Moly család!
+15
Pici Csillagfény
tunderlovas
R.Dóri
freedom
moka
Gengsty
Sango
Lóbolond
Angyalpegazus
LovasDori
lovas Réka
Bucs
Mony
polomandi
Admin
19 posters
21 / 25 oldal
21 / 25 oldal • 1 ... 12 ... 20, 21, 22, 23, 24, 25
Re: Moly család!
hát arra még várhatsz de a Mex is jó meg a Joker
polomandi- Fórumfüggő
- Hozzászólások száma : 1010
Registration date : 2007. Oct. 06.
Jó reggelt Molyok!
Hajjaj ma 12 re megyek lovagolni de csak 13:00 kor szálok fel, mert elötte Zita ugrat Revansal csak megnézem csinálok képeket utána meg ő ahogy én lovagolok pici Revivel
Hajjaj ma 12 re megyek lovagolni de csak 13:00 kor szálok fel, mert elötte Zita ugrat Revansal csak megnézem csinálok képeket utána meg ő ahogy én lovagolok pici Revivel
polomandi- Fórumfüggő
Jaaaj Úgy örülök Tegnap volt itt az állatorvos, adott oltást a Jennynek, meg megnézte a piciket és hagyott féregtelenítőt nekik, és akkor mondta, h Gősfán (szomszéd falu) vannak lovak és lovagoltatnak és adott telefonszámot+nevet...ma felhívta apa, de kiderült, h már nem lovagoltatnak, viszont ajánlotta, h Alibánfán nézzük meg, mert ott valszeg lovagoltatnak, de nem biztos... Apával egyből mentünk megnézni Kellemesen csalódtam Lovagoltatnak, de nem ám egy apró kis istállójuk van 2-3 lóval, családi célra! Hatalmas, modren, tiszta istálló (!) 16 (!) lóval - mondjuk ez nem mind az övéjük, mert bértartanak is. Ált. 2 lóval lovagoltatnak, de a többit is lovagolják, de most egy ló van lovaglásra, mert a másiknak csikója volt és leválasztották, és mindig keresi...láttam is, nyerített ágaskodott, ideges volt, mert nappal együtt voltak. 2.000 Ft egy óra terepen és karámban is. Az oktató holland, és mikor megláttam elakadt a lélegzetem, annyira Birgitre hasonlít Még ahogy a magyart töri is De nem csak külsőleg, stílusa is. Hollandiában díjlovagolt és az oktatólovak is díjlovak, de van egy díjugratójuk is. És tök jó Vasárnap fél tizenegyre megyek, ha jó idő lesz
Reméljük sokáig jársz ide
Őhm én most szombaton és vasárnap is fogok axem menni mert a mai elmaradt
De wáá oan jó lex
Őhm én most szombaton és vasárnap is fogok axem menni mert a mai elmaradt
De wáá oan jó lex
polomandi- Fórumfüggő
MOLYOK :
Képzeljétek beszélgettünk Zitával még tegnap és ott egy csacsi ien dagadt sunyi dög és mondtam,h felülhetek rá ? de csak poénból és elkezdi felülhetnél de elindul előre, és mivel esett a hó és titta sár volt minden nem épp a legszerencsésebb DE szombaton felülök rá lovaglás után kantárja van...és megyek rajta
és majd lesznek képek..feltéve ha jó idő lesz és lesz lovaglás..de áh halál XD
és vasárnap is megyek lovagolni
Képzeljétek beszélgettünk Zitával még tegnap és ott egy csacsi ien dagadt sunyi dög és mondtam,h felülhetek rá ? de csak poénból és elkezdi felülhetnél de elindul előre, és mivel esett a hó és titta sár volt minden nem épp a legszerencsésebb DE szombaton felülök rá lovaglás után kantárja van...és megyek rajta
polomandi- Fórumfüggő
polomandi írta:MOLYOK :
És majd bemutatsz egy szép repülést mikor rúg egyet Tudod, van az a játék, amikor a csacsira kell cuccokat tenni, de óvatosan, mert különben rúg egyet Na? Na jó, neeem, remélem neeem
hehe majd meglátjuk, max gipszbe lesz a kezem vagy a lábam
polomandi- Fórumfüggő
polomandi írta:hehe majd meglátjuk, max gipszbe lesz a kezem vagy a lábam
Hát azért neee Te akkor pénteken mikor legyen?
Húú képzeljétek, megvannak a jegyek a lovas világkupára 9ikére, a lehető legjobb helyre tök boldog vagyok, mert a barátnőm is ráér, és együtt megyünk, meg tök jó lesz Tavaly az Apassionatan is tök jól elvoltunk XD
Andii, pénteken nem tudok menni Mostanáig beteg voltam, azt hittem, mostmár végre jobban leszek, de nem :S Szóval a mostani pénteken nem tudok elmenni, talán jövő héten...
Andii, pénteken nem tudok menni Mostanáig beteg voltam, azt hittem, mostmár végre jobban leszek, de nem :S Szóval a mostani pénteken nem tudok elmenni, talán jövő héten...
oksi
Huu jó szórakázást:D
Huu jó szórakázást:D
polomandi- Fórumfüggő
A nagy bejelentés Újra megházasodok és új taggal bővül a család (mindenkinek áldását kérjük rá XD )
Na szóval hivatalosan is...
Süti, azaz Tüdő R. Ákos - Hozzámjössz férjül?
Na szóval hivatalosan is...
Süti, azaz Tüdő R. Ákos - Hozzámjössz férjül?
Ohh XDDD *meghatódott tekintetek* Ez nagyon kedves tőled! ig.. *hikk* elnézést XD azthisz.. *ikk* ..em, hogy *hikk* csuklok XD *iszik* ahh, mostmár jobb. Igen!!! o.x
Az én áldásom már ott röpköd körülöttetek
Szóval: Üdv a családban így már hivatalosan is (bár azért a családfa-rajzolással bajban lennék XD )
Szóval: Üdv a családban így már hivatalosan is (bár azért a családfa-rajzolással bajban lennék XD )
*szegény Csülök fülit-farkát behúzva visítozva rohan el*
Inkább készítek csigaragut - mást úgyse nagyon tudok XD
Inkább készítek csigaragut - mást úgyse nagyon tudok XD
Nekem is bejelenteni valóm van
Táborba Kinguval hivatalosan is összeházasodunk:D
Az én tanum Mony lesz
Kingáé ST
és Moly leszel a pap?
Utána meg lesz ST-ék esküvője
de én veszek ám Kingámnak gyűrűt meg szedek neki virágot mint rendes férj szal
Üdv a családunkba
Táborba Kinguval hivatalosan is összeházasodunk:D
Az én tanum Mony lesz
Kingáé ST
és Moly leszel a pap?
Utána meg lesz ST-ék esküvője
de én veszek ám Kingámnak gyűrűt meg szedek neki virágot mint rendes férj szal
Üdv a családunkba
polomandi- Fórumfüggő
Üdv Sütiii a családban! helyezd magad kényelembe szerény otthonunkban igen, én feleségül megyek Andihoz XD
Lóbolond- Tag
- Hozzászólások száma : 520
Még szép sztem Molynak és Monynak kell mgé összeházasodniuk
polomandi- Fórumfüggő
polomandi írta:Még szép sztem Molynak és Monynak kell mgé összeházasodniuk
Én benne vagyok XD ÉS vajon Mony? ÉS ki lesz a férj? XD
figyu, Rádin majd megtartjuk a z összes lagzit, akkor legalább minden házasság lagzija meglesz
Ő is benen van döntsétek el ti ,h ki legyen nálunk Kinga ST és Sütinél nem tom XD
Köbö igy lesz:
Én hétfőn megkérem vmikor Kinguci kezét, mikor nem számítana rá aztán kedden ott várom Neno boxánál vagy ő engem mert ugye ő a férj a tanúm Mony oda kisér majd átad Kingunak akkor oda vonulunk a karámhoz és LD pap össze ad minket : D majd eldobom a csokrom és ST vagy Süti attól függ ki a lány, elkapja és akkor ők házasodnak össze, SÜTIII neked még ki kell jelölnöd egy tanút meg egy papot
aztán eldobja a csaj a csokrot Moly vagy Mony elkapja én Mony tanuja vagyok,h MOLYII neked még egy tanút kell keresned és axem ST lesz ott a pap
Én és Mony veszünk gyűrűt
mármint én Kingunak XD gondolom ő is nekem
attán Mony meg neked LD Illik ám neked is venni nekI:P aztán elég csak egy kis vmi nehogy itt nekem ien arany karátos nagymama gyűrű legyen mert a fejeteken verem szét
És mivel már mindenkinek lesz, ST és Süti is vehetne igazán egy-egy gyűrűt
DE én viszem a pálmát mert veszek Kingunak eljegyzési ajándékot mivel,h én iieeenn kedves ember vagyok
Köbö igy lesz:
Én hétfőn megkérem vmikor Kinguci kezét, mikor nem számítana rá aztán kedden ott várom Neno boxánál vagy ő engem mert ugye ő a férj a tanúm Mony oda kisér majd átad Kingunak akkor oda vonulunk a karámhoz és LD pap össze ad minket : D majd eldobom a csokrom és ST vagy Süti attól függ ki a lány, elkapja és akkor ők házasodnak össze, SÜTIII neked még ki kell jelölnöd egy tanút meg egy papot
aztán eldobja a csaj a csokrot Moly vagy Mony elkapja én Mony tanuja vagyok,h MOLYII neked még egy tanút kell keresned és axem ST lesz ott a pap
attán Mony meg neked LD Illik ám neked is venni nekI:P aztán elég csak egy kis vmi nehogy itt nekem ien arany karátos nagymama gyűrű legyen mert a fejeteken verem szét
DE én viszem a pálmát mert veszek Kingunak eljegyzési ajándékot mivel,h én iieeenn kedves ember vagyok
polomandi- Fórumfüggő
nahát, micsoda tervek XDDD Ohh, én vagyok a férj XDDD Eszter, az én küklopszkám, ő az én feleségecskecském XD Ne izguljatok, viszek gyűrűt
polomandi írta:Ő is benen van döntsétek el ti ,h ki legyen nálunk Kinga ST és Sütinél nem tom XD
Köbö igy lesz:
Fú milyen ötletek jutotttak eszembe XDD Váá jó lesz ez a tábor, nagyon várom mááár
huh sztem is joo lesz
Nah mesélj mien ötletek jutottak eszedbe?
Az bittos ,h én is viszek XD
Nah mesélj mien ötletek jutottak eszedbe?
Az bittos ,h én is viszek XD
polomandi- Fórumfüggő
Váhh, olyan jóó lesz De ez lesz az utcsó táborom valszeg Jah, Esztiiii! Veszünk egy olcsóbb hucult, meg lehet, h mellé egy kis shetlandit, és tudunk majd együtt terepre menni anyunak azt mondtam, h egy kisebb shetlandi annyit eszik, mint egy kecske, és megnyugodott XD de mondjuk tényleg
Lóbolond- Tag
- Hozzászólások száma : 520
és meikőtök megy a shetlandin? akkor már inkább welsh ,nem ? XD
polomandi- Fórumfüggő
Sütemény írta:nahát, micsoda tervek XDDD Ohh, én vagyok a férj XDDD Eszter, az én küklopszkám, ő az én feleségecskecském XD Ne izguljatok, viszek gyűrűt
Sztem inkább rádis szalmagyűrűkkel XD
Lóbolond írta:Váhh, olyan jóó lesz De ez lesz az utcsó táborom valszeg Jah, Esztiiii! Veszünk egy olcsóbb hucult, meg lehet, h mellé egy kis shetlandit, és tudunk majd együtt terepre menni anyunak azt mondtam, h egy kisebb shetlandi annyit eszik, mint egy kecske, és megnyugodott XD de mondjuk tényleg
WOW - de jó lenne Huh...miket szórakoznánk
Ááh...félek, h elmarad a vasárnapi lovaglás, ha nem javul az idő
hm, mázlsita Kinga XD meg mázlista Eszti! Micsoda unokatesó XD Én ölni tudnék ilyenért XD Bár nem tudom elképzelni Esztit egy mini shetlandin o.x
Sütemény írta:hm, mázlsita Kinga XD meg mázlista Eszti! Micsoda unokatesó XD Én ölni tudnék ilyenért XD Bár nem tudom elképzelni Esztit egy mini shetlandin o.x
Ölni? ÉS kit ölnél meg?
Legfeljebb felkapja a shetlandit a hátára XD
Igen, mi sem egyszerűbb XDDD Bár szerintem a shetlandikra a kisbabák valók, nem az Esztik, és nem is a Kingák XD Hmm... kit öljek meg.... azokat a gonosz embereket akik teleakasztózzák molyzsákkal a ruhásszekrényt XD
Sütemény írta:Igen, mi sem egyszerűbb XDDD Bár szerintem a shetlandikra a kisbabák valók, nem az Esztik, és nem is a Kingák XD Hmm... kit öljek meg.... azokat a gonosz embereket akik teleakasztózzák molyzsákkal a ruhásszekrényt XD
Ó, látom ám, benned tényleg a moly család vére folydogál
bazzeg itt röhögtem köbö 5 percet: felkapja a hátára ti nem tudjátok elképzelni aki még nem látta ST -t ,h mien jelenség aki foylton hülyül sötöbbi és elképzleni ahogy egy shetlandival a hátán szalad
én is örülnék Kinga féle uincsi tesónak vagy ST félének
én is örülnék Kinga féle uincsi tesónak vagy ST félének
polomandi- Fórumfüggő
21 / 25 oldal • 1 ... 12 ... 20, 21, 22, 23, 24, 25
21 / 25 oldal
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.