Ponyclub tagok
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Moly család!

+15
Pici Csillagfény
tunderlovas
R.Dóri
freedom
moka
Gengsty
Sango
Lóbolond
Angyalpegazus
LovasDori
lovas Réka
Bucs
Mony
polomandi
Admin
19 posters

17 / 25 oldal Previous  1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 21 ... 25  Next

Go down

Moly család! - Page 17 Empty Re: Moly család!

Témanyitás  LovasDori 2007-10-22, 22:17

Oktató sehol, mivel általában a saját fejem után megyek XD Magyarul általában ilyen "önképzés" szerűen megy a dolog. Persze futószárazás van, meg a kezdőket oktatják, de engem már rég nem.

Na itt vannak még a múltkori videók, de 1: Tv-ről vettem föl kamerával, ráadásul nem az LCD tv-n, hanem a normálon, szóval minőség sz*r, 2: ráadásul köd meg por volt, szóval sorry a minőségért Wink

https://www.youtube.com/watch?v=a5OjPC7RhV8
https://www.youtube.com/watch?v=biRX0pnqCuI

Majd remélem a hétvégén lesz jobb is XD
LovasDori
LovasDori
Tag
Tag

Hozzászólások száma : 452
Registration date : 2007. Oct. 06.

http://www.gportal.hu/horsefun

Vissza az elejére Go down

Témanyitás  LovasDori 2007-10-22, 22:23

Lóbolond írta:ááá de jól lovagolsz!!! Very Happy én sem tudom kiülni Sad tanultam, de egy rakás szerencsétlenség vagyok hm..

Nya látom felkutattátok a videót XD

Az az igazság, hogy mielőtt ide, ebbe a lovardába kerültem volna, borzalmasan lovagoltam. Székülés, lábammal kalimpáltam, stb... Aztán, átjöttem ide, és egyszerűen megváltozott minden. Nem tudom miért, sokkal szebben ültem, minden jól meg tudtam általában csinálni, pedig itt kevésbé taníottak, mint azelőtt. A vágtára is ráéreztem hirtelen, senki sem mondta, mit csináljak. Tábor előtt 1 hónappal repültem el vágta közben, 1 hónap múlva majdhogynem tökéletesen megcsináltam, pedig közben egyáltalán nem vágtáztam. Shocked

Nem tom, valahogy ma jöttem rá, hogy Ignác az én "álomlovam". Végiggondoltam, és rájöttem, hogy semmilyen más ló nem érne fel vele. Minden megvan benne, ami nekem az "álomló" szó alatt értendő: élénk, érzékeny, mégis jól lehet kezelni, okos pacc, jófej, kedves, és még sorolhatnám...
LovasDori
LovasDori
Tag
Tag

Témanyitás  Lóbolond 2007-10-22, 23:38

wow! ide is egy olyan lovardát!! oktató nélkül?? ohh Shocked az olyan, mintha saját lovad lenne!!!! Shocked itt azt se engedik meg, h bemenjek egy lóhoz Rolling Eyes oké, első a biztonság, de ez már sok... kobak nélkül fel se engednek, minden meg van kötve, és kicsit idegesít, h mégha egyedül vagyok, sem lovagolhatok úgy, ahogy szeretnék, amilyen jármódban hm..
Lóbolond
Lóbolond
Tag
Tag

Hozzászólások száma : 520

Témanyitás  LovasDori 2007-10-22, 23:41

Lóbolond írta:wow! ide is egy olyan lovardát!! oktató nélkül?? ohh Shocked az olyan, mintha saját lovad lenne!!!! Shocked itt azt se engedik meg, h bemenjek egy lóhoz Rolling Eyes oké, első a biztonság, de ez már sok... kobak nélkül fel se engednek, minden meg van kötve, és kicsit idegesít, h mégha egyedül vagyok, sem lovagolhatok úgy, ahogy szeretnék, amilyen jármódban hm..

Hát nem tom, én ehhez vagyok szokva. Mondjuk nem rossz így, de néha hiányzik az, hogy nincs edző mindig, aki segítene... Na mindegy, így se rossz Very Happy

Jah, érdekes kép, ma készült XD
Moly család! - Page 17 Ignac6028b

A hozzászólást összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb 2007-10-22, 23:44-kor.
LovasDori
LovasDori
Tag
Tag

Témanyitás  Lóbolond 2007-10-22, 23:43

egyenesen mennyország lenne!! talán azért nem emgy a lovaglás hm.. mert nem tudom rendesen elengedni magam, és ha a lábam 2 centivel hátrébb van, már szólnak, pedig ki tudtam ülni, és mivel hátra kell igazítanom a lábam, minden szétesik, és borzalmas lesz Sad főleg ha egyszerre ketten hm.. amikor felváltva magyaráz a Birgit és Gyuszi bá, képtelen vagyok egyszerre három dologra figyelni, csodálkoznak, h semmi sem jó???? Mad váh... elegem van...
Lóbolond
Lóbolond
Tag
Tag

Témanyitás  LovasDori 2007-10-22, 23:46

Hát igen az úgy nem igazán jó érzés hm.. De sok gyakorlással az is fog menni Wink És nem szabad emiatt idegeskedni, mert akkor tényleg nem fog menni. Úgy kell csinálni, ahogy tudod, koncentrálj, de nem minden áron. A lényege, hogy jól érezd magad, és egy idő után úgyis minden tökéletesen fog menni. Wink
LovasDori
LovasDori
Tag
Tag

Témanyitás  polomandi 2007-10-23, 13:12

jahm az téjleg elég szar mikor beleszól a Gyuszi,h ezt csináld azt csináld aztán a Birgit kijavítja ..azt döntsd el ,h a jó..meg ,h nem lehet bemenni mikor még oda bújni se mernek szinte boxon belül mertmegvannak rá tanítva...dehát ott ez a módszer...
polomandi
polomandi
Fórumfüggő
Fórumfüggő

Hozzászólások száma : 1010

Témanyitás  Lóbolond 2007-10-23, 19:51

jah hm..

OoOoOohh el mamma mia so tuttiii XD szuper, jó carbonara spagettit eszek, amit én csináltam szuper, jó manyifikó! Laughing IMÁDOOOOOOOOM XD örül varázsló
Lóbolond
Lóbolond
Tag
Tag

Témanyitás  LovasDori 2007-10-23, 20:25

Lóbolond írta:jah hm..

OoOoOohh el mamma mia so tuttiii XD szuper, jó carbonara spagettit eszek, amit én csináltam szuper, jó manyifikó! Laughing IMÁDOOOOOOOOM XD örül varázsló

Látom ilyen hatással van rád az olasz kaja XD Ez kb. olyan, mint amikor olaszban voltam a nyáron... 1 hét után egyes szavak olaszul jutottak az eszembe szuper, jó
LovasDori
LovasDori
Tag
Tag

Témanyitás  polomandi 2007-10-24, 16:17

gyerekek oan boldog vagyooook Very Happy
hamarosan őszi szünet és Bucsival találkozunk és áááá alig várom lovaglás hülyülés és ááhhh Very Happy: Very Happy:D

DE annyira szeretném,h a tavaszi szünet összejöjjön már nagyon hiányzol Moncsokám Sad de egy hétig Lengyelbe maga az álom lenne velleeddd kibeszélni minden lovat meg mindent utána tábor áhh Very Happy eszméletlenül jó lenne, reméljük összejön XD és minden lépésről és mozdulatról lesz kép Very Happy még álmomba is fényképezni fogok XD
polomandi
polomandi
Fórumfüggő
Fórumfüggő

Témanyitás  Lóbolond 2007-10-24, 16:23

Wow! találkozol Buccsal? Very Happy közel lakik hozzád, vagy mi? Smile
Lóbolond
Lóbolond
Tag
Tag

Témanyitás  polomandi 2007-10-24, 17:42

aha elég közel Smile aha találkozunk
két napi profgramunk:
eggyik nap terep ,de ha nem sikerül megvennie azt a nyerget akkor csak a pályán lovagolunk , ganyalyozás stb... másik nap: szőrén lovaglás kicsit a pályán, voltizsálás Very Happy pucoló verseny meg ienek Very Happy
és majd csinálunk képeket is Razz
polomandi
polomandi
Fórumfüggő
Fórumfüggő

Témanyitás  LovasDori 2007-10-24, 23:28

Nya én meg vasárnap el irány Ausztria (Nah, jól megfogalmaztam magamat XD) És tök lesz Very Happy Majd keresek lovas PC játékokat, amik nincsenek meg Razz
LovasDori
LovasDori
Tag
Tag

Témanyitás  polomandi 2007-10-25, 16:24

heh mi ha Monyval megyünk LEngyelbe az biztos ,h egy bőrőndnyi ajcsit hozunk haza Very Happy

hozok:
-Nenokámnak
-Esztinek
-Kingának
-Molyiinak
-Bucsnak
-Anyunak
-apunak
-nővéremnek
-bátyámnak
-nővérem pasijának
-bnőmnek Zsuzsynak
-Szaszának..
-meg elméletileg addigra már Attilának is Razz
polomandi
polomandi
Fórumfüggő
Fórumfüggő

Témanyitás  Lóbolond 2007-10-25, 17:29

Ohh kösziii Very Happy MOLYII!! El nem hiszed mit álmodtam Laughing Laughing azt, h itt voltál nálunk, hoztad a kis rózsaszín retikülöd, és anyával elmentetek vhova dolgozni... és itthagytad a telefonod, én meg mindig meg akartam nézni az SMS-eidet, de vhogyan állandóan rajtakaptál, és bejöttél vmiért Laughing Sony Ericsson K300-asod volt, az a kinyitható, és mindig remegett a kezem, amikor megfogtam, annyira féltem, h rajtakapsz Laughing és velem nem is foglalkoztál XD meg még álmodtam vmit, tudom, csak azt nem tudom, h mit XD de az is ebben az álomban volt, mondom pff XD Laughing

Egyébként rendezzük be az emeletet Very Happy Very Happy Megvan a kanapé, az óriás TV is fenn van, a Daninak a szobája kész, van íróasztal, szekrény, egy fotel, már csak az ágy kell Very Happy a fürdőben csak a jacuzzit kell a helyére tenni, meg egy ajtó kell, a nappaliban meg a TV-szekrény, v. polc kell, meg a Tamás szobája... aztán jön az én szobám Very Happy Very Happy Very Happy
Jelenlegi ,,szobarészem" (plusz még oldalt 2 szekrény, ami tele van a cuccaimmal) ^^
Kép hamarosan...
Lóbolond
Lóbolond
Tag
Tag

Témanyitás  Lóbolond 2007-10-25, 18:02

Áhh mi a baja az összes köcsög képfeltöltőnek a képemmel??? Mad Mad Mad Mad még a myvip sem tölti fel Mad Mad Mad

amúgy képzeljétek, ma beszélgettem tesin az egyik otársammal, aki 4 métert (!!!) zuhant, és összecsúsztak a csontjai nyáron :S tök durva volt, műteni is kellett és sokkban volt egy csomó ideig :S gondolhatjátok, el volt deformálódva a keze :S
jah, meg jót röhögtünk az egyik otársamon is Laughing eléggé szerencsétlen, kb. 2 fejjel magasabb vok nála XD állandóan mindenki után fut, nyalizik, és csodálkozik, h senki sem kedeveli hm.. mindenkire ráakaszkodik, és ráadásul sztem vagy 1 hónapja nem mosott fogat, mert irtózatosan büdös a szája, és lepedékes a foga :S meg mindenen vigyorog... szép látvány tárul elénk hm.. nah, aztán azon nevettünk, h a Márti beszólt a Kittinek, h miattad állunk vesztésre XD mert röplabdáztak, és egyedül a Kitti ütötte össze-vissza a labdát, hol el a francba, hol ki a tesiteremből, és sosem át a hálón hm.. még elkapni se tudta a labdát hm.. aztán utána úgy nézett a Mártira Laughing összevonta a szemöldökét, meg mérgesen, mint egy óvodás XD a fogait is összeszorította XD mondtam a VIcának, hha ölni tudna a szemeivel, akkor itt már tömeggyilkosság lenne Laughing
Lóbolond
Lóbolond
Tag
Tag

Témanyitás  LovasDori 2007-10-25, 18:43

Lóbolond írta:Ohh kösziii Very Happy MOLYII!! El nem hiszed mit álmodtam Laughing Laughing azt, h itt voltál nálunk, hoztad a kis rózsaszín retikülöd, és anyával elmentetek vhova dolgozni... és itthagytad a telefonod, én meg mindig meg akartam nézni az SMS-eidet, de vhogyan állandóan rajtakaptál, és bejöttél vmiért Laughing Sony Ericsson K300-asod volt, az a kinyitható, és mindig remegett a kezem, amikor megfogtam, annyira féltem, h rajtakapsz Laughing és velem nem is foglalkoztál XD meg még álmodtam vmit, tudom, csak azt nem tudom, h mit XD de az is ebben az álomban volt, mondom pff XD Laughing

Egyébként rendezzük be az emeletet Very Happy Very Happy Megvan a kanapé, az óriás TV is fenn van, a Daninak a szobája kész, van íróasztal, szekrény, egy fotel, már csak az ágy kell Very Happy a fürdőben csak a jacuzzit kell a helyére tenni, meg egy ajtó kell, a nappaliban meg a TV-szekrény, v. polc kell, meg a Tamás szobája... aztán jön az én szobám Very Happy Very Happy Very Happy
Jelenlegi ,,szobarészem" (plusz még oldalt 2 szekrény, ami tele van a cuccaimmal) ^^
Kép hamarosan...

LOL Hát ez nagy lol!
LovasDori
LovasDori
Tag
Tag

Témanyitás  polomandi 2007-10-25, 18:45

heh akkor legalább elvoltatok Very Happy Kezd össze rázkodni az osztály ? Very Happy
polomandi
polomandi
Fórumfüggő
Fórumfüggő

Témanyitás  Lóbolond 2007-10-25, 19:28

Ahha, már egy ideje Very Happy
KÉPZELJÉTEK! Very Happy Hnap lesz piercingem Very Happy Very Happy Very Happy egy szépségpötty Very Happy
Lóbolond
Lóbolond
Tag
Tag

Témanyitás  polomandi 2007-10-25, 20:47

eh én össze kakkantanám magam XD
polomandi
polomandi
Fórumfüggő
Fórumfüggő

Témanyitás  LovasDori 2007-10-26, 16:47

Sziasztook Very Happy

Ki van fent most a pingun? Halowwen Very Happy Segítsetek megkeresni a cuccokat Very Happy
LovasDori
LovasDori
Tag
Tag

Témanyitás  LovasDori 2007-10-26, 16:54

Hú sikerült mindegyiket megtalálnom, és kaptam egy tök jó dolgot Very Happy
LovasDori
LovasDori
Tag
Tag

Témanyitás  polomandi 2007-10-26, 17:04

áh és én erröl is lemaradok Sad
polomandi
polomandi
Fórumfüggő
Fórumfüggő

Témanyitás  Mony 2007-10-26, 17:37

sziasztok ^^ LD hol találtad?????,

ma angol előtt császkáltam és találkoztam egy tök cukee fél szemű mopszal Very Happy annyira aree volt ^^ egyébként holnap meek lovagolni Razz
Mony
Mony
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 1414

http://www.pacik4ever.gportal.hu

Témanyitás  Gengsty 2007-10-26, 17:38

Én meg most lerohamozom a ClubPinguint XD
Gengsty
Gengsty
Tag
Tag

Hozzászólások száma : 875

http://www.clubpenguin.com

Témanyitás  polomandi 2007-10-26, 20:43

jaj én is kaarok már lovagolni de valszeg csak Bucséknál fogok majd vmikor utána Ginánál nem nagyon érnek rá hm..
polomandi
polomandi
Fórumfüggő
Fórumfüggő

Témanyitás  Lóbolond 2007-10-26, 21:36

Dupla rossz hír Sad Áhh, olyan szar napom van Sad Sad Piercing elfogyott, az utcsót a bnőm csináltatta meg, és a legrosszabb Sad NEM LESZNEK KIKUTYÁK!!!! Sad Crying or Very sad Crying or Very sad sírós sírós sírós kiderült, h nem fogta meg a kutyákat... vagyis nem vemhesültek Sad oan szar Sad úgy vártam, h megint kiskutyukat dögönyözhessek, játszhassak velük, szoptathassam, dédelgetni, elaltatni Sad erre 10 helyett egyse Crying or Very sad és várnom kell rá még 1 évet!!! belehalok Sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad
Lóbolond
Lóbolond
Tag
Tag

Témanyitás  polomandi 2007-10-27, 14:43

oh ez rosz Sad pedig a kiskutyák annyira cukik Very Happy de ha Esztinél leszel dögönyészheted majd Jenni kutyáit Very Happy
polomandi
polomandi
Fórumfüggő
Fórumfüggő

Témanyitás  Lóbolond 2007-10-27, 16:34

Jah Smile De még nem is láttam őket élőben Sad

Eszti miért voltál olyan fura, amikor köszöntem neked? hm..
Lóbolond
Lóbolond
Tag
Tag

Témanyitás  Sütemény 2007-10-27, 16:36

Tom fura, hogy derült égből Süti, deee.. elmagyarázná valaki röviden tömören h mi a moly család története lényege, miről szól, stb., mert nekem előző fórumon nem sikerült elovlasnom azt a kétszáz vmennyi oldalt xDDDD
Sütemény
Sütemény
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 159

http://www.dream-horse.try.hu

Témanyitás  Gengsty 2007-10-27, 18:50

Nehéz is XD Hmmm...amikor az ősfórumot átalakították a jelenlegi eredeti fórumra nem tetszett nekünk, és Kinga csinált egy ugyanolyan fórumot, mint az ősfórum, és odaköltözött pár emberke...ott annyira megismertük egymást, és jóban lettünk, h családot alapítottunk...majd hülye szexhirdetések miatt visszaköltöztünk az eredeti fórumra, ahol folytattuk a hülyéskedést, és LD is bekerült a családba keresztanyaként, és róla kaptuk a Moly család nevet XD Én vagyok az anyuka...és férjem volt Kinga...van 4 gyerekünk...polomandi (aki csak az én gyerekem meg egy gorilláé...a gorilla annyira hasonlított Lóbolondra...hogy hát... XD Szóval érted...) Mony, Freedom és Dancing Girl (utóbbi valszeg beragadt egy ruhásszekrénybe) Majd polomandi elcsábította a férjem, akitől elváltunk, és hozzáment a lányomhoz, aki neki nem lánya XD Ennyi...és ebben a témában éljük szerény családi életünket...Az én hobbim disznórodeó, tyúkuk tanítgatása a pááák, pik-pik, kot-kot szavak helyes használatára Smile Ja, és csótányokat tenyésztek és tanítok be Mandi patkányain lovagolni XD Mivdel Mandi meg patkányokat tenyészt... Lóbolond pedig Mollyal hajnaltól estig a pocsmapultot támasztja...az ha kicsit sokat isznak elkezd imbolyogni, ezért kell támasztani XD

Ja - és azért voltam fura...mondjuk elmondtam már, de nehogy asziggyék itt, megorroltam rád...csak hát...2 perccel előtte láttam ahogy a busz, amire rohantam kifordul az útra, és röpke 2 óra múlva megy egy köv busz...és hát morci voltam...és gondolatban fojtogattam a magyar tanárom, aki miatt ez megtörténhetett...
Gengsty
Gengsty
Tag
Tag

Témanyitás  Sütemény 2007-10-27, 19:12

loooooooool xDDDDD Nos akkor nagyon elvagytok Very Happy Innentől, most hogy értem, talán megpróbálom énis ovlasni xD mondhatom, nem egy "szokványos" családias légkör uralkodik akkor ebben a témában Razz Hozzáment a lányához aki nem is a lánya és csótányokat tenyészt xDDDDDD Ez kész xDDDD lol!
Sütemény
Sütemény
Admin
Admin

Témanyitás  Lóbolond 2007-10-27, 21:14

Hát igen Razz Minden, csak nem szokásos! ez a mottónk XD (na jó, most találtam ki, de tök jó ^^)
Lóbolond
Lóbolond
Tag
Tag

Témanyitás  Sütemény 2007-10-27, 23:50

attól függetlenül hmost találtad ki, lehet a mottótok xD csak ugye friss Razz:P De tényleg jól hangzik xD lekváros krokodil és túrós zsiráf nincs? Very Happy Az sem szokványos már lol
Sütemény
Sütemény
Admin
Admin

Témanyitás  LovasDori 2007-10-28, 00:01

Na jó búcsúzom! Laughing

Holnap irányba vesszük az egyik szuper soproni szállodát, és Ausztriát, kipihenni az első másfél hónap sulit XD (csak hogy irigykedjetek Razz ) Viszont nem valószínű, hogy lesz lovas hely (ezért ne irigykedjetek) XD Viszont ha sikerül lovas PC játékot szereznem, garantálom hogy az egész Moly család minden tagja kap belőle szuper, jó

Na szóval további kellemes, lovas, stb. őszi szünetet, pihenjetek, mert a téli szünetig nagy lesz a hajtás! Wink Csütörtökön felgyüvök, és mesélek ^^

Szóval addig is tessék vigyázni a fórumra, a Molyokra, meg minden másra is ^^ [És addig nem látom el moderátori teendőimet a topicomban - igaz, eddig sem kellett nagyon XD]

Pááá, aludjatok jól, álmodjatok pacikkal, meg Molyokkal, meg neonzöld ufókkal, meg minden széppel, jóval Very Happy

*LD összepakol, majd menne el... De nekimegy az ablaknak, merthogy csukva van. Akkor inkább mégis holnap indul ^^*

Heloooooooo szia! szia! szia! szia! szia! viszlát viszlát viszlát viszlát szuper, jó shire

alszik
LovasDori
LovasDori
Tag
Tag

Témanyitás  Gengsty 2007-10-28, 00:19

Oh szia! Könnyes búcsú...talán nem örökre...a biztonság kedvéért poloskát csúsztat Moly szárnya alá (nem tom...ez a poloska összebarátkozott a csótanyaimmal XD ) Így majd friss híreket kapunk... pattog
Gengsty
Gengsty
Tag
Tag

Témanyitás  Sütemény 2007-10-28, 00:43

lool xD ti most repkedő moylok vagytok, mint a molymolyok a ruhásszekrényfosztogató, pizsamaevő barna myolok vagy mi? xD ruhazabamoly lol Very Happy Eméxem régebben mindig féltem h leeszi rólam a moly a ruhámat xDDDD

Viszlát, Moly (már ha nekem is szabad ígyszólítani xD) szia! na, de nem szomorkodok, hiszen jól fox szórakozni, nemde? Very Happy akkor viszlát és minden jót! Very Happy Rágcsálj jóó sok ruhát xDDDD Very Happy
Sütemény
Sütemény
Admin
Admin

Témanyitás  polomandi 2007-10-28, 12:02

Molyiikám oan rosz a könnyes búcsú Sad lol! hát ez lol
nah szal vigyázz magadra és nehogy találkozz megint azzal a cápával * ölgeti és egy cuppanos puszit nyom az arcára majd enyhln szólva használt zsepkendővel integet Very Happy *

Az eggyik lovadat ellátom remélem a töbit beválalja a többi moly Smile
én a LovasDori 5 névre keresztelt lovat ápolgatom neked Smile

Jó Utat mégegyszer és vigyázz magadra Smile

Jah és hozzátenném még a történetünkhöz,h Molyiinak van vizicsikó tenyészete is Smile az én férjem vagy aszonyom vagym it tom én kim szal Kinga meg főz ránk finom rohadft alma karikákkal díszitett rongydarabos pitét a kedvencemm áá Very Happy
polomandi
polomandi
Fórumfüggő
Fórumfüggő

Témanyitás  Lóbolond 2007-10-28, 13:32

Szia! szia! vigyázz magadra! Wink addig mi éljük tovább Moly életünket Very Happy
Andi Ausztriában cápa? Laughing
Lóbolond
Lóbolond
Tag
Tag

Témanyitás  polomandi 2007-10-28, 13:34

siiiiiimán Very Happy

Miért rodeozó molyokat mikor láttál? lol!
polomandi
polomandi
Fórumfüggő
Fórumfüggő

Témanyitás  Ajánlott tartalom

Ajánlott tartalom

17 / 25 oldal Previous  1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 21 ... 25  Next

Vissza az elejére

- Similar topics

Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.