Moly család!
+15
Pici Csillagfény
tunderlovas
R.Dóri
freedom
moka
Gengsty
Sango
Lóbolond
Angyalpegazus
LovasDori
lovas Réka
Bucs
Mony
polomandi
Admin
19 posters
22 / 25 oldal
22 / 25 oldal • 1 ... 12 ... 21, 22, 23, 24, 25
Re: Moly család!
Szívesen lennék mindegyikőtök unokatesója, de hogy nézne ki, ha a férjemnek vagy gyerekeimnek unokatesója lennék? XD
Egyébként sztem jó sok zabot etetünk a picivel, és majd úgy beindul, h nekünk majd csak fogni kell a sörényét és repülni utána...igaz, ha meg akarunk állni...belekapaszkodunk egyik lábunkkal egy fába, és visszatrtjuk a lovat? XD
Heh Én nyitottam a 22. oldalt
Egyébként sztem jó sok zabot etetünk a picivel, és majd úgy beindul, h nekünk majd csak fogni kell a sörényét és repülni utána...igaz, ha meg akarunk állni...belekapaszkodunk egyik lábunkkal egy fába, és visszatrtjuk a lovat? XD
Heh Én nyitottam a 22. oldalt
hehe ez a fantázia...XD
polomandi- Fórumfüggő
- Hozzászólások száma : 1010
Registration date : 2007. Oct. 06.
Joo reggelt molyok Mizu itt? én mindj ideg görcsöt kapok...ma sincs lovaglás mert esik az eső tegnap is elmaradt szal már 2 hete nem lovagoltam Pont most kell esnie ennek a kiiiib*szott esőnek
polomandi- Fórumfüggő
Szia Én se tudtam ma menni lovagolni
Fuh, benéztem a régi fórumba... Hát, asszem teljesen ellepte a sok felesleges topic és hülyeség néhol...
Fuh, benéztem a régi fórumba... Hát, asszem teljesen ellepte a sok felesleges topic és hülyeség néhol...
nah jah..én is voltam fölleg ak özösségibe... 6 an csináltak ien tesztet minimum meg sötöbbi és semmi értelme az egésznek már ott... és a modik se vmi hatékonyak
polomandi- Fórumfüggő
Persze...főleg, h két modit félig (vagy jobban) idecsábítottunk a két legjobbat XD De tényleg, benézek és egyszerűen nincs olyan téma amibe szívesen beleolvasok Ha mégis az tele van smileykkal és értelmetlen üzenetekkel...mi még időben megléptünk onnan XD
Én se mehettem lovagolni...de én nem két hete, hanem 4 hónapja nem lovagoltam És az idő tavaszig nem is javul, szóval idén már nem is fogok Max majd a Rádis kurzuson... És hétfőn elvisznek két kiskutyit és ma akartam levideózni őket, de fáznak és nem bohóckodnak annyit és még a kamerának is valami baja van De lagalább tegnap megvolt az első alkalom, h a kreszteszt gyakorlón sikeresen átmentem XD És ma mentem vezetni Majdnem letaroltam apa földi kaptárait egyszer, mert megcsúszott az autó én meg ijedtemben meg akartam szorítani a térdemmel a ló oldalát, de helyette a gázpedált nyomtam tövig De pár méterrel előtte észbekaptam és fékeztem XD
Én se mehettem lovagolni...de én nem két hete, hanem 4 hónapja nem lovagoltam És az idő tavaszig nem is javul, szóval idén már nem is fogok Max majd a Rádis kurzuson... És hétfőn elvisznek két kiskutyit és ma akartam levideózni őket, de fáznak és nem bohóckodnak annyit és még a kamerának is valami baja van De lagalább tegnap megvolt az első alkalom, h a kreszteszt gyakorlón sikeresen átmentem XD És ma mentem vezetni Majdnem letaroltam apa földi kaptárait egyszer, mert megcsúszott az autó én meg ijedtemben meg akartam szorítani a térdemmel a ló oldalát, de helyette a gázpedált nyomtam tövig De pár méterrel előtte észbekaptam és fékeztem XD
heh a lovas vér
egyébként biztos tudsz majd még menni lovagolni
polomandi- Fórumfüggő
én ma is voltam lovagolni, de nem ártana egy jó lovas mellém...mert ugyanott tartok, mint másfél éve XD
polomandi írta:heh a lovas vér
Sztem nem lesz olyan hétvége, h ne legyen csupa sár vagy hó a talaj
Gengsty írta:polomandi írta:heh a lovas vér
Sztem nem lesz olyan hétvége, h ne legyen csupa sár vagy hó a talaj
Azért mi drukkolunk
Jaja mi szurkolunk TÁÁÁBBOORRRRTTT AAAKKKAAARRROOOKKK!!!!
polomandi- Fórumfüggő
polomandi írta:Jaja mi szurkolunk TÁÁÁBBOORRRRTTT AAAKKKAAARRROOOKKK!!!!
Ééééén iiiiiis
éééééniiiiiiiiiiiiis XD
Elvitték a kedvenc kutyum De legalább Iklódbördőcére vitték és ott lakik a mama is és később láthatom őt, meg a tesóját is, akit vele együtt vittek
Elvitték a kedvenc kutyum De legalább Iklódbördőcére vitték és ott lakik a mama is és később láthatom őt, meg a tesóját is, akit vele együtt vittek
de gye csináltál róla jó sok képet?
polomandi- Fórumfüggő
nekünk is nemsokára jöhetnének a kutyuk, ha Betyár "megért" volna Tapika tüzeléséig Má' próbálkozott, na de hát öt hónaposan...
heh Maci a párnát tömködi
polomandi- Fórumfüggő
Eltört apa lába Tesóimmal kaptárt rakosgattak valahova, apa állt a létrán és fiúk adogatták fel a kaptárakat, egyik visszaesett rá a tesóm fejére, megütötte, apa megijedt, gyorsan le akart menni a létráról, megnézni, lett-e valami baja, de megcsúszott, ráesett a sarkára és eltört a lába Bevitték kórházba...kiderül eltört a sarka és szétcsúsztak a csontjai, holnap megműtik, szegecsekkel rakják helyre
Uristen és addig most a kórházba van? és a tesódnak lett vmi baja ? :S
polomandi- Fórumfüggő
Igen, kórházban van Anya most ment vissza, vitte a ruháit. Nem, a tesómnak van egy kis sebe a fején, de semmi baja...ha azt nem vesszük, h agyalágyult, de eddig is az volt, szóval nem hiszem, h ez okozta. Szegény apát sajnálom Sztem egy jó ideig nem jön haza Hogy írom meg a fizikaházim?
Nálatok sztárjkoltak a tanárok vagy a buszosok? Errefelé a vonat nem jár, de csak egyik osztálytársam nem tudott emiatt suliba jönni... A Vasi Volán buszok se mentek, de mivel hét órám volt, nem is kellett azzal mennem. Bár, azért sztem a sztrájk abban kifejeződött, h előkotorták, vagy visszalopták a múzemuból a sárga villámokat és minden járat ezzel az ősbusszal ment A sulinkban meg egy tanár se sztrájkolt, csak egy világoskék szalaggal szolidarítottak XD De a fizikatanár előre megmondta, h ő nem fog magára zászlót aggatni, és a suliba nem való politika XD
Nálatok sztárjkoltak a tanárok vagy a buszosok? Errefelé a vonat nem jár, de csak egyik osztálytársam nem tudott emiatt suliba jönni... A Vasi Volán buszok se mentek, de mivel hét órám volt, nem is kellett azzal mennem. Bár, azért sztem a sztrájk abban kifejeződött, h előkotorták, vagy visszalopták a múzemuból a sárga villámokat és minden járat ezzel az ősbusszal ment A sulinkban meg egy tanár se sztrájkolt, csak egy világoskék szalaggal szolidarítottak XD De a fizikatanár előre megmondta, h ő nem fog magára zászlót aggatni, és a suliba nem való politika XD
jaj jó bulást neki
Nálunk csak 8- 12 ig nem járt XD
Nálunk csak 8- 12 ig nem járt XD
polomandi- Fórumfüggő
Gengsty írta:Igen, kórházban van Anya most ment vissza, vitte a ruháit. Nem, a tesómnak van egy kis sebe a fején, de semmi baja...ha azt nem vesszük, h agyalágyult, de eddig is az volt, szóval nem hiszem, h ez okozta. Szegény apát sajnálom Sztem egy jó ideig nem jön haza Hogy írom meg a fizikaházim?
Jobbulást apukádnak!
Nálunk nem volt sztárjk a tanároknál, a buszoknál meg csak annyi, hogy csak néhányan nem tudtak bejönni, de legfőképp azért nem jöttek be, mert simán kaptak igazolást a Máv-tól... Mellesleg ez a hülye sztrájk semmire sem volt jó, mivel nem szüntetik meg a vonalakat végül, de peeersze ők azért csak sztrájkolnak... Jellemző magyar vonás Nah mindegy.
én ma nem voltam sutyiba tökjó...megnéztem egy haverommal a Than Károlyt és titta jó ^^ valszeg megjelelölöm és annyira jóh...lehet oda meek
nálunk se jöttek páran meg ellogtak stb..mind1 ő dolguk 8 tól 12 ig nem jártak buszok azt cső
polomandi- Fórumfüggő
Az biztos és majd csinálunk egy közös képet ,h mi : TALÁLKOZTUNK XD
polomandi- Fórumfüggő
Holnap találkoztok? De jó Huh...ééééééés, ma megvolt az utolsó elméleti kreszóráááááááááám Egy órával előbb elengedett minket az oktató És bekerülök a gyűjteményükbe XD Lapon töltöttünk ki tesztet, és a helyes választ egy másik lapon kellett bekarikázni, és volt az egyik kérdésnél A és B lehetőség, és olyan ügyes voltam, h megjelöltem a C-t XD Az oktatónak annyira tetszett (aki mellesleg az iskolavezető), h be akar írni a könyvükbe Ja, és hétfőn vizsga Adnának egész napra igazolást a suliba, de busz úgy jön, h nem érnék be, meg egyébként is pótolni nehezebb, mint bemenni órára, szóval csak az uccsó kémiáról megyek el majd
Így előbb végeztem, és be tudtam ma menni apához Úgy sajnálom Ma műtötték, májusban kap szegecseket, és jó pár hónapig mankóznia kell, persze csak miután felkelhet az ágyból Milyen karácsonyunk lesz
Viszont örülök, h jó idő van és lehet, h hétvégére így is marad és akkor lehet, h mehetek lovagolni
Így előbb végeztem, és be tudtam ma menni apához Úgy sajnálom Ma műtötték, májusban kap szegecseket, és jó pár hónapig mankóznia kell, persze csak miután felkelhet az ágyból Milyen karácsonyunk lesz
Viszont örülök, h jó idő van és lehet, h hétvégére így is marad és akkor lehet, h mehetek lovagolni
szegény apukád :'( éppen akartam kérdezni hogy van a lába :'( Milyen karácsonyotok lesz? :O olyan mint nekünk ^^;
szegény o.O elég ratyi kórházba dögleni...a kaja, meg a fekvés meg az unalom és fájdalom...broáf...
jaj szegény apud
Jaja ma taliztunk hát ott sétáltunk már kiszurt szépségemről és láttam,h ejj látszik,h ő az andi oan gyönyörá stb.. tudjátok gondolat olvasó vagyok egyébként nagoyn joo volt sokat röhögtünk a könyves boltba leszedtünk midne nlvoas könyvet XD meg minden a filmet végig röhögtük XD remélem talizunk még tábor elött
Jaja ma taliztunk hát ott sétáltunk már kiszurt szépségemről és láttam,h ejj látszik,h ő az andi oan gyönyörá stb.. tudjátok gondolat olvasó vagyok egyébként nagoyn joo volt sokat röhögtünk a könyves boltba leszedtünk midne nlvoas könyvet XD meg minden a filmet végig röhögtük XD remélem talizunk még tábor elött
polomandi- Fórumfüggő
Jeeeeeeeee Holnap reggel fél tizenegyre megyek lovagolniiiiiiiiiiiiii Remélem jó lesz XD Max lesz apának társasága a kórházban XD
na az szupi majd mesélj milyen volt
én már sajna ha naon hideg lesz meg hó akkor nem mehetek
én már sajna ha naon hideg lesz meg hó akkor nem mehetek
freedom- Tag
- Hozzászólások száma : 266
Registration date : 2007. Oct. 09.
Kössz én ott vagyok... XDpolomandi írta:nah jah..én is voltam fölleg ak özösségibe... 6 an csináltak ien tesztet minimum meg sötöbbi és semmi értelme az egésznek már ott... és a modik se vmi hatékonyak
VÉÉÉGREEE bocsi, h eddig nem tűntem fel, de a gépemen ez a honlap nem jött be, így fórumozni se tudtam... sztem most izgisebb a másik fórum jött pár új ember, jól összemelegedtünk, és tök jól dumálunk bocsi, h ezt mondom, de talán az izgalmasabb
Lóbolond- Tag
- Hozzászólások száma : 520
Nem baj De engem, ha hat lóval rángatnak se megyek oda vissza XD
Voltam lovagolni A lovaglás témában leírtam Bocsi Kinga, de fénykép nincs, mert nem találtam töltött elemeket
Voltam lovagolni A lovaglás témában leírtam Bocsi Kinga, de fénykép nincs, mert nem találtam töltött elemeket
Kinga tudod ,hogy téged soha nem bántanálak ♥
ST: mindj megnézem mit alkolttál a lovaglás alatt
ST: mindj megnézem mit alkolttál a lovaglás alatt
polomandi- Fórumfüggő
én elolvastam tök jó...amúgy sorry h elhanyagoltam a fórumot, de nem volt net meg isőm se sok mikor net volt szal...
énm is elolvastam tök joo lehetett
polomandi- Fórumfüggő
Sziasztook Jaj de rég jártam már itt Mizu itten?
Én ma nem voltam lovagolni, mivel tenger lett a pályából... Nah mindegy, remélem jövő héten már igen... Ráadásul kiderült, hogy itt a közelben, kb. 5 percre gyalog van egy család aki tart egy paccot, anyukám találkozott múltkor velük, és azt mondták mehetek oda pacizni, meg lovagolni is Szóval kirrrrálly Ráadásul a paci onnan van, és ők is oda jártak, ahová én régen jártam, még anno 5 évvel ezelőtt, és az a pasi rosszul tartotta a lovakat, lefogytak, stb., és onnan vették és szépen feltáplálták
Én ma nem voltam lovagolni, mivel tenger lett a pályából... Nah mindegy, remélem jövő héten már igen... Ráadásul kiderült, hogy itt a közelben, kb. 5 percre gyalog van egy család aki tart egy paccot, anyukám találkozott múltkor velük, és azt mondták mehetek oda pacizni, meg lovagolni is Szóval kirrrrálly Ráadásul a paci onnan van, és ők is oda jártak, ahová én régen jártam, még anno 5 évvel ezelőtt, és az a pasi rosszul tartotta a lovakat, lefogytak, stb., és onnan vették és szépen feltáplálták
22 / 25 oldal • 1 ... 12 ... 21, 22, 23, 24, 25
22 / 25 oldal
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.