Moly család!
+15
Pici Csillagfény
tunderlovas
R.Dóri
freedom
moka
Gengsty
Sango
Lóbolond
Angyalpegazus
LovasDori
lovas Réka
Bucs
Mony
polomandi
Admin
19 posters
17 / 25 oldal
17 / 25 oldal • 1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 21 ... 25
Re: Moly család!
Oktató sehol, mivel általában a saját fejem után megyek XD Magyarul általában ilyen "önképzés" szerűen megy a dolog. Persze futószárazás van, meg a kezdőket oktatják, de engem már rég nem.
Na itt vannak még a múltkori videók, de 1: Tv-ről vettem föl kamerával, ráadásul nem az LCD tv-n, hanem a normálon, szóval minőség sz*r, 2: ráadásul köd meg por volt, szóval sorry a minőségért
https://www.youtube.com/watch?v=a5OjPC7RhV8
https://www.youtube.com/watch?v=biRX0pnqCuI
Majd remélem a hétvégén lesz jobb is XD
Na itt vannak még a múltkori videók, de 1: Tv-ről vettem föl kamerával, ráadásul nem az LCD tv-n, hanem a normálon, szóval minőség sz*r, 2: ráadásul köd meg por volt, szóval sorry a minőségért
https://www.youtube.com/watch?v=a5OjPC7RhV8
https://www.youtube.com/watch?v=biRX0pnqCuI
Majd remélem a hétvégén lesz jobb is XD
Lóbolond írta:ááá de jól lovagolsz!!! én sem tudom kiülni tanultam, de egy rakás szerencsétlenség vagyok
Nya látom felkutattátok a videót XD
Az az igazság, hogy mielőtt ide, ebbe a lovardába kerültem volna, borzalmasan lovagoltam. Székülés, lábammal kalimpáltam, stb... Aztán, átjöttem ide, és egyszerűen megváltozott minden. Nem tudom miért, sokkal szebben ültem, minden jól meg tudtam általában csinálni, pedig itt kevésbé taníottak, mint azelőtt. A vágtára is ráéreztem hirtelen, senki sem mondta, mit csináljak. Tábor előtt 1 hónappal repültem el vágta közben, 1 hónap múlva majdhogynem tökéletesen megcsináltam, pedig közben egyáltalán nem vágtáztam.
Nem tom, valahogy ma jöttem rá, hogy Ignác az én "álomlovam". Végiggondoltam, és rájöttem, hogy semmilyen más ló nem érne fel vele. Minden megvan benne, ami nekem az "álomló" szó alatt értendő: élénk, érzékeny, mégis jól lehet kezelni, okos pacc, jófej, kedves, és még sorolhatnám...
wow! ide is egy olyan lovardát!! oktató nélkül?? ohh az olyan, mintha saját lovad lenne!!!! itt azt se engedik meg, h bemenjek egy lóhoz oké, első a biztonság, de ez már sok... kobak nélkül fel se engednek, minden meg van kötve, és kicsit idegesít, h mégha egyedül vagyok, sem lovagolhatok úgy, ahogy szeretnék, amilyen jármódban
Lóbolond- Tag
- Hozzászólások száma : 520
Registration date : 2007. Oct. 06.
Lóbolond írta:wow! ide is egy olyan lovardát!! oktató nélkül?? ohh az olyan, mintha saját lovad lenne!!!! itt azt se engedik meg, h bemenjek egy lóhoz oké, első a biztonság, de ez már sok... kobak nélkül fel se engednek, minden meg van kötve, és kicsit idegesít, h mégha egyedül vagyok, sem lovagolhatok úgy, ahogy szeretnék, amilyen jármódban
Hát nem tom, én ehhez vagyok szokva. Mondjuk nem rossz így, de néha hiányzik az, hogy nincs edző mindig, aki segítene... Na mindegy, így se rossz
Jah, érdekes kép, ma készült XD
A hozzászólást összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb 2007-10-22, 23:44-kor.
egyenesen mennyország lenne!! talán azért nem emgy a lovaglás mert nem tudom rendesen elengedni magam, és ha a lábam 2 centivel hátrébb van, már szólnak, pedig ki tudtam ülni, és mivel hátra kell igazítanom a lábam, minden szétesik, és borzalmas lesz főleg ha egyszerre ketten amikor felváltva magyaráz a Birgit és Gyuszi bá, képtelen vagyok egyszerre három dologra figyelni, csodálkoznak, h semmi sem jó???? váh... elegem van...
Lóbolond- Tag
Hát igen az úgy nem igazán jó érzés De sok gyakorlással az is fog menni És nem szabad emiatt idegeskedni, mert akkor tényleg nem fog menni. Úgy kell csinálni, ahogy tudod, koncentrálj, de nem minden áron. A lényege, hogy jól érezd magad, és egy idő után úgyis minden tökéletesen fog menni.
jahm az téjleg elég szar mikor beleszól a Gyuszi,h ezt csináld azt csináld aztán a Birgit kijavítja ..azt döntsd el ,h a jó..meg ,h nem lehet bemenni mikor még oda bújni se mernek szinte boxon belül mertmegvannak rá tanítva...dehát ott ez a módszer...
polomandi- Fórumfüggő
- Hozzászólások száma : 1010
jah
OoOoOohh el mamma mia so tuttiii carbonara spagettit eszek, amit én csináltam manyifikó! IMÁDOOOOOOOOM XD
OoOoOohh el mamma mia so tuttiii carbonara spagettit eszek, amit én csináltam manyifikó! IMÁDOOOOOOOOM XD
Lóbolond- Tag
Lóbolond írta:jah
Látom ilyen hatással van rád az olasz kaja XD Ez kb. olyan, mint amikor olaszban voltam a nyáron... 1 hét után egyes szavak olaszul jutottak az eszembe
gyerekek oan boldog vagyooook
hamarosan őszi szünet és Bucsival találkozunk és áááá alig várom lovaglás hülyülés és ááhhh : :D
DE annyira szeretném,h a tavaszi szünet összejöjjön már nagyon hiányzol Moncsokám de egy hétig Lengyelbe maga az álom lenne velleeddd kibeszélni minden lovat meg mindent utána tábor áhh eszméletlenül jó lenne, reméljük összejön XD és minden lépésről és mozdulatról lesz kép még álmomba is fényképezni fogok XD
hamarosan őszi szünet és Bucsival találkozunk és áááá alig várom lovaglás hülyülés és ááhhh : :D
DE annyira szeretném,h a tavaszi szünet összejöjjön már nagyon hiányzol Moncsokám de egy hétig Lengyelbe maga az álom lenne velleeddd kibeszélni minden lovat meg mindent utána tábor áhh eszméletlenül jó lenne, reméljük összejön XD és minden lépésről és mozdulatról lesz kép még álmomba is fényképezni fogok XD
polomandi- Fórumfüggő
Wow! találkozol Buccsal? közel lakik hozzád, vagy mi?
Lóbolond- Tag
aha elég közel aha találkozunk
két napi profgramunk:
eggyik nap terep ,de ha nem sikerül megvennie azt a nyerget akkor csak a pályán lovagolunk , ganyalyozás stb... másik nap: szőrén lovaglás kicsit a pályán, voltizsálás pucoló verseny meg ienek
és majd csinálunk képeket is
két napi profgramunk:
eggyik nap terep ,de ha nem sikerül megvennie azt a nyerget akkor csak a pályán lovagolunk , ganyalyozás stb... másik nap: szőrén lovaglás kicsit a pályán, voltizsálás pucoló verseny meg ienek
és majd csinálunk képeket is
polomandi- Fórumfüggő
Nya én meg vasárnap el irány Ausztria (Nah, jól megfogalmaztam magamat XD) És tök lesz Majd keresek lovas PC játékokat, amik nincsenek meg
heh mi ha Monyval megyünk LEngyelbe az biztos ,h egy bőrőndnyi ajcsit hozunk haza
hozok:
-Nenokámnak
-Esztinek
-Kingának
-Molyiinak
-Bucsnak
-Anyunak
-apunak
-nővéremnek
-bátyámnak
-nővérem pasijának
-bnőmnek Zsuzsynak
-Szaszának..
-meg elméletileg addigra már Attilának is
hozok:
-Nenokámnak
-Esztinek
-Kingának
-Molyiinak
-Bucsnak
-Anyunak
-apunak
-nővéremnek
-bátyámnak
-nővérem pasijának
-bnőmnek Zsuzsynak
-Szaszának..
-meg elméletileg addigra már Attilának is
polomandi- Fórumfüggő
Ohh kösziii MOLYII!! El nem hiszed mit álmodtam azt, h itt voltál nálunk, hoztad a kis rózsaszín retikülöd, és anyával elmentetek vhova dolgozni... és itthagytad a telefonod, én meg mindig meg akartam nézni az SMS-eidet, de vhogyan állandóan rajtakaptál, és bejöttél vmiért Sony Ericsson K300-asod volt, az a kinyitható, és mindig remegett a kezem, amikor megfogtam, annyira féltem, h rajtakapsz és velem nem is foglalkoztál XD meg még álmodtam vmit, tudom, csak azt nem tudom, h mit XD de az is ebben az álomban volt, mondom pff XD
Egyébként rendezzük be az emeletet Megvan a kanapé, az óriás TV is fenn van, a Daninak a szobája kész, van íróasztal, szekrény, egy fotel, már csak az ágy kell a fürdőben csak a jacuzzit kell a helyére tenni, meg egy ajtó kell, a nappaliban meg a TV-szekrény, v. polc kell, meg a Tamás szobája... aztán jön az én szobám
Jelenlegi ,,szobarészem" (plusz még oldalt 2 szekrény, ami tele van a cuccaimmal) ^^
Kép hamarosan...
Egyébként rendezzük be az emeletet Megvan a kanapé, az óriás TV is fenn van, a Daninak a szobája kész, van íróasztal, szekrény, egy fotel, már csak az ágy kell a fürdőben csak a jacuzzit kell a helyére tenni, meg egy ajtó kell, a nappaliban meg a TV-szekrény, v. polc kell, meg a Tamás szobája... aztán jön az én szobám
Jelenlegi ,,szobarészem" (plusz még oldalt 2 szekrény, ami tele van a cuccaimmal) ^^
Kép hamarosan...
Lóbolond- Tag
Áhh mi a baja az összes köcsög képfeltöltőnek a képemmel??? még a myvip sem tölti fel
amúgy képzeljétek, ma beszélgettem tesin az egyik otársammal, aki 4 métert (!!!) zuhant, és összecsúsztak a csontjai nyáron :S tök durva volt, műteni is kellett és sokkban volt egy csomó ideig :S gondolhatjátok, el volt deformálódva a keze :S
jah, meg jót röhögtünk az egyik otársamon is eléggé szerencsétlen, kb. 2 fejjel magasabb vok nála XD állandóan mindenki után fut, nyalizik, és csodálkozik, h senki sem kedeveli mindenkire ráakaszkodik, és ráadásul sztem vagy 1 hónapja nem mosott fogat, mert irtózatosan büdös a szája, és lepedékes a foga :S meg mindenen vigyorog... szép látvány tárul elénk nah, aztán azon nevettünk, h a Márti beszólt a Kittinek, h miattad állunk vesztésre XD mert röplabdáztak, és egyedül a Kitti ütötte össze-vissza a labdát, hol el a francba, hol ki a tesiteremből, és sosem át a hálón még elkapni se tudta a labdát aztán utána úgy nézett a Mártira összevonta a szemöldökét, meg mérgesen, mint egy óvodás XD a fogait is összeszorította XD mondtam a VIcának, hha ölni tudna a szemeivel, akkor itt már tömeggyilkosság lenne
amúgy képzeljétek, ma beszélgettem tesin az egyik otársammal, aki 4 métert (!!!) zuhant, és összecsúsztak a csontjai nyáron :S tök durva volt, műteni is kellett és sokkban volt egy csomó ideig :S gondolhatjátok, el volt deformálódva a keze :S
jah, meg jót röhögtünk az egyik otársamon is eléggé szerencsétlen, kb. 2 fejjel magasabb vok nála XD állandóan mindenki után fut, nyalizik, és csodálkozik, h senki sem kedeveli mindenkire ráakaszkodik, és ráadásul sztem vagy 1 hónapja nem mosott fogat, mert irtózatosan büdös a szája, és lepedékes a foga :S meg mindenen vigyorog... szép látvány tárul elénk nah, aztán azon nevettünk, h a Márti beszólt a Kittinek, h miattad állunk vesztésre XD mert röplabdáztak, és egyedül a Kitti ütötte össze-vissza a labdát, hol el a francba, hol ki a tesiteremből, és sosem át a hálón még elkapni se tudta a labdát aztán utána úgy nézett a Mártira összevonta a szemöldökét, meg mérgesen, mint egy óvodás XD a fogait is összeszorította XD mondtam a VIcának, hha ölni tudna a szemeivel, akkor itt már tömeggyilkosság lenne
Lóbolond- Tag
Lóbolond írta:Ohh kösziii MOLYII!! El nem hiszed mit álmodtam azt, h itt voltál nálunk, hoztad a kis rózsaszín retikülöd, és anyával elmentetek vhova dolgozni... és itthagytad a telefonod, én meg mindig meg akartam nézni az SMS-eidet, de vhogyan állandóan rajtakaptál, és bejöttél vmiért Sony Ericsson K300-asod volt, az a kinyitható, és mindig remegett a kezem, amikor megfogtam, annyira féltem, h rajtakapsz és velem nem is foglalkoztál XD meg még álmodtam vmit, tudom, csak azt nem tudom, h mit XD de az is ebben az álomban volt, mondom pff XD
Kép hamarosan...
LOL Hát ez nagy
heh akkor legalább elvoltatok Kezd össze rázkodni az osztály ?
polomandi- Fórumfüggő
Ahha, már egy ideje
KÉPZELJÉTEK! Hnap lesz piercingem egy szépségpötty
KÉPZELJÉTEK! Hnap lesz piercingem egy szépségpötty
Lóbolond- Tag
eh én össze kakkantanám magam XD
polomandi- Fórumfüggő
áh és én erröl is lemaradok
polomandi- Fórumfüggő
sziasztok ^^ LD hol találtad?????,
ma angol előtt császkáltam és találkoztam egy tök cukee fél szemű mopszal annyira aree volt ^^ egyébként holnap meek lovagolni
ma angol előtt császkáltam és találkoztam egy tök cukee fél szemű mopszal annyira aree volt ^^ egyébként holnap meek lovagolni
jaj én is kaarok már lovagolni de valszeg csak Bucséknál fogok majd vmikor utána Ginánál nem nagyon érnek rá
polomandi- Fórumfüggő
Dupla rossz hír Áhh, olyan szar napom van Piercing elfogyott, az utcsót a bnőm csináltatta meg, és a legrosszabb NEM LESZNEK KIKUTYÁK!!!! kiderült, h nem fogta meg a kutyákat... vagyis nem vemhesültek oan szar úgy vártam, h megint kiskutyukat dögönyözhessek, játszhassak velük, szoptathassam, dédelgetni, elaltatni erre 10 helyett egyse és várnom kell rá még 1 évet!!! belehalok
Lóbolond- Tag
oh ez rosz pedig a kiskutyák annyira cukik de ha Esztinél leszel dögönyészheted majd Jenni kutyáit
polomandi- Fórumfüggő
Jah De még nem is láttam őket élőben
Eszti miért voltál olyan fura, amikor köszöntem neked?
Eszti miért voltál olyan fura, amikor köszöntem neked?
Lóbolond- Tag
Tom fura, hogy derült égből Süti, deee.. elmagyarázná valaki röviden tömören h mi a moly család története lényege, miről szól, stb., mert nekem előző fórumon nem sikerült elovlasnom azt a kétszáz vmennyi oldalt xDDDD
Nehéz is XD Hmmm...amikor az ősfórumot átalakították a jelenlegi eredeti fórumra nem tetszett nekünk, és Kinga csinált egy ugyanolyan fórumot, mint az ősfórum, és odaköltözött pár emberke...ott annyira megismertük egymást, és jóban lettünk, h családot alapítottunk...majd hülye szexhirdetések miatt visszaköltöztünk az eredeti fórumra, ahol folytattuk a hülyéskedést, és LD is bekerült a családba keresztanyaként, és róla kaptuk a Moly család nevet XD Én vagyok az anyuka...és férjem volt Kinga...van 4 gyerekünk...polomandi (aki csak az én gyerekem meg egy gorilláé...a gorilla annyira hasonlított Lóbolondra...hogy hát... XD Szóval érted...) Mony, Freedom és Dancing Girl (utóbbi valszeg beragadt egy ruhásszekrénybe) Majd polomandi elcsábította a férjem, akitől elváltunk, és hozzáment a lányomhoz, aki neki nem lánya XD Ennyi...és ebben a témában éljük szerény családi életünket...Az én hobbim disznórodeó, tyúkuk tanítgatása a pááák, pik-pik, kot-kot szavak helyes használatára Ja, és csótányokat tenyésztek és tanítok be Mandi patkányain lovagolni XD Mivdel Mandi meg patkányokat tenyészt... Lóbolond pedig Mollyal hajnaltól estig a pocsmapultot támasztja...az ha kicsit sokat isznak elkezd imbolyogni, ezért kell támasztani XD
Ja - és azért voltam fura...mondjuk elmondtam már, de nehogy asziggyék itt, megorroltam rád...csak hát...2 perccel előtte láttam ahogy a busz, amire rohantam kifordul az útra, és röpke 2 óra múlva megy egy köv busz...és hát morci voltam...és gondolatban fojtogattam a magyar tanárom, aki miatt ez megtörténhetett...
Ja - és azért voltam fura...mondjuk elmondtam már, de nehogy asziggyék itt, megorroltam rád...csak hát...2 perccel előtte láttam ahogy a busz, amire rohantam kifordul az útra, és röpke 2 óra múlva megy egy köv busz...és hát morci voltam...és gondolatban fojtogattam a magyar tanárom, aki miatt ez megtörténhetett...
loooooooool xDDDDD Nos akkor nagyon elvagytok Innentől, most hogy értem, talán megpróbálom énis ovlasni xD mondhatom, nem egy "szokványos" családias légkör uralkodik akkor ebben a témában Hozzáment a lányához aki nem is a lánya és csótányokat tenyészt xDDDDDD Ez kész xDDDD
Hát igen Minden, csak nem szokásos! ez a mottónk XD (na jó, most találtam ki, de tök jó ^^)
Lóbolond- Tag
attól függetlenül hmost találtad ki, lehet a mottótok xD csak ugye friss :P De tényleg jól hangzik xD lekváros krokodil és túrós zsiráf nincs? Az sem szokványos már
Na jó búcsúzom!
Holnap irányba vesszük az egyik szuper soproni szállodát, és Ausztriát, kipihenni az első másfél hónap sulit XD (csak hogy irigykedjetek ) Viszont nem valószínű, hogy lesz lovas hely (ezért ne irigykedjetek) XD Viszont ha sikerül lovas PC játékot szereznem, garantálom hogy az egész Moly család minden tagja kap belőle
Na szóval további kellemes, lovas, stb. őszi szünetet, pihenjetek, mert a téli szünetig nagy lesz a hajtás! Csütörtökön felgyüvök, és mesélek ^^
Szóval addig is tessék vigyázni a fórumra, a Molyokra, meg minden másra is ^^ [És addig nem látom el moderátori teendőimet a topicomban - igaz, eddig sem kellett nagyon XD]
Pááá, aludjatok jól, álmodjatok pacikkal, meg Molyokkal, meg neonzöld ufókkal, meg minden széppel, jóval
*LD összepakol, majd menne el... De nekimegy az ablaknak, merthogy csukva van. Akkor inkább mégis holnap indul ^^*
Heloooooooo
Holnap irányba vesszük az egyik szuper soproni szállodát, és Ausztriát, kipihenni az első másfél hónap sulit XD (csak hogy irigykedjetek ) Viszont nem valószínű, hogy lesz lovas hely (ezért ne irigykedjetek) XD Viszont ha sikerül lovas PC játékot szereznem, garantálom hogy az egész Moly család minden tagja kap belőle
Na szóval további kellemes, lovas, stb. őszi szünetet, pihenjetek, mert a téli szünetig nagy lesz a hajtás! Csütörtökön felgyüvök, és mesélek ^^
Szóval addig is tessék vigyázni a fórumra, a Molyokra, meg minden másra is ^^ [És addig nem látom el moderátori teendőimet a topicomban - igaz, eddig sem kellett nagyon XD]
Pááá, aludjatok jól, álmodjatok pacikkal, meg Molyokkal, meg neonzöld ufókkal, meg minden széppel, jóval
*LD összepakol, majd menne el... De nekimegy az ablaknak, merthogy csukva van. Akkor inkább mégis holnap indul ^^*
Heloooooooo
Oh Könnyes búcsú...talán nem örökre...a biztonság kedvéért poloskát csúsztat Moly szárnya alá (nem tom...ez a poloska összebarátkozott a csótanyaimmal XD ) Így majd friss híreket kapunk...
lool xD ti most repkedő moylok vagytok, mint a molymolyok a ruhásszekrényfosztogató, pizsamaevő barna myolok vagy mi? xD ruhazabamoly lol Eméxem régebben mindig féltem h leeszi rólam a moly a ruhámat xDDDD
Viszlát, Moly (már ha nekem is szabad ígyszólítani xD) na, de nem szomorkodok, hiszen jól fox szórakozni, nemde? akkor és minden jót! Rágcsálj jóó sok ruhát xDDDD
Viszlát, Moly (már ha nekem is szabad ígyszólítani xD) na, de nem szomorkodok, hiszen jól fox szórakozni, nemde? akkor és minden jót! Rágcsálj jóó sok ruhát xDDDD
Molyiikám oan rosz a könnyes búcsú hát ez lol
nah szal vigyázz magadra és nehogy találkozz megint azzal a cápával * ölgeti és egy cuppanos puszit nyom az arcára majd enyhln szólva használt zsepkendővel integet *
Az eggyik lovadat ellátom remélem a töbit beválalja a többi moly
én a LovasDori 5 névre keresztelt lovat ápolgatom neked
Jó Utat mégegyszer és vigyázz magadra
Jah és hozzátenném még a történetünkhöz,h Molyiinak van vizicsikó tenyészete is az én férjem vagy aszonyom vagym it tom én kim szal Kinga meg főz ránk finom rohadft alma karikákkal díszitett rongydarabos pitét a kedvencemm áá
nah szal vigyázz magadra és nehogy találkozz megint azzal a cápával * ölgeti és egy cuppanos puszit nyom az arcára majd enyhln szólva használt zsepkendővel integet *
Az eggyik lovadat ellátom remélem a töbit beválalja a többi moly
én a LovasDori 5 névre keresztelt lovat ápolgatom neked
Jó Utat mégegyszer és vigyázz magadra
Jah és hozzátenném még a történetünkhöz,h Molyiinak van vizicsikó tenyészete is az én férjem vagy aszonyom vagym it tom én kim szal Kinga meg főz ránk finom rohadft alma karikákkal díszitett rongydarabos pitét a kedvencemm áá
polomandi- Fórumfüggő
Szia! vigyázz magadra! addig mi éljük tovább Moly életünket
Andi Ausztriában cápa?
Andi Ausztriában cápa?
Lóbolond- Tag
siiiiiimán
Miért rodeozó molyokat mikor láttál?
Miért rodeozó molyokat mikor láttál?
polomandi- Fórumfüggő
17 / 25 oldal • 1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 21 ... 25
17 / 25 oldal
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.