Moly család!
+15
Pici Csillagfény
tunderlovas
R.Dóri
freedom
moka
Gengsty
Sango
Lóbolond
Angyalpegazus
LovasDori
lovas Réka
Bucs
Mony
polomandi
Admin
19 posters
23 / 25 oldal
23 / 25 oldal • 1 ... 13 ... 22, 23, 24, 25
Re: Moly család!
huh az tök joo akkor igy még többet fogsz jráni és naaagy terepek és ott tarthatnád a lovad
polomandi- Fórumfüggő
- Hozzászólások száma : 1010
Registration date : 2007. Oct. 06.
polomandi írta:huh az tök joo akkor igy még többet fogsz jráni és naaagy terepek és ott tarthatnád a lovad
Hát, ha nem is nagy terepek, de mivel itt a kisduna, szép természetvédelmi meg vízparti részekkel... Valamikor majd megbeszéljük, hogy megnézem, aztán majd megismerkedem a paccal
Jeeeee Sikerült a KRESZvizsgám 75-ből 67 lett...elég neccesen 8 hibaponttal, de sikerült december elején 3 nap alatt lezavarjuk az elsősegélyt, 13-án vizsga oszt előtte vagy utánna kezdődik a vezetés
ST: jéézus nem mennék arra felé XD nah joo nem..sok sikert
polomandi- Fórumfüggő
Gengsty írta:Jeeeee Sikerült a KRESZvizsgám 75-ből 67 lett...elég neccesen 8 hibaponttal, de sikerült december elején 3 nap alatt lezavarjuk az elsősegélyt, 13-án vizsga oszt előtte vagy utánna kezdődik a vezetés
Ügyiii graaatttt Sok sikert a többihez
eh kössön mindenki SAT közelébe életbiztosítást...soha se lehet tudni XD
polomandi- Fórumfüggő
polomandi írta:eh kössön mindenki SAT közelébe életbiztosítást...soha se lehet tudni XD
SAT? Amemiiii???
passz XD Vááááh úgy várom már a jövő nyáron a tábor utáni heteket!!!!!!! nomeg a tábort
Lóbolond- Tag
- Hozzászólások száma : 520
ST akart lenni XD
Kinga: joovan bezzeg a tábort nem várod,h találkozzunk mi ? és ,h össze házasodjunk joovan elástad magad elöttem
Kinga: joovan bezzeg a tábort nem várod,h találkozzunk mi ? és ,h össze házasodjunk joovan elástad magad elöttem
polomandi- Fórumfüggő
Mondtam, h NOMEG A TÁBORT különben is, hha vége a tábornak, akkor is találkoztunk már de a tábor után kapom a lovat, szal érthető, h vároom
Lóbolond- Tag
jah az jó Sok sikert hozzá de nem fogom utána kibirni nélküled :'(
polomandi- Fórumfüggő
Lóbolond írta:Mondtam, h NOMEG A TÁBORT különben is, hha vége a tábornak, akkor is találkoztunk már de a tábor után kapom a lovat, szal érthető, h vároom
De jó lesz... Már ha mehetek majd hozzátok XD Egyébként idén alig voltál nálunk nyáron És a kiskutyukat se láttad élőben...megbocsáthatatlan Vagy valamelyik hétvégén vagy téli szünetben itt kell lenned egy napot...vagy durcizok a kisdögökkel együtt XD
Éjjel betörtek hozzánk A kiskutyák...felfalták a gusztustalan pudingot és széttéptek egy rongyos csizmát...hát nem galádság?
ST a frászt hoztad rám..aszittem kaja kbetörtek hozzátok ... iet többet NE csinálj XD és még a finikeh poshadt pundigot is elvitték? megbocsáthatatlan tett..
polomandi- Fórumfüggő
Én is azt hittem XD Úristen mondom, te jó ég Akkor inkább már a kiskutyák, és egyék fel a pudingot, minthogy a rablók, és ők nem a pundingot
jajj én is azthittem egy pillre xD ST...mien kiszámíthatatlan vagy Kinga sok sikert a paccóhoz remélem 1x eljutok vhogy hozzátok h majd lássam
táborba majd lehozza legalább is ajánlom neki,h megmutassa mert bebasszuk a durciit mármint a jövő utánit a 2009 be vagy hányba XD mert ugye most lesz 2008 -as tábor és akkor 2009 XD
polomandi- Fórumfüggő
egyszerűen nem tudtam semmivel sem elmenni :S na jó, de ti többet voltatok itt átutazóban, meg egyébként is majd bepótolom, és téli szünetben v vmelyik hétvégén megnézem azokat a pokolfajzatokatGengsty írta:Lóbolond írta:Mondtam, h NOMEG A TÁBORT különben is, hha vége a tábornak, akkor is találkoztunk már de a tábor után kapom a lovat, szal érthető, h vároom
De jó lesz... Már ha mehetek majd hozzátok XD Egyébként idén alig voltál nálunk nyáron És a kiskutyukat se láttad élőben...megbocsáthatatlan Vagy valamelyik hétvégén vagy téli szünetben itt kell lenned egy napot...vagy durcizok a kisdögökkel együtt XD
Éjjel betörtek hozzánk A kiskutyák...felfalták a gusztustalan pudingot és széttéptek egy rongyos csizmát...hát nem galádság?
és hogyan törtek be? sorfalat építettek, és a legfelső kutyus elfordította a kilincset?
köszi Mony Andi, mindenképpen lemegyek, tőlem aztán nem szabadultok
Szti gondolom, hha lesz lovam, akkor nem fogod annyira kérni, h menjünk el innen Vasb.ba XD olyan jó lenne, ha egész nyáron itt lennél
Lóbolond- Tag
Tőllem se fogsz te az tuttee ♥ örökkéé.. ♥
Jaaaj Kinga ha már arra jársz egy pár kép Nenoról és ha talizol Zolival megtudakolni,h van stb..
meg Lottiról is ,h megnézzük ,h is néz ki
Jaaaj Kinga ha már arra jársz egy pár kép Nenoról és ha talizol Zolival megtudakolni,h van stb..
meg Lottiról is ,h megnézzük ,h is néz ki
polomandi- Fórumfüggő
szívesen azt ha lejössz szétszeretgessük a paccódat meg tégedet is xD nem menekülsz tesem ^^
tiétek a lova enyém Kinga ♥
polomandi- Fórumfüggő
Gyáh, kezdem úgy érezni, kezd kihalni a szerett a fórumunk Gyerünk, gyerünk, ÉBRESZTŐŐŐŐŐ!
megjöttem Jó reggelt vietnám
eh már ugy várom a korit
eh már ugy várom a korit
polomandi- Fórumfüggő
Ma reggel nem voltam lovagolni, mert zuhogott az eső Ezért úgy döntöttem, ha ló nincs jó a desznó is XD Fel Csülökre, ki a kertből, visszük a kaput, lefejelek egy ágat, pocsolya, hirtelen dagonya, repülés a legközelebbi csipkebokorig...de sok volt az eső, előjöttek a földigilszták, szóval megint készülhet gilisztafelfújt...meg télire gilisztabefőtt, amit úgy szerettek
juuuj nyáámííí aztán megyünk giliszta szedésre a csacsin ien versenyt rendezünk,h ki tud többet fel szedni XD
polomandi- Fórumfüggő
Gengsty írta:Ma reggel nem voltam lovagolni, mert zuhogott az eső Ezért úgy döntöttem, ha ló nincs jó a desznó is XD Fel Csülökre, ki a kertből, visszük a kaput, lefejelek egy ágat, pocsolya, hirtelen dagonya, repülés a legközelebbi csipkebokorig...de sok volt az eső, előjöttek a földigilszták, szóval megint készülhet gilisztafelfújt...meg télire gilisztabefőtt, amit úgy szerettek
Jeee akkor lesz télen kajánk, de gyóóóó XD
nálunk is esett az eső :S eléggé de már elált szerencsére
freedom- Tag
- Hozzászólások száma : 266
Registration date : 2007. Oct. 09.
Van egy rossz hírem *ártatlan szemekkel néz* Odaégett a gilisztafelfújt... De így se rossz ám...ropog, de hát az jó, nem?
*kiköpi tenyerébe a kitört fogát, és észrevétlenül zsebredugja* Helyette inkább finom, illatos trágyarétest készítettem *csipeszt tesz az orrára és előhúz a sütőből egy tepsi felismerhetetlen masszát, majd megszórja hajkorpával* Jó étvágyat!
*kiköpi tenyerébe a kitört fogát, és észrevétlenül zsebredugja* Helyette inkább finom, illatos trágyarétest készítettem *csipeszt tesz az orrára és előhúz a sütőből egy tepsi felismerhetetlen masszát, majd megszórja hajkorpával* Jó étvágyat!
áááá elégetted?? nem szégyelled magaaad? (először úgy olvastam, h csiRkebokor ) én ebédre gilisztaragut csinálok (sikerült ellopnom ST titkos receptjét ) kukoricadara kásával
Lóbolond- Tag
jaj két mester szakács
ST: aztán most mehetünk újra gilisztát szedni mondtam,h figyelj rá ne rodeozz...
ST: aztán most mehetünk újra gilisztát szedni mondtam,h figyelj rá ne rodeozz...
polomandi- Fórumfüggő
ehh...táborba Igort oda se engedjük a sütőhöz xD inkább odaállítjuk SzT-it meg Kingut majd hozok gilisztát ien kamionokkal xD bazinagy Rádis lagzit csapunk, mert mindenki megtalálta élete párját xD wehehe...
én asszem...elrontottam a gyomrom >.< ez a tescós zacsis giliszta talán már lejárt xD váfúj....
de ma vacsorára giliszta spagettit eszünk, aztán gilisztapürét...az oan mint a gesztenyepüré, csak finomabb xD kinek póstázzak??? ^^
én asszem...elrontottam a gyomrom >.< ez a tescós zacsis giliszta talán már lejárt xD váfúj....
de ma vacsorára giliszta spagettit eszünk, aztán gilisztapürét...az oan mint a gesztenyepüré, csak finomabb xD kinek póstázzak??? ^^
nekeeeeeeeeeeeeem és kapok hozzá féreg-gumicukrot iiiis?
Lóbolond- Tag
Valaki már megint megette a lárváscsokimat Megmondtam, hogy tartsátok távol magatokat tőle! Ha megtudom ki volt az, annak élete hátralevő részében minden nap palacsintát, pizzát, gyrost kell ennie FÉRGEK NÉLKÜL!!!
ÚRISTEN ST!! Ien aljas húzást szegény moly aki elcsórta
St-vel nem lehet packáznI!
eh igen az én életem párja a drága Kinguuum ♥ XD
St-vel nem lehet packáznI!
eh igen az én életem párja a drága Kinguuum ♥ XD
polomandi- Fórumfüggő
Ezt mi nem létre HOZTUK, ez létre JÖTTSatomi írta:Hogy is hoztátok létre ezt a Moly családot?XD
ST az a tied volt???? bocsi nemakartam... xD póstázom Kinga fini! öcsém megkóstolta és csak 6x hányt utána xD
remélem össze szedted a hányását
abból van csak a finom kómpót
abból van csak a finom kómpót
polomandi- Fórumfüggő
jaja a para(j) főzelék olyan szép színe van most
Lóbolond- Tag
igen xD összeszedtem...befőtt lesz belőle, amit viszek a táborba és reggelire megkennyük a penészes-piritósunkat vele ^^ nyami....
23 / 25 oldal • 1 ... 13 ... 22, 23, 24, 25
23 / 25 oldal
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.