjobb márka a családból volt olyan, apának, nekem és a Tamásnak Samsungja volt
Lóbolond- Tag
őrangyal írta:és mit csinált vele
Semmit cska nézte meg nevetett XD
Helo, Lovas_Dori...
Lóbolond szupi telcsi
Vendég- Vendég
Lóbolond írta:Köszi Mutiiiii ehh XD megszakítottam az ördögi kört XD a családnak szinte csak Nokiája van (apa kivételével, neki Samsung), és anya kivételével mindenkinek kintyithatós, csak már nekem nem egyébként mi Nokiások és Samsungosok vagyunk XD ez a 2 legjobb márka a családból volt olyan, apának, nekem és a Tamásnak Samsungja volt
Nálunk 2 Samsung, 3 Nokia, 2 Siemens (ezek már nyugdíjban XD) és egy Motorola van ^^
Nya ő az én drágaságom XD
Samsung D600, 2 mp-s kamera, tűéles kijelző, videófelvevés és lejátszás, TV-hez, nyomtatóhoz, géphez hozzá lehet kötni, bluetooth, minden féle fáljformátumot tud tárolni és lejátszani, MP3, MP4, és akár filmet is lehet rajta nézni, 40 megás belső mem, de van hozzá egy 500-asom, meg még tud egy rakás dolgot XD
Pfff XD Ciki, de nem emléxem, milyen telefonjuk van a tesóimnak XD Asszem van 2 Sony 1 Nokia és 1 Motorola () - tesóimét meg nem tom XD De szeretem a Motorolám XD Igaz elég öreg, de még soha nem volt vele semmi baj...igaz, hideg napokon reggel nehezen ébred XD
Gengsty írta:Pfff XD Ciki, de nem emléxem, milyen telefonjuk van a tesóimnak XD Asszem van 2 Sony 1 Nokia és 1 Motorola () - tesóimét meg nem tom XD De szeretem a Motorolám XD Igaz elég öreg, de még soha nem volt vele semmi baj...igaz, hideg napokon reggel nehezen ébred XD
Emlékszem, a régi Siemenseim télen reggel befagytak XD Mondjuk a Siemens ma már nagy sz*r, pedig régen jó minőségű dolgokat csináltak... Na nem baj, Samsung Forever
Nem befagyni szokott, hanem bekapcsolom, és behoz egy szürke képet, és kikapcsolom, bekapcsolom, és megy XD de igazából nem gyakran csinálja, de ha csinálja, akkor csak igazán hideg téli reggeleken XD
Mondom hogy befagy XD Már úgy szó szerint befagy a hidegtől XD Hacsak nem a téli reggeli sötétség zavarja meg
14 / 25 oldal • 1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 19 ... 25
14 / 25 oldal
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.