Moly család!
+15
Pici Csillagfény
tunderlovas
R.Dóri
freedom
moka
Gengsty
Sango
Lóbolond
Angyalpegazus
LovasDori
lovas Réka
Bucs
Mony
polomandi
Admin
19 posters
11 / 25 oldal
11 / 25 oldal • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 18 ... 25
Re: Moly család!
Bocs, de jólesett XD az se baj, ha senki nem olvassa fel, de leírtam legalább XD de amikor buszablakból kinézek, és látom, h csúszik mellettünk a motor, nagyon megijdetem :S
itt nemrég volt egy motorbaleset...vagyis egy autó elsodort egy motort 10 percig állt a busz, mire mehettünk...asszem ez kedden, agy szerdán volt...szerdán igen, nekem is jólesik ha vmit leírhatok
Én fél óra állás után úgy döntöttem elegem volt, leszállok, és miután leszálltam, csak azután értek ki a rendőrök, szóval akik mással nem mehettek, minimum 1 órát álltak ott sztem
ohh az gáz itt nem volt nagy izé...csak a szalagkorlátnak csapódhattak neki oszt annyi...és hulla sem volt szerencsére még jó
Hulla itt sem volt XD de a busz oldala behorpadt, és már csak ezért is, ki kellett jönni megírni a jegyzőkönyvet, meg kideríteni, h ki volt a hibás, mert ha a motorosok, akkor fizetniük kell de durva volt :S Ha a szembejövő sávban jön valaki, annak a motorosnak annyi :S Már a Zalavíz sarkából figyeltem, h méregetnek a rendőrök XD A Zalavíz portása meg a fülkéből teljes kilátással látta mi történt, és onnan tudtam meg a részleteket, amit mint buszon ülő nem láthattam XD
Kérlek gyertek a Hot end Ice szerepjátékba!!!
moka- Új tag
- Hozzászólások száma : 85
Registration date : 2007. Oct. 11.
moka írta:Kérlek gyertek a Hot end Ice szerepjátékba!!!
Csak szólok hogy az nem 'end' hanem 'and'....
Hello Moly!
Először nem értettem mi az a Hot end Ice...aszittem olyasmire gondolt, h a forróság kivégzi a jeget, de így is hibás XD
Először nem értettem mi az a Hot end Ice...aszittem olyasmire gondolt, h a forróság kivégzi a jeget, de így is hibás XD
miért hibás? és bocs, rosszul írtam.
moka- Új tag
moka írta:miért hibás? és bocs, rosszul írtam.
Csak az end a vége-t jelent, és először aszittem az akartad leírni angolul, h a forróság kivégzi a jeget XD de az sem helyes angolul XD De ezek szerint and-et akartál írni
ma biciklitúrán voltam a suli rendezte és a 7-8. o mehetett naon kircsi volt
freedom- Tag
- Hozzászólások száma : 266
Registration date : 2007. Oct. 09.
LD - Figyu, tudom, nem lovas, de sztem jó ötlet lenne feltenni a horsefunra a Sims2 Bon Voyage eredeti patch-ét... Mert sztem aki feljár a honlapodra, elve szereti a szgépes játékokat, és sokuknak megvan a Sims2 Bon Voyage, ami pedig programhibát tartalmaz... Minden nyaraláskor új nem játszható karaktereket kreál, és lelassítják a játékot, és sok játék után nincs már hely a sok nem játszható karakternek (pl. túravezető, visszataszító sarlatán...) és elkezdi törölni a régi gépi és saját embereket...viszont az EA Games, már megcsinálta a javítást, és ha feltennéd az oldaladra, megmentenéd néhány emberke Sims-ét
http://thesims2.ea.com/update/getpatch.php?appVersion=1.10&languageCode=10
De akkor jöttök? vagy legalább megnézitek? És ki lehet javítani acímét?
moka- Új tag
Ki lehet - az első üzid átszerkesztésével...bocs, de én nem nagyon kedvelem a szerepjátékokat
köszi, akkor keresek mást. köszi köszi köszi
moka- Új tag
Még nincs meg a Bon Voyage, de meglecc, és jó ötlet, fel fogom tenni ^^Gengsty írta:LD - Figyu, tudom, nem lovas, de sztem jó ötlet lenne feltenni a horsefunra a Sims2 Bon Voyage eredeti patch-ét... Mert sztem aki feljár a honlapodra, elve szereti a szgépes játékokat, és sokuknak megvan a Sims2 Bon Voyage, ami pedig programhibát tartalmaz... Minden nyaraláskor új nem játszható karaktereket kreál, és lelassítják a játékot, és sok játék után nincs már hely a sok nem játszható karakternek (pl. túravezető, visszataszító sarlatán...) és elkezdi törölni a régi gépi és saját embereket...viszont az EA Games, már megcsinálta a javítást, és ha feltennéd az oldaladra, megmentenéd néhány emberke Sims-ét
Amúgy tényleg elvállanád az AL8 szöveg fordítását? Nagyon nagyon meghálálnám!!!
Igen Igazából, nem vagyok valami zseni franciából, de a szótár arra van XD múlt-jelen időt értem, jövőt is nagyjából, szóval menni fog SZóval, ha adod a szöveget, amjd lefordítom XD De a hétvégén sokat kell tanulnom, de majd lesz három nap szünet Akkor lefodítom
hát, jövő pénteken lesz gólyaavató basáknak kell öltözniük a lányoknak, a fiúknak meg háremhölgynek XD és szombaton lesz a szivatás, meg vmi projekt bemutató, amit mi csinálunk... váh, félek XD sztem úgy fognak szívatni minket, ahogy tudnak XD bezárkózom a WC-be amúgy ST, a balesethez: uhh a Norbi egyszer ott volt egy halálos motorbalesetnél, ott állt, miközben szedegették össze az ember darabjait brr!! amikor még kamionozott...
szegény kutyus Jenny? hogy van?
szegény kutyus Jenny? hogy van?
Lóbolond- Tag
- Hozzászólások száma : 520
Registration date : 2007. Oct. 06.
Uhh Olyat nem szívesen látnék :S Ezeknek a motorosoknak szerencséjük volt, h egy karcolás nélkül megúszták
Szegény kiskutyust Gábor eltemette a kertben...hálisten én nem láttam... Jenny egész nap a kiskutyik között fexik, csak enni, meg inni mászik ki Olyan türelmes, meg aranyos Amikor odamegyünk, csak fáradtan néz, de látszik, hogy örül, h néha meglátogatjuk, de nem csóválja a farkát...gondolom fél, h letarolja a piciket XD
Szegény kiskutyust Gábor eltemette a kertben...hálisten én nem láttam... Jenny egész nap a kiskutyik között fexik, csak enni, meg inni mászik ki Olyan türelmes, meg aranyos Amikor odamegyünk, csak fáradtan néz, de látszik, hogy örül, h néha meglátogatjuk, de nem csóválja a farkát...gondolom fél, h letarolja a piciket XD
Nekünk múltkor úgy volt, hogy az úton előttünk csúszott meg a motoros, és szerencse ,hogy nem mentünk gyorsabban, mert akkor belerohanunk... És az is szerencse, hogy hátulról nem jöttek nekünk, mert akkor meg rátolnak a motorosra...
Oké Gengsty köszi, ezer köszönet (franciául meg akarok tanulni, de eddig nem volt lehetőségem rá, és így ezekkel a szövegekkel sem boldogulok... ^^ )
A szöveget később teszem be mert az AL oldala szarakodik most
Oké Gengsty köszi, ezer köszönet (franciául meg akarok tanulni, de eddig nem volt lehetőségem rá, és így ezekkel a szövegekkel sem boldogulok... ^^ )
A szöveget később teszem be mert az AL oldala szarakodik most
Én örülök, h második nyelvként franciát választottam Német egyébként se szimpi, meg az ofő tartaná az órát...olasszal semmire se megyek...francia meg második világnyelv, és elég sok közük van a lovakhoz, így hasznát veszem lovas honlapokon
jah, hát egyszer belénk is belénkjöttek... de NEM mi voltunk a hibásak... parkoltunk, erre egy idióta úgy tolat, mint az őrült, a tesóm dudál, meg világít, pedig nem volt sötét puff, akkorát lökött az autón, h majdnem átrepültem a másik oldalra (ha 2 centivel odébb tolat neki, darabokra töri a lábamat), a tesóm (megtermett eléggé, szal én sem kötekedem vele, na jó, csak néha, de akkor nekivág egykézzel az ágynak XD ), kiszáll, a kis nádszálvékony köcsög behúzza fülét farkát, és bocsánatokat mondogat, a tesóm meg ordít vele, mint az állat, aszittem megveri, mert párszor felemelte az öklét... kikapja a srác kezéből a telefont, felhívja aput, h jöjjön értünk, leb*ssza a telefont a földre, fel-le mászkál, közben szitkozódik, basszus látnotok kellett vna a srác arcát XD de végülis nagy baj nem lett, csak egy kicsit behorpadt az ajtó sztem ha Suzukink lett volna, akkor még a motorháztető is behorpad Peugeot 406
Lóbolond- Tag
Juj...anyáék egyszer úgy összetörtek egy Ladát vagy Dacia-t már nem emléxem...régen, fehér Daciank/Ladank volt, és pirosnál belénkjött egy autó hátulról...akkor még csak anya pocakjában voltam XD De mamáéknél még mindig ott van az autó...nagyon durva :S Meg anya tavaly/idén ütközött...szerelték a lámpákat, és néha volt, néha nem...anya meg volt győződve róla, h látta, h zöld volt neki, ment a kereszteződésben, erre nem kis sebességel oldalról belé egy másik...valószínűleg anya votl a hibás, mert állítólag nem volt lámpa és a másik autó kapott volna elsőbbséget, de az meg túl gyorsan ment, így nem hívtak rendőrséget, csak megbeszélték mi van, meg vitették autószerelőhöz a kocsikat...állítólag a Fordunk eleje totálkár volt...egy kisebb vagyon volt, amit a javíttatásért fizettünk, de anyának szerencséje volt, mert kicsivel gyorsabban megy a másik autó, belemegy anyába, és már nem élne :S De a Fordunk nem szerencsés XD Anyáéknak évekig semmi balesetük nem volt, erre ezután 2 hónapra behorpasztpttuk egy másik kcsi ajtaját, mert a tükörben már nem látta apa, h előznek, de még az ablakból se, és előzni kezdett ő is XD Utána meg egy másik kocsi nekitolatott, de olyan pici a horpadás az autón, h nem csinálta meg a szerelő, mert drága lenne...Anyáék kitalálták, h a Ford egy lányautó, és éppen tüzelt és dörgölőzött más autókhoz XD Ááá - mennyit bírok ma írni
én 1x láttam egy balesetet.... vagyis a végeredményét...Lengyelországba mentünk és asszem Szlovákia területén egy éles kanyarba volt néhány alig felismerhető motor és az út közepén egy hullazsák amelyből két cipő lógott ki soha nem felejtem el... wááá...
uhh nah, hagyjuk ezeket... ÁÁÁÁÁ megtaláltam azt a számot, amit 2 hete kerestem!!!!!!!!!
Ide Corr: A let me think about it
Ide Corr: A let me think about it
Lóbolond- Tag
nah Mony ehhez hasonló a gatyóm, csak nem Miss Sixty, hanem Philip Russel, és van rajt egy hímzés
Lóbolond- Tag
szija vhogy éreztem, h fenn fogsz lenni XD igen, az éjjeli Moly XD
Lóbolond- Tag
a PR az télleg jó XD huh nagy, Moly alakú, S szárnyakkal tarkított, neonzöld kő esett le a szívemről le a répagatyákkal! XD
ehh, olyan gatyát biztos nem vennék fel, amiben még leülni se tudok, mert szétreped a seggemen XD a lazább gatyákat szeretem... egy farmerom van kissé feszes, de az is tágul... szal ez olyan stílusos, és visszafogott XD
Lóbolond- Tag
Áhh a teóm mondta, hha már MP4 lejátszót akarok, akkor miért csak azt, és miért nem inkább egy telefont ők modnták XD az enyémet lepasszolom apunak (nem lenne szívem a telefontól megválni, annyira szeretem), és az övét (Samsung) pedig beadjuk a Pannonhoz, ezért 10 E Ft-al olcsóbb lesz, így 20 E ft amit kinéztem
Nokia 6120:
tök jó nem?
na jó, a viccet félretéve XD :
Ő az én gyönyöjűűségem
Nokia 6120:
tök jó nem?
na jó, a viccet félretéve XD :
Ő az én gyönyöjűűségem
Lóbolond- Tag
szia! tééényleg XD
velem semmi csak lehet, h új telefont kapok (kép feljebb)
velem semmi csak lehet, h új telefont kapok (kép feljebb)
Lóbolond- Tag
Huh Egyik otársamnak van ilyen telója Neki is új XD
Az "XD smiley" még hiányzik
Meghalt mégegy kiskutya Elég gyengének és soványnak tűnt De talán a maradék nyolc már felnő
Az "XD smiley" még hiányzik
Meghalt mégegy kiskutya Elég gyengének és soványnak tűnt De talán a maradék nyolc már felnő
11 / 25 oldal • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 18 ... 25
11 / 25 oldal
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.