Moly család!
+15
Pici Csillagfény
tunderlovas
R.Dóri
freedom
moka
Gengsty
Sango
Lóbolond
Angyalpegazus
LovasDori
lovas Réka
Bucs
Mony
polomandi
Admin
19 posters
24 / 25 oldal
24 / 25 oldal • 1 ... 13 ... 23, 24, 25
Re: Moly család!
Satomi írta:Hogy is hoztátok létre ezt a Moly családot?XD
Az admin rákattintott a new topicra és létre is jött XD Komolyan meg...fogalmam sincs, mitől lettünk ilyen hülyék...
jaja és boldog vok, h ennek a fantasztische csapatnak a tagja lehetek
Lóbolond- Tag
- Hozzászólások száma : 520
Registration date : 2007. Oct. 06.
MINDEN MOLYNAK ÉS NEM-MOLYNAK NAGYON BOLDOG, AJÁNDÉKOKBAN ÉS LOVAKBAN GAZDAG MIKULÁST KÍVÁNOK!
wheeeeeee xDDDDDD Miki miki forevőőőr!!444 <3 wheheheheheeh ~~~~
Van egy ötletem Húzzunk mikulást a fórumon és adjunk ajándékba képeket XPPPP
Ki jön? leírom a neveket egy cetlire, és majd húzok mindenkinek xPPP Szabályosan természetese, bekötött szmemel mit szóltok ? ^^
Van egy ötletem Húzzunk mikulást a fórumon és adjunk ajándékba képeket XPPPP
Ki jön? leírom a neveket egy cetlire, és majd húzok mindenkinek xPPP Szabályosan természetese, bekötött szmemel mit szóltok ? ^^
ez jóóóóó ötlet
és mindenki kitalál valami ajándékot
és elküldöd hogy ki az (priviben)
és mindenki kitalál valami ajándékot
és elküldöd hogy ki az (priviben)
Jóóóóó És fórumon ajéndékozzuk meg egymást? Benne vok
Mellesleg, Kinga - Boldog névnapot (Mint Miklós Meg magamnak is )
Ma díszítettük egy osztálybuli kíséretében a termünket...elég csicsás lett, de nagyon karácsony-feeling van Bár egypár tanár majd megrémül a díszítéstől (legalábbis reméljük, h nem mernek majd bejönni órát tartani XD )
Ma díszítettük egy osztálybuli kíséretében a termünket...elég csicsás lett, de nagyon karácsony-feeling van Bár egypár tanár majd megrémül a díszítéstől (legalábbis reméljük, h nem mernek majd bejönni órát tartani XD )
Gengsty írta:Jóóóóó És fórumon ajéndékozzuk meg egymást? Benne vok
Ajánlom a fagyöngyöt az ajtó felé, és fenyegetőzzetek azzal, hogy megcsókoljátok, ha alá áll Garantált siker
LovasDori írta:Gengsty írta:Jóóóóó És fórumon ajéndékozzuk meg egymást? Benne vok
Ajánlom a fagyöngyöt az ajtó felé, és fenyegetőzzetek azzal, hogy megcsókoljátok, ha alá áll Garantált siker
Hát ez se semmi Távoltartja a tanárokat XD
ho-ho-ho megjött Kulás-bácsikah ^^ jók voltatok molyok? igen? akkor kaptok gilisztával töltött mikih-csoki-figukát xD tessék...egyétek...6 hónapja járt le, és tescós!^^
amúgy boldog Kulás Bácsih napot! látom teccik a style x) non christmas-feelinges tom xD lol...asszem zúzok tanulni :S holnap doga....nah tsók x) ♥
amúgy boldog Kulás Bácsih napot! látom teccik a style x) non christmas-feelinges tom xD lol...asszem zúzok tanulni :S holnap doga....nah tsók x) ♥
BÓÓDÓg Mikulást ^^
Hát nekem izgalmas tegnap estém volt jöhetne felém egy fa gyöngy XD nah sebaj
szal
én benne vagyok de most megkeveredtem mert én eddig asztem vmit venni kell nem képet adni XD eh szal vki világosítson fel pls
szal
én benne vagyok de most megkeveredtem mert én eddig asztem vmit venni kell nem képet adni XD eh szal vki világosítson fel pls
polomandi- Fórumfüggő
- Hozzászólások száma : 1010
polomandi írta:BÓÓDÓg Mikulást ^^
szal
Nem XD Ez jelképes, nem szórjuk mi a pénzt Ha valakinek akarunk ajándékot, úgyis adunk Nem?
Hát, ja... nekem is neki kéne állnom karácsonyra készülni Húztunk osztályon és franciacsoporton belül is, és még egyiküknek sem vettem...Kingának is keresni kéne valamit...meg valami pici meglepit a többi családtagnak XD Postásmeglepi XD
jajj mi is húztunk de legalább nem vmi kretént húztam...asszem a befőttömből adok neki xD az lesz az ajcsija
Mi nem cserélgetünk XD Igaz, megfogadtuk az ofő előtt, h el se mondjuk egymásnak, de hát kövi óra előtt...Na kit húztál? XD
nálunk is így vt 8.-ban XD ,,én nem mondom el" szinte mindenki elmondta, nekem sikerült tartanom a nap végéig, aztán el kellett mondanom mindenkinek XD a Klau pedig soha sem mondta el senkinek
Lóbolond- Tag
Hát, nálunk ez elég érdekes volt, majdnem mindenkivel majdnem mindenki cserélt XD A legjobb, hogy akit én húztam, az kb. 4 emberen keresztül ment XD
Hát akkor nem valami szerencsés embert húztál XD Mi megegyeztünk, h úgy a jó, ha nem cserélünk De azért szar érzés, ha tudod, h a fél osztály téged cserélgetett Mondjuk van egy olyan érzésem, h francián a Balázs nagyon engem akar lecserélni másra, de nem baj, mert úgyis kölcsönösen vagyunk unszimpik egymásnak XD
Veheh De tudod, akkor az lenne a szar, hogy valaki olyannak kell adnod ajándékot, akit marhára nem kedvelsz... XD
Na voltam lovagolni, nagyon király volt, ha érdekelnek képek, nézz be a lovaglós topicba
Na voltam lovagolni, nagyon király volt, ha érdekelnek képek, nézz be a lovaglós topicba
Megnéztem Jó lehetett És olyan jól lovagolsz
Na ja...az szar ügy, de én még nem húztam így Max olyat, akit alig ismerek...
Na ja...az szar ügy, de én még nem húztam így Max olyat, akit alig ismerek...
de ha már mindenki tudja ki kit húzott akkor a Klau se tudja titkolni, mert aki maradt az nyilvánvaló h őt húzta nem?
csak sejteni, mert az ofő se mondta el
Lóbolond- Tag
Helooooooo
Olyan jó kedvem van Csak ne lenne holnap suli... Meg kéne vennem ajándékokat...olyan stresszes ez a karácsony (pfff...5x próbáltam leírni, h stresszes, mire sikerült XD )
Voltam ma lovagolni (részletek a lovaglás témában) és jövő vasárnap is megyek
Olyan jó kedvem van Csak ne lenne holnap suli... Meg kéne vennem ajándékokat...olyan stresszes ez a karácsony (pfff...5x próbáltam leírni, h stresszes, mire sikerült XD )
Voltam ma lovagolni (részletek a lovaglás témában) és jövő vasárnap is megyek
kihúztam a mikulásneveket XD
Mony, Bucs, Lóbolond és LD, keressetek fel msn-en:D Én vagyok a szivatas00@freemail.hu ^^; de nem szivatok ám senkit XD Gengstyt majd én felkeressem, pamcsi meg már tudja
Mony, Bucs, Lóbolond és LD, keressetek fel msn-en:D Én vagyok a szivatas00@freemail.hu ^^; de nem szivatok ám senkit XD Gengstyt majd én felkeressem, pamcsi meg már tudja
Sütemény írta:kihúztam a mikulásneveket XD
Mi az, meghaltunk?
wehehe dejot húztam ^^ mondjuk itt csak jótlehet xP de ez már szexuálisan csodálatos!! xD
Mony írta:wehehe dejot húztam ^^ mondjuk itt csak jótlehet xP de ez már szexuálisan csodálatos!! xD
LOL XD Jah, tényleg, persze, látom magam előtt: *-Te figyelj, nem akarod XY-t LD-re cserélni? Én nem akarom húzni őt... -Nem, bocsi, de én sem akarom...*
JUPPÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉ!!! Sikerült az elsősegélyvizsgám Mindig ketten voltak egyszerre a teremben, egy vizsgázó és egy sérült, aki a vizsgázó után jön mint vizsgázó...és bent voltam, mint sérült, hallgattam a vizsgát, és majd megszakadtam a röhögéstől XD Segíteni akart a vizsgáztató a vizsgázónak, h medencesérülés...erre a párbeszéd:
- Nah...miben fürdesz nyáron?
- Vízben.
- Rosszul kérdeztem, a víz miben van?
- Tengerben.
- De nem, hol van a víz?
- Parton.
- Strandon miben fürdesz?
- Fürdőgatyában.
- De a víz miben van a strandon?
- Medencében.
- Na, akkor milyen sérülésnél nem lehet még mozgatni?
- Strandsérülés
Akkor már nem csak én, de a vizsgáztatók is szakadtak a röhögéstől
Én legalább nem mondtam ilyen baromságokat (egyébként ez a vizsgázó is átment XD )
- Vízben.
- Tengerben.
- De nem, hol van a víz?
- Parton.
- Fürdőgatyában.
- Medencében.
- Strandsérülés
Én legalább nem mondtam ilyen baromságokat (egyébként ez a vizsgázó is átment XD )
Gengsty írta:JUPPÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉ!!! Sikerült az elsősegélyvizsgám Mindig ketten voltak egyszerre a teremben, egy vizsgázó és egy sérült, aki a vizsgázó után jön mint vizsgázó...és bent voltam, mint sérült, hallgattam a vizsgát, és majd megszakadtam a röhögéstől XD Segíteni akart a vizsgáztató a vizsgázónak, h medencesérülés...erre a párbeszéd:
- Vízben.
- Tengerben.
- De nem, hol van a víz?
- Parton.
- Fürdőgatyában.
- Medencében.
- Strandsérülés
LOL szegény, azért be lehetett tojva... vagy ha eredendően ilyen volt, akkor ne kereljünk olyan helyzetbe, hogy megmentsen
Amúúúgy gratu
szerencsétlen xS ez nem lehetett szexuálisan csodálatos de ez jó xD mindig talált vmit ami pöppet mellé ment xD lol....én is megpukkadtam volna.... xD ehh
De azért a vizsgáztatónak nem tetszett, h nem érzek a vizsgázóval együtt XD Sztem szándékosan szivatni akart, hátha én is olyan helyzetbe kerülök, de nem sikerült XD Hát igen...aki tud az tud
Szegéyn Jenny eltűnt Már harmadik napja nem jött haza, és tiszta sovány (kap enni, csak ilyen a testalkata alapból) na meg ilyen hidegben...meg imádja az autókat kergetni (Kinga már csak tudja XD Ketten alig bírtuk egyszer visszafogni sétáltatáskor) és ha eléfutott valamelyik autónak könnyen balesete lehetett Jönne vissza De apa szerint már nem fog...akkor viszont megtartjuk az egyik picit...remélem Mogyit, de nekem inkább Jenny kéne
Szegéyn Jenny eltűnt Már harmadik napja nem jött haza, és tiszta sovány (kap enni, csak ilyen a testalkata alapból) na meg ilyen hidegben...meg imádja az autókat kergetni (Kinga már csak tudja XD Ketten alig bírtuk egyszer visszafogni sétáltatáskor) és ha eléfutott valamelyik autónak könnyen balesete lehetett Jönne vissza De apa szerint már nem fog...akkor viszont megtartjuk az egyik picit...remélem Mogyit, de nekem inkább Jenny kéne
Jééééé Szörfözgetek YouTube-n...mit találok? (teljesen véletlen, csak a lovas világkupát néztem aztán meg egyéb lovas vidik...) mit találok? Admi and Vitéz...Solymárról lovak XD Aztán még Pumát is megpillantom
https://www.youtube.com/watch?v=BMNnpKCmcEw
https://www.youtube.com/watch?v=BMNnpKCmcEw
juj szegényke remélem megtaláljátok vagy visszajön
freedom- Tag
- Hozzászólások száma : 266
Registration date : 2007. Oct. 09.
már ötödik vagy hatodik napja, hogy eltűnt...edigg számolni sem tudok Félek, h már nem jön vissza Asszem Mogyit fogjuk megtartani...olyan édi volt Ő rohant elém először (sztem a többi nem hallotta, h megérkeztem, de később ők is jöttek...elűzte az ölemből a macsekot, aki ugyanúgy üdvözölni jött, és addig ugrált, míg megsimiztem XD
Jennyyyyyyyyyy elmegyek téli szünetben és felkutatjuk egész Vasboldogasszonyt és környékét!!
Lóbolond- Tag
szegényke oO" remélem ráakadtok, vagy hazajön vagy vmi....nem ragasztotok ki cédulákat? xS hátha? mindenesetre én szorítok érte ^^
a karácsonyt itthon töltöm, míg szilveszterre kimeek lengyelbe de mivel van net (amint tudjátok) majd feltudok jönni csak egyedül töltöm megint a szilvesztert...ez zavar oO" mondjuk jobb mintha az egész nagy ,,boldog" család körülvenne és erőltetett vigyorral kéne végignézni az egészet xS nah mind1...
ma felállítottuk sutyiba a karácsonyfát...hát igen...pöppet széjjel szaggatta a kezem a fa oO" dehát áldozatot kell hozni...amúgy meg semmi nincs velem xS szarul vok mint mindig...
a karácsonyt itthon töltöm, míg szilveszterre kimeek lengyelbe de mivel van net (amint tudjátok) majd feltudok jönni csak egyedül töltöm megint a szilvesztert...ez zavar oO" mondjuk jobb mintha az egész nagy ,,boldog" család körülvenne és erőltetett vigyorral kéne végignézni az egészet xS nah mind1...
ma felállítottuk sutyiba a karácsonyfát...hát igen...pöppet széjjel szaggatta a kezem a fa oO" dehát áldozatot kell hozni...amúgy meg semmi nincs velem xS szarul vok mint mindig...
jah amúgy kaptam egy nano iPodot ^^ tökjo...úgy szeressem x) most hétvégén kaptam karácsonyra aputól...és kaptam kihangosítót is xD úgy döng mint atom......le a szomszédokkal!! xD
24 / 25 oldal • 1 ... 13 ... 23, 24, 25
24 / 25 oldal
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.