Moly család!
+15
Pici Csillagfény
tunderlovas
R.Dóri
freedom
moka
Gengsty
Sango
Lóbolond
Angyalpegazus
LovasDori
lovas Réka
Bucs
Mony
polomandi
Admin
19 posters
20 / 25 oldal
20 / 25 oldal • 1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 25
Re: Moly család!
én polomandi témájába írtam már Dezsőről nekem csak egy büdös cigány jut eszembe De a paci csakis cuki lehet
köszönöm mindenkinek
Imádom azokat akiknek eszükbe jutott és gondoltak rám nagyon sokat jelent ez nekem ,h vannak még ienek
Juj képzeljétek el lejöttek nővéremék hoztak tortát meg sötöbbi pedig már kb. 10 000 ért kaptam cuccokat szal nem is számítottam rá és ..
NENOS TORTÁM VOLT:D
Majd rakok fel képet eszméletlen cukii volt csak meg kellett enni XD
És kaptam ien kreatív könyvet és igérem minden molyt meglepek vmi egyedivel de csak légy figura volt moly nem volt benne...ez gyalázat :X
de azért nagyon örülök
Imádom azokat akiknek eszükbe jutott és gondoltak rám nagyon sokat jelent ez nekem ,h vannak még ienek
Juj képzeljétek el lejöttek nővéremék hoztak tortát meg sötöbbi pedig már kb. 10 000 ért kaptam cuccokat szal nem is számítottam rá és ..
NENOS TORTÁM VOLT:D
Majd rakok fel képet eszméletlen cukii volt csak meg kellett enni XD
És kaptam ien kreatív könyvet és igérem minden molyt meglepek vmi egyedivel de csak légy figura volt moly nem volt benne...ez gyalázat :X
de azért nagyon örülök
polomandi- Fórumfüggő
- Hozzászólások száma : 1010
Registration date : 2007. Oct. 06.
ejj xD még iet...csak légy van benne xD segáz... boldog szülinapot igaz, én már felköszöntöttelek ^^ majd kapsz tőlem vmit beszerzek vmi szépet neked
LD énekel -
*Boldog Szűűűlííííínaapóóóót
Boldog szűűlíííínapóóóóót
boldog szűűűlííínapóóót Andiiiii,
boldog szűűűllííííínapóóóóót*
Remélem tetszett XD
Ja, és torta: Ha nem is Nenos, de pacis
Ja és még valami Ha megjelenik az AL8, és a My Horse&Me PC-s játék, garantált példányt kapsz belőle
*Boldog Szűűűlííííínaapóóóót
Boldog szűűlíííínapóóóóót
boldog szűűűlííínapóóót Andiiiii,
boldog szűűűllííííínapóóóóót*
Remélem tetszett XD
Ja, és torta: Ha nem is Nenos, de pacis
Ja és még valami Ha megjelenik az AL8, és a My Horse&Me PC-s játék, garantált példányt kapsz belőle
huuuha nagyon szépen köszönöm
Nagyon szép torta és az alatta lévőt is elolvastam ám nem jutok szóhoz XD
már nézegéltem a könyvet,h kinek mi lenne jó végülis ha a legyen kicsit változtatok Moly lesz belőlle
Nagyon szép torta és az alatta lévőt is elolvastam ám nem jutok szóhoz XD
már nézegéltem a könyvet,h kinek mi lenne jó végülis ha a legyen kicsit változtatok Moly lesz belőlle
polomandi- Fórumfüggő
JÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJ
GYEREKEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEK anya most beszélgetett az egyik szomszédunkkal, aki lovakkal foglakozott (a lány versenyzett), a lovakról, h itthon is meg lehetne oldani NEKEM, mert a szénát/szalmát olcsón be lehet szerezni, és h egy fél év, h a telket befüvesítjük, körbekeríteni villanypásztorral, az istállót megépíteni és kész És ŐŐ mondta, h csak rajtam múlik! Szal h semmi akadálya nincs, csak az, h én azt mondjam, h oké, el tudok látni egy lovat egyedül...
GYEREKEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEK anya most beszélgetett az egyik szomszédunkkal, aki lovakkal foglakozott (a lány versenyzett), a lovakról, h itthon is meg lehetne oldani NEKEM, mert a szénát/szalmát olcsón be lehet szerezni, és h egy fél év, h a telket befüvesítjük, körbekeríteni villanypásztorral, az istállót megépíteni és kész És ŐŐ mondta, h csak rajtam múlik! Szal h semmi akadálya nincs, csak az, h én azt mondjam, h oké, el tudok látni egy lovat egyedül...
Lóbolond- Tag
- Hozzászólások száma : 520
wow és mit válaszoltál ? én is kaphatnék axem lovat de én msot nem akarok sok mindent nem tudok még..
polomandi- Fórumfüggő
őőő hallgatóztam, szal semmit amúgy nekem sem most kéne, hiszen ha eddig rajtam múlott, már lenne majd a 16-17.-ik szülinapomra, talán
Lóbolond- Tag
Szorítok Kinga Olyan jó lenne, ha kapnál egy lovat Képzeljétek...tök jó volt ma az angolóra XD Már kezdtem unni magam, mikor egyszer csak berontott az ajtó Geoff az első angollektorunk Azt se tudtuk, h visszajött a városba Mert hazament, mikor megszületett az unokája, de azóta visszajött az országba és Nyíregyházán tanít...meglepett XD miután elment maradt öt perc, és meggyőztük a tanárt, h ne tanuljunk már és mesélt a szünetéről XD
Lobbizik értem anya munkatársa XD Megpróbálja anyát meggyőzni, h megéri egy lovat venni nekem XD
Ja, és bár már egyszer leírtam egy másik témába, de...
Lobbizik értem anya munkatársa XD Megpróbálja anyát meggyőzni, h megéri egy lovat venni nekem XD
Ja, és bár már egyszer leírtam egy másik témába, de...
Juuuj~~ Mindenki kap lovat, vagy mi? XD Oks, akkor majd énjövök, amint rendbejött a lábam Bár, nézzetek bolondnak, ha most választhatnék, hogy most egy cica vagy egy ló, cicátválasztanék Én félek a saját lótó, sztem hüyle vagyok még hozá ^^;
Ja, és Andi!
Isten éltessen sokáig,
Füled érjen a bokádik
Kicsi szivem, kicsi szám,
Jó sok boldog szülinapot kíván
Petőfi én nem vagyok,
Verset írni nem tudok.
Elégedj meg ennyivel,
Bár tortát még kapsz, dögivel
Na és itt a torta amit igértem
Ja, és Andi!
Isten éltessen sokáig,
Füled érjen a bokádik
Kicsi szivem, kicsi szám,
Jó sok boldog szülinapot kíván
Petőfi én nem vagyok,
Verset írni nem tudok.
Elégedj meg ennyivel,
Bár tortát még kapsz, dögivel
Na és itt a torta amit igértem
Hajjaj nem győzöm köszöngetni,h nekem mennyi midnent kell még csinálnom diiik:D
-Moly: húsvét, karácsony,sz.napi ajándék
-Kinga: húsvét,karácsony, házzasági évforduló, sz.napi ajándék
-ST: húsvét,karácsony , sz.napi ajcsi
-Mony: húsvét,karácson, sz..napi ajcsi
-Süti: húsvét ,karácsony, sz.napi ajcsi
és ezt mind még meg kő csinálnom de legalább nem unatkozom majd és táborba mindet megkapjátok
-Moly: húsvét, karácsony,sz.napi ajándék
-Kinga: húsvét,karácsony, házzasági évforduló, sz.napi ajándék
-ST: húsvét,karácsony , sz.napi ajcsi
-Mony: húsvét,karácson, sz..napi ajcsi
-Süti: húsvét ,karácsony, sz.napi ajcsi
és ezt mind még meg kő csinálnom de legalább nem unatkozom majd és táborba mindet megkapjátok
polomandi- Fórumfüggő
hehe XD *meghatódott*
Én talán inkább nem nyáron osztom ki a karácsonyi ajándékokat ha nem harqagudtok, inkább írok verseketmeg rajzolok, azt legalább gépen is át tudom adni XD
Kinek mikor lesz a szülinapja?
Én talán inkább nem nyáron osztom ki a karácsonyi ajándékokat ha nem harqagudtok, inkább írok verseketmeg rajzolok, azt legalább gépen is át tudom adni XD
Kinek mikor lesz a szülinapja?
nekem most volt hétfőn XD
hát én azért táborba mert addig vmi szépet csinálok és oda adom nem irogatok verset azzal én nem eléxek meg mármint,h annyival nem érem be oda adni szal értitekXDD
hát én azért táborba mert addig vmi szépet csinálok és oda adom nem irogatok verset azzal én nem eléxek meg mármint,h annyival nem érem be oda adni szal értitekXDD
polomandi- Fórumfüggő
július 7.-én van nekem, valszeg Süti azt is megéred, h 16 éves leszek húúúú bazz 16?????? anyááám hogy szalad az idő 'zannyát XD
Lóbolond- Tag
bárcsak én is itt tartanék mennénk mexbe bankba ájjoj XD
polomandi- Fórumfüggő
Lóbolond írta:július 7.-én van nekem, valszeg Süti azt is megéred, h 16 éves leszek húúúú bazz 16?????? anyááám hogy szalad az idő 'zannyát XD
Bazz, én meg 17 április 5ikén:D Komolyan, sikítok Nem is azért, mert zavarna, de valahogy elröppent ez a 17 év De főleg ez a 3... Te jó ég, jövőre érettségi... És 2 év, és vezethetek autót meg motort (inkább motort ), te jó ég, engem kiengedni a forgalomba (és nem a vizsga miatt, mert azt tudom hogy elsőre leteszem ("magabiztosság szobra") XD Kicsit néha túlságosan él bennem a versenyszellem
még szerencse, h nem itt élsz legalább nem fogsz elcsapni XD jahj ez a fránya idő XD csak úgy repű' ! az előbb még 10 vótam, mosmegmá' 16! azt a rossebes fészkit nekije XD
Lóbolond- Tag
A francba...én meg vén trotty leszek Júli 27. - ez is nehezen jutott eszembe...hát igen...az öregség már csak ilyen, sorba felejtem el az emlékeimet XD Ha minden jól megy, már nyáron én leszek a feketebárány az utakon XD (aszontam minden jól megy? )
Az ajándékokat én is inkább így küldöm majd vagy postán XD
Uhh...milyen peches voltam ma Ma kellett volna fizetnem a kreszre a vizsgadíjakat, meg ma akartam a PC csomit is (tudom, alaposan elkéstem vele ) meg bérletet akartam venni, erre otthonhagytam a pénztárcám minden igazolványommal és a bérletemmel, így se bérletem nem volt, se pénzem ehavi bérletet venni, és nem is kell mondanom, minden fizetésemet halasztanom kellett, mert egy fityingem sem volt. Fel akartam hívni anyát, h töltse fel a kártyám, de a telefonomat is otthon hagytam Aztán töriből írtunk...6 tételből 2 tudtam...2-ből tudtam egy keveset és 2-ből semmit...erre az én csoportom megkapta azt a kettőt, amiből semmit nem tudtam, a másik csoport meg pont azt a kettőt, amit tudtam Szerencsére több szerencsétlenség nem ért, mert kresz után elértem a buszom (de féltem, h még egy balszerencseként lekésem, ezért öt perccel előbb elmentem a szokottnál), de hogy kiderüljön, h elmúlt a szerencsétlenségem jött a barátnőm pont azzal a busszal (majdnem felszállt egy rossz buszra, ami másfelé ment, szóval szerencséje, h ott voltam XD ) és h még ellenőr képében se jöjjön szerencsétlenség kaptam tőle pénzt jegyre XD
Az ajándékokat én is inkább így küldöm majd vagy postán XD
Uhh...milyen peches voltam ma Ma kellett volna fizetnem a kreszre a vizsgadíjakat, meg ma akartam a PC csomit is (tudom, alaposan elkéstem vele ) meg bérletet akartam venni, erre otthonhagytam a pénztárcám minden igazolványommal és a bérletemmel, így se bérletem nem volt, se pénzem ehavi bérletet venni, és nem is kell mondanom, minden fizetésemet halasztanom kellett, mert egy fityingem sem volt. Fel akartam hívni anyát, h töltse fel a kártyám, de a telefonomat is otthon hagytam Aztán töriből írtunk...6 tételből 2 tudtam...2-ből tudtam egy keveset és 2-ből semmit...erre az én csoportom megkapta azt a kettőt, amiből semmit nem tudtam, a másik csoport meg pont azt a kettőt, amit tudtam Szerencsére több szerencsétlenség nem ért, mert kresz után elértem a buszom (de féltem, h még egy balszerencseként lekésem, ezért öt perccel előbb elmentem a szokottnál), de hogy kiderüljön, h elmúlt a szerencsétlenségem jött a barátnőm pont azzal a busszal (majdnem felszállt egy rossz buszra, ami másfelé ment, szóval szerencséje, h ott voltam XD ) és h még ellenőr képében se jöjjön szerencsétlenség kaptam tőle pénzt jegyre XD
Én "csak" 15 leszek kevesebb, mint két hét múlva Pedig én még olyan kicsinek érzem magam
hajjaj én meg 14 jövő ienkor wáháháh de jó lesz meglesz a személyi és minden héten másnaposan fogok hazajönni a bankból,mexből, Jokerből wuhuhu
polomandi- Fórumfüggő
polomandi írta:hajjaj én meg 14 jövő ienkor wáháháh de jó lesz meglesz a személyi és minden héten másnaposan fogok hazajönni a bankból,mexből, Jokerből wuhuhu
LOL XD A személyi ezen felhasználása nem is jutott akkor eszembe, maikor megkaptam XD
lovasbetti írta:Én "csak" 15 leszek kevesebb, mint két hét múlva Pedig én még olyan kicsinek érzem magam
Nyugi, nem csak szerintem, hanem mások szerint is én néha úgy viselkedem, mint egy 5 éves XD
De komolyra fordítva a szót én mindig kicsinek, illetve fiatalabbnak éreztem/érzem magamat a suliban, mivel hogy a többiek 1 évvel később mentek általában suliba, én meg normálisan... De megmondom őszintén néha nincs is kedvem felnőni
MOLYOK, fontos
Ki akar, illetve ki jön december 7-8-9ikén a Papp Lászlóba? Nincs több infóm róla, csak a napi események, de nagyon jól hangzik Főleg a vasárnapi fedelea military, díjugratás, puissance, meg ilyen szép dolgok Naaa? Az a baj, hogy szarakodik a weboldala, és nem tudtam megnézni, mennyi a jegy, vagy hogy megy ez, de majd remélem holnap jó lesz már... Én tuti ott leszek
Ki akar, illetve ki jön december 7-8-9ikén a Papp Lászlóba? Nincs több infóm róla, csak a napi események, de nagyon jól hangzik Főleg a vasárnapi fedelea military, díjugratás, puissance, meg ilyen szép dolgok Naaa? Az a baj, hogy szarakodik a weboldala, és nem tudtam megnézni, mennyi a jegy, vagy hogy megy ez, de majd remélem holnap jó lesz már... Én tuti ott leszek
LovasDori írta:MOLYOK, fontos
De jó lenne Ha lenne már jogsim talán...de így nem visz senki
Gengsty írta:LovasDori írta:MOLYOK, fontos
De jó lenne Ha lenne már jogsim talán...de így nem visz senki
Óóóóó
Na én megyek, jó éjt, aludjatok jól, álmodjatok pacikkal, és jó sulit holnap, amennyire csak lehet
Pááááá
*LD nagy nehezen elszakad a géptől, és berepdes az ágyába, de fennakad a lámpán XD*
hát ez ma se jött össze *lekapirgálja keresztanyut a lámpáról* majd holnap...én is megyek aludni Jóéjt
Tudom már, hogy megyek XD Mandi úgyis ígérte, h vágtázok egyet a hátán XD Lejön és felvisz a hátán XD Ugye Mandiiiiiiiii?
Tudom már, hogy megyek XD Mandi úgyis ígérte, h vágtázok egyet a hátán XD Lejön és felvisz a hátán XD Ugye Mandiiiiiiiii?
heh XD
Én mennék ha:
-tudnám mi az
-nem lenne eltörve a lábam
-meg lennék hívva
-érdekelnének a versenyek
Tehát minden érv ellenem szól XD *süti inkább bemászik a dobozba, a többi süti közé, és kussol*
Én mennék ha:
-tudnám mi az
-nem lenne eltörve a lábam
-meg lennék hívva
-érdekelnének a versenyek
Tehát minden érv ellenem szól XD *süti inkább bemászik a dobozba, a többi süti közé, és kussol*
ST: persze de beugrunk Nenohoz is és majd rajta jövünk és részt veszünk a Díj ugratáson:D meg visszük Csülököt:D
polomandi- Fórumfüggő
Igen Most hogy mondod...inkább Csülkön megyek fel szépen leápolom, és majd díjcocigolok XD
Gengsty írta:Igen Most hogy mondod...inkább Csülkön megyek fel szépen leápolom, és majd díjcocigolok XD
Jaja és majd szépen legyőzitek a többi akárkicsoda lovast (olimpiai ezüstérmes? kisujaddal lepöckölöd az első helyről XD)
Nem a kisujjammal...a disznómmal XD Sztem meg se várják, h pályára léphessenek, mikor meglátják, Csülök milyen kecsesen szedi a csülkeit...én meg milyen szép ívben repülök (mivel itt trágyakupac nem nagyon lesz) a nézők eredjébe XD
Ááááá - átkozom magam Olyan hülye vagyok! Ma hét körül hazaértem Kreszről, már örültem, h holnap péntek, és a péntekek könnyűek, vége a napnak, de anyának eszébejutott, h nekem egy kiselőadásom van holnap, amiről abszolút megfeledkeztem Ráadásul anyától kértem a könyvet, amiből össze akartam szedni, ő meg nem találja De megtett mindent Az interneten pedig nem találtam elég dolgot ami a kiselőadáshoz kellene...mind1, szedtem őssze valamit, 5 perc végeztem...aztán holnap előadom, és szurkoljatok, h nyakamon fejjel térjek haza holnap XD (mármint a művtöri tanár le ne harapja a fejem emiatt a nagyon összecsapott előadás miatt) Ja, és már őszi szünet előtt tudtam, h meg kell csinálni a kiselődast, erre ilyenkor állok neki Asszem ez nem az én szerencsehetem volt XD
Ááááá - átkozom magam Olyan hülye vagyok! Ma hét körül hazaértem Kreszről, már örültem, h holnap péntek, és a péntekek könnyűek, vége a napnak, de anyának eszébejutott, h nekem egy kiselőadásom van holnap, amiről abszolút megfeledkeztem Ráadásul anyától kértem a könyvet, amiből össze akartam szedni, ő meg nem találja De megtett mindent Az interneten pedig nem találtam elég dolgot ami a kiselőadáshoz kellene...mind1, szedtem őssze valamit, 5 perc végeztem...aztán holnap előadom, és szurkoljatok, h nyakamon fejjel térjek haza holnap XD (mármint a művtöri tanár le ne harapja a fejem emiatt a nagyon összecsapott előadás miatt) Ja, és már őszi szünet előtt tudtam, h meg kell csinálni a kiselődast, erre ilyenkor állok neki Asszem ez nem az én szerencsehetem volt XD
nekem tök jó hetem volt a hétfő teli volt jó kivánságokkal Nenos torta ma meg nincs sutyi szal..
és vasárnap lovaglás XD titta jó lesz
És ma megszereztem a pingun azt a sisakot:D de játékot nem találtam:/
polomandi- Fórumfüggő
hát nekem olyan közepes unalmas hetem van
ma voltunk fogorvosnál :S szerencsée épek a fogaim visszafelé meg jól megáztunk XD
ma voltunk fogorvosnál :S szerencsée épek a fogaim visszafelé meg jól megáztunk XD
freedom- Tag
- Hozzászólások száma : 266
Registration date : 2007. Oct. 09.
nagyon remélem vasárnap 13 és 14 között nem fog esni mert akkor kinyírok mindenkit ha az eső miatt nem lovagolhatoK!
polomandi- Fórumfüggő
polomandi írta:nekem tök jó hetem volt a hétfő teli volt jó kivánságokkal Nenos torta ma meg nincs sutyi szal..
Hol voooolt?
Képzeljétek, megvan az Alexandra Ledermann 8 Andi, amit ígértem, betartom majd
hát a kalóznak a hajóján annak meg a pinyójába:D
Jaj Moly köszi:D de téjleg nem muszii
polomandi- Fórumfüggő
polomandi írta:hát a kalóznak a hajóján annak meg a pinyójába:D
Na közben megtaláltam És megvan az új pin is
Akit érdekel:
- Spoiler:
- A night club emeletén, a 2 játékgép között
köszi Moly
polomandi- Fórumfüggő
polomandi írta:hajjaj én meg 14 jövő ienkor wáháháh de jó lesz meglesz a személyi és minden héten másnaposan fogok hazajönni a bankból,mexből, Jokerből wuhuhu
b*zmeg jó neked.......az a szar nekem hogy hiába hogy 2-3 éve múlva hú de mennék ZP-be vagy Rioba magasról leszarnak mert tudniillik nekem van 2 huszonéves testvérem azok meg tüci münci gyerek voltak akik suliból hazajöttek tanutak tanultak.......és 14 évesen még nem mentek bulizni csak 18 évesen :O
ezért anyu engem még 16 évesen is alag akar elengedni.mondta :'(
kurva jó.........pedig az összes ismerősöm már 14 évesen ott fog virítani ZPben.....
DE ÉN IS AKAROK MENNI ZPBE
20 / 25 oldal • 1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 25
20 / 25 oldal
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.