Moly család!
+15
Pici Csillagfény
tunderlovas
R.Dóri
freedom
moka
Gengsty
Sango
Lóbolond
Angyalpegazus
LovasDori
lovas Réka
Bucs
Mony
polomandi
Admin
19 posters
12 / 25 oldal
12 / 25 oldal • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 18 ... 25
Re: Moly család!
remélem én is raktam XD-s smileyt, előb miért nem jutott eszébe senkinek??
Lóbolond- Tag
- Hozzászólások száma : 520
Registration date : 2007. Oct. 06.
jajj még 1? szegényke...én meg keresem az az XD-s smileyt ami így inkább kerekre nyitja a száját...msn-en van oanom de sajna az csak ott van és nemtom lementeni azt akartam berakni, máshol pedig gagyikat láttam, pedig XD-set is akartam...
a lovaglás szuper volt! Diamondon mentem...leápoltam, felszerszámoztam, közben dumáltam Biankával, egy tök jófej csajjal, aki már mondhatni a haverom előttem ismét Dóri lovagolt Csengén...azt gondoltam nem lesz vágta. Szilvi szólt h figyeljek a Diamondra mert ien szeles időben megugorhat, mert nem szereti a szelet, de csak 1x ugrott meg, akkor is csak oldalazott....volt mindenféle alakzat, könnyű és tanügetés, meg kengyel nélküli könnyű-ügetéses szadizás is XD és csomószor vezettem osztályt ls a Diamondot tudtam hajtani és nem tötyörészett! még nyújtani is tudtam így az ügetését és tanügetésbe se állt meg...a kiskörök nem mentek, ahogy az átváltás sem, de az csak azért nem mert a Dóri később fordult, nekem emg meg kellett állnom...csak akkor ment ha én mentem hátul és úgy csináltuk....a végén pedig volt vágta Judit felült a Csengére és kis ügetés után (h beérjük a Csengét XD) beugrattuk őket és baromira jó volt... a Csenge ment mint állat, ezért nem voltunk a seggükbe, megvolt az 1 lóhossz és tudtunk rendesen menni...félpályán lovagoltunk mint legtöbbször és egy ien félpálya felének erejéig ki is könnyítettem XD de előtte tanvágtáztam és utána is visszaültem ismét ien rohadt gyorsan mentünk, aztán Dóri visszaült Csengére és lesétáltuk őket...sajna leszerszámozás meg leápolás nem volt mert az a hülye téglafejű Dani felült az én Babymre és legközelebb nem Diamin meek hanem Azúron mert cserélek Diamival ő 1x lovagolt Diamin és mondtam h legközelebb lovagolhat rajta XD szegény csajé....mindig elloptam előle...meg kivi vok mien az Azúr, mert állítólag jó és szeretnék minél többféle lovon ülni ...az Azúr egy oan C kategóriás póniféle legközelebb szombaton meek, és az is lehet h utána még keddre is beiktatunk egy lovaglást, vagy hétfőre
a lovaglás szuper volt! Diamondon mentem...leápoltam, felszerszámoztam, közben dumáltam Biankával, egy tök jófej csajjal, aki már mondhatni a haverom előttem ismét Dóri lovagolt Csengén...azt gondoltam nem lesz vágta. Szilvi szólt h figyeljek a Diamondra mert ien szeles időben megugorhat, mert nem szereti a szelet, de csak 1x ugrott meg, akkor is csak oldalazott....volt mindenféle alakzat, könnyű és tanügetés, meg kengyel nélküli könnyű-ügetéses szadizás is XD és csomószor vezettem osztályt ls a Diamondot tudtam hajtani és nem tötyörészett! még nyújtani is tudtam így az ügetését és tanügetésbe se állt meg...a kiskörök nem mentek, ahogy az átváltás sem, de az csak azért nem mert a Dóri később fordult, nekem emg meg kellett állnom...csak akkor ment ha én mentem hátul és úgy csináltuk....a végén pedig volt vágta Judit felült a Csengére és kis ügetés után (h beérjük a Csengét XD) beugrattuk őket és baromira jó volt... a Csenge ment mint állat, ezért nem voltunk a seggükbe, megvolt az 1 lóhossz és tudtunk rendesen menni...félpályán lovagoltunk mint legtöbbször és egy ien félpálya felének erejéig ki is könnyítettem XD de előtte tanvágtáztam és utána is visszaültem ismét ien rohadt gyorsan mentünk, aztán Dóri visszaült Csengére és lesétáltuk őket...sajna leszerszámozás meg leápolás nem volt mert az a hülye téglafejű Dani felült az én Babymre és legközelebb nem Diamin meek hanem Azúron mert cserélek Diamival ő 1x lovagolt Diamin és mondtam h legközelebb lovagolhat rajta XD szegény csajé....mindig elloptam előle...meg kivi vok mien az Azúr, mert állítólag jó és szeretnék minél többféle lovon ülni ...az Azúr egy oan C kategóriás póniféle legközelebb szombaton meek, és az is lehet h utána még keddre is beiktatunk egy lovaglást, vagy hétfőre
áááá! rájöttem
rájöttem hogyan tudom betenni ide az msn-s smileykat ugye nekem elmenti a beszélgetéseket, és egy külön mappába a smileykat
rájöttem hogyan tudom betenni ide az msn-s smileykat ugye nekem elmenti a beszélgetéseket, és egy külön mappába a smileykat
Lóbolond- Tag
ezt pedig ebben a szent pillanatban fejeztem be ezzel koronázzuk meg fényes ottlétünket és dicsőítjük a legtökéletesebb lovakat
DE JÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓK
Lóbolond- Tag
Sziasztok
Mizzu?
Ma megyek lovagolni 5-re, és ha el nem felejtem, lesz videó is
Ez tök jóó->
Mizzu?
Ma megyek lovagolni 5-re, és ha el nem felejtem, lesz videó is
Ez tök jóó->
sziaaa semmi kül...tegnap lovagoltam és szuper volt sok sikert és aztán legyen vidi! jah kis paccóka XD
Mony írta:sziaaa semmi kül...tegnap lovagoltam és szuper volt sok sikert és aztán legyen vidi! jah kis paccóka XD
Ja olvastam tök jó Köcce, igyekszem ^^
akkor imádkozom h Ignácot kapd és ha lesz vidi, feltétlen töltsd föl valahová és még ma mutizd meg
én is nem kell videot csinálnod... KÖTELEZŐ!! XD
ÁÁÁ Akár hnap is megkaphatom a telómat!!!!!!!!!!!!
ÁÁÁ Akár hnap is megkaphatom a telómat!!!!!!!!!!!!
Lóbolond- Tag
babykém ,hogy pózol ( NENO)
ittenem de hiányzik nah majd lerollerezek
megszökök és levonatozok:D Ki tart veleM? Mony, Molyii?
majd Kinga vár minket az állomáson és egy üres boxba alszunk majd:D
ittenem de hiányzik nah majd lerollerezek
megszökök és levonatozok:D Ki tart veleM? Mony, Molyii?
majd Kinga vár minket az állomáson és egy üres boxba alszunk majd:D
polomandi- Fórumfüggő
- Hozzászólások száma : 1010
jajj annyira boldog vagyok képzeljétek! elmentem lovazni, és miközben etetem a lovakat Miki bával dumáltam, mert kivételesen ott volt...kérdeztem mikor viszi el a lovakat és mondta h jövő hét közepe felé (gondolom 24-25-e körül) mert ugyan megvanmár az istálló(!!!) de nagy a zűrzavar aztán mondta h majd akkor viszi el a pónit is ha már lennt vannak a lovak és lesz még egy ló!!!! egy Adminál magasabb, bogárfekete kanca Admi nem vmi alacosny ló és még nála is magasabb is lesz!!! mondta h rajta gyerkek lovagolgattak szal rajta is lehet majd lovagolni de őt is átmozgatják mint a Vitézt! szal az is lehet h a szünet alatt már lovagolhatnék mondjuk a pónin, meg a kancán és így a barátnőimmel tudunk terepre is menni, mert ugyebár Vitézen senki nem akar és a póni-Admi páros sem jó de ez az Admi-kanca páros tök jó annyira várom már!!!! majd jövő kedden lemeek megnézni ott vannak-e még a lovak és remélem h nem lesznek XD a szünet alatt minél több időt próbálok ott tölteni és azután is kedden meg szerdán + hétvégén lejárok majd! és tök jó mert jövő hétfőn és kedden nincs suli szal eltudok menni megnézni h elvitte-e már a lovakat és ha igen, megtudom nézni azt is h hova, mert elvileg könnyen rátalálok gyerekek annyira boldog vok! legyen már szünet XD
De jóóóók Okos ötlet volt, h a Valceres képekből lemaradt Igor feje XD az elrontotta volna az egészet XD
Igen Tök jó Bocs, ezt az üzit elkezdtem írni egy órája (nem túlzok) de megérkezett a mama, meg a barátja, és itthagytam a gépet XD lehet, h másfél órája is megvolt XD
Jaj, kíváncsi vagyok, mi lesz Admiékkal Majd rakj fel képet a kancáról
Jaj, kíváncsi vagyok, mi lesz Admiékkal Majd rakj fel képet a kancáról
persze ha bogárfekete akkor naon cép lehet van egy oan érzésem h nóniusz vagy lipicai lesz! elvégre is Betti lipicai keverék volt
szünet? nekünk tudtommal nem lesz szünet :S vagy csak én nem tudok róla?
polomandi- Fórumfüggő
10?????? :O Most ezen a héten szombaton is menni kell, utána 3 nap pihi, majd 4 napos hét, majd őszi szünet
nekünk az van h most szombaton meünk vmi temetőbe...aztán hétfő-kedd szünet és 27-től 4-ig van szünet...27-e szombat és 5-e már hétfő és akkor már meünk
De jóóóó neked Mony itt kiderült, h a cigányoknak van 2 Tami féle lovuk, meg egy hátas pej... hát, nemhinném, h én oda megyek lovagolni XD én is boldog vok ha holnap ráérünk, akkor kapok egy telóóóóóóóóóóóóót mert apa megy bankba, aztán eljön értem suliba, mert 2-kor végzek, megyünk a Pannonho, és megnézzük, h a kerámiás lisában van-e az a teló, és ha van, egyből megvesszük asszem 30 E ft, de lehet, h 20...
Lóbolond- Tag
cigányoknak lovuk? jesszusom XD szegény lovak...jah tök cuper, most nem férek a bőrömbe és szünetet akarok és mindjárt wááá XD
asszem meek...tanulni kéne közben eszegetem a pudingom XD talán később még feljövök...sziasztok!
Szija! Igen, bár ha jól tudom ők nem cigányok, hanem ilyen bevándorló-félék... És tök szépek voltak a lovak izmosak, és tök tiszták voltak, a sröény gyönyörű világos, nem csomós, a szőr csillogó, a pata ápolt, bár nem patkolt... a pejt messziről láttam, ahogyan a csákó lovagolta, elment a házelőtt, a ló megmakacsolta magát, majd visszafordultak, és elügettek... egyébként az is szép volt
Lóbolond- Tag
heh van egy kép a vegyes vidibe ahol épp lovagolok de csak a ábam látszik mert Mony kivágott
vagy az az Evi? nem tudni ugyanolyan volt a gatyánk
vagy az az Evi? nem tudni ugyanolyan volt a gatyánk
polomandi- Fórumfüggő
12 / 25 oldal • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 18 ... 25
12 / 25 oldal
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.