Moly család!
+15
Pici Csillagfény
tunderlovas
R.Dóri
freedom
moka
Gengsty
Sango
Lóbolond
Angyalpegazus
LovasDori
lovas Réka
Bucs
Mony
polomandi
Admin
19 posters
16 / 25 oldal
16 / 25 oldal • 1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 20 ... 25
Re: Moly család!
Szijasztok!
hát ez a gólyavetélkedő XD 4.-ek lettünk, de sebaj XD végig kellett vonulnunk az egész suliban abban az idióta ruhában, erre az egyik srác beszól ,,húúú, de szexi" XD mondom kabbe XD aztán d.u. volt a vetélkedő, volt karaoke, lufi-borotválás XD, vizes tálból almaevés, 50 Ft-ért szendvicsalapanyagot ÁFA-s számlára XD, a parkoló megmérése egy 15 centis vonalzóval XD 6 perc alatt szerválni kellett egy hosszúhajú embert, gyorsan elrohantunk mindenhova, lerohantunk a kórházig (ami igencsak messze van), találtunk is, felsiettünk, erre bejelentették, h már lejárt az idő... mondom pff de tök jó volt, egy csomót röhögtünk XD
hát ez a gólyavetélkedő XD 4.-ek lettünk, de sebaj XD végig kellett vonulnunk az egész suliban abban az idióta ruhában, erre az egyik srác beszól ,,húúú, de szexi" XD mondom kabbe XD aztán d.u. volt a vetélkedő, volt karaoke, lufi-borotválás XD, vizes tálból almaevés, 50 Ft-ért szendvicsalapanyagot ÁFA-s számlára XD, a parkoló megmérése egy 15 centis vonalzóval XD 6 perc alatt szerválni kellett egy hosszúhajú embert, gyorsan elrohantunk mindenhova, lerohantunk a kórházig (ami igencsak messze van), találtunk is, felsiettünk, erre bejelentették, h már lejárt az idő... mondom pff de tök jó volt, egy csomót röhögtünk XD
Lóbolond- Tag
- Hozzászólások száma : 520
Registration date : 2007. Oct. 06.
jaja XD de aztán a Barbi rátaposott a tűsarkújával a fájós, benőtt körmömre :S képzelhetitek, hogyan sikítoztam :S nem az épületben, hanem kinn XD jól kinyomta belőle a gennyet, még ki is vérzett XD nah mindegy
Lóbolond- Tag
de gusztusos a beszámoló vége
hát ez nagyon mulis...lufi borotválás
hát ez nagyon mulis...lufi borotválás
polomandi- Fórumfüggő
- Hozzászólások száma : 1010
jah XD megkenték borotvahabbal a lufit, és azt kellett minél előbb leizélni, de mi leleményesek voltunk, és megfordítottuk a borotvát, szal az életlen felével csináltuk XD volt akinek eldurrant, és mindent beterített a hab
Lóbolond- Tag
hát ez tök joo XD mei nokos az én asszonyom azért érzitek
polomandi- Fórumfüggő
Érezzük meg indulót kellett írni XD jól elvoltunk 4 órából 2 vt megtartva XD
Lóbolond- Tag
nekünk az első 3 óra de a harmadik órába volt az ünnepség..
polomandi- Fórumfüggő
Mi a mi gólyaavatónkat megnyertük XD Kinga - olvastad az idei Kölcseys gólyák szivatását a Sétában? ZH? Jövőre asszem mi is indulunk a gólyabál szervezéséért XD Jól megszivatjuk a piciket
Olvastam XD Csokitojásos rántotta DE LÁTTÁL?? bennvok!! ott alul a sarokban van egy BÁthorys kép, ott vhol hátul narancssárga felsőben nézd meg gyorsan!!
Lóbolond- Tag
Olvastam, h a te telód 262 ezer színű, az a Nokia pedig 17 millió, mint egy monitoré XD na mindegy XD egyébként tényleg csúúúcs telefonLovasDori írta:Majd mutatom, ha sikerül feltennem
Gratula Pofás kis mobil De az én drágaságomat semmi sem múlja fölül
Lóbolond- Tag
Lóbolond írta:Olvastam, h a te telód 262 ezer színű, az a Nokia pedig 17 millió, mint egy monitoré XD na mindegy XD egyébként tényleg csúúúcs telefonLovasDori írta:Majd mutatom, ha sikerül feltennem
Azért van különbség XD De hát hozzánőtt
ÁÁÁ Holnap suli És első órában matekdoga, pedig diákhét van, szóval nem lehetne írni...de egyik tanárt sem érdekli
Lóbolond írta:Olvastam, h a te telód 262 ezer színű, az a Nokia pedig 17 millió, mint egy monitoré XD na mindegy XD egyébként tényleg csúúúcs telefonLovasDori írta:Majd mutatom, ha sikerül feltennem
Tudom, de ettől függetlenül majdnemhogy tűéles ez is ^^ *csakazértis*
mi ma temetőbe ,,látugatunk el" ... a legjobb része a buszozás lesz XD azt a temetőbe fényképezgetek mert engem baromira nem tud érdekelni ez az egész aztán lovaglás
jaj de rosz nektek én egész nap itthon voltam csak jövőhéten kell mennem hát igen tud jófej lenni az igazgató
polomandi- Fórumfüggő
Sziasztooook
Pfuh, ma suli volt, meg ünnepség, de végre itthon leledzek Holnap bowling party, vasárnap pacizás, hétfőn kedden lazsálás
Mizu itten?
Pfuh, ma suli volt, meg ünnepség, de végre itthon leledzek Holnap bowling party, vasárnap pacizás, hétfőn kedden lazsálás
Mizu itten?
velem semmi küli, punnyadtam otthon meg ienek és rájöttem,h Maci mindent elfelejtett még a nevére se hallgat mint aki süket ugy viselkedik XD ujra kell az egészet kezdenem...ez is a suli hibálya..
polomandi- Fórumfüggő
LovasDori írta:Sziasztooook
Mizu itten?
A holnap meg vasárnap nem ugyanaz? XD
Holnap búcsú Baktüttösön, szóval megyek Kingához XD Hétfő-kedd tanulás, mert van mit sajna
Gengsty írta:LovasDori írta:Sziasztooook
Mizu itten?
A holnap meg vasárnap nem ugyanaz? XD
Holnap búcsú Baktüttösön, szóval megyek Kingához XD Hétfő-kedd tanulás, mert van mit sajna
Ja jó, nem szóltam XD Szóval holnap bowling, HÉTFŐN lovaglás
igen nem felejtettük el
polomandi- Fórumfüggő
ÁÁÁ elegem van!!! SOHA többé nem lesz Viasat!!!!!! végem Vége a Jóbarátoknak, a Rejtélyes igazságoknak, az Emberi történeteknek, a CSI-nak vmi idióta német adó jött be helyette se viva, se viasat!! soha többé nem nézem azt a kib*szott TV-t!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! hnap meg a köcsög búcsú is egész nap robotoltam, takarítottam, pakoltam, rühellem az összes ilyen felhajtást!!!
Lóbolond- Tag
nyugiii legalább ott lesz Eszti és talán mikor senkise figyel kiszaladhattok és felülhettek a biciklire és gyorsan elmehetettek Rádira és elvihettek pár lovat és elgaloppozhattok
bocs...jókedvem van
én szeretem a bucsut...sok kaja fini sütik és a Polip az egy tök jó hinta ami összevissza megy fel meg füst meg hab
meg van a Rocky ami fejjel lefelé megy..bár arra nem nagyon ülök föl...
bocs...jókedvem van
én szeretem a bucsut...sok kaja fini sütik és a Polip az egy tök jó hinta ami összevissza megy fel meg füst meg hab
meg van a Rocky ami fejjel lefelé megy..bár arra nem nagyon ülök föl...
polomandi- Fórumfüggő
Kössz, ettől jobban lettem különben is, itt lesz a másik unokatesóm is, akivel háát, nem vmi fényes a kapcsolatom, és nem szereti a lovakat... szal így qrva nehéz mindkettőjükkel beszélgetni úgy, h Eszti (másik) ne sértődjön meg ST-re legyen már holnap este!!!! elegem van... mindenből ebből a tetves qrva világból is
Lóbolond- Tag
még rám is ?
hát majd beszélgetsz Esztivel közbe ST-vel lemész a TÜcsit megsétáltatni és akkro besézlgetsz vele:D de gondolom ST nem sértődne meg...nem pont ugy ismertem meg
hát majd beszélgetsz Esztivel közbe ST-vel lemész a TÜcsit megsétáltatni és akkro besézlgetsz vele:D de gondolom ST nem sértődne meg...nem pont ugy ismertem meg
polomandi- Fórumfüggő
nem az a baj... csak anyuék is izélnek, h miért mindig ST-vel vok, meg Eszti is megsértődne, h vele nem is foglalkozom... áhh
Lóbolond- Tag
kutyákat nem szereti? akkor beszélgethetnétek 3man arról is...találjatok közös témát és akkor mindenki ellesz;)
polomandi- Fórumfüggő
Nem volt vele probléma Nem mentünk búcsúra miattam Tegnap lekéstem az 1órás buszomat, épp beértem a buszmegbe, a buszom meg másik oldalt már fordult ki az útra Egy későbbi busszal meg szomszéd faluig bementem és hazasétáltam, de megfáztam és éjjel nem bírtam aludni :S Fájt a torkom, lázasan vergődtem, és egyszerűen szarul voltam, de nem tudtam felkelni, h szóljak anyáéknak, h adjanak valami gyógyszert...reggel aztán erőt vettem magamon...kiderült egész éjjel 38-39 fokos lázam volt...alig bírtam enni már jobban vagyok, nincs lázam...de a búcsú kimaradt...
szegénykém,de mostmár jobban vagy ugye? :S
polomandi- Fórumfüggő
Gengsty írta:Nem volt vele probléma Nem mentünk búcsúra miattam Tegnap lekéstem az 1órás buszomat, épp beértem a buszmegbe, a buszom meg másik oldalt már fordult ki az útra Egy későbbi busszal meg szomszéd faluig bementem és hazasétáltam, de megfáztam és éjjel nem bírtam aludni :S Fájt a torkom, lázasan vergődtem, és egyszerűen szarul voltam, de nem tudtam felkelni, h szóljak anyáéknak, h adjanak valami gyógyszert...reggel aztán erőt vettem magamon...kiderült egész éjjel 38-39 fokos lázam volt...alig bírtam enni már jobban vagyok, nincs lázam...de a búcsú kimaradt...
Húú jobbulást!
Huh tegnap nagyon jó volt a bowling party annyit röhögtünk XD
Ma meg 5kor pacigolás, amennyiben nem fog lefújni a lóról a szél
Ja és a videó... tegnap előtt egész este azzal szarakodtam, de valahogy nem sikerült... a régi gépre simán rá lehetett tenni ,ennek meg baja van vele, nem simeri föl, ha meg dvd-re írom föl, akkor azt nem tudom feltenni a youtubra, meg sehova... Szóval ma csinálunk ismét vidit, és azt remélem már tényleg meg tudom mutatni XD
nagyon ajánljuk
Huh ma annyit pinguztunk Molyiival,h már lehetett is egy ien Pamacsom tök jool elvoltunk pancsiztunk is,meg mit is csináltunk még ? egy csomó mindent XD táncikáltunk is..
Huh ma annyit pinguztunk Molyiival,h már lehetett is egy ien Pamacsom tök jool elvoltunk pancsiztunk is,meg mit is csináltunk még ? egy csomó mindent XD táncikáltunk is..
polomandi- Fórumfüggő
én tegnap pinguztam Sztivel, mint mindig bújócskáztunk XD nekem 2 pamacsom van és kb 2000 pingu-pénzem, csak nemtom, mire költsem XD
Lóbolond- Tag
heh ez tök joo...bújocska és az egész szerverbe ellehet bujni és meg kell keresni egymást? hát ez tök joo ^^
nekem még nincs sok,de hátterek és színek meg pamacsok kívül nem is lehet másra vagy ott van az az étterem ott ellehet tölteni egy meghitt vacsorát ^^
ma 6 kor legyen fent aki tud a pingjuválam amerika zászló- és ice age szerverbe a kávéház emeletén ha ez a szerver fullos akkor ide irja le egy személy a sok közül ,h hol van és oda menjen mindenki
nekem még nincs sok,de hátterek és színek meg pamacsok kívül nem is lehet másra vagy ott van az az étterem ott ellehet tölteni egy meghitt vacsorát ^^
ma 6 kor legyen fent aki tud a pingjuválam amerika zászló- és ice age szerverbe a kávéház emeletén ha ez a szerver fullos akkor ide irja le egy személy a sok közül ,h hol van és oda menjen mindenki
polomandi- Fórumfüggő
Stivel a törzshelyünk a Frosty, mi ott lógunk
Lóbolond- Tag
Csak az IP címet lehet letiltani!!!Mony írta:ha kitiltom őket, valszeg az IP-t is letiltja
lovas Réka- Tag
- Hozzászólások száma : 391
Sziasztoook
Húú nagyon király volt a lovaglás Igaz, hogy eszméletlen nagy szél volt, és por, de nagyon király volt Nagyon jókat vágtáztam, meg minden félét csináltam, és szerencsére most csak 4-en voltak a pályán, a végén meg senki, szóval kerülgetni sem kellett nagyon, az egész pálya a mienk volt
Nah, hát van vidi, de sötét meg nem jó, de lesz mégegy, az előző, amint van vágta is, és ezerszer jobb minőségű Ez meg csak leléptetéses egyébként is
https://www.youtube.com/watch?v=fw9Hhv8h4MI
Húú nagyon király volt a lovaglás Igaz, hogy eszméletlen nagy szél volt, és por, de nagyon király volt Nagyon jókat vágtáztam, meg minden félét csináltam, és szerencsére most csak 4-en voltak a pályán, a végén meg senki, szóval kerülgetni sem kellett nagyon, az egész pálya a mienk volt
Nah, hát van vidi, de sötét meg nem jó, de lesz mégegy, az előző, amint van vágta is, és ezerszer jobb minőségű Ez meg csak leléptetéses egyébként is
https://www.youtube.com/watch?v=fw9Hhv8h4MI
Tök jó ééés... hol az oktató?
Lóbolond- Tag
https://www.youtube.com/watch?v=biRX0pnqCuI <- ebből sokkal többet látni
Az első alig láttam valamit, és először azt se találtam, hol vagytok XD De tök jó Főleg ez az újabb Én nem tom kiülni a vágtát Sosem tanultam
Az első alig láttam valamit, és először azt se találtam, hol vagytok XD De tök jó Főleg ez az újabb Én nem tom kiülni a vágtát Sosem tanultam
ááá de jól lovagolsz!!! én sem tudom kiülni tanultam, de egy rakás szerencsétlenség vagyok
Lóbolond- Tag
16 / 25 oldal • 1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 20 ... 25
16 / 25 oldal
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.