Moly család!
+15
Pici Csillagfény
tunderlovas
R.Dóri
freedom
moka
Gengsty
Sango
Lóbolond
Angyalpegazus
LovasDori
lovas Réka
Bucs
Mony
polomandi
Admin
19 posters
9 / 25 oldal
9 / 25 oldal • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 17 ... 25
Re: Moly család!
Lóbolond írta:szijasztoook! hát ez a nap vártam 10 percet a lovasbolt előtt, mert ebédszünet volt, és késett XD akkor vettem egy lóvakarót meg egy Lovas Életet... aztán megyek a buszmegfelé, egyszercsak egy cigány férfi elkezd ordítani: ,, a retkes qrva anyád, te mocsok! Teee... utolsó geciláda, te mocskos geci!" hátranéztem, kinek kiabál, de csak egy férfi jtt szembe velem, aki csóválta a fejét... meg az a kiabálós fszi megy át PIROSon az úton, rákiabál egy autóra ,,Ottmaradsz, te geci" mondom pff XD aztán beértem a buszmegbe, és megláttam azt a srácot, akivel ezelőtt is szemeztem... qrva helyes, és annyira gyönyörű égszínkék szemei vannak oké, mosolygott, meg satöbbi, erre a ,,bandából" megfordult az egyik srác... aki történetesen a bnőm exe volt!! pff mondom Évi miért nem vagy itt XD és most tömöm magamba a sajtburgerem
LOL akkor látom neked is jó napod volt/van Nyekem isss És én épp mekis salátát eszem Amúgy sziasztok
nekem szőrnyű napom volt...és hnap fogászat
egyébként sziasztok
egyébként sziasztok
polomandi- Fórumfüggő
- Hozzászólások száma : 1010
Registration date : 2007. Oct. 06.
hali XD fogászat? uff az car...én meg úgy lovagolnék remélem szombatra már nem fog így fájni a kezem
Mony írta:hali XD fogászat? uff az car...én meg úgy lovagolnék remélem szombatra már nem fog így fájni a kezem
Mi baja a kezednek?
Hát, én is megyek jövő héten fogászatra, de ez magánakció (XD) és ezt én mondtam, hogy menjünk, mert fáj a fogam
hát az egy más tészta h te kéred mert pl. fáj de mien sz*r ha mondjuk húzásra, tömésre, fúrásra mész?
hát izé...öcsém seggbe akart rúgni, de én védtem magam a kezemmel és tiszta erőből megrúgta a bal kezem ami tök sokáig fájt (ez vasárnap volt) és még mindig fáj a bal gyűrűs-ujjam fáj ha ökölbeszórítom, vagy kinyújtom naon ma sem jáccottam tesin mer tkosaraztunk éshát nem tudtam volna...szal naon remélem h szombatra nem fog fájni különben kinyírom az öcsit
hát izé...öcsém seggbe akart rúgni, de én védtem magam a kezemmel és tiszta erőből megrúgta a bal kezem ami tök sokáig fájt (ez vasárnap volt) és még mindig fáj a bal gyűrűs-ujjam fáj ha ökölbeszórítom, vagy kinyújtom naon ma sem jáccottam tesin mer tkosaraztunk éshát nem tudtam volna...szal naon remélem h szombatra nem fog fájni különben kinyírom az öcsit
Mony írta:hát az egy más tészta h te kéred mert pl. fáj de mien sz*r ha mondjuk húzásra, tömésre, fúrásra mész?
Húha Ha megrepedt, az elég kellemetlen lesz még sokáig Tudom, mert már nekem is rúgták meg az ujjam, és eléggé fájdalmas volt hosszú ideig...
hát eltörni nem tört el, de zúzodni zúzódott...anyám prédikál h ha megrepedt volna, akkor bedagadt volna de akkor is, én érzem h fáj és nem vok hülye
Persze Szerintem vidd el orvoshoz... Ha nem is tud sok mindent csinálni vele, legalább megnézi, és mond valamit. Mert pl ha rosszul forr össze, akkor elég kellemtlen lesz, én tudom Mondjuk mikor a kezem tört, megdagadt, és nem tudtam megmozdítani Ráadásul rosszul forrt össze, és most 10-15 sornál már fáj a kezem... Elég szar, mivel sokat kell jegyzetelni
ohh az rossz szerencsére ma már nem fáj annyira mint tegnap...a kutyámat sem tudtam bal kézzel simogatni nemhogy megfogni vmit..de azt se érdekel ha szombaton fáj a legjobban...
És akkor szombaton bemutatod az egy kezes lovaglást Esetleg egy dámanyerget, ha eltöröd a lábad?
jaja, az lesz a következő majd jobb kézzel irányítom Diamit de ha fáj, max letagadom...
Mony írta:jaja, az lesz a következő majd jobb kézzel irányítom Diamit de ha fáj, max letagadom...
Figyu, edzhetsz a egyensúllyal és lábbal való irányításra XD
Jaja szuper lesz XD Majd minden moly a te általad kreált nyerget fogja használni
Ja, és nem pálca lesz hozzá, hanem műkéz
Ja, és nem pálca lesz hozzá, hanem műkéz
persze XD akkor miért ne egykezes?
meg van a nyakon való lovaglás amit szintén szerény személyem talált ki, de ezt versenyszerűen kell űzni vagy csak simán szőrén
meg van a nyakon való lovaglás amit szintén szerény személyem talált ki, de ezt versenyszerűen kell űzni vagy csak simán szőrén
és ha kihuzzák a fogam attol tudok lovagolni nem? mármint a fogamra nincs tul nagy szükség lovaglás esetén
polomandi- Fórumfüggő
- Hozzászólások száma : 1010
Registration date : 2007. Oct. 06.
polomandi írta:és ha kihuzzák a fogam attol tudok lovagolni nem? mármint a fogamra nincs tul nagy szükség lovaglás esetén
Dehogynem tőled elvárom, hogy bemutass egy western fog-lovaglásos ritkaságot, amiket csak a fogasok* tudnak bemutatni.
Lábjegyzet:
*Fogasok: értsd. olyanok, akik rendelkeznek foggal (tartozhatnak az emlősök, a hüllők és a halak csoportjába is), ez esetben FELTEHETŐLEG emberi lényről beszélünk
lol XD kis biosz szakértő képzeld, nekem is van fogam, méghozzá elég sok XD akkor én is fogas vok?
Nem, te nem, mert Moly vagy XD Igaz, akkor egyikünk sem mutathatja be a foglovaglást XD Neked szívókád van
de nekem fogasm van! XD miért szted felfúvókázom a pamutszálakat vagy mi? XD felszippantom mint a spagettit?
Mony írta:fogam XD nah nem igaz h még hibázni se lehet úgy h ne szóljanak érte
Nem is akárki szólt érte, hanem ÉÉÉNN XD
Nya jóóó nem bántok én senkit sem
Mony írta:de nekem fogasm van! XD miért szted felfúvókázom a pamutszálakat vagy mi? XD felszippantom mint a spagettit?
Húha...fertőzök!!! Te is S-ezel már? ccc...nem hittem, h ilyen rossz hatással vagyok rátok XD
Pfff...olyan uncsi napom volt Bementem suliba, kajáltam, kijöttem, nekiálltam tanulni, megint fél tízkor abbahagytam, azóta netezek pffff...
Kinga...kit vakargatsz te a lóvakaróddal?
Nem értem, mi van itt, de fura Kis zöld online sávokon akadt meg a szemem...Lóbolondnál és lovas-dorinál...akárhány üzit láttam láttam a sávot is, majd eltűntek Lóbolond üzijeiről, most meg lovas-doriéról...ha jól tudom, ez a sáv azt jelenti, h valaki fent van éppen a fórumon...kint viszont a jelenlegi látogatók között csak engem tüntetett fel Azaz...vagy nem voltak fent, és hülyéskedik a fórum, vagy fent voltak rejtetten, de ez a rejtett mégsem olyan rejtett Nem tom melyik...LD, Lóbolond...voltatok fent ma tízóratájban a fórumon? XD
Gengsty írta:Mony írta:de nekem fogasm van! XD miért szted felfúvókázom a pamutszálakat vagy mi? XD felszippantom mint a spagettit?
Húha...fertőzök!!! Te is S-ezel már? ccc...nem hittem, h ilyen rossz hatással vagyok rátok XD
Pfff...olyan uncsi napom volt Bementem suliba, kajáltam, kijöttem, nekiálltam tanulni, megint fél tízkor abbahagytam, azóta netezek pffff...
Bementél a suliban, és egész nap kajáltál? Szép lehetett XD
Igen, fenn voltam a fórumon asszem. Nem tom hogy lehet rejtettnek lenni, szóval nem tudom hogy rejtett vagyok-e vagy sem
Na jó, én menek, mindenkinek jó éjt, aludjatok jól, álmodjatok pacikkal, meg molyokkal, meg velem
És legyen egy nagyon szuper napotok holnap
*LD nekirepül a falnak, leszaggatja az összes lovas poszter, beesik az ágyába, és végül rádől a szekrény*
Pááááááá
És legyen egy nagyon szuper napotok holnap
*LD nekirepül a falnak, leszaggatja az összes lovas poszter, beesik az ágyába, és végül rádől a szekrény*
Pááááááá
LovasDori írta:Gengsty írta:Mony írta:de nekem fogasm van! XD miért szted felfúvókázom a pamutszálakat vagy mi? XD felszippantom mint a spagettit?
Bementél a suliban, és egész nap kajáltál? Szép lehetett XD
Igen, fenn voltam a fórumon asszem. Nem tom hogy lehet rejtettnek lenni, szóval nem tudom hogy rejtett vagyok-e vagy sem
Na jó XD Ezt tényleg elég félreérthetően mondtam...hát...este volt már XD Nem...mentem suliba túléltem az órákat, és csak utána kajáltam XD
Apropó kaja...Ma nem volt tesi mert kosármeccs volt, de ott kellett maradnunk, és 15 perccel előbb elengedett a tanár...úgy döntöttem akkor én is megyek kajálni velük, a buszomat elérem akkor is XD Megyek, lehúztam a kajakártyám...csipog, h nem jó...újra lehúzom, megint nem jó...én pedig meg voltam győződve, h aznapra kértem kaját Néztek a konyhások mi van a készülékkel, aztán beengedtek, de otársam felvilágosított, h emléxik, h szerdára nem kértem kaját Többiek jól szórakoztak azon, h most lopom valakinek a kajáját XD De nem fog hiányozni senkinek...úgyis sokan vannak, akik nem esznek, pedig van kajájuk...
Meg nem tom mi ütött a tanárokba, de ma mindegyikük arról beszélt, h ki milyen faktot vesz fel jövőre De én már eldöntöttem XD Lyukasórából és osztályfőnöki órából szeretnék faktra menni, de més hezitáltam a rajz és ének között is, de szóba jött még a tesi és a szépírás is De mégis a lyukasóra és az ofői a befutó
Ja, és Moly - rejtőzködés kérdése...
Profil -> beállítások -> jelenlét elrejtése - nézd meg mire van állítva
Profil -> beállítások -> jelenlét elrejtése - nézd meg mire van állítva
Áhhá kösz
Amúgy sziasztok
Szerintem engem félreértettek, amikor ki kellett tölteni a faktos papírt... Én nem kémiát és angolt írtam, hanem otthoni-teendők-órát, és lovaglás-oktatást, sőt ebből min. 3-3 órát XD
Amúgy sziasztok
Szerintem engem félreértettek, amikor ki kellett tölteni a faktos papírt... Én nem kémiát és angolt írtam, hanem otthoni-teendők-órát, és lovaglás-oktatást, sőt ebből min. 3-3 órát XD
Fúha! Hát, akkor sok sikert! Drukkolok, hogy minden rendben menjen le
Fuh, képzeljétek, kaptam egy olyan e-mailt, hogy:
"Kedves felhasználó!
Sajnálatos módon, a citromail levelezési rendszer adatai törlődtek.
Emiatt az ön fiókjának adatai is. Kérjük, hogy a követkző adatlap kitöltését küldje vissza címünkre:
rendszerjavitas@citromail.hu
Neve:
Irányítószáma:
E-mail:
Jelszó:
Jelszó mégegyszer:
Alternatív e-mail ( ha van ):
Ha ezek az adatok nem kerülnek vissza helyükre, a rendszer autómatikusan törli fiókját, és minden olyan kapcsolatot, ami erre az e-mail címre van írva.
Természetesen a visszaállítás után a visszaküldött adatokat töröljük leveleink közül!
Köszönettel: Citromail"
Szerintem ez csalás... Én vissza nem küldöm ezeket, az tuti...
Fuh, képzeljétek, kaptam egy olyan e-mailt, hogy:
"Kedves felhasználó!
Sajnálatos módon, a citromail levelezési rendszer adatai törlődtek.
Emiatt az ön fiókjának adatai is. Kérjük, hogy a követkző adatlap kitöltését küldje vissza címünkre:
rendszerjavitas@citromail.hu
Neve:
Irányítószáma:
E-mail:
Jelszó:
Jelszó mégegyszer:
Alternatív e-mail ( ha van ):
Ha ezek az adatok nem kerülnek vissza helyükre, a rendszer autómatikusan törli fiókját, és minden olyan kapcsolatot, ami erre az e-mail címre van írva.
Természetesen a visszaállítás után a visszaküldött adatokat töröljük leveleink közül!
Köszönettel: Citromail"
Szerintem ez csalás... Én vissza nem küldöm ezeket, az tuti...
9 / 25 oldal • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 17 ... 25
9 / 25 oldal
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.