Moly család!
+15
Pici Csillagfény
tunderlovas
R.Dóri
freedom
moka
Gengsty
Sango
Lóbolond
Angyalpegazus
LovasDori
lovas Réka
Bucs
Mony
polomandi
Admin
19 posters
18 / 25 oldal
18 / 25 oldal • 1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 21 ... 25
Re: Moly család!
tegnap XD vigyázz, akkor támad a légi-cápa! XD
Lóbolond- Tag
- Hozzászólások száma : 520
Registration date : 2007. Oct. 06.
nyugi a csotány hadsereg ellenál:D
Fido vezetésével
Fido vezetésével
polomandi- Fórumfüggő
- Hozzászólások száma : 1010
én én én! Én már láttam rodeózó molyt amikor jól agyonbasztam a molyölős szákkal amit kiakasztottam a ruhásszekrényembe nehogy megegyék a molyok a ruháimat rodeózott lefelá a földre halottan Bérgyilkos vok
TE GYILKOSSS ÉS EZZEL MEGRONTOTTAD EZT A TOPICOT SOHA TÖBBÉ NEM SZÓLOK HOZZÁD SZEGÉNY SORS TÁRSUNK
1 perces néma csöndet kérek szegénykeh életének emlékéért !
1 perces néma csöndet kérek szegénykeh életének emlékéért !
polomandi- Fórumfüggő
*halgat 1 percig*de legalább rodeózott egy jót meg ő tehet róla, nem kellett volna megijesztenie xDDD
és minket is leütsz majd a táborba?
Egyébként ki találtam pár dolgot:D :
CSináltatunk majd vkivel egy képet amin csak a molyok lesznek XD ÉS KÖTELEZŐ MINDEN MOLYNAK RÉSZTVENnie EZEN A KÉPEN
MEg lesz egy oan ahol a fórumosok
és lesz még mindenki mindenkivel képek is Muszály oat is csinálnunk és ez Parancs!! Jah és kell még nekem Kinga, Eszti,Mony meg Én -es mert oan is kő
és kell Kingás+ Én, Eszti+Én, Mony+Én, Piri+Én, Sütikeeh+Én, Molyiiiiiii+ Én, Gréta+Én kb. ennyih Meg mindenki kap majd a kedvenc lova és ő címmel képeket is Első nap mindent összeirok XD Mostmár nem igaz,h idén nem volt közös kép :grrr: ezért is megnézem ki kivel spanol de a legtöbbet tudom,
Kinga+ Valcer
Kinga+Adoma
Nenoka+Én ez eggyértelmű
Nanika+Én
Malac+Én
Tami+Én
Valcer+Én
Gáncsii +Én
szal XD
Eszti+ Nyüzgi
Eszti+ Aladár
Készüljetek fel,h most több kép lesz és oan nincs,h eltakarod magad mert élből leütlek Dik mán kezelésbe veszlek én titeket:D
Egyébként ki találtam pár dolgot:D :
CSináltatunk majd vkivel egy képet amin csak a molyok lesznek XD ÉS KÖTELEZŐ MINDEN MOLYNAK RÉSZTVENnie EZEN A KÉPEN
MEg lesz egy oan ahol a fórumosok
és lesz még mindenki mindenkivel képek is Muszály oat is csinálnunk és ez Parancs!! Jah és kell még nekem Kinga, Eszti,Mony meg Én -es mert oan is kő
és kell Kingás+ Én, Eszti+Én, Mony+Én, Piri+Én, Sütikeeh+Én, Molyiiiiiii+ Én, Gréta+Én kb. ennyih Meg mindenki kap majd a kedvenc lova és ő címmel képeket is Első nap mindent összeirok XD Mostmár nem igaz,h idén nem volt közös kép :grrr: ezért is megnézem ki kivel spanol de a legtöbbet tudom,
Kinga+ Valcer
Kinga+Adoma
Nenoka+Én ez eggyértelmű
Nanika+Én
Malac+Én
Tami+Én
Valcer+Én
Gáncsii +Én
szal XD
Eszti+ Nyüzgi
Eszti+ Aladár
Készüljetek fel,h most több kép lesz és oan nincs,h eltakarod magad mert élből leütlek Dik mán kezelésbe veszlek én titeket:D
polomandi- Fórumfüggő
lool xDD szép tervek Hogy lássátok mien poloska vagyok, minden képen rajta akarok lenni xD -kivéve ameiken nem leszek micsoda póóóééén xDDDD lool
bakker gyerekek még oan röhögő görcsök lesznek táborba dik mán e szép tábor lesz, csak úgy veletek közlöm,h ha rámjön a röhögőg örcs ha at mondjátok,h a kis piroska boltba ment szakadok a röhögéstől ez szokott menni
polomandi- Fórumfüggő
igen? xD A kis piroska boltba ment? Jhaj istenem rám is könnyen jönnek a görcsök xDDDD emléxem, nagycsöndben ebédelünk, elkezek hirtelen szakadni a röhögéstől, fejem verem a levesbe, mindenki néz, aztán elkezdenek a rokonok is aszalni, borulnak a székek a röhögéstől héáta z akkora volt xDDDD
mi felvettük Kinga röhögő görcsét meg Piriét de a végén én is már enyhén szólva röhögtem
polomandi- Fórumfüggő
Kis piroska boltba megy??? XD Ezen fogsz röhögni? XD Megjegyzem Estleg a boltban farkas várja és nagymamakonzervet árul?
Olyan jó lesz a tábor
Olyan jó lesz a tábor
nekem még csak a második
*szemedkezedleveszedNenoról!* ez tök jó,h egybe irod és mire kiolvassa a másik XD
szal ő csak az enyim irigy dög vagyok
Nah jó nem ez csak az álca, én mindenkinek megengedem,h csodálhassa az én babám,de utána én jövök
alig várom már
*szemedkezedleveszedNenoról!* ez tök jó,h egybe irod és mire kiolvassa a másik XD
szal ő csak az enyim irigy dög vagyok
Nah jó nem ez csak az álca, én mindenkinek megengedem,h csodálhassa az én babám,de utána én jövök
alig várom már
polomandi- Fórumfüggő
én nagyon remélem h valami egyáltalánnemnépszerű lovat fogok ki, akit láááááwolni fogok minmum ugy mint te Nenot xD Mondjuk Tami képekről szimp
De Tami mindennek elmondható, kivéve egyáltalánnemnépszerűenk XD Minden kezdő beleszeret XD Aztán meg nem kezdő, de tovább szereti XD Olyan édi És féltékeny a Neno-ra
én közös lovas képet a táborban tuti h Teklával fogok csinizni nekem ő a kis kedvencem
freedom- Tag
- Hozzászólások száma : 266
Registration date : 2007. Oct. 09.
dik ( rám jött a parasztroham már napok óta...) ha én vmi csoda folytán mehetnék Nenon 6 video lenne minden szögből, és egy ember képeket csinálna
és bekeretesztetném meg minden tököm anyja:D
Úgy imádom
De most mondjátok meg ki nem imádna egy kis ördögöt ? Jön a Zoli már horkant toporog stb..és egyszer a legelőn oda vitt Tamikának egy nagy virágot ( Esztiék mesélték )
És oda bújt hozzám és ha a felső ajkát piszkálod rárakja az alsót vagy fordítva nem tom már de annyira édes
és bekeretesztetném meg minden tököm anyja:D
Úgy imádom
De most mondjátok meg ki nem imádna egy kis ördögöt ? Jön a Zoli már horkant toporog stb..és egyszer a legelőn oda vitt Tamikának egy nagy virágot ( Esztiék mesélték )
És oda bújt hozzám és ha a felső ajkát piszkálod rárakja az alsót vagy fordítva nem tom már de annyira édes
polomandi- Fórumfüggő
na lassan a testel mert a végén még én is kedvet kapok egy kis Neno szeretgetéshez xD Azt meg ugye nem akarjuk?
Jah amikor terepen voltunk, a Neno leszakított egy virágot, és hurcolta, a Zoli meg rászólt, h ,,Nee, már virágot visz a szerelmének" tök vicces volt, ahogy Nenoka szorította azt a gazt XD
Adoma az ENYÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉM!!! szal őt is békénhagyni!! XD
Adoma az ENYÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉM!!! szal őt is békénhagyni!! XD
Lóbolond- Tag
enyém Tekla én őt imádommmmmmmm!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
freedom- Tag
oks, akkor m ár tuudom hogy kikkel érdemes óvatosban lenni xD bár ha mindnekinek van egy kedvence, akkor tisztalap:D főleg ha csak fórumosok vannak xD
jah, elfoglalunk egy egész turnust XD hát, mindennek én voltam az elindítója először én mentem táborba,, magammal ráncigáltam Esztit, Eszti Andit (nem Mandit), aztán én Bobót, Bobó Ivettet és Francit, majd Esztivel Monyt, Mandit, Grétát, Evit, most pedig együtt Molyt és Sütit
Lóbolond- Tag
szépen összegyűltünk sok lóbarát
freedom- Tag
Mandi - Nem ezt mondtuk XD Legelőn nem vitt Taminak virágot, hanem terepen szedte neki XD De én akkor nem mentem terepre, hanem bentmaradtam Hát...nekem nincs kimondottan kedvencem Mindegyikőjüket szeretem...na jó, Nyüzgit és Aladint talán picit jobban XD De nem fogok senkit lecsapni, ha beleszeret valamelyikükben XD
Sütemény írta:nagyon klafa Te is találtad ki?
Naná Ha nem én találtam volna ki, nem lennék rá annyira büszke XD
Dik Nenokát is lehet szeretgetni de azért csak mértékkel mert ő az én babám és az úram fejét nem el csábítani XD
sztem a csikók is arik meg Nani,Tamikah,Gáncsiii,Valcer,Malac
sztem a csikók is arik meg Nani,Tamikah,Gáncsiii,Valcer,Malac
polomandi- Fórumfüggő
ÁáÁáÁÁÁÁ!!!! Miértt ilyen nagy mmindenkinek az avija????
Lóbolond- Tag
Lóbolond írta:ÁáÁáÁÁÁÁ!!!! Miértt ilyen nagy mmindenkinek az avija????
Miért? Miért baj, ha nagy?
hali Pega, amit vki írt a chaten az nem én voltam nekem semmi bajom veled...biztos vmi fasz akart összeugrasztani minket amúgy meg a vidik tök jók, mármint LD ahogy lovagolsz én kitudom ülni a vágtát...vagyis xD csengéét lehetetlen... o.O
dehátezvaneztetkellszeretni.... amúgy meg a szombati lovaglás fain volt...az előtte lévő is, főleg h akkor má szabadon vágtáztam most szombaton is meek ^^
dehátezvaneztetkellszeretni.... amúgy meg a szombati lovaglás fain volt...az előtte lévő is, főleg h akkor má szabadon vágtáztam most szombaton is meek ^^
De jó újra itt Mony h-h nem voltál fenn a fórumon eddig?
Amúgy az avik elnyúltak lefele, és kb. 3x belefért a rendes avatar, tök homályos és idegesítő volt
Amúgy az avik elnyúltak lefele, és kb. 3x belefért a rendes avatar, tök homályos és idegesítő volt
Lóbolond- Tag
Jó nektek XD itt kb. ahányszor feljöttem, de már nem
Megvan a piercingem
Megvan a piercingem
Lóbolond- Tag
szörnyű napom volt és ezentúl átkozni fogom a szerdákat
Gina irt egy sms-t hogy többet nem mehetek lovagolni,mert nincs már ideje stb..
szal most kutakodhatok lovaglás után vagy egy normális oktatóért...mert sztem sehol sincs oan,h 1200 egy óra lovaglás...faszomat már a szerdába kár volt fel kellnem
Gina irt egy sms-t hogy többet nem mehetek lovagolni,mert nincs már ideje stb..
szal most kutakodhatok lovaglás után vagy egy normális oktatóért...mert sztem sehol sincs oan,h 1200 egy óra lovaglás...faszomat már a szerdába kár volt fel kellnem
polomandi- Fórumfüggő
a szájához szépség pötty:D
Nah jah,de már tul vagyok rajta hála a rocknak:D
Am..ha ő nem akar lovagoltatni hát nem majd keresek más helyet már leszarok mindent mert tudom vkinek még számítok és várnak rám
Csak kár,h egy bizonyos embernek nem száímtok ..mind1 nem depizünk:D
BB-m vár rám és ez a legfontosabb:)
Nah jah,de már tul vagyok rajta hála a rocknak:D
Am..ha ő nem akar lovagoltatni hát nem majd keresek más helyet már leszarok mindent mert tudom vkinek még számítok és várnak rám
Csak kár,h egy bizonyos embernek nem száímtok ..mind1 nem depizünk:D
BB-m vár rám és ez a legfontosabb:)
polomandi- Fórumfüggő
18 / 25 oldal • 1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 21 ... 25
18 / 25 oldal
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.