Moly család!
+15
Pici Csillagfény
tunderlovas
R.Dóri
freedom
moka
Gengsty
Sango
Lóbolond
Angyalpegazus
LovasDori
lovas Réka
Bucs
Mony
polomandi
Admin
19 posters
8 / 25 oldal
8 / 25 oldal • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 16 ... 25
Re: Moly család!
az a csaja? jesszusom mien ronda ribi XD nálam ez a pasi egy elmegy kategóriába van...tisztára mint a Ricsi
XD jah, hát nem szép XD meg van egy nyomorék otársam, te az pff... kérdeznek tőle vmit, és elkezd vigyorogni
Lóbolond- Tag
- Hozzászólások száma : 520
Registration date : 2007. Oct. 06.
válasz helyett mi? van róla képed? télleg, feljössz a club pengiunra, márha van pinguszod?
nincs róla, de isten ments XD az agyszintje kb. egy ötéves értelmiségi szintjén van, holt bunkó, és hihetetlenül hülye ,,anyuci kisfia"
megyeeek XD gyere a Frosty-ba (3. zászló) és a Forestban
megyeeek XD gyere a Frosty-ba (3. zászló) és a Forestban
Lóbolond- Tag
nyah Xd szal lépje be a Pinguban... ot kiírja, h melyik servert választod, válaszd a 3.at! katt rá, ott kihozza, h melyik részbe tudsz bemenni, és keresd ki a Frosty-t, majd lépj be, ott kihoz egy térképet, jobboldalt futtasd végig a kurzort a kis területeken (erdő, igllok, városok stb.) és ahol kiírja, h FOREST oda katt rá
Lóbolond- Tag
elmentél nálam beszart a pingu csak tölt és tölt
Lóbolond- Tag
jah akkor azért nem írsz és nem moccansz? XD mindnekinél besz*rik csak nálam nem? én elmentem a pufflemért te meg elhúztál, akkor megkerestelek és semmi...visszamenjek?
Sziasztok
Végre vége a naponak.. borzalmas volt, írtam 5 dogát
Ja és megérkezett a Ponyclub csomim
dejó neked bazz nekem mikor jön??? én holnap írok magyarból me gkémiából faxmat már...+ matek lecke...
Nyugi, meg fog érkezni neked is hamarosan Tudom... Érzem
Hát, én még ezen a héten írok ha minden igaz bioszból, matekból, magyarból, és angolból... Nagy öröm...
Hát, én még ezen a héten írok ha minden igaz bioszból, matekból, magyarból, és angolból... Nagy öröm...
szerdán feleltetnek töriből (találomra ) valszeg szerdán írok föciből...matek doga, meg angol meg minden faxom mind1, meek magyart tanulni és matek házizni...lehet h még feljövök de kevés az esélye sziasztok
gyerekek hulla vagyok egy zöld hulla aki épp gépezik
polomandi- Fórumfüggő
- Hozzászólások száma : 1010
Akkor én félholt XD Annyi erőm van még, hogy ideüljek, de komolyan, ez a mai nap felért egy kínzással...
huh egy jo ofürdő aszem jot tesz majd én lovaglásból jövök terep...vágta eléggé kivagyok
polomandi- Fórumfüggő
uhh nekem aránylag lightos napom volt
Lóbolond- Tag
polomandi írta:huh egy jo ofürdő aszem jot tesz majd én lovaglásból jövök terep...vágta eléggé kivagyok
ja olvastam a beszámolód, tök jó
eh hát igen nagyon joo volt
polomandi- Fórumfüggő
Huh én még terepen nem is nagyon voltam... Na jó, most nyáron 2x, egyszer Balcsin, a Berek mellett egy arab telivéren, meg a lovardámban, a tábor alatt. Igaz, mindkettő szuper volt
Hát múltkor izomlázam volt a vágta után, bár nem tom miért, mert eléggé "edzett" vagyok mostanában, de most nincs, pedig sokkal jobban kifárasztottam magamat
Hát múltkor izomlázam volt a vágta után, bár nem tom miért, mert eléggé "edzett" vagyok mostanában, de most nincs, pedig sokkal jobban kifárasztottam magamat
nekem általában nincs izomlázam de az a 15-15 kör vágta Diamondal még vmikor szeptemberbe (asszem) nah az kész volt...arab telivéren tök jó lehet én eddig 2x voltam ien norma terepen, és mind2x galoppoztunk és ezsméletlenül jó volt
Jó volt, de... Na jó ezt elmesélem XDMony írta:nekem általában nincs izomlázam de az a 15-15 kör vágta Diamondal még vmikor szeptemberbe (asszem) nah az kész volt...arab telivéren tök jó lehet én eddig 2x voltam ien norma terepen, és mind2x galoppoztunk és ezsméletlenül jó volt
Szóval még nyáron, voltak kint hírdetések balcsin, hogy lovarda, meg LOVASISKOLA, meg ilyenek, és felhívtuk... Hát tudod, ha ott vagyunk, akkor már megnézzük Elmentünk.. Hát, egy kis istálló, 2 paccal bent, és egy enyhén ittas férfi XD Na nem baj, kivárom a végét (tudod, közben összenéztük a szüleimmel ,hogy mi lesz itt XD ), de mikor megláttam a 2 arab paccot, mondom, el nem megyek innen Az egyik egy gyönyörű szürke (illettve legyesszürke) arab kanca, másik meg a 3 éves csikója... Na, és hát mondta a pasi, hogy hát ellopták a nyergét tegnap, és hogy anélkül kell mennem, de hát egyébként is így lehet megtanulni a legjobban lovagolni... Mondom oké XD Feltett a pacc hátára egy nyeregalátét szerűséget, meg egy hevedert, meg egy fogatos kantárat, (legalábbis annak tűnt), és elindultunk XD Tök nagy terep, karám sehol, hogy a majdnem végtelen mező, háttérben a nádas, mögötte a berek, meg az erdő... Hát szép volt az tuti Aztán ügettem, meg ilyenek, és bevallom, fura egy környezet volt, de arab pacin még életemben nem ültem, és lenyűgözött Aztán utána még egyszer visszamentem, akkor lemetünk egészen a Berekig. De beleszerettem abba a paciba
én szőrén nem mennék terepre ha megijed mint pl. most én mát a földön vagyok szal a nyereg a karámba oké meg nagyobb legelőn de igy terepen áh...
polomandi- Fórumfüggő
polomandi írta:én szőrén nem mennék terepre ha megijed mint pl. most én mát a földön vagyok szal a nyereg a karámba oké meg nagyobb legelőn de igy terepen áh...
Hát igen, mondjuk érdekes volt, de nagyon élveztem XD Fuh, egyszer úgy megijedt valamitől a földön, és akkorát ugrott ki oldalra... De simán fönnmaradtam rajta, igaz, a gyomrom valahova messze elrepült
Mony írta:ez a smiley nem inkább kábult? XD mondjuk részeg drunken is a neve nah mind1...végre nekem is van vágtás képem már valahol írtam h tök jók a képeid LD
Igen, tudom, h részeg, de olyan ari, és reméltem, h nem veszitek észre, h részeg, és nem csak szappant evett és böfög XD
LovasDori írta:Sziasztok
Nekem mondod A suliban nem normális, aki hétfőre 7 órát tett be nekünk, szerdára meg kéthetente 5-t Mindegy, végülis a 7 órát már megszoktam... Hálisten ma mégse írtunk kémiából, aszonta még összefoglalunk...Isten lássa lelkem, idén tényleg tanultam kémiára, de a tanár dolgozatban teljesen mást akar kérdezni, mint amit tanultunk Aztán hazajöttem, nekiálltam tanulni, fél hatkor összeszedett minket anya, elvitt valami fénykezelésre (valahonnan szerzett 5 bérletet, és egy hétig naponta járunk valami fénykezelésre, amivel javítják az immunredszerünk, a bűrünk, meg nekem a szemem ) Aztán hazajöttem, megint tanulás, és fél tízko szabadultam...
Lóbolond írta:nem sugdolózunk XD csak gondolom, neked nehéz lenne most előkeresned a mai Zalai Hírlapot ^^ amúgy van egy olyan, h véleményvonal, amibe SMS-eket leet beküldeni, és én beküldtem a Greenpeace jelmondatát, mivel pár hete egyfolytában a vadászatról, meg a horgászatról beszélnek, és gondolom, ez a mondat odaillik (Amint az utolsó halat is kifogtuk, az utolsó fát kivágtuk, és az utolsó folyót is megmérgeztük, rájövünk majd, h a pénz nem ehető!).
itt a jobb oldali, kék pólós
A baloldali a tesóm osztályátrsa, Ricsi XD Felvett IWIW-re, pedig soha egy szót nem beszéltem vele, csak látásból ismerem, és a tesómmal sincs jóban De nem csak ő, hanem a tesóm osztályából az összes fiú Lányok közül meg ketten
Gengsty írta:LovasDori írta:Sziasztok
Nekem mondod A suliban nem normális, aki hétfőre 7 órát tett be nekünk, szerdára meg kéthetente 5-t Mindegy, végülis a 7 órát már megszoktam... Hálisten ma mégse írtunk kémiából, aszonta még összefoglalunk...Isten lássa lelkem, idén tényleg tanultam kémiára, de a tanár dolgozatban teljesen mást akar kérdezni, mint amit tanultunk Aztán hazajöttem, nekiálltam tanulni, fél hatkor összeszedett minket anya, elvitt valami fénykezelésre (valahonnan szerzett 5 bérletet, és egy hétig naponta járunk valami fénykezelésre, amivel javítják az immunredszerünk, a bűrünk, meg nekem a szemem ) Aztán hazajöttem, megint tanulás, és fél tízko szabadultam...
huh Hát, nekem hétfőn 7, kedden 8, szerdán 6, de első órám nincs, csüt.-ön 8, és kedden 6...
LOL ma nagy volt.. Angol emeltre elfelejtettem leckét csinálni, mondom a tanárnak ,hogy elfelejtettem... Erre elkezdi, hogy "Nem felejted el!", de mondom elfelejtettem... "De nem!" LOL kicsit érdekes volt... Enyhén idegbeteg a tanárunk Na nem baj, elviselem, aztán ez van Komolyan visszasírom a felsős tanáromat, annyira jó volt, annyira jól taníott... Ha akkor nem tanuljuk meg azt, akkor ma sík hülye lennék ,mert ennél a tanárnál csak a magolás, meg minden feladatot helyettünk csinál meg, a régi tanárunk meg nagyon jól ismerte a szokásokat, az ottani életet, jó fej volt, és nagyon szuperül tanított.
Nekem minden angoltanárom rendesen tanított, kivéve az első De hálisten másodikban újat kaptunk, és rendbetette a fejünkben a zűrzavart, és megszerettette velem az angolt Mondjuk...szép is lenne, ha kéttannyelvű osztályban hülye lennék az angolhoz...mint ha te lennél hülye a bioszhoz XD
Gengsty írta:Nekem minden angoltanárom rendesen tanított, kivéve az első De hálisten másodikban újat kaptunk, és rendbetette a fejünkben a zűrzavart, és megszerettette velem az angolt Mondjuk...szép is lenne, ha kéttannyelvű osztályban hülye lennék az angolhoz...mint ha te lennél hülye a bioszhoz XD
Vagy halálosa gyűlölnék minden élőlényt XD Én mindig is szerettem nyelvet tanulni (na jó, a latint elhanyagoltam, pedig szeretném kicsit jobban tudni, nem tom, lusta vagyok...), de az angolt mindig is szerettem.
De tudok néhány mondatot horvátul, olaszul, németül, és pár szót franciául XD De csak amolyan magragadt mondatok az utazások alatt XD
(Horvátul tudok sört kérni jee XD )
WOW! Legalább szomjan nem halsz...igaz, kissé kelekótya leszel de az másodlagos XD
Én angolt tanulok (amit elvileg már tudok felsőfokon, csak még nyelvvizsgára nem mentem) meg franciát tanulok
Juj...ma első órában...pff XD Matek óra volt, és éppen magyarázott a tanár valamit, erre a telefonom elkezdett kiabálni XD De a tanár annyira belejött annak tárgyalásába, h miért kéne a hiányzóknak minnél előbb megírni a dogát, h nem hallotta meg...huh...gyorsan kikapcsoltam, de azt se vette észre, h órákig bütyköltem vele, mert az ébresztője indult be, mert fél kilencre volt hétvégén állítva XD De sikerült megúsznom, de ha észreveszi a tanárt...minimum egy órői Franciaóra előtt mondta az osztálytársam, h mikor hallotta, h cseng a telóm (épp ott mászkált a padunknál a tanár) aszitte ma akasztás lesz XD
Én angolt tanulok (amit elvileg már tudok felsőfokon, csak még nyelvvizsgára nem mentem) meg franciát tanulok
Juj...ma első órában...pff XD Matek óra volt, és éppen magyarázott a tanár valamit, erre a telefonom elkezdett kiabálni XD De a tanár annyira belejött annak tárgyalásába, h miért kéne a hiányzóknak minnél előbb megírni a dogát, h nem hallotta meg...huh...gyorsan kikapcsoltam, de azt se vette észre, h órákig bütyköltem vele, mert az ébresztője indult be, mert fél kilencre volt hétvégén állítva XD De sikerült megúsznom, de ha észreveszi a tanárt...minimum egy órői Franciaóra előtt mondta az osztálytársam, h mikor hallotta, h cseng a telóm (épp ott mászkált a padunknál a tanár) aszitte ma akasztás lesz XD
Gengsty írta:WOW! Legalább szomjan nem halsz...igaz, kissé kelekótya leszel de az másodlagos XD
Fuh XD Nálunk általában rosszallóan néznek, de megkegyelmeznek
hááát...otársam már azért kapott osztályfőnökit, mert miután a töritanár befejezte a mondókáját, 2 perc volt hátra kicsöngetésig, és bekapott egy rágót :S ÉÉééés...mostanában elég szigorúan veszik ezt...tavaly majdnem én is kaptam osztályfőnökit, mert rendszeresen 50 után értem be (de még 8.00 előtt, és mindig becsöngetéskor felkészülve ültema padomban...) De az ofőnek megígértem, h többet nem fogok 50 után beérni, és sikerült betartani az uccsó két héten, ezért megúsztam...huh XD
Fuh, nálatok aztán van fegyelem Nem tom, engem annyira fel tud dühíteni, ha valamilyen szorosabb szbályt vezetnének be... Komolyan, nem tom miért, de ha olyanért leszúrnak, ami nem igazságos, akkor... Váh...
Régi sulimban volt olyan, hogy lehet hogy bevezetnek egy olyan szabályt, ami szerint nem lehet mobilt bevinni... Na bazz, és akkor ha kell, akkor mi van? Huh, biztos kiakadtam volna, ha tényleg bevezették volna...
Régi sulimban volt olyan, hogy lehet hogy bevezetnek egy olyan szabályt, ami szerint nem lehet mobilt bevinni... Na bazz, és akkor ha kell, akkor mi van? Huh, biztos kiakadtam volna, ha tényleg bevezették volna...
Na jó, én mentem aludni, jó éjt, aludjatok jól, álmodjatok pacikkal, és mindenkinek legyen jó napja holnap
*LD miközben repült, elaludt, úgyhogy félúton az ágy felé lezuhant *
Pááááááááááá
*LD miközben repült, elaludt, úgyhogy félúton az ágy felé lezuhant *
Pááááááááááá
hát nekünk ma elvileg kémia és komolyan, SEMMIT nem tudok, csak azt az m/m %-os izét mind1..hiába olvasgatom az anyagot, csak még inkább nem fogom érteni a magyart megtanultam, matek lecke félig kész szal...
szijasztoook! hát ez a nap vártam 10 percet a lovasbolt előtt, mert ebédszünet volt, és késett XD akkor vettem egy lóvakarót meg egy Lovas Életet... aztán megyek a buszmegfelé, egyszercsak egy cigány férfi elkezd ordítani: ,, a retkes qrva anyád, te mocsok! Teee... utolsó geciláda, te mocskos geci!" hátranéztem, kinek kiabál, de csak egy férfi jtt szembe velem, aki csóválta a fejét... meg az a kiabálós fszi megy át PIROSon az úton, rákiabál egy autóra ,,Ottmaradsz, te geci" mondom pff XD aztán beértem a buszmegbe, és megláttam azt a srácot, akivel ezelőtt is szemeztem... qrva helyes, és annyira gyönyörű égszínkék szemei vannak oké, mosolygott, meg satöbbi, erre a ,,bandából" megfordult az egyik srác... aki történetesen a bnőm exe volt!! pff mondom Évi miért nem vagy itt XD és most tömöm magamba a sajtburgerem
Lóbolond- Tag
jajj ien nekem is volt épp a lovaknál voltam amikor a szomszédba egy hapek ereszt festett közben meg úgy káromkodott XD a,,retkes kurva anyád tosznád szét! te köcsög! kis geciláda..." meg minden ^^
8 / 25 oldal • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 16 ... 25
8 / 25 oldal
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.